BW-ben pár vagy hölgy van?
Szia. Itt lakok én is Máltán
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 17. vasárnap 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 17. vasárnap 13:01

Törölt felhasználó (774401)

Ugy hirlik h tobb ezer magyar lakik Maltan... Remelem nem en vagyok az egyetlen ezen a forumon

Sziasztok! Karlsruhe környékén szívesen csatlakoznék párokhoz,találkoznék hölgyekkel,hellyel rendelkezem

Ugy hirlik h tobb ezer magyar lakik Maltan... Remelem nem en vagyok az egyetlen ezen a forumon

Sziasztok!
Leverkusen,Köln környékén keresek lányokat,párokat!Irjatok!
Leverkusen,Köln környékén keresek lányokat,párokat!Irjatok!
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok.
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok.
Sziasztok! Ansfeldenbol valaki?

Becsben valaki?
Sziasztok. Linz környékén ismerkednék csini nővel vagy párral. Ápolt 36/185/86 pasi vok.. Ha alakit érdekelne, többit privátban. Szép napot.

Sziasztok! Ausztriaban par vagy holgy? WELS-ben toltom az ejszakat. Irjatok. Koszi
Sziasztok! Norwich-ban keresek csajt, párokat, pasit szex-re! biszex vagyok!
max,heilbronig
öhringen ,környéke.fiu,lány
Sziasztok
Szivesen ismerkednèk valós személyekkel....
Szivesen ismerkednèk valós személyekkel....

Sziasztok.. Ápolt, igényes tetovált hetero Apuka vagyok
nyitott kapcsolatban.. Heilbronn környékén dolgozom, szívesen barátkoznék Lánnyal, párral, nem csak szex alapon, utazni tudok..

Sziasztok.
Egy ideig most Kölnben leszek. Esetleg tud erre valaki textil mentes szaunát? Vagy naturista/nudista helyet?
Egy ideig most Kölnben leszek. Esetleg tud erre valaki textil mentes szaunát? Vagy naturista/nudista helyet?
den haag ba valaki hölgyek párok?
Sziasztok
Én is szivesen utaznèk hozzátok...
(Ez egy válasz Dpár üzenetére (2016. 04. 07. csütörtök 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 07. csütörtök 22:29
Én is szivesen utaznèk hozzátok...

Sziasztok! Köln környékén ismerkednénk párral,szimpatikus pasival !
Holnap pont Köln környékén leszek
(Ez egy válasz Dpár üzenetére (2016. 04. 07. csütörtök 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 07. csütörtök 22:29