Hát, ja ja, de bármerre járok, sehol senki
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 25. vasárnap 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 25. vasárnap 00:03

Törölt felhasználó (914509)

Sehol senki...:(
Munchen Airport, valahol egy Pár?

Sziasztok.Frankfurt és környékén unatkozó hölgy,pár?????????
Haho!!!
Sehol senki...:(
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2014. 05. 24. szombat 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Munchen környékén valakik, valaki?)
Bad Wurzach környéke?Hölgyeket lányokat keresek szexkapcsolat céljából.Én 36 fiatalos srác.
Becs vagy környeken parok vagy nök ?
Angliaban parok? lanyok?
Sziasztok! Párt vagy szóló hölgyet keresünk. (Mörfelden -Walldorf környékén) Esetleg olyant aki Swinger- Clubba is eljönne velünk. Mörfeldenibe vagy a Walldolrfiba.
Én is Bécsben, de csak magam vagyok((... ki jön? )) a Prátertől, egy km-re)
Párokat, illetve hölgyeket keresünk Bécsben párként illetve nagyméretű Fiúként is

Sziasztok!
Északon,Bréma környékén lányokat ill. párokat keresek hétvégi közös programokhoz.
Északon,Bréma környékén lányokat ill. párokat keresek hétvégi közös programokhoz.

Sziasztok.Keresek pärokat illetve hölgyeket swinger klub lätogatasähoz a hetvegen.Ha valakinek van kedve kerem jelezze!Salzburg München.Vagy Privät talälkozäs is erdekelne
Londonból Lányok, Nők, párok? :p
Sziasztok! Párt vagy szóló hölgyet keresünk. (Mörfelden -Walldorf környékén) Esetleg olyant aki Swinger- Clubba is eljönne velünk. Mörfeldenibe vagy a Walldolrfiba.
Vorarlbergből van valaki?
Sziasztok! Merre vagytok dél németbe?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 15. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 15. csütörtök 14:24
Törölt felhasználó (906858)

A hét végén meztelen fogunk autózni, Lengyelből Csehországon keresztül dél Németbe.
Parkolókban fogunk pisiskedni, élvezkedni.
Sziasztok.Keresek pärokat illetve hölgyeket swinger klub lätogatasähoz a jövö hetvegen.Ha valakinek van kedve kerem jelezze!Salzburg München
A hét végén meztelen fogunk autózni, Lengyelből Csehországon keresztül dél Németbe.