Holnap Linz kkén valaki?
Sziasztok!
Párt vagy szóló hölgyet keresünk! Mörfelden-Walldorf környékéről. " Frankfurt"
Sziasztok.
Hágában lány vagy pár esetleg?
Hágában lány vagy pár esetleg?
Sziasztok!
Csütörtökön Vorarlberg, Dornbirn?
Csütörtökön Vorarlberg, Dornbirn?

Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
Salzburg kkén hölgy vagy pár? Én 30 as ápolt pasi vagyok.
Sziasztok! Angliában élő(London és környéke) nyitott gondolkozású embereket keresünk, közös programokra(nudi, kirándulás, szex stb.).
Szeretnénk összehozni egy jó csapatot, amit otthon sikerült, de itt kezdhetjük elölről! Írjatok ránk és találkozzunk minél előbb!
Szeretnénk összehozni egy jó csapatot, amit otthon sikerült, de itt kezdhetjük elölről! Írjatok ránk és találkozzunk minél előbb!
Bécs Linz között utazom ma... 30 as srác vok.
München -Salzburg között bi pasi vagy par irhatna,

Sziasztok!
1 hónap múlva költözöm ki Dortmundba, ott vagy a környéken ha van valakinek(nő)/valakiknek(pár) ismerkedni, írj/írjatok privátot!
Képet, többi adatot találtok az adatlapomon
Üdv
1 hónap múlva költözöm ki Dortmundba, ott vagy a környéken ha van valakinek(nő)/valakiknek(pár) ismerkedni, írj/írjatok privátot!

Képet, többi adatot találtok az adatlapomon

Üdv
Horvátországban valaki???
Sziasztok!
Sziasztok! Angliaban elo(London es kornyeke) nyitott gondolkozasu embereket keresunk, kozos programokra(nudi, kirandulas, szex stb.).
Szeretnenk osszehozni egy jo csapatot, amit otthon sikerult, de itt kezdhetjuk elorol! Irjatok rank es talalkozzunk minel elobb!
Szeretnenk osszehozni egy jo csapatot, amit otthon sikerult, de itt kezdhetjuk elorol! Irjatok rank es talalkozzunk minel elobb!
Hetvegere keresek Londonbol,vagy kornyekerol egy part,vagy not, helyem van,de utazni is tudok.
De ha csak ismerkedni szeretnetek,abba is benne vagyok.
De ha csak ismerkedni szeretnetek,abba is benne vagyok.
Salzburg környékén pár, vagy hölgy?Sajnos most csak a pár férfitagja tud találkozni.
Liezen környékén pár vagy hölgy?

Sziasztok olyan nőt keresek Bécsben aki szereti ha szétkefélik, ha szét dugják a lucskos punciját
Sziasztok!
Hihetetlen hogy maxx csak szóló pasik vannak a környéken és egyetlen egy pár vagy szóló csaj sincs Frankfurt környékén akik szexpartnert keresnek.
Hihetetlen hogy maxx csak szóló pasik vannak a környéken és egyetlen egy pár vagy szóló csaj sincs Frankfurt környékén akik szexpartnert keresnek.
Salzburg környékén pár, vagy hölgy?Sajnos most csak a pár férfitagja tud találkozni.
Sziasztok! Kassel környékén pár vagy hölgy aki ismerkedne?