Sziasztok szeretnék ismerkedni Svájc Sankt Gallen kantonból van-e valaki a környéken?
Hölgyem
Kellemes, hosszabb távu, romantikus szeretői kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszhaju ,barnaszemü férfi vár,
nagy potenciával és kényeztető odafigyeléssel önzetlenül.
- Teljes diszkréció .......
nem dohányzom
Írj ,69elefant@gmail.com
csók ......................
Kellemes, hosszabb távu, romantikus szeretői kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszhaju ,barnaszemü férfi vár,
nagy potenciával és kényeztető odafigyeléssel önzetlenül.
- Teljes diszkréció .......
nem dohányzom
Írj ,69elefant@gmail.com
csók ......................
Ismerkednék , Ulm környékén igényes csinos vonzó nökkel lányokkal , párokkal elhanyagolt unatkozó háziasszonyokkal , 26 éves veszprém megyei srác vagyok , nagyon igényes .ápolt , hetero alapon minden jóra nyitott vagyok nálam nincsnenek tabuk smile , érdekel a 3as is nagyon , meg a többes szex , is privát esetleg swinger bulik , departed1988@indamail.hu, ide várom az üziket smile , képet kérek én is küldök smile
Sziasztok!Salzburg környékén pár, vagy hölgy?Sajnos a páromat ( a hölgyet) a munkáltatója egy másik szállodájába küldte dolgozni tőlem 200km-re, igy csak a férfitag keres most.
Sziasztok!
Bécsben ismerkednék Csajjal,Hölggyel,esetleg Párral egy esetleges baráti kapcsolat kialakítására vagy talán többre is.Ha unatkozol,lenne kedved dumálgatni akkor írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!Tali akár ma is!!!
Bécsben ismerkednék Csajjal,Hölggyel,esetleg Párral egy esetleges baráti kapcsolat kialakítására vagy talán többre is.Ha unatkozol,lenne kedved dumálgatni akkor írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!Tali akár ma is!!!
Fatökű! Ez ismerkedési oldal! Érted?????
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 06. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 06. hétfő 13:01
Törölt felhasználó (834713)

sziasztok Ausztriában,Németországban vállalnék munkát, tud ajánlani valaki valamit?
nem lennék hálátlan!
nem lennék hálátlan!
sziasztok Ausztriában,Németországban vállalnék munkát, tud ajánlani valaki valamit?
nem lennék hálátlan!
nem lennék hálátlan!
Halika
Salzburgban valaki hölgyeim?
Salzburgban valaki hölgyeim?
Hello. Hollandban valaki?
Valaki v valakik valami jot holnap Londonben?
sziasztok , Graz környékén ismerkednék , lánnyal , párral nyitott vagyok mindenre irj rám nyugodtan.. képek az adatlapomon
Ismerkednék , igényes csinos vonzó nökkel lányokkal , párokkal elhanyagolt unatkozó háziasszonyokkal , 26 éves veszprém megyei srác vagyok , nagyon igényes .ápolt , hetero alapon minden jóra nyitott vagyok nálam nincsnenek tabuk
, érdekel a 3as is nagyon , meg a többes szex , is privát esetleg swinger bulik , departed1988@indamail.hu, ide várom az üziket
, képet kérek én is küldök

Hali!Szolnok-Wien,oda-vissza útvonalon keresnék egy utazgatni szerető bevállalós csajt,esetleg ezen az útvonalon egy diszkrét párt akikkel esetleg pihenőidöben el tudnánk tölteni akár egy egész éjszakát.Ha valakit,valakiket érdekelne a dolog,dobjon egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!
Sziasztok
Németországban, Bayern tartományban keresem szexuális vágyait kiélni kívánó lányokat, párokat (kizárólag a női nem örömére)
Németországban, Bayern tartományban keresem szexuális vágyait kiélni kívánó lányokat, párokat (kizárólag a női nem örömére)

Esetleg Glasgow környékén valaki\valakik? :O
Eisenstadt?
Sziasztok.Szerdän indulok Budapeströl München-ig ha valaki jönne irjon
üdv
üdv
Sziasztok,jó reggelt!Ulm környékén esetleg valaki?
Sziasztok!Salzburg környékén pár, vagy hölgy?Sajnos a páromat ( a hölgyet) a munkáltatója egy másik szállodájába küldte dolgozni tőlem 200km-re, igy csak a férfitag keres most.
Sziasztok!