Hi all! Bécsben keresek hölgyet vagy párt ismerkedni!
Nürnberg környékén valaki?
Sziasztok! Freiburg környéke? Intelligens,normális emberek jelentkezése érdekel! Köszi!
Sziasztok, Freiburg környéke?
Sziasztok
Steiermarkban Bad Mitterndorf környékén ismerkednék. Első sorban nőt keresek........
Peti
Steiermarkban Bad Mitterndorf környékén ismerkednék. Első sorban nőt keresek........
Peti
Sziasztok Bayernlakók!
Ezt most találtam a kiéhezettebbeknek ajánlom
http://www.ladies.de/Sex-Anzeigen/Transen-Sex-TS/Muenchen-TS-T- ranse-NEU-TS-GLORY-HOLE-BLWJB-7478050.html
Ezt most találtam a kiéhezettebbeknek ajánlom
http://www.ladies.de/Sex-Anzeigen/Transen-Sex-TS/Muenchen-TS-T- ranse-NEU-TS-GLORY-HOLE-BLWJB-7478050.html
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok. skype cim: jpsjps00 utazni is tudok!!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok. skype cim: jpsjps00 utazni is tudok!!
sziasztok Ulm valaki?
London környékén programot keresek, péntek szombat vasárnapra! ésszerü távolságbol...
Sziasztok. Ausztriában (Bécs) keresek szimpatikus ápolt párt akik bevezetnének a biszex világába. 31 éves sportos ápolt inteligens pasi vagyok.
Sziasztok!Söldenben vagyok szívesen ismerkednék Párokkal !
Sziasztok.
Párokat keresünk Dublinban.
Esetleg valkik?
Párokat keresünk Dublinban.
Esetleg valkik?
Sziasztok
Valós személyekkel ismerkednék München és környékén..
Valós személyekkel ismerkednék München és környékén..

Sziasztok!
Ismerkednénk Rosenheim - Salzburg környékéről Bi lánytagú ,férfitag min.18cm-től fiatal, fiatalos sportos párokkal ,négyes gabalyodásokra.Párosunk női tagja Bi. Szeretnénk olyan párral megismerkedni, akik hasonlót keresnek. Szívesen barátkozunk!

sziasztok Ulm könyékén ismerkednék
Sziasztok! Én Obergurgulben dolgozom, 28 éves "nagyfiu" , nagyon szívesen csatlakoznék hozzátok a hölgy örömére!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 09. szerda 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 09. szerda 19:43

Törölt felhasználó (1499232)

Ausztria Tirol innsbruck lehetne ismerkedni hasonlo koru parokkal,esetleg szolo potens nagyfiu a baratnömnek,mit 31-38 evesek vagyunk
Hello,
München és környékéröl van itt valaki?
München és környékéröl van itt valaki?
Sziasztok! Kaiserslautern környékén keresek lányokat,párokat!Attila
Sziasztok!
Salzburgban és környékén ismerkednék.....
Salzburgban és környékén ismerkednék.....