Na szép!!!!!!!!!!!
Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni. wave
München környékén valaki?
de szerencsére törölték már
szerintem fogalmad sincs ,hogy mire irtam amit irtam, de azért bőlcsen hozzászoltál,gratula
(Ez egy válasz angellbest üzenetére (2013. 10. 26. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 26. szombat 22:06

szerintem fogalmad sincs ,hogy mire irtam amit irtam, de azért bőlcsen hozzászoltál,gratula

ha zavar a sok hirdetés NE olvassad őket!
ez az oldal erről szól ha nem vetted észre!
TI Magyarban keresték valakit a kínt dolgozók meg kint keresnek de ne izgulj fel nagyon mert nem nagyon van jelentkező!! SAJNOS
TI Magyarban keresték valakit a kínt dolgozók meg kint keresnek de ne izgulj fel nagyon mert nem nagyon van jelentkező!! SAJNOS
nem a sok kurva hirdetéséről szól ez az oldal szerintem......
(Ez egy válasz angellbest üzenetére (2013. 10. 26. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 26. szombat 22:06

TI Magyarban keresték valakit a kínt dolgozók meg kint keresnek de ne izgulj fel nagyon mert nem nagyon van jelentkező!! SAJNOS (Ez egy válasz katka28 üzenetére (2013. 10. 26. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 26. szombat 19:50
TI Magyarban keresték valakit a kínt dolgozók meg kint keresnek de ne izgulj fel nagyon mert nem nagyon van jelentkező!! SAJNOS (Ez egy válasz katka28 üzenetére (2013. 10. 26. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)

a f...sz kivan ezzel a sok hirdetéssel,nem lehetne valamit tenni ez ellen?????
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!Linz és környékéröl keresek lányt vagy párt!!!
a f...sz kivan ezzel a sok hirdetéssel,nem lehetne valamit tenni ez ellen?????
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Keresnék egy szexcentrikus hölgyet pásztorórák kellemes eltöltésére móvár csorna sopron -bol teljes diszkréciót biztositok.Én egy 185 magas 20-cm tudással rendelkező borotvált extra szexcentrikus 40-es srác vagyok. Autom van.Irj bátran és meglátod nem fogod megbánni.ui:késöbb talán több is lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wave
Sziasztok!Salzburg környékén?
Sziasztok.
Innsbruck, Seefeld, Telfs, Mittenwald környékén ismerkednék lányokkal hölgyekkel vagy párhoz csatlakoznik 3-nak csakis a hölgy örömére! Én 178/79/41 sőt barna haj és szem.
Innsbruck, Seefeld, Telfs, Mittenwald környékén ismerkednék lányokkal hölgyekkel vagy párhoz csatlakoznik 3-nak csakis a hölgy örömére! Én 178/79/41 sőt barna haj és szem.
Sziasztok
Londoni Pár, vagy Lány van esetleg ?

Londoni Pár, vagy Lány van esetleg ?

Sziasztok! Nem hiszük el hogy nincs Mörfelden-Walldorf környékén senki!
Amúgy meg péntekre vagy szombatra keresünk sexpartnereket

Bécs környékén valaki?
Keresnék egy szexcentrikus hölgyet pásztorórák kellemes eltöltésére móvár csorna sopron -bol teljes diszkréciót biztositok.Én egy 185 magas 20-cm tudással rendelkező borotvált extra szexcentrikus 40-es srác vagyok. Autom van.Irj bátran és meglátod nem fogod megbánni.ui:késöbb talán több is lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wink
Sziasztok.Zürich környéki párral ismerkednék.
Sziasztok! Franciarszág Marseille környékén pár vagy hölgy aki,akik pasit keresnek?
Sziasztok! Mörfelden-Walldorf környékéről lányt keresünk 3.-nak. Esetleg olyant is aki tapasztalt a kinti swinger clubbokal kapcsolatban
Sziasztok. Zürichben dolgozom, és kb havonta járok haza autóval.Hazaútjaim során szívesen beiktatnék pihenésként egy- egy találkozót.Szeretnék lányokkal, esetleg párokkal ismerkedni, akik a Zürich-Budapest útvonal bármelyik részén, vagy nem túl nagy kitérővel elérhetőek.Általában szombaton utazom. 39 éves ffi vagyok.
Sziasztok! Salzburg környékén?