Sziasztok. Igaz sok esélyt nem remélek de szivessen ismerkednek,csinos intelligens holgyel Sopron környéken
v Austria (Baden Bezirk)környéken ! Ha mégis felkelltettem valaki érdeklődését akkor kerlek irj!!
v Austria (Baden Bezirk)környéken ! Ha mégis felkelltettem valaki érdeklődését akkor kerlek irj!!
Sziasztok ! Havi 3x járok ki külföldre autó felvásárlás ügyében ezen az útvonalon Bp-Wien-Salzburg-München-Bregenz- Zürich - Bern ezek városok környékén szívesen csatlakozom hölgyekhez Párokhoz vagy akkár tudok segiteni ki utazásban is
Igényes és maximálisan ápolt srác vagyok

Würzburg környékén aktiv bi fiú?
Szio Peter vagyok irk ram
(Ez egy válasz angliai par üzenetére (2015. 08. 11. kedd 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 11. kedd 11:09

Felesegem reszere keresek figyelmes intelligens ferfit.(nem harmas) Noiesen telt nagy mellek popsi.Keresre emailben fotot kuldok>
Sziasztok Nürnbergben hölgyel ismerkednék!
Sziasztok! Prágában, Csehországban ki tudna velem jót tenni?
akár egy fasza kis tippel kisegíteni.

Sziasztok! Lányokkal ismerkednék, Ausztriánban Zell am See környékéről!
Sziasztok. Nürnberg környékén aktiv bi fiú ?
Ausztriában, esetleg Linz és kken hölgy vagy pár? Ápolt 30as srác vok. Vagy Sehol senki?
Sziasztok LONDON es kornyeken,ha csak egy kalandra,egy laza kapcsolatra,vagy egy kiserore,hazi baratra vagysz es vonzo holgy,vagy par vagytok,akkor irj/irjatok/ privit es talalkozzunk. persze csak hetero alapon ismerkedek! Diszkrecio maximalis!!!
Sziasztok!
Párt vagy szóló hölgyet keresünk! Mörfelden-Walldorf környékéről. " Frankfurt"
Párt vagy szóló hölgyet keresünk! Mörfelden-Walldorf környékéről. " Frankfurt"
Párok Figyelem!
35 éves, Valós , maximálisan ápolt, kedves, normál intim méretű , Budapesti, Hetero férfi vagyok ( 187cm magas / 74 kg ). Olyan Párt keresek aki tudja mit szeretne, kizárólag hetero alapon a Hölgy kényeztetésére ismerkedek. Budapest, környéke jöhet szóba. Fontos, hogy meglegyen a kölcsönös szimpátia! Csak ápolt, Önmagára igényes Párral ismerkedek.
Írjatok bátran!
Üdv Dávid
35 éves, Valós , maximálisan ápolt, kedves, normál intim méretű , Budapesti, Hetero férfi vagyok ( 187cm magas / 74 kg ). Olyan Párt keresek aki tudja mit szeretne, kizárólag hetero alapon a Hölgy kényeztetésére ismerkedek. Budapest, környéke jöhet szóba. Fontos, hogy meglegyen a kölcsönös szimpátia! Csak ápolt, Önmagára igényes Párral ismerkedek.
Írjatok bátran!
Üdv Dávid
Sziasztok, Londonban ill. a környékén szimpatikus hölgyet párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére (nem kizárólag szexre).
Hey, New York, Brooklyn valakik? Lany vagy par ma napkozben Brighton beach strandolas?
Hey, New York, Brooklyn valakik? Lany vagy par ma napkozben Brighton beach strandolas?
Elnezest Padstow...
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2015. 08. 13. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 13. csütörtök 11:05

Sziasztok!Anglia Padtow teruleten vagyok jelenleg parom nelkul 2honapig.Olyan holgyet keresek aki szinten itt el vagy csak dolgozik.Nem feltetlen a szex a lenyeg ahoz ugy is a szimpatia a lenyeg csak lehessen valakivel keves szabadidot eltolteni.Varom valaszat a pittyfair@gmail.com emailre.(41)eves atlagos pasi vagyok.
Sziasztok!Anglia Padtow teruleten vagyok jelenleg parom nelkul 2honapig.Olyan holgyet keresek aki szinten itt el vagy csak dolgozik.Nem feltetlen a szex a lenyeg ahoz ugy is a szimpatia a lenyeg csak lehessen valakivel keves szabadidot eltolteni.Varom valaszat a pittyfair@gmail.com emailre.(41)eves atlagos pasi vagyok.
Gnas és környéke? Lány vagy pár ?
Ausztria Steiermark

Felesegem reszere keresek figyelmes intelligens ferfit.(nem harmas) Noiesen telt nagy mellek popsi.Keresre emailben fotot kuldok>