En pl londontol kb 1 oranyira...
(Ez egy válasz Bingham85 üzenetére (2014. 08. 31. vasárnap 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia,
én spec Angliából vagyok... te merre pontosan? (Ez egy válasz Kamikaze82 üzenetére (2014. 08. 31. vasárnap 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
én spec Angliából vagyok... te merre pontosan? (Ez egy válasz Kamikaze82 üzenetére (2014. 08. 31. vasárnap 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Angliából valaki?
Angliából valaki?
Olvasgatom a vitátokat, de nem értem. Mindkettőtök férfi és hetero, hm???
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 19. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 19. kedd 14:51
Törölt felhasználó (923555)

Bocs, hogy nem omlottam a karjaidba.. azt el sem tudod képzelni, hogy esetleg a másik dolgozik.ítélkezz nyugodtan.
Párok, lányok akik Phuketre tervezik a téli nyaralást?
Sziasztok, Hamburgi Magyar làny van itt?
Sziasztok! Salzburg környékén?
Osszehozhatnank egy nagyobbacska talalkat London es/vagy kornyeken!
Weiz környékén hölgy, vagy pár nincs

Sziasztok!
Bécsben ismerkednék Csajjal,Hölggyel,esetleg Párral egy esetleges baráti kapcsolat kialakítására vagy talán többre is.Ha unatkozol,lenne kedved dumálgatni akkor írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!Tali akár ma is!!!
Bécsben ismerkednék Csajjal,Hölggyel,esetleg Párral egy esetleges baráti kapcsolat kialakítására vagy talán többre is.Ha unatkozol,lenne kedved dumálgatni akkor írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!Tali akár ma is!!!
Bécs illetve Klosterneuburg környékéről lányokkal, nőkkel illetve párokkal ismerkednék.

Hágában nem valami aktívak a Magyarok. Pedig vagyunk elég sokan....
Még egyszer próbálkozom,de úgy tűnik hiába
Frankfurtból keresem ,lányok párok ismeretségét,akik esetleg benne lennének egy jó kis szexkalandban. Ha többen vagyunk,szívesen rendeznék egy jó kis összejövetelt ahol bármi megtörténhet
Nos,valaki érdeklődő?

Angliában valaki? hölgy pár?
Ludwigshafen környékén hölgyeket keresek
Ulm környékén férfit keresünk harmadiknak!
mümchen és környéke senki bi?
Mennyi témakör megszünt,pl:anglia.stb.az adminok megint bekeményítettek......................
Sziasztok!
Párokkal ismerkednénk!