Bécs most valakik??
sziasztok! München és környékén szívesen csatlakoznék pártokhoz vagy hölgyekhez! Fogadni tudok!Diszkréció garantált!
Sziasztok !
Nürnbergben élek, hölgyet keresek 18-30 közt
Alkalmi partnert, vagy hosszú távra.
21 éves pasi vagyok, "kissé félénk" :P
Nürnbergben élek, hölgyet keresek 18-30 közt

Alkalmi partnert, vagy hosszú távra.
21 éves pasi vagyok, "kissé félénk" :P
Sziasztok!Én Söldenben vagyok!
Sziasztok!Linz - Wels környékéről valaki ma estére?
Sziasztok,ha keresel,kerestek egy ferfit LONDONbol,ha szeretned,szeretnetek egy izgalmas ejszakat,kalandot,vagy esetleg tobbet is,akkor irj, Irjatok privatba es vegyuk fel a kapcsolatot. Vannak fotoim itt es szivesen kuldok egeszalakost is. Ismerkedjunk,talalkozzunk es meglatjuk hogy alakul. Lanyok,nok,parok leveleit varom!
Sziasztok Balázs vagyok 26 éves.. skype: ruszob1989 ; ) : ) Hölgyeket illetve párokat keresek..
Hollandiában lakom.. Gorinchem-ben.. Breda illetve Tilburgtol 30 km re ; )
Hollandiában lakom.. Gorinchem-ben.. Breda illetve Tilburgtol 30 km re ; )
Sziasztok Becs-Schwechat.
Sziasztok!
Bécsben ismerkednék nőkkel ,pàrokkal nem vagyok semmi jónak az elrontója.
Bécsben ismerkednék nőkkel ,pàrokkal nem vagyok semmi jónak az elrontója.
Szia én ausztriába vagyok és jöhetsz hozzám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 08. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 08. csütörtök 11:37
Törölt felhasználó (909192)

Sziasztok!
Olyan pasit keresek akit alkalmanként meg tudok látogatni Ausztriában vagy Németorszagban!
Olyan pasit keresek akit alkalmanként meg tudok látogatni Ausztriában vagy Németorszagban!
Pár vagyunk,
München környékéről lányt vagy Bi lánytagú párt keresünk!
Szívesen barátkozunk!
Nem feltétlenül párcserét keresünk egyből.. Idáig nem sikerült találni!
De tágítjuk a keresést..100km -150km körzetbe szívesen utazunk ha van értelme.
Fiuk ne keressenek minket....
München környékéről lányt vagy Bi lánytagú párt keresünk!

Nem feltétlenül párcserét keresünk egyből.. Idáig nem sikerült találni!

Fiuk ne keressenek minket....

Sziasztok. Máltán valaki ?
Sziasztok!Ha esetleg valaki autózna a napokban Budapestről Brüsszelbe,szívesen csatlakoznék hozzá.Elsősorban pasi(k)hoz,akit kielégíthetnék útközben ahogy és ahányszor csak akarja.36éves bi pasi vagyok.Írj bátran!
Sziasztok.
Ma este Linz- Wels környéke?
Én 30 as srác vagyok.
Ma este Linz- Wels környéke?
Én 30 as srác vagyok.
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
Sziasztok!
Sziasztok
Heilbronn ès környékén làny vagy pàr??
Heilbronn ès környékén làny vagy pàr??
Sziasztok. Münchenben egy magyarul beszelő szexpartnert keresek. jana222@cirtomail.hu
Sziasztok . Én Ausztriában dolgozok ,de november 10-26 között magyarba leszek szabin. Ehhez keresek párokat ,egyedülálló hölgyet .Akivel jól érezhetem magam . Teljesen HETERÓ alapon .Továbbá egy Wellnes hétvégére csinos lány is jelentkezhet.
Üdv Isti
Üdv Isti
Sziasztok??Regensburg környékén,hölgy??pár??