Mi egy időben kifejezetten 20 cm felettit kerestünk. Valóban volt köztünk olyan, ami látványra szép volt, de kicsit puhább volt. Párom szerint nem mindegy mit vesz a kezébe, szájába
)))
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 12. 24. csütörtök 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 24. csütörtök 06:49

Mi még nem futottunk össze a férjeménél nagyobbal. Hasonló mérettel igen, viszont az meg nem volt olyan igazán kemény. Igaz össze sem ment. Szóval kipróbálnánk egy méretesebbel, párom is szívesen megnéznéd, de erre elég kicsi az esély. Még átlagosra is.
Azt azért pontosan nem tudnánk megmondani mennyi volt nagyobb vagy kisebb ,de kettő biztos az óriás kategóriába tartozott
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 12. 24. csütörtök 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 24. csütörtök 06:49

Mi még nem futottunk össze a férjeménél nagyobbal. Hasonló mérettel igen, viszont az meg nem volt olyan igazán kemény. Igaz össze sem ment. Szóval kipróbálnánk egy méretesebbel, párom is szívesen megnéznéd, de erre elég kicsi az esély. Még átlagosra is.
Pajzán ünnepeket kívánunk mindenkinek.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2020. 12. 23. szerda 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 23. szerda 19:14

Volt dolgunk nagyobb mérettel Aki most kezdő a témában ez nagyon frusztráló lehet Teljesen mattot ad ha látod a párod mennyire élvezi (Mert élvezi ) Volt olyan hogy én is azt mondtam hogy ez nem megy be .....Most már nem zavar sőt.... Nálunk azért számít a méret bár nem e szerint van kihegyezve a keresés .A gyengédség és a kemény dugás párosa feledteti a kisebb szerszámot
Volt dolgunk nagyobb mérettel Aki most kezdő a témában ez nagyon frusztráló lehet Teljesen mattot ad ha látod a párod mennyire élvezi (Mert élvezi ) Volt olyan hogy én is azt mondtam hogy ez nem megy be .....Most már nem zavar sőt.... Nálunk azért számít a méret bár nem e szerint van kihegyezve a keresés .A gyengédség és a kemény dugás párosa feledteti a kisebb szerszámot
(Ez egy válasz sunset glow üzenetére (2020. 12. 23. szerda 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 23. szerda 11:46

Nálatok fontos partner keresésnél a méret?
Előny, ha a barátnak nagyobb, sokkal nagyobb van?
Kizáró ok, ha az otthonitól szerényebb?
Nálunk sem a farokméret a elsődleges! DE mivel volt már dolgunk olyannal aki itt még 18cm volt, nem kértünk fotót. A randin kiderült, a hüvelykújam is nagyobb mint az volt. Ráadásul az is 2 perces simitől elsült. Na emiatt minimumot és maximumot is megadtunk és igeneis kérünk róla fotót. Amúgy tényleg az átlagos a legjobb, a lényeg, hogy kemény legyen!

A farokméret az egyik legutolsó szempont az asszony szerint. Túl szélsőséges persze ne legyen (se túl kicsi, se túl nagy), de azért nem ez az, ami alapján dönt.
(Ez egy válasz sunset glow üzenetére (2020. 12. 23. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 23. szerda 14:51

