Semmi baj
A párom duci, így azt mi láttuk az adatlapotokon ( s gondolom Ti is a miénken ) és így valósznüsíthető, hogy nem egymást keressük
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 10. péntek 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 10. péntek 08:46

Törölt felhasználó (904507)

Hoppa, eltevesztettük !!!!!! NEM Ti voltatok!!!! BOCS.

Pár keres párt,vagy lányt Bischofshofen /Salzburg/ környékén .
Korban hozzánk illő,szintén kezdő párt lányt keresnénk. Szóló férfit nem keresünk!!!!!
Korban hozzánk illő,szintén kezdő párt lányt keresnénk. Szóló férfit nem keresünk!!!!!
Hoppa, eltevesztettük !!!!!! NEM Ti voltatok!!!! BOCS.
(Ez egy válasz schneider4340 üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 12:56

? Van 27 levelünk, de Tőled nem látok egyet sem ? Milyen névről írtad ?
De az is lehet, nem is párban voltak.
(Ez egy válasz schneider4340 üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Odáig nem jutottunk, hogy ezt megbeszéljük :/
(Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 18:36

Tudod azért talán, rájöttek mekkra is a távolság,köztetek.
Tudod azért talán, rájöttek mekkra is a távolság,köztetek.
(Ez egy válasz schneider4340 üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 10:18

Na az ilyet sosem fogjuk megérteni. Ránk írnak, válaszolunk rá, hogy igen, mi is benne lennénk az ismerkedésben... Látjuk, hogy olvasták a levelünket, de válaszra nem méltatnak... Akkor mi a francnak regisztrálnak ide ? Nem értem ebben mi a szórakozás :/
Linz és környékéről keresek lányt vagy párt minden jóra!!!!
? Van 27 levelünk, de Tőled nem látok egyet sem ? Milyen névről írtad ?
(Ez egy válasz keresgelök üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 11:21

te sem valaszoltal amikor irtam nektek.!!! ugy 2 honapja. mas paros is igy tett. nem szamit , nem rohanok 200-al a sex utan

te sem valaszoltal amikor irtam nektek.!!! ugy 2 honapja. mas paros is igy tett. nem szamit , nem rohanok 200-al a sex utan
(Ez egy válasz schneider4340 üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 10:18

Na az ilyet sosem fogjuk megérteni. Ránk írnak, válaszolunk rá, hogy igen, mi is benne lennénk az ismerkedésben... Látjuk, hogy olvasták a levelünket, de válaszra nem méltatnak... Akkor mi a francnak regisztrálnak ide ? Nem értem ebben mi a szórakozás :/
München környékén valaki? Pár, hölgy?

(Ez egy válasz Béla34 üzenetére (2014. 01. 03. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 03. péntek 21:05

Szia Mi itt dolgozzuk Radstadtban szívesen találkoznánk veletek egyik szabadnapon. Mi 34 34 éves pár vagyunk Párom szép szőke hajú csinos,én barna hajú srác vagyok .Ha van kedvetek írjatok Ja kezdők vagyunk!
Győri nagy farkú fiú Hölgyet, Párt keres.
Szép nagy formás farkammal órákig kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok.
jo.tamas@freemail.hu
Szép nagy formás farkammal órákig kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok.
jo.tamas@freemail.hu
csini part keresünk. Olvass adatlapot es csak azutan irj. szia.
Helló,
Úgy látszik rossz helyre költöztem. Salzburg és Bécs környékén vagytok a legtöbben akik kerestek. Na de ha esetleg lenne olyan pár, lány aki a Bodeni tó környékén lakik és van kedve ismerkedni kötöttségek nélkül az írjon rám privátot.
BUÉK mindenkinek így utólag is...
Úgy látszik rossz helyre költöztem. Salzburg és Bécs környékén vagytok a legtöbben akik kerestek. Na de ha esetleg lenne olyan pár, lány aki a Bodeni tó környékén lakik és van kedve ismerkedni kötöttségek nélkül az írjon rám privátot.
BUÉK mindenkinek így utólag is...
Becsben valaki-valakik?
Sziasztok!40-es pár hetero nagyfiút keres harmadiknak! Kép nélkül ne jelentkezzetek! -Bécs környéke!
Tenyleg nincs magyar Holgy vagy par del-angliaban???
Sziasztok. Írtunk levelet, várjuk a válaszotokat
(Ez egy válasz Béla34 üzenetére (2014. 01. 03. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 03. péntek 21:05

Szia Mi itt dolgozzuk Radstadtban szívesen találkoznánk veletek egyik szabadnapon. Mi 34 34 éves pár vagyunk Párom szép szőke hajú csinos,én barna hajú srác vagyok .Ha van kedvetek írjatok Ja kezdők vagyunk!