Sziasztok! Párokkal ismerkednénk, Nürnberg, vagy környékén!
Sziasztok! Münchenben pár vagy fiú?
Sziasztok München és környékéröl valaki lányok párok!
Sziasztok! Párt vagy szóló hölgyet keresünk. Mörfelden-Walldorf környékéről. (Frankfurt)
Sziasztok.Frankfurt és környéke valaki?????????????????????
Londonban keresek szex bulikat esetleg bi fiútagú párhoz csatlakoznék....Én bi 30-as fiu.....
sziasztok hollandiabol vaki en heesch nem messze e nemethatartol busszal vagy vonattal tudok utazni csak hetvege jo szombat ,vasarnap lany fiut szolo isok varom mindenki jelzest .
Müncheni bi pasi csatlakozna párhoz vagy akár szolo pasioz

Sziasztok.
Olyan külföldön élő pasit vagy párt keresünk, akik tudnának szállást biztosítani pár éjszakára két lánynak.
Fizetni természetben tudnánk. Ha van lehetőséged, akkor irj privátban (ne itt, nem biztos hogy olvasom).
Olyan külföldön élő pasit vagy párt keresünk, akik tudnának szállást biztosítani pár éjszakára két lánynak.
Fizetni természetben tudnánk. Ha van lehetőséged, akkor irj privátban (ne itt, nem biztos hogy olvasom).
Salzburg -München között ismerkednek...!
le maitr'd-ben vagyok!!Mikor jöttök?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 21. szombat 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 21. szombat 12:07
Törölt felhasználó (892904)

francia országban valaki?
Sziasztok!
Bécsben Prater környékén ismerkednék Csajjal,Hölggyel,esetleg Párral egy esetleges baráti kapcsolat kialakítására vagy talán többre is.Ha unatkozol,lenne kedved dumálgatni akkor írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!
Bécsben Prater környékén ismerkednék Csajjal,Hölggyel,esetleg Párral egy esetleges baráti kapcsolat kialakítására vagy talán többre is.Ha unatkozol,lenne kedved dumálgatni akkor írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!
Sziasztok.
Sziasztok.Bécsben ismerkednék,nudi is érdekel.
Sziasztok! Párt vagy szóló hölgyet keresünk. Mörfelden-Walldorf környékéről. (Frankfurt)
MÜNCHENI PASIK HOLVAGYTOK!!!!!!!!!!!!
Párt vagy lányt keresek szabadidőm eltöltésére Ausztriában, Oberössterreich-ban. Írjatok bátran

Sziasztok,
Lanyok parok ha Thaifoldre Phuketre utaztok keressetek meg privatban.
Lanyok parok ha Thaifoldre Phuketre utaztok keressetek meg privatban.
Sziasztok !!! 25 éves ajkai srác vagyok Zolinak hívnak , ismerkednék , elsösorban Ulm Baden Wüttenberger tartomány környékéröl párokat lányokat , dögös Milfeket keresek , minden jóra , kocsim helyem van utazni is tudok , maximális diszkréció adott és elvárt nagyon igényes pasi vagyok , swinger parti is érdekelne , 178 cm magas , 83 kg ,. , kék szem barna haj , emailem , departed88@gmail.hu , smile , képet kérek én is küldök smile
Sziasztok! Baden-Würtenberg déli részén pár vagy lány aki szívesen ismerkedne velünk?