hali München környékén ismerkednék

Sziasztok.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 29. szombat 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 29. szombat 15:42
Törölt felhasználó (766620)

Szintén kezdő pár Salzburg tartományban? Fiuk nem, köszi!!!!
szia irj privatba ha vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 18. kedd 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 18. kedd 10:10

Törölt felhasználó (962251)

Würzburg környékén aktiv bi fiú?
Szintén kezdő pár Salzburg tartományban? Fiuk nem, köszi!!!!
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
Sziasztok, hétvégi programra\okra, barátságra lánnyal, párral ismerkednék
Sziasztok Zürichben valaki szeretne ismerkedni velem ?
Sziasztok!
mindenre jóra nyitott pasi vagyok Bécsben.
mindenre jóra nyitott pasi vagyok Bécsben.
Sziasztok!
Párt vagy szóló hölgyet keresünk! Mörfelden-Walldorf környékéről. " Frankfurt"
Párt vagy szóló hölgyet keresünk! Mörfelden-Walldorf környékéről. " Frankfurt"
Bécsi kalandra keresek hölgyet
Sziasztok!
Augusztus 31.-en megyek Magyarorszagrol Angliaba autoval, Ausztrian, Nemetorszagon stb. keresztul. Elsosorban holgyeket illetve parokat szivesen elviszek. Ha erdekel irj privatot, es megbeszeljuk a reszleteket!
Augusztus 31.-en megyek Magyarorszagrol Angliaba autoval, Ausztrian, Nemetorszagon stb. keresztul. Elsosorban holgyeket illetve parokat szivesen elviszek. Ha erdekel irj privatot, es megbeszeljuk a reszleteket!
München környékéről lányt vagy Bi lánytagú párt keresünk! Szívesen barátkozunk!
Fiuk ne keressenek minket....
Fiuk ne keressenek minket....
Két jóképű, 30 as éveiben járó üzletember keres bevállalós, csinos barátnőpárost Horvátországi nyaraláshoz. All inclusive Aug 30- Szept 03 smile ) ! Fényképes bemutatkozást az alábbi emailcímre várunk: exkluzivnyarals2014@freemail.hu
Szia! Nyugodtan rám írhatsz és egyeztethetünk .
Üdv
Gábor (Ez egy válasz angliai par üzenetére (2015. 08. 11. kedd 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 11. kedd 11:09
Üdv
Gábor (Ez egy válasz angliai par üzenetére (2015. 08. 11. kedd 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Felesegem reszere keresek figyelmes intelligens ferfit.(nem harmas) Noiesen telt nagy mellek popsi.Keresre emailben fotot kuldok>
Yo, valaki(k) New Yotkban vasarnap? Lanyt keresek vagy parhoz beszallnek hetero alapon.
Sziasztok lány pár vagy fiu Görögországban Nei pori környèkèn 25 töl ott leszünk.
Sziasztok!
Üdv Akos.
Üdv Akos.
Sziasztok !
Keresünk a hétvégére párt,srácot,srácokat Sopron-Wienner Neustadt környékén helyünk nincs !
Fiúknál alap feltétel minimum 180 magas 30-40 év között pocak nélkül , vastagabb méret előny
Itt privátba vagy a bppar01@gmail.com címünkre várjuk a jelentkezőket .
Képeket találtok rólunk a régi felhasználó nevünknél nagyzoo
Keresünk a hétvégére párt,srácot,srácokat Sopron-Wienner Neustadt környékén helyünk nincs !
Fiúknál alap feltétel minimum 180 magas 30-40 év között pocak nélkül , vastagabb méret előny

Itt privátba vagy a bppar01@gmail.com címünkre várjuk a jelentkezőket .
Képeket találtok rólunk a régi felhasználó nevünknél nagyzoo

Sziasztok ! München , Regensburg , . Pàrral , lànnysl ismerkednék
24-én hétfőn reggel megyek Lengyelországból Németországba. Párokat, hölgyeket szívesen elviszek. Egyeztetés e-mailben.