Győri nagy farkú fiú Hölgyet, Párt keres.
Szép nagy formás farkammal órákig kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok.
jo.tamas@freemail.hu
Szép nagy formás farkammal órákig kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok.
jo.tamas@freemail.hu
csini part keresünk. Olvass adatlapot es csak azutan irj. szia.
Helló,
Úgy látszik rossz helyre költöztem. Salzburg és Bécs környékén vagytok a legtöbben akik kerestek. Na de ha esetleg lenne olyan pár, lány aki a Bodeni tó környékén lakik és van kedve ismerkedni kötöttségek nélkül az írjon rám privátot.
BUÉK mindenkinek így utólag is...
Úgy látszik rossz helyre költöztem. Salzburg és Bécs környékén vagytok a legtöbben akik kerestek. Na de ha esetleg lenne olyan pár, lány aki a Bodeni tó környékén lakik és van kedve ismerkedni kötöttségek nélkül az írjon rám privátot.
BUÉK mindenkinek így utólag is...
Becsben valaki-valakik?
Linz és környékéről keresek lányt vagy párt minden jóra!!!!
Sziasztok!40-es pár hetero nagyfiút keres harmadiknak! Kép nélkül ne jelentkezzetek! -Bécs környéke!
Tenyleg nincs magyar Holgy vagy par del-angliaban???
Sziasztok. Írtunk levelet, várjuk a válaszotokat
(Ez egy válasz Béla34 üzenetére (2014. 01. 03. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 03. péntek 21:05
(Ez egy válasz Béla34 üzenetére (2014. 01. 03. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Mi itt dolgozzuk Radstadtban szívesen találkoznánk veletek egyik szabadnapon. Mi 34 34 éves pár vagyunk Párom szép szőke hajú csinos,én barna hajú srác vagyok .Ha van kedvetek írjatok Ja kezdők vagyunk!
fiatal srác keres hinterglemben egy szép hölgyet egy kis kalandra
várom a jelentkezőket
belső üzeneteket
várom a jelentkezőket
belső üzeneteket
Szia Mi itt dolgozzuk Radstadtban szívesen találkoznánk veletek egyik szabadnapon. Mi 34 34 éves pár vagyunk Párom szép szőke hajú csinos,én barna hajú srác vagyok .Ha van kedvetek írjatok Ja kezdők vagyunk!
(Ez egy válasz schneider4340 üzenetére (2013. 12. 05. csütörtök 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 05. csütörtök 06:50
Jó lenne, ló lett volna ha tovább is utnánk... de atután, hogy levelekben kiderítettük, több mint 300 kilométerre vagyunk egymástól, már nem is írtatok semmit
Sziasztok. Kerestek még Párt ?
(Ez egy válasz schneider4340 üzenetére (2013. 12. 05. csütörtök 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 05. csütörtök 06:50
Jó lenne, ló lett volna ha tovább is utnánk... de atután, hogy levelekben kiderítettük, több mint 300 kilométerre vagyunk egymástól, már nem is írtatok semmit
Sziasztok!40-es pár hetero nagyfiút keres harmadiknak! Kép nélkül ne jelentkezzetek! Sopron -Bécs környéke!
Sziasztok. Németországban, Ulm környékén keresünk lány, párt közös hancurozáshoz. És természetesen BUÉK minden ittlévőnek.
pärok ,länyok Salzburg Rosenheim?
Sziasztok!40-es pár hetero nagyfiút keres harmadiknak! kép nélkül ne jelentkezzetek !sopron -bécs környéke!
Del-Anglia, London kozeleben. Holgy vagy Par?
Ma este Wiener Neustadt valaki ?
Sziasztok! Californiaban vagyok es meg leszek is egy jo darabig.Van ott magyar par vagy lany,akivel talalakozhatnank hetvegente?
Nem feltetlenul szexkapcsolatra gondolok,de persze semmi jonak nem vagyok az elrontoja, persze szimpatia eseten! Mountain View-ban vagyok.
Gergo
Nem feltetlenul szexkapcsolatra gondolok,de persze semmi jonak nem vagyok az elrontoja, persze szimpatia eseten! Mountain View-ban vagyok.Gergo
egy probat talan meg er, 30 alattiak ne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 26. csütörtök 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 26. csütörtök 10:49
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 26. csütörtök 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (904507)
Sziasztok parok-lanyok-fiuk. Mi ujak vagyunk itt, es ezuton szeretnenk probara tenni a szerencsenket itt. Keresünk az elöbb emlitettekböl, Mi Bernau környeken lakunk (Salzburg) nehany eve, talan lakik mas Magyar is errefele. Vannak elvarasaink termeszetesen, a valaszunkban tudatjuk. Sziasztok.
rodgau es frankfurt kozot ha gondoljatok

frederich111

Szex_hunting