Nálunk se volt keresési szempont, de egy már már mondhatni nagy méret vált be.
Volt egy közepes, ami szintén jó és izgalmas volt. Volt egy kicsi, akivel más gond volt.
Volt egy közepes, ami szintén jó és izgalmas volt. Volt egy kicsi, akivel más gond volt.
Nálunk se volt keresési szempont, de egy már már mondhatni nagy méret vált be.
Volt egy közepes, ami szintén jó és izgalmas volt. Volt egy kicsi, akivel más gond volt. (Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 12. 23. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 23. szerda 13:46
Volt egy közepes, ami szintén jó és izgalmas volt. Volt egy kicsi, akivel más gond volt. (Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 12. 23. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Viccesen mondhatnánk, hogy nem baj az ha hosszú, csak jó vastag legyen... De félre a tréfát, nálunk nem volt kifejezett keresési szempont, ezért nem is nagyon kértem intimes képeket, de mióta rászaladtunk egy átlagtól kisebbre, azóta kérek a szerszámról is képet. Persze előnyt jelent egy méretes darab, engem (a páros férfi tagját) nem zavar ha egy, a hazaitól nagyobb jön a képbe, a lényeg a nejem öröme. Ugyanakkor azt is láttam már, hogy tényleg nem minden a méret, egy virgonc átlagossal is csodát lehet tenni.
Viccesen mondhatnánk, hogy nem baj az ha hosszú, csak jó vastag legyen... De félre a tréfát, nálunk nem volt kifejezett keresési szempont, ezért nem is nagyon kértem intimes képeket, de mióta rászaladtunk egy átlagtól kisebbre, azóta kérek a szerszámról is képet. Persze előnyt jelent egy méretes darab, engem (a páros férfi tagját) nem zavar ha egy, a hazaitól nagyobb jön a képbe, a lényeg a nejem öröme. Ugyanakkor azt is láttam már, hogy tényleg nem minden a méret, egy virgonc átlagossal is csodát lehet tenni.
(Ez egy válasz sunset glow üzenetére (2020. 12. 23. szerda 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 23. szerda 11:46

Persze, hogy jól tettük, bár azért nem vagyunk enélkül sem boldogtalanok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 22. kedd 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 22. kedd 11:45

Törölt felhasználó (4334122)

Sziasztok. Nagyon jól tettétek. Azért mert ez most van nem állt meg az élet. A boldog ember az egészséges is.
Sziasztok. Nagyon jól tettétek. Azért mert ez most van nem állt meg az élet. A boldog ember az egészséges is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 21. hétfő 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 21. hétfő 21:15
Törölt felhasználó (3989732)

Kovid ide vagy oda, minap úgy jött ki a lépés, hogy döntenünk kellett: három ember egy légtérben az csoportosulás és életveszély járványügyi szempontból, vagy nem. Úgy döntöttünk, hogy bassza meg a kutya, nem az, így hosszú idő eltelte óta megint sikerült egy relatíve gyors, de kellemes szexet lezavarnunk a barátunknál, ezúttal az ő házában.

Ez nem lehet kérdés Ha van kivel
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 21. hétfő 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Kovid ide vagy oda, minap úgy jött ki a lépés, hogy döntenünk kellett: három ember egy légtérben az csoportosulás és életveszély járványügyi szempontból, vagy nem. Úgy döntöttünk, hogy bassza meg a kutya, nem az, így hosszú idő eltelte óta megint sikerült egy relatíve gyors, de kellemes szexet lezavarnunk a barátunknál, ezúttal az ő házában.

Na végre valami témába vágó ismét! Szuper, szeretnénk titeket követni már...

Sajnos igen csekély az esély arra, hogy észrevegye magát.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 12. 21. hétfő 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 21. hétfő 00:12

Arra azért figyelj, hogy ha olyan témához szólsz hozzá, amelyben nem rendelkezel semmilyen tapasztalattal, ne próbáld meggyőzni a többieket arról, hogy a te szemléleted a helyes. Fogadd el és tartsd tiszteletben, hogy vannak a tiédtől eltérő értékrendű és beállítottságú emberek is

