Ha valaki szokott jarni Becs Donauinsel-re nudizni irhatna.
Hello. En is becs kornyeken elek. Szoktam jarni nudizni a donauinsel-re.
Ha gondolod osszefuthatunk.... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 24. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 24. csütörtök 20:52
Ha gondolod osszefuthatunk.... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 24. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (873109)

Bécsbe,,férfi,,nő?
Linz környékén NŐ vagy Pár?
Sziasztok! Passau Degendorf Arnbruck hölgyet párt keresek +4915757530899 számon elérhető vagyok vagy itt hadj üzenetet
Linz és Steyr környékén keresek lányokat ,párokat
Párokat, hölgyeket keresek Oberösterreich-ba! Írjatok bátran!
Bécsbe,,férfi,,nő?
sziasztok Lanyok ! a hetvegen egyedul toltom az esteimet 18.ker. ( szombat Vasarnap) es a napkozbeni idot . kinek lenne kedve atjonni egy italra , tevezni stb... es ki tudja ha szimpatikus vagy akkor lehet tobb is . irjatok privat uzenetett.
kor nem kiterium ! szimpatia, diszkrecio fontos !!!! Legyen tovabbi szep napotok
kor nem kiterium ! szimpatia, diszkrecio fontos !!!! Legyen tovabbi szep napotok
Van most valaki itthon Budapest es környéke ?
Parokat keresünk tirolbol sölden környeke.
Sziasztok.Frankfurt és környékén valaki,valakik?????????????????????????,
Én is Bécsben keresgélek
Hollandiában valaki vagy valakik? jani33@mailbox.hu
Sziasztok!
Bécsben Prater környékén ismerkednék Csajjal,Hölggyel,esetleg Párral egy esetleges baráti kapcsolat kialakítására vagy talán többre is.Ha unatkozol,lenne kedved dumálgatni akkor írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!Tali akár ma is!!!
Bécsben Prater környékén ismerkednék Csajjal,Hölggyel,esetleg Párral egy esetleges baráti kapcsolat kialakítására vagy talán többre is.Ha unatkozol,lenne kedved dumálgatni akkor írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!Tali akár ma is!!!
Bécsbe valaki?
Üdv! Hölgyek Svájcban???

Párokat, hölgyeket keresek Oberösterreich-ba! Írjatok bátran!
Dániában, Vejstrup közelében pár vagy hölgy esetleg?
Sziasztok jelezzétek ha aktuális
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2014. 07. 21. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Augusztus
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 21. hétfő 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 21. hétfő 11:11

Törölt felhasználó (887219)

Sziasztok mikor jöttök haza?