Bécs környéke? lányt vagy párt!!!
Sziasztok!Frankfurt és környékéről valaki?
Sziasztok! Frankfurt környékéről valaki? (Mörfelden-Walldorf)
Sziasztok!
Singen környékéről szimpatikus lány vagy pár? Privát üzenetet küldjetek. Szép napot....
Singen környékéről szimpatikus lány vagy pár? Privát üzenetet küldjetek. Szép napot....
Sziasztok. Németországban, Ulm környékén keresünk lányt, párt, esetleg férfit.
nagymedve74 Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni!!!!!!!!!!!!Később még bármi lehet. finom
Borsodban maradt hölgy tagokhoz csatlakoznék, amíg a párjuk messze van. Hogy ne legyen elhanyagolva!
Volna ilyen jelentkező?
Volna ilyen jelentkező?
Sziasztok !!Salzburg Rosenheim környeken van valaki??Ismerkednek.....
Sziasztok!Eibiswald,és Graz környékén keresek egy csinos lányt!!32 éves jóképű srác vagyok.
Sziasztok!Mi itt vagyunk, igaz most két hétig egyedül vagyok.
(Ez egy válasz DA-TI üzenetére (2013. 11. 13. szerda 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Salzburg és környékéröl párt keresnénk!

Linz és környékén sehol senki???
Sajnos a jövöhetet egyedül kell eltöltenem, és szeretnék egy párhoz vagy hölgyhőz csatlakozni, Salzburg környékén.
Sziasztok! Frankfurt,esetleg a környékéről valaki (-k) ?
Szia!Fiút vagy párt keresünk,Bécs és környéke !Olvas adatlapot köszi! Hely szükséges !
Bécs környéke? lányt vagy párt!!!
pozsony,becs,also ausztria,m.ovar holgy esetleg par van aki kivanja a szexet?
Sziasztok. Németországban, Ulm környékén keresünk lányt, párt, esetleg férfit, ha lehet nem csak egy alkalomra.