sziasztok hollandiaban ,valaki heesch lakom egyedul allo kreol srac .ismerkedne .minden jora .fotom van fet .mindenkinek valaszolok .
Sziasztok! Olyan passziv pertnerem keresem aki kulfoldon el es neha meg latogathatom!
Hali. Hágában valaki?
Németország Nyugati részéröl átlagos bi fiu?
Március végén (kb. 24.-26-ig) megyünk Erdingbe (Németország, München közelében) egy hatalmas fürdőkomplexumba szaunázni, meztelenkedni. Ha van olyan lány, aki a közelben lakik, és szívesen csatlakozna hozzánk....írjon bátran.

Eszak angliban keresek holgyet, vagz parhoz csatlakoznek.
Sziasztok nincsennek nők akik szeretnék magukat kényeztetni Bécsben ?
Ha mégis irj rám.
Ha mégis irj rám.
Eszak Angliabol valaki?
Sziaszok!
Állandó partnerem keresem aki Ausztriában vagy Németorszagban dolgozik vagy él es néha meg tudnam látogatni es ott kozos programokat csinakhatnank mint pár!
Állandó partnerem keresem aki Ausztriában vagy Németorszagban dolgozik vagy él es néha meg tudnam látogatni es ott kozos programokat csinakhatnank mint pár!
Sziasztok! Németország Korbach környékén van aki ismerkedne?
Londonból lányok vagy párok? 29 éves srác vagyok és ismerkednék!
Sziasztok klagenfurt Ausztria környékén dolgozó hölgyeket esetleg párokat keresek szabadidő eltöltesre persze jó szexre diszkréten.
Sziasztok Frankfurt és környéke valaki?? valakik??
Sziasztok!lanyok holgyek parok valakinek ideje vagy kedve egy kis szorakozashoz Munchen es kornyeke?
Helló!
Rugby-nél töltöm a hétvégét, szivesen taliznék egy nővel, esetleg párral.
Rugby-nél töltöm a hétvégét, szivesen taliznék egy nővel, esetleg párral.

sziasztok szegedi vagyok de utazni is tudok keresek hölgyet párt diszkrét higénikus pasi vagyok keresetek
sziasztok szegedi vagyok de utazni is tudok keresek hölgyet párt diszkrét higénikus pasi vagyok keresetek
Sziasztok. Ezen a hétvégén Neu-Ulm-ba a Ratiopharma sportcsarnokban erotika kiállítás és vásár van sok érdekes programmal és műsorral. Ma (szombat) ott leszek délután kb 14 - 01 óráig. Ha valakinek van kedve ismerkedni, beszélgetni nyitott vagyok rá. Szép hétvégét mindenkinek.
Sziasztok mikor jöttök ?
Hali!
Bécsben ismerkednék Csajjal,Hölggyel,Párral!!
Bécsben ismerkednék Csajjal,Hölggyel,Párral!!