Szolj ha talaltal, csatlakoznek!!!
(Ez egy válasz kobbak üzenetére (2014. 07. 08. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 08. kedd 17:17

Londonban keresek szex bulikat esetleg bi fiútagú párhoz csatlakoznék....Én bi 30-as fiu.....
olaszban valaki?
Dániából lányok vannak itt?
Köszi a választ. ....
(Ez egy válasz Jani3535 üzenetére (2014. 07. 08. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Hágában lány vagy pár?
London? 30 eves sportos pasi vagyok. Lanyok!
Londonban keresek szex bulikat esetleg bi fiútagú párhoz csatlakoznék....Én bi 30-as fiu.....
SZiasztok valaki london környékéről ?
Sziasztok!
Bécsben Prater környékén ismerkednék Csajjal,Hölggyel,esetleg Párral egy esetleges baráti kapcsolat kialakítására vagy talán többre is.Ha unatkozol,lenne kedved dumálgatni akkor írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!Tali akár ma is!!!
Bécsben Prater környékén ismerkednék Csajjal,Hölggyel,esetleg Párral egy esetleges baráti kapcsolat kialakítására vagy talán többre is.Ha unatkozol,lenne kedved dumálgatni akkor írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!Tali akár ma is!!!
Pforzheim környéke ?
Sziasztok! Mi Írországban élünk és keresünk párokat akikkel eltöltenénk kellemes estéket vagy esetleg egyedülálló nők vagy pasi akik csatlakoznának hozzánk
e-mail: irpar7679@gmail.com

Sziasztok! Magyarok kaliforniabol??
Sziasztok. Frankfurt és környékéről senki????????????
Párt vagy lányt keresek szabadidőm eltöltésére Ausztriában, Oberössterreich-ban. Írjatok bátran!
Sziasztok! Párokkal ismerkednénk, Nürnberg, vagy környékén!
Sziasztok! Münchenben pár vagy fiú?
Sziasztok München és környékéröl valaki lányok párok!
Sziasztok! Párt vagy szóló hölgyet keresünk. Mörfelden-Walldorf környékéről. (Frankfurt)
Sziasztok.Frankfurt és környéke valaki?????????????????????