Folyt....
Nem is olyan rég írtam ide ,hogy miképp éltem meg az egyik oldalt ,ebből a felállásból...,de kijelentettem, jobban izgat, ha az én párom a hölgy a történetből.
Ez régebben is így volt, más lányokkal , kik, még csak “barátnő” státuszban szerepeltek az életemben. De, hogy már hölgy partnerem titulusa’ feleség ,így még izgalmasabb egy esetleges hármas számomra!
Mivel friss az élmény a jelennel folytatom, később írok majd ,hogy jutottunk idáig...
Na de!
Az utóbbi hónapokban, más, fontosabb dolgok, s idő hiány miatt nem vontunk be másokat szexuális életünkbe.
Viszont úgy gondoltuk, most időnk is engedi, így lássuk kik is lehetnek esélyesek, hogy csatlakozzanak hozzánk némi feleség kényeztetésre.
Andy pár évvel fiatalabb nálunk. Saját bevallása szerint, jó pár éve swinger függő. Hasonló az érdeklődési körünk, s mint az kiderült vannak közös ismerőseink a múltból.
Nem hiába a mondás -Kicsi a világ!
Kurva jó volt a sztori, mármint ha az első randi-kefélés-az előzmények: a képek,e-mailek, chatelés, a telefonok. Megjegyezném azért van egy olyan, ha mèg nem kontaktoltatok(személyesen), esélyes ha valaki nem szimpatikus valakinek,úgy nem történik semmi, avagy szarrá válik az egész!
Nálunk ez egyébként nem állt fenn...
Tegnap előtt délután ugrottunk át hozzá. Szimpatikus volt az első benyomás és kijelenthetem ,ez mindhármuk véleménye volt!
Nagyon jót beszélgettünk, oldvàn a feszültséget, ami egyébként egy percig sem állt fenn!
Majd óvszer hiánya miatt magukra hagytam őket, mondván:
-Majd én lemegyek és veszek valahol!
Ezt már persze megbeszéltem Andyvel előtte ,ahogy párommal is. Csak külön külön smile
A hitelesség miatt a kesztyűtartóban hagytam a gumit!
Aztán kb ,beültem a kocsiba...és videó hívást kezdeményeztem ...,a srác vette fel,Pissyke még öltözik! smile
Vártam pár percet...
Majd kijött , én meg néztem őket álló fasszal a kocsiban, a ház előtt.
Azt hittem tovább bírom, de az a látvány, amit az a bomba segg produkált ,hátulról ,miközben épp más faszától fuldokol, arra ösztökélt:
-Na ennyi volt, megyek, most kell belenyalnom hátulról!
Kocsi lezár, lift fel, kiszáll, ajtó kinyit...
Beléptem, élőben még vadabb” látvány tárult elém..., Bele is nyaltam, úgy, ahogy azt pár percel azelőtt elhatároztam smile
Már tiszta lucskos volt a kis kurva!
Imádtam az ízét, ahogy mindíg..., gondoltam:
- Aah, de hiányzott ez nekünk!
Kényeztettük -Nyaltuk, csókoltuk, imádtuk...
Használtuk- szájba köptük, “nyálnyakláncig” szopattuk...
Spriccelt a számba, Andy arcára...
Ő a feleségemben(óvszerben),én párom szájában élveztem!
Összességében:
Ha az ember a sokadik hármasát éli meg, egy idő után elvárásai lesznek. Nekünk is voltak!
És ,hogy milyen volt?
-Geci jó volt!
Ismétlés ,minél előbb!!
Talán majd képekben!!!
