Sziasztok. Hollandiában vagy Belgiumban ismerkednék hölgyekkel esetleg párokkal.
Angliabol holgy par?
Ravensburg környékén ismerkednénk!Komolytalanok kerüljenek.
Sziasztok
Olaszbol valaki/kik estleg? Eszak olaszorszagban lakok es parokhoz holgyekhez szivesen csatlakozom. Uzenjetek uzenj batran.
Olaszbol valaki/kik estleg? Eszak olaszorszagban lakok es parokhoz holgyekhez szivesen csatlakozom. Uzenjetek uzenj batran.
Becsben nök,parrok?
Sziasztok.
Párokkal,házaspárokkal ismerkednék hosszú távú kapcsolat reményében. Mannheim és 100 km körzetében.
Párokkal,házaspárokkal ismerkednék hosszú távú kapcsolat reményében. Mannheim és 100 km körzetében.

Sziasztok!
Hamburgbol holgy/par? Hosszabb ideig itt leszek. Talalkozzunk
Hamburgbol holgy/par? Hosszabb ideig itt leszek. Talalkozzunk

Sziasztok
Megérkeztem Münchenbe....
Megérkeztem Münchenbe....

belgium valaki?
London környékén bi fiú?
)

Salzburg? Munhen? Ma este, egész éjjel, lenne kedve valakinek ismerkedni? Teljesen testközelből?
Minden megoldás érdekel, de főleg párt keresek, gabalyodnék
Én 48,180,83,16... barna hajú, kék szemű, nyalakodós, kitartóan merevedősen kényeztetős férfi vagyok
, a hely nálam megoldott
Mosolygós szép estét

Mosolygós szép estét

stuttgartba hölgyek párok
sziasztok den haagba hölgyek?
Ismerkednék párokkal Mannheim környékéről.
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok.
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok.
Sziasztok!
Frankfurt környékéről keresünk csajt harmadiknak esetleg párt. (Mörfelden-Walldorf)
Sorry de szóló pasik nem érdekelnek minket.
Frankfurt környékéről keresünk csajt harmadiknak esetleg párt. (Mörfelden-Walldorf)
Sorry de szóló pasik nem érdekelnek minket.
Sziasztok!Salburg környékén hölgyet, párt keresnék, hosszútávra, barátságra,bármire, amit csak ésszel feltudunk dolgozni, és persze mindenkinek örömet okoz
Új Zéland valaki ?

Angliabol hölgy,pár ?
Sziasztok!Irorszagban valaki?Gondolom lehetetlen!?