Sziasztok! Hétvégén ( feb.10-12) én wellness- szauna partira megyünk ❤ Párok (jó képű pasik ) !
baratkozas Becsben?
Sziasztok Augsburg környékén keresek hölgyet pàrt.
Sziasztok!Salsburg környékén hölgyet, párt keresnék, hosszútávra, barátságra,bármire, amit csak ésszel feltudunk dolgozni, és persze mindenkinek örömet okoz.
Sziasztok!
Delnyugat angliaban keresek partnereket. Part vagy esetleg bi ferfit...
Delnyugat angliaban keresek partnereket. Part vagy esetleg bi ferfit...
Hello.. Lonodn ..Colchaster... felixstowe környékén lányok ?párok :?

sziasztok hölgyet kersek stuttgart közelében .
jót nyalni

Sziasztok! Ingolstadt környékén hölgyet vagy pár keresek. Kölcsönös szimpátia esetén nem vagyok semminek a elrontója.

sziasztok münchentöl nem messze keresek nöi partnert
33 eves srác vagyok.
33 eves srác vagyok.
Sziasztok Pragaban egy par?
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok! skype cim: jpsjps00 utazni is tudok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok! skype cim: jpsjps00 utazni is tudok!
Sziasztok!
Hollandiaban,Haga es kornyeken ismerkednek biszex erdeklodesu parokkal,ferfiakkal kozos programokra,baratsagra,kolcsonos szimpatia eseten intim kapcsolatra is.Intelligencia,kozos erdeklodesi pontok meglete alapfeltetel.Eloszor ismerkedes,baratkozas,tovabblepes csak kozos hullamhossz kialakulasa utan.Mindezeken kivul barkivel szivesen beszelgetek barhonnan.
Sziasztok!
Hollandiaban,Haga es kornyeken ismerkednek biszex erdeklodesu parokkal,ferfiakkal kozos programokra,baratsagra,kolcsonos szimpatia eseten intim kapcsolatra is.Intelligencia,kozos erdeklodesi pontok meglete alapfeltetel.Eloszor ismerkedes,baratkozas,tovabblepes csak kozos hullamhossz kialakulasa utan.Mindezeken kivul barkivel szivesen beszelgetek barhonnan.

Sziasztok!
Sziasztok!Salsburg környékén hölgyet, párt keresnék, hosszútávra, barátságra,bármire, amit csak ésszel feltudunk dolgozni, és persze mindenkinek örömet okoz.
szia én aközelbe vagyok
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2017. 01. 25. szerda 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok stuttgart mellet hölgyet keresek, mackós srác vagyok.

Ehhez nem kell külföldi munka, sokan anyu szoknyája mellől egerésznek... Egyébként meg igazatok van!
Mi továbbra is nyitottak vagyunk egy közös bulizáshoz Stuttgart-Frankfurt vonalon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 24. kedd 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 24. kedd 21:03

Mi továbbra is nyitottak vagyunk egy közös bulizáshoz Stuttgart-Frankfurt vonalon.

Törölt felhasználó (212530)

Sziasztok!
Nagyon sokat figyelünk olvasunk itt a pàrommal ès azt làtjuk ,hogy nagyon elkeseritő itt a kapcsolat teremtès.
Amit itt le lehet szürni az az, hogy a fèrfi kimegy dolgozni külföldre ès szeretne egy kis kalandot amiről az asszony nem tud otthon . Ok semmi közünk hozzà, de amit mi szereretnènk egy hosszu tàvu sex kapcsolatot pàrokkal. Vagy nőkkel, nem pedig kaland vàgyò kicsapongò pasikkal levelezgetni . Bocsi de ami a szivünkön az a szànkon.
Nagyon sokat figyelünk olvasunk itt a pàrommal ès azt làtjuk ,hogy nagyon elkeseritő itt a kapcsolat teremtès.
Amit itt le lehet szürni az az, hogy a fèrfi kimegy dolgozni külföldre ès szeretne egy kis kalandot amiről az asszony nem tud otthon . Ok semmi közünk hozzà, de amit mi szereretnènk egy hosszu tàvu sex kapcsolatot pàrokkal. Vagy nőkkel, nem pedig kaland vàgyò kicsapongò pasikkal levelezgetni . Bocsi de ami a szivünkön az a szànkon.
Salzburgban ismerkednék Párral, teljesen testközelből, minden megoldás érdekel
Ma éjjel nagy ágyamban ?
Csók, és üdv

Csók, és üdv

Sziasztok!
Ott a pont nálatok! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 24. kedd 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 24. kedd 21:03
Ott a pont nálatok! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 24. kedd 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (212530)

Sziasztok!
Sziasztok! Ausztria, Wels környékéről keresnénk pasit, harmadiknak kizárólag a hölgy örömére. Lehetőleg fényképes levelet várunk, amennyiben úgy van, természetesen mi is viszonozzuk.
angliaba kereswk holgyet part