Sziasztok! Bécsben nem függetlenként keresek lányt, nőt vagy párt nem csak kalandra!
nürtingen környeken pär läny

Hollandia?
Sziasztok! Regensburgban ismerkednèk!
Hali,vasárnap valaki Erdingben ????????
sziasztok ulm környékéröl valaki ismi tali fiuk lányok párok?
Frankfurt környékén tök jó bulik vannak, még Travi témakörben is
(Ez egy válasz jps üzenetére (2017. 04. 22. szombat 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 22. szombat 16:45

Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik?? Fiuk,lányok,párok,Travik. Frankfurt környéki vagyok! skype cim: jpsjps00 utazni is tudok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik?? Fiuk,lányok,párok,Travik. Frankfurt környéki vagyok! skype cim: jpsjps00 utazni is tudok!
Bécs és környéke
Sziasztok !Ma éjszakára keresek párt vagy bi pasit Linz környékén!A páros ffi tagja vagyok!
Sziasztok!
Salzburg tartományban pár?
Kamionos feleséget, barátnőt keresek.
Sziasztok!
Komolyan nincs olyan pàr, vagy nő aki bècsben èl ès nem jàr haza hètvègèn?
Ha mègis van irj privit
Komolyan nincs olyan pàr, vagy nő aki bècsben èl ès nem jàr haza hètvègèn?
Ha mègis van irj privit
belgium?
Sziasztok a hétvégen Saarbrücken környékén leszek esetleg vki , vkik ne legyen unalmas a hétvége
Sziasztok a hétvégen Saarbrücken környékén leszek esetleg vki , vkik nelegyen unalmas a hétvége
Sziasztok!
Lányokal,aszonyokal,párokal ismerkednék Köln,Leverkusen környékén!
Csapjunk a lecsoba!
Lányokal,aszonyokal,párokal ismerkednék Köln,Leverkusen környékén!
Csapjunk a lecsoba!

Sziasztok ! Unadingenben vagyok , esetleg ott vagy Freiburg környékén , egy kellemes hölgy vagy pár ?
Svájc, St. Gallen fele vki?
Becsben vagyok