Milyen érdekes dolog,ilyenkor az ember megáll,és elgondolkozik azon,hogy milyen kegyetlen is az élet! A legnagyobb dolog "jelen" lenni,és szeretetet adni-kapni,de az ember csak hajt,dolgozik,azt hiszem nincs is sok értelme! Sajnos mindenkinek eljön a vége előbb-vagy utóbb,de ha már jön,akkor gyorsan jöjjön nagyon! Szörnyű,ha bárki meghal,mert az az 1-dolog pótolhatatlan! Én hiszem,hogy az ember lelke tovább él,az nem halhat meg,habár én személy szerint a pokolra fogok kerülni,de csak egyben reménykedem,hogy ott árulni fognak
ma
,és nagyon bizom benne,hogy lessz majd ott is pár szép hőlgy is,jó nagy hülye vagyok hiszek még a mesékben,pedig ha eltávozunk,akkor nem lessz semmi,egyszerűen lehúzzák a redőnyt,és kikapcsolják a rádiót,és ennyi volt! Nem ide tartozik,de leirom,nekem meghalt tavaly a nagymamám 98-évesen,fogtam a kezét,és azt mondta,hogy nincs semmi baj kisfiam,és ezután azonnal meghalt,és nem tudtam segiteni neki,zokogtam,sirtam mint egy alf
jd alf
s alf
örtki
,ezzel csak azt akartam mondani,ha az ember 1000-évig élne akkor is fájna ha meghalna a hozzátartozója,meg akárki,szóval Felpa papa,te itt a Goldenen továbbra is élni fogsz,mert csak az hal meg akire már az utólsó ember sem emlékszik,ez egy indián közmondás,de szép!
alf
sg alf
ye alf
rmek
Ez a legkevesebb amit tehetünk.......
Bár ne kelett volna....
De ha már így esett emlékezünk rá vidáman és jó kedvel amilyennek megismerhettük....
Bár ne kelett volna....
De ha már így esett emlékezünk rá vidáman és jó kedvel amilyennek megismerhettük....
Szia! Katinka
Ahányszor motorozok, MINDIG eszembe fogsz jutni Felpa-Pa!!!
Tegnap rá gondoltam,hiányzik. minden nap beszélgettünk iszogattunk tervezetűk a jövőt. Barát volt igaz barát.
Szia Papa! Egy bekszet emellé???
Egy par hetig nem tudtam nettezni.
Most olvasom eloszor ezt a Topic-ot.
Katinka: Ugye ez nem igaz?
Sajnos nagyon is...
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 05. 16. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 16. kedd 10:11
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 05. 16. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy par hetig nem tudtam nettezni.
Papa, hiányzol! :(
Akárhányszor meglátom a
ke
te jutsz az eszembe,sajnos már nem tudsz visszairni,de áldjon meg a jóisten papa-Jonson!!
alf
dv alf
en alf
c sörödet
tom:Ez nagyon szép volt,nyugodjon békében az öreg harcos,remélem van fent net-és néha bepillant ide hozzánk,szóval szevasz papa
Papa! Bántanak néha...még azok is, kik barátaidnak tartják magukat... Állj ki értem, kérlek! Nagyon hiányzol! :(
Szia, kedves Felpalány! Apudat - Isten nyugosztalja -, csak innen, a
fó
ismerem. Érző, kompromisszumkészséggel talán fölösen is megáldott ember volt, humoros, segíteni, moderálni-békíteni mindig kész barát! Most már tudom, hogy igaz: MINDIG A JÓK MENNEK EL! Azok meg, akik az Ő barátságában sütkérezve kicsit jobbaknak, megértőbbeknek látszottak eddig, visszavedlettek kaján nemtörődömökké, gúnyos hatalmaskodókká. Én így érzem, és elnézést kérek, ha valakit akaratlanul is megsértettem volna vélekedésemmel. Szép Pünkösd-vasárnapot mindenkinek! Papa, nagyon hiányzol!
alf
ru alf
m alf
hasábjairól
Szia felpalány,nekem nincs képem,de jó érzés,hogy benézel ide néha,emlékeztet a papára,habár őt nem felejtjük el "soha"
Hát ez szomorú dolog Viki!
Vikike:Évike küldött sms-t,a temetés idejéről is,meg a helyéről is,de ezt ne köszönd drága,ez természetes dolog!
Szia.
Sokan személyesen ismertük.. azthiszem van itt egy kép, amikor Charlie-nál vagyunk vele.. én személyszerint motoroztam vele jópárszor,
Sokan személyesen ismertük.. azthiszem van itt egy kép, amikor Charlie-nál vagyunk vele.. én személyszerint motoroztam vele jópárszor,
és
is nála egyszer-kétszer :) Ha valaha motorozni támad kedved, szivesen látlak mögöttem.
alf
s alf
ör alf
özgettem
Őszinte részvétem a fájdalmadban, kedves Viki!