Ma vagy holnap valaki München környékén?
Vannak azért RLP-ben is néhányan...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 06. 04. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Hol van Bécsbe nudi? Mikor jársz oda? (Ez egy válasz zolika69 üzenetére (2017. 06. 01. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol van Bécsbe nudi? Mikor jársz oda? (Ez egy válasz zolika69 üzenetére (2017. 06. 01. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Erdingben most valaki,én nagyméretű bi pasi lennék....

sziasztok Ulm környékéröl valaki ismi? lányok párok fiuk???
Jövő héten hölgy vagy pár BW Freudenstadt környékén?
Sziasztok kedden Bruno es kornyeken par?
München És környékén keresnék párt , pasit ,hölgyet közös örömökre ! 44 éves pasi vagyok! 491781788985 telefon számom ! hivj vagy smst irj! Köszönöm!
Szépen szét vagyunk szóródva BW-ben

Mühlackerben lakunk Baden Wurtenber megyében . Házibarátot keresünk.
valaki megy nudira Becsben?
Párhoz 3.nak mindenki örömére....
szia én Ulmban élek bi fiu vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 31. szerda 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 31. szerda 18:44
Törölt felhasználó (1771082)

Hosszú hétvége,Erdingben valaki ??????
Hosszú hétvége,Erdingben valaki ??????
Sziasztok!Salsburg környékén hölgyet, párt keresnék, hosszútávra, barátságra,bármire, amit csak ésszel feltudunk dolgozni, és persze mindenkinek örömet okoz .
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik?? Fiuk,lányok,párok,Travik. Frankfurt környéki vagyok! skype cim: jpsjps00 utazni is tudok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik?? Fiuk,lányok,párok,Travik. Frankfurt környéki vagyok! skype cim: jpsjps00 utazni is tudok!