Haho!!! Tenyleg sehol senki?? :-(((
De tenyleg??? Annyi magyar lakik angliaban...
Sziasztok! Akad-e keresgelo Par v Holgy London kozeleben? Egy gyogymasszor srac var Ra(juk)!!!
Sziasztok! Sportos,független srác keres Hölgyet,párt Zell am See (Salzburg) környékén.
Szabadidő tartalmas,igényes eltöltésére. :o)
Szabadidő tartalmas,igényes eltöltésére. :o)
Haliho! Del-Anglia, Londontol eszak-nyugatra egy kicsivel.... Nagyon fiatalos, igenyes, apolt gyogymasszor srac varja Holgyek, Parok jelentkezeset!
Szia!Fiút vagy párt keresünk,Bécs és környéke !Olvas adatlapot köszi! Hely szükséges !
Sziasztok!Dublinban élő lányok,párok jelentkezését várjuk!Képek az adatlapunkon!B&CS
Haliho! Del-Anglia, Londontol eszak-nyugatra egy kicsivel.... Nagyon fiatalos, igenyes, apolt gyogymasszor srac varja Holgyek, Parok jelentkezeset!
London és kőrnyékén ápolt, sportos jó megjelenésű, 30as férfi nők jelentkesését várja,
Nemrég érkeztem, és nyitott vagyok, mit jelent szeretni a telt idokokat pontossabban, számomra fontos a szinpátia illetve még a 3as formáció is újj, köszönöm
(Ez egy válasz zooming76 üzenetére (2013. 09. 16. hétfő 01:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Eisenstadt környékéröl keresek egy szexelni kedvelő hölgyet.Én 39-éves ott dolgozó szexcentrikus jóképűnek mondott az átlagosnál kicsit nagyobb szőrtelen mérettel rendelkező független srác vagyok.
Senki?
Pár keres párt,vagy lányt Bischofshofen /Salzburg/ környékén .
Korban hozzánk illő,szintén kezdő párt lányt keresnénk. Szóló férfit nem keresünk!!!!!
Pár keres párt,vagy lányt Bischofshofen /Salzburg/ környékén .
Korban hozzánk illő,szintén kezdő párt lányt keresnénk. Szóló férfit nem keresünk!!!!!
Jó lenne, ló lett volna ha tovább is utnánk... de atután, hogy levelekben kiderítettük, több mint 300 kilométerre vagyunk egymástól, már nem is írtatok semmit
(Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2013. 12. 03. kedd 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello hölgyeim Bécsben valaki?
Sziasztok! A köszönésig jutunk, vagy esetleg tovább is.
(Ez egy válasz schneider4340 üzenetére (2013. 12. 03. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot Neked is
(Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2013. 12. 03. kedd 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot mindenkinek!
Hello! Hollandiában valaki/valakik?
Sziasztok Stuttgart környéken lányok, hölgyek??? fiatal fiú vagyok, hely is megoldható lenne.
sziasztok, németországból valaki ? chemnitz vagy környéke? 20 éves izmos srác vagyok
írj