Sziasztok! Párt vagy szóló hölgyet keresünk. Mörfelden-Walldorf környékéről. (Frankfurt)
Sziasztok!
Jövő hét végére keresnénk párt egy kellemes hétvége eltöltésére péntek,szombat,vasárnap persze szexel fűszerezve (párcsere is!!)
Ausztria Wienner Neustadt
Jövő hét végére keresnénk párt egy kellemes hétvége eltöltésére péntek,szombat,vasárnap persze szexel fűszerezve (párcsere is!!)
Ausztria Wienner Neustadt
Sziasztok.Frankfurt és környékén valaki?????????????????????????,
Londonba dugnék!
Flachau
(Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2014. 07. 12. szombat 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép reggelt!Salzburg környékén Valakik?
Sziasztok Grazból lányok párok vannak??
Sziasztok! Párt vagy szóló hölgyet keresünk. Mörfelden-Walldorf környékéről. (Frankfurt)
Szolj ha talaltal, csatlakoznek!!!
(Ez egy válasz kobbak üzenetére (2014. 07. 08. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 08. kedd 17:17

Londonban keresek szex bulikat esetleg bi fiútagú párhoz csatlakoznék....Én bi 30-as fiu.....
olaszban valaki?
Dániából lányok vannak itt?
Köszi a választ. ....
(Ez egy válasz Jani3535 üzenetére (2014. 07. 08. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Hágában lány vagy pár?
London? 30 eves sportos pasi vagyok. Lanyok!
Londonban keresek szex bulikat esetleg bi fiútagú párhoz csatlakoznék....Én bi 30-as fiu.....
SZiasztok valaki london környékéről ?
Sziasztok!
Bécsben Prater környékén ismerkednék Csajjal,Hölggyel,esetleg Párral egy esetleges baráti kapcsolat kialakítására vagy talán többre is.Ha unatkozol,lenne kedved dumálgatni akkor írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!Tali akár ma is!!!
Bécsben Prater környékén ismerkednék Csajjal,Hölggyel,esetleg Párral egy esetleges baráti kapcsolat kialakítására vagy talán többre is.Ha unatkozol,lenne kedved dumálgatni akkor írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!Tali akár ma is!!!
Pforzheim környéke ?
Sziasztok! Mi Írországban élünk és keresünk párokat akikkel eltöltenénk kellemes estéket vagy esetleg egyedülálló nők vagy pasi akik csatlakoznának hozzánk
e-mail: irpar7679@gmail.com

Sziasztok! Magyarok kaliforniabol??