Nem is olyan rég írtam ide ,hogy miképp éltem meg az egyik oldalt ,ebből a felállásból...,de kijelentettem, jobban izgat, ha az én párom a hölgy a történetből.
Ez régebben is így volt, más lányokkal , kik, még csak “barátnő” státuszban szerepeltek az életemben. De, hogy már hölgy partnerem titulusa’ feleség ,így még izgalmasabb egy esetleges hármas számomra!
Mivel friss az élmény a jelennel folytatom, később írok majd ,hogy jutottunk idáig...
Na de!
Az utóbbi hónapokban, más, fontosabb dolgok, s idő hiány miatt nem vontunk be másokat szexuális életünkbe.
Viszont úgy gondoltuk, most időnk is engedi, így lássuk kik is lehetnek esélyesek, hogy csatlakozzanak hozzánk némi feleség kényeztetésre.
Andy pár évvel fiatalabb nálunk. Saját bevallása szerint, jó pár éve swinger függő. Hasonló az érdeklődési körünk, s mint az kiderült vannak közös ismerőseink a múltból.
Nem hiába a mondás -Kicsi a világ!
Kurva jó volt a sztori, mármint ha az első randi-kefélés-az előzmények: a képek,e-mailek, chatelés, a telefonok. Megjegyezném azért van egy olyan, ha mèg nem kontaktoltatok(személyesen), esélyes ha valaki nem szimpatikus valakinek,úgy nem történik semmi, avagy szarrá válik az egész!
Nálunk ez egyébként nem állt fenn...
Tegnap előtt délután ugrottunk át hozzá. Szimpatikus volt az első benyomás és kijelenthetem ,ez mindhármuk véleménye volt!
Nagyon jót beszélgettünk, oldvàn a feszültséget, ami egyébként egy percig sem állt fenn!
Majd óvszer hiánya miatt magukra hagytam őket, mondván:
-Majd én lemegyek és veszek valahol!
Ezt már persze megbeszéltem Andyvel előtte ,ahogy párommal is. Csak külön külön smile
A hitelesség miatt a kesztyűtartóban hagytam a gumit!
Aztán kb ,beültem a kocsiba...és videó hívást kezdeményeztem ...,a srác vette fel,Pissyke még öltözik! smile
Vártam pár percet...
Majd kijött , én meg néztem őket álló fasszal a kocsiban, a ház előtt.
Azt hittem tovább bírom, de az a látvány, amit az a bomba segg produkált ,hátulról ,miközben épp más faszától fuldokol, arra ösztökélt:
-Na ennyi volt, megyek, most kell belenyalnom hátulról!
Kocsi lezár, lift fel, kiszáll, ajtó kinyit...
Beléptem, élőben még vadabb” látvány tárult elém..., Bele is nyaltam, úgy, ahogy azt pár percel azelőtt elhatároztam smile
Már tiszta lucskos volt a kis kurva!
Imádtam az ízét, ahogy mindíg..., gondoltam:
- Aah, de hiányzott ez nekünk!
Kényeztettük -Nyaltuk, csókoltuk, imádtuk...
Használtuk- szájba köptük, “nyálnyakláncig” szopattuk...
Spriccelt a számba, Andy arcára...
Ő a feleségemben(óvszerben),én párom szájában élveztem!
Összességében:
Ha az ember a sokadik hármasát éli meg, egy idő után elvárásai lesznek. Nekünk is voltak!
És ,hogy milyen volt?
-Geci jó volt!
Ismétlés ,minél előbb!!
Talán majd képekben!!!

