Sziasztok!toronto kornyeken par esetleg?
sziasztok!Párizsból valaki?
Scheifling környékén hölgy vagy pár holnap este?
Frankfurt felett 150km-es körzetben senki nem vágyik finom izgal(makk)ra?
Ez egy igazi társkeresőoldal!:-(
Sziasztok!Salzburg környékén pár, vagy hölgy?Sajnos a páromat ( a hölgyet) a munkáltatója egy másik szállodájába küldte dolgozni tőlem 200km-re, igy csak a férfitag keres most.
Sehol senki?
Villach-Hermagor környékén valaki?
Hello. Den Haag-ban valaki?
Kedves párok hölgyek. Salzburg munchen között vállalok Tantrikus masszázst ha valaki meglepné párját egy finom masszázsal írjon. Üdv.
Sziasztok
Salzburgban van nő aki szivesen ismerkedne?
Mindenre nyitott pasi vagyok
Salzburgban van nő aki szivesen ismerkedne?
Mindenre nyitott pasi vagyok
Sziasztok.ma este utazom rosenheimbe utközben idöznék egy kicsit bisex párral,férfival.
Sziasztok!Salzburg környékén pár, vagy hölgy?Sajnos a páromat ( a hölgyet) a munkáltatója egy másik szállodájába küldte dolgozni tőlem 200km-re, igy csak a férfitag keres most.
Felső Ausztriában keresek lányt vagy párt! Írj bátran!
Sziasztok. Stuttgart környékéről aktív bi fiú?
Helyem sajna nincs:(

Jó kondiban lévő 40-es férfi New Yorkban keres lányokat, asszonyokat kölcsönösen kielégítő kapcsolatra.
Drága hölgyek,asszonyok,nagymamák! Egyedül érzitek magatokat,szorakozni vágytok? Hívjatok bátran!! Nürnberg és környékén.
Válaszotok privátban várom! További szép estét mindenkinek!

A remény hal meg utoljára

Ja és magamról annyit, hogy 25 éves vagyok (hetero), bár a méretem átlagos a barátnőim és az alkalmi párjaim/ok nem csalódtak bennem. Min 1,5-nál kezdődik nálam egy menet :P kérésre lehet kevesebb is
És szivesen kocsikázok.

Sziasztok,
Kolozsváron keresnék alkalmi partnert/eket (lányt 18-30 között), ha magadra ismersz és szeretnél egyet jól elszórakozni akkor írj privátban.
Kolozsváron keresnék alkalmi partnert/eket (lányt 18-30 között), ha magadra ismersz és szeretnél egyet jól elszórakozni akkor írj privátban.