Sziasztok. Tirolban, Jochbergben vagyok, szívesen bővíteném az ismeretségi körömet
32 éves vagyok, sportos testalkatú
32 éves vagyok, sportos testalkatú
sziasztok hollandiaban ,valaki heesch lakom egyedul allo kreol srac .ismerkedne .minden jora .fotom van fet .mindenkinek valaszolok .
Szívesen masztiznék hölgyek, lányok előtt ! Imádom,ha néznek közben. Kisebb csaj bulikon is szívesen kiverném.
Passzív nézőt, nézőket keresek, de ha beszállsz, szívesen veszem. Közös maszti is érdekel, vagy csak végignézem, fotóznám, ahogy te csinálod. Párok szeretkezését is szívesen kukkolnám, vagy fotóznám, videóznám. Sopron környéke előny, helyem van!!! Sopron,Bécs!
Passzív nézőt, nézőket keresek, de ha beszállsz, szívesen veszem. Közös maszti is érdekel, vagy csak végignézem, fotóznám, ahogy te csinálod. Párok szeretkezését is szívesen kukkolnám, vagy fotóznám, videóznám. Sopron környéke előny, helyem van!!! Sopron,Bécs!
Sziasztok! Zell am See,Kaprun,Saalbach-Hinterglemm környékén ismerkednék Hölggyel,Párral.
Sziasztok!Sajnos az utolsó sorozatunkat nem rakják fel itt!Goldenre feltett képek mappában a honlapunkon megmutatjuk ,akit érdekel kérhet jelszót.Puszi.Jázmin!!
Sziasztok! Bayern,Ingolstadt ?
Del Angliaban masszirozni tudo szereto ferfit keresek parom reszere,telt idomokert rajongo elonyben!
Sziasztok!Salzburg környéke?
Sziasztok Passau környékéről ismerkednék lánnyal párral sráccal.40es sportos pasi vagyok
Sziasztok. Stuttgart és környékén ismerkednék női partnerrel. Sportos magas pasi vagyok. Szép napot!
Szia én Stuttgart.
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2014. 11. 29. szombat 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, Konstanz kornyeken valakik?
Sziasztok! Ingolstadt környékéröl valaki(k)?Hely van!Szilveszterezni is!
Sziasztok. Hollandiában keresek Lányt,Párt akihez csatlakozhatnék!Az hogy mire megbeszélés alapja! :P
Sziasztok! valaki csajszi? Jan 10. Párizs? Szülinapom lesz!
Ez egy nagyon jo kerdes... En is anglia es nagyon nehez a helyzet itt a gg-n keresztul...
Sziasztok!
Párt vagy szóló hölgyet keresünk! Mörfelden-Walldorf környékéről. " Frankfurt"
Párt vagy szóló hölgyet keresünk! Mörfelden-Walldorf környékéről. " Frankfurt"
Sziasztok !
Van valaki Londonból ?
(privátban írj)
Van valaki Londonból ?
(privátban írj)
Sziasztok. Hollandiában valaki vagy valakik?

frederich111

Tia Layne