Hy!
Legobb téma ez...
Még "suhanc koromban, voltam a csatlakozók oldalán, volt szerencsém rendszeres harmadiknak lenni. De az úgy az izgalmas, ha a férj tud a dologról, ha izgatja, és vagy részt vesz benne...
Volt, hogy telefonon hallgatta, mert elutazott. Volt, hogy gyakori" hàrmasozók voltak. Én a férjel kezdtem el beszélgetni és ötleteltem azt, hogy mást mondjon a feleségének mint, hogy honnan ismer. Így született meg az, hogy egy volt "haverja vagyok aki épp a városban van és eljön velem piàlni egyet és később úgy gondolta, hogy nehogy már hotelben aludjak. Aztán a feleségének és valamilyen szinten számunkra is (mert mi van ha a hölgynek nem vagyok szimpatikus) adott egy fajta spontanitàst...,természetesen másnap mindent megtudott. Sokszor találkoztam még utána is velük smile
Vagy videót készítettünk egy másik hölggyel, mert a férjét ez izgatta...
Vagy csak nézte miután "felnyalta a feleségét...
Izgalmas dolgok voltak!
Viszont mindig sokáig válogattam (s teszem ezt a mai napig). Az ok egyszerű. Ha a férj olyat lát amit ő még nem élt meg pàrjàval és emiatt féltékeny lesz az" nischgut". Ott nincs meg a feltétlen bizalom és fennáll az esély, hogy te mint harmadik, elbaszol köztük valamit. Sajnos egyszer ehhez is volt szerencsém, pedig, mikor beszélgettünk éreztem, ha a csók tabu, ott nincs meg a kellő bizalom.
Nem állítom, hogy ez mindig így van, de ebben az esetben számomra nagy az esély rá...
Na, de a másik oldal tudja igazán megtekerni az agyam! Ha én a férj vagyok a történetből...
Erről később smile
Üdv, Nachov
Legobb téma ez...
Még "suhanc koromban, voltam a csatlakozók oldalán, volt szerencsém rendszeres harmadiknak lenni. De az úgy az izgalmas, ha a férj tud a dologról, ha izgatja, és vagy részt vesz benne...
Volt, hogy telefonon hallgatta, mert elutazott. Volt, hogy gyakori" hàrmasozók voltak. Én a férjel kezdtem el beszélgetni és ötleteltem azt, hogy mást mondjon a feleségének mint, hogy honnan ismer. Így született meg az, hogy egy volt "haverja vagyok aki épp a városban van és eljön velem piàlni egyet és később úgy gondolta, hogy nehogy már hotelben aludjak. Aztán a feleségének és valamilyen szinten számunkra is (mert mi van ha a hölgynek nem vagyok szimpatikus) adott egy fajta spontanitàst...,természetesen másnap mindent megtudott. Sokszor találkoztam még utána is velük smile
Vagy videót készítettünk egy másik hölggyel, mert a férjét ez izgatta...
Vagy csak nézte miután "felnyalta a feleségét...
Izgalmas dolgok voltak!
Viszont mindig sokáig válogattam (s teszem ezt a mai napig). Az ok egyszerű. Ha a férj olyat lát amit ő még nem élt meg pàrjàval és emiatt féltékeny lesz az" nischgut". Ott nincs meg a feltétlen bizalom és fennáll az esély, hogy te mint harmadik, elbaszol köztük valamit. Sajnos egyszer ehhez is volt szerencsém, pedig, mikor beszélgettünk éreztem, ha a csók tabu, ott nincs meg a kellő bizalom.
Nem állítom, hogy ez mindig így van, de ebben az esetben számomra nagy az esély rá...
Na, de a másik oldal tudja igazán megtekerni az agyam! Ha én a férj vagyok a történetből...
Erről később smile
Üdv, Nachov
Ez pont így van Nehéz megtalálni a közép utat Néha nem is kell Van hogy heti szinten esik jól és össze is jön Van hogy kéthavonta Sajnos a mostani időszak nem kedvez részünkről a vágyaink megélésének. Nagyon el van laposodva a sw klubok világa Ezek a mostani u.n nappali partyk nem jönnek be nekünk Ahhoz vagyunk szokva hogy egy átszexelt éjszaka után hajnalban hazaérünk még kivégezzük egymást és ez kihat az egész hétre Eszünkbe jutnak hét közben a hétvégén megélt dolgok és ez csak fokozza az egymás utáni vágyat .........Ezt évtizedek óta így éjük meg
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 12. 17. csütörtök 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 17. csütörtök 19:07

volt, hogy egy sikeres buli után egy héttel a nejem szólt, hogy meg kéne ismételni, és csak időpont egyeztetés miatt telt el 3 hét, viszont volt olyan is, mikor 2 hét alatt összejött 3 alkalom, utána azért hosszabb, bő féléves pihenőt tartottunk. Valahol a 4-6 hét lehet egy olyan, amikor nem fordul unalomba, vagy nem érezzük túlzásnak.
Hát tudod, ez nézőpont kérdése. Ki így látja, ki úgy. Lehet egy pohár félig üres, és félig tele is...
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 12. 20. vasárnap 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 20. vasárnap 10:41

Talán megfogalmazási különbség is van a te gondolataid, és azok közt, akik ebben benne vagyunk. Mi nem azt látjuk, hogy egy "idegen" döngöli a társunkat, hanem a társunk örömét, szépségét, élvezetét, és számunkra ez okoz örömet, gyönyört, és félretéve minden önzőségünket vagyunk partnerei az élmény átélésében. Ez a gondolkodás egy másik szintje, ahol te még nem jársz, nekem is idő kellett hozzá, de örülök, hogy idáig elértünk.