sziasztok! Aschaffenburg es környeken parokal ismerkednenk!!!!!!!1
öhringen,környéke valaki
Van itt szingli csaj angliabol? Privatot irhat!
Udv
Udv
Sziasztok!
Badenban keresek izgalmas programokhoz értelmes embereket!
Badenban keresek izgalmas programokhoz értelmes embereket!

UK London ??
Sziasztok
Ismerkednék párokkal hölgyekkel Németország (Bayern) és Salzburg környékén.Nem feltétlen szex kapcsolatra.
Ismerkednék párokkal hölgyekkel Németország (Bayern) és Salzburg környékén.Nem feltétlen szex kapcsolatra.
London kornyeken ismerkednek

Sziasztok
Heilbronn és környéken ismerkednék valós személyekkel.....
Heilbronn és környéken ismerkednék valós személyekkel.....

Bódeni-Tó német oldalán keresgélnék kellemes hölgy társaságot

Bécsben ismerkednék nővel aki nállam is lakhatna ha van kedve

Sziasztok!
Frankfurt környékéről keresünk csajt harmadiknak esetleg párt. (Mörfelden-Walldorf)
Sorry de szóló pasik nem érdekelnek minket.
Frankfurt környékéről keresünk csajt harmadiknak esetleg párt. (Mörfelden-Walldorf)
Sorry de szóló pasik nem érdekelnek minket.
Sziasztok. Bécs Schwechat környékén keresek lányt hölgyet. Kor és alkat telejesen mindegy +18 de minél érettebb annál jobb. Kizárólag laza szexkapcsolatra.
Salzburg tartományban keresnénk szintén kezdő párt,lányt.
angliabol holgy par?
Sziasztok! Maltan elo Holgy v Par?
Norwichba keresek leányzót, párokat egy kis huncutkodápshoz!
Linz környékén pár vagy bi pasi?
Hello. Hollandia valaki? Hága?
Grüezi mitenand!

München környéki hölgyet keresek nem csak kufircolás céljából
40 éves fiatalos, sportos, kedves pasi vagyok.
Nagyon kitartó vagyok az ágyban (is), szeretek kényeztetni, szeretem a hosszó szexcsatákat, szeretem ha keményebb és lágyabb részek váltogatják egymást, mint egy jó gitárszólóban. Ahogy sokmindenben a szexben is igaz, hogy fö a változatosság, mert megszokottság és a rutin mindent megöl.

40 éves fiatalos, sportos, kedves pasi vagyok.
Nagyon kitartó vagyok az ágyban (is), szeretek kényeztetni, szeretem a hosszó szexcsatákat, szeretem ha keményebb és lágyabb részek váltogatják egymást, mint egy jó gitárszólóban. Ahogy sokmindenben a szexben is igaz, hogy fö a változatosság, mert megszokottság és a rutin mindent megöl.