Sziasztok. Londonból írok. Hölgyet vagy párt keresek Naturista Spaba.
Szerdán délután Linz környékén, Német felé? Kamionomba egy kellemes óra???
Szia! Dél-angliában vagyok,ha gondolod jelentkezz,utazni tudok.
(Ez egy válasz angliai par üzenetére (2017. 03. 22. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 22. szerda 12:19

Angliaban keresek nagy mell,popsi kedvelo fiut tabumentes sexre.
Én is itt vagyok.
Melyik Kanton?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 10. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 10. péntek 21:27

Törölt felhasználó (1385692)

Svajcban valaki?valakik esetleg

Sziasztok.Svájvban lány-pár a hölgy örömére? Priv üzit légyszi.Köszi. Szép estét.Sziasztok.
Sziasztok
Ismerkednék párokkal hölgyekkel Németország (Bayern) és Salzburg környékén.Nem feltétlen szex kapcsolatra.
Ismerkednék párokkal hölgyekkel Németország (Bayern) és Salzburg környékén.Nem feltétlen szex kapcsolatra.
Angliabol Budapestre meno kamionos ha holgy utitarsat szeretn kerem irjon.
Linz-Wels környékén szívesen kalandoznék

Sziasztok! Hollandiába (Dordrecht) lány ,,vagy pár?!

Becsben vakakik?
Szisztok Ingolstadt és környéke valaki?
Sziasztok Dortmund és 100 Km-es vonzáskörzetében , olajos érzéki farok vagy punci masszázst szivesen adok viszonzatlanul , akár pároknak vagy egyedülállóknak. Anyagiaktól mentesen természetesen.
Akinek felkeltette fantáziáját az irjon kérem privát üzenetet .
További szép napot mindenkinek .
Sziasztok
Akinek felkeltette fantáziáját az irjon kérem privát üzenetet .
További szép napot mindenkinek .
Sziasztok
Weinheim, Club Quicky
Jó buli van ma (is)
(Ez egy válasz benedek92 üzenetére (2017. 03. 25. szombat 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 25. szombat 15:39
Jó buli van ma (is)

Sziasztok!Karlsruhe-Rastatt környékén ismerkednék hölggyel-párral. Helyem van,tudok fogadni,de szívesen utazom is akár 100-200km-t is.
Sziasztok... Ma este dugnék hölgyet seefeld vagy annak vonzáskörnyékén ha esetleg akad valaki kérem keressen privi üzenetben....
Sziasztok!Karlsruhe-Rastatt környékén ismerkednék hölggyel-párral. Helyem van,tudok fogadni,de szívesen utazom is akár 100-200km-t is.
sziasztok Németország Ulm környékéröl valaki bi fiu vagyok
sziasztok kissing környékén valaki bi pasi
Sziasztok 25 re keresek partnert aki szintén unatkozik nő,ill ffi személyében Chemnitz és környéke utazni tudok .ésszerű távon belül .
Frankfurt környékén vagyok, szopnék vagy nyalnék. Kék szemű, szimpi vékony bi srác vagyok. Imádom mind a kettőt csinálni.
A többit priviben.
Mindenkinek válaszolok.

A többit priviben.
Mindenkinek válaszolok.
Sziasztok !
Hölgyeket valamint hetero párokat keresek Sopron- Bécs ,ma vagy holnap délelöttre!
Hölgyeket valamint hetero párokat keresek Sopron- Bécs ,ma vagy holnap délelöttre!