Figy, leszarom hogy érted.
Próbáltál okoskodni, fölöslegesen.
Egyáltalán nem gondolom, hogy csak beleélvezéstől lehet gond. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 08. szombat 14:23
Próbáltál okoskodni, fölöslegesen.
Egyáltalán nem gondolom, hogy csak beleélvezéstől lehet gond. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)

Értem, tehát ha te így érted, akkor mindenkinek így kell, ez az evidens, ez a norma.
Nálunk meg például pont lehet mindent kondom nélkül, beleélvezés NÉLKÜL, mivel nem védekezünk a terhesség ellen. Szóval én meg így értem. Orál, meg sima reszelés közben is lehet fertőződni, vagy akár egy csókkal is, marhára nem függ össze a dolog a beleélvezéssel.
De nyilván te gondolatolvasó is vagy, simán ránézésre tudod, hogy mit akart mondani a (szerinted szűkszavú) kollega.
Aki meg esetleg nem bír ezen erénnyel, az egyből nyilván kötekedik.

Nálunk meg például pont lehet mindent kondom nélkül, beleélvezés NÉLKÜL, mivel nem védekezünk a terhesség ellen. Szóval én meg így értem. Orál, meg sima reszelés közben is lehet fertőződni, vagy akár egy csókkal is, marhára nem függ össze a dolog a beleélvezéssel.
De nyilván te gondolatolvasó is vagy, simán ránézésre tudod, hogy mit akart mondani a (szerinted szűkszavú) kollega.

Nem tudom mi bajod van de nem leszek benne partner.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 08. szombat 14:23

Értem, tehát ha te így érted, akkor mindenkinek így kell, ez az evidens, ez a norma.

(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2020. 08. 08. szombat 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 08. szombat 13:43

A beleèlvezès eggyütt jàr a kondomhasznàlat mellözèsèvel. Szàmomra teljesen világos, hogy az illetö arra kivancsi, hogy ha nem hasznàljàk az ismert modszereket a fertözèsek elleni védekezèsre, akkor hogyan teszik. Csak nem fejtette ki szorol szora. Aki akarja az èrti. Kàr feleslegesen belekötni.
A beleèlvezès eggyütt jàr a kondomhasznàlat mellözèsèvel. Szàmomra teljesen világos, hogy az illetö arra kivancsi, hogy ha nem hasznàljàk az ismert modszereket a fertözèsek elleni védekezèsre, akkor hogyan teszik. Csak nem fejtette ki szorol szora. Aki akarja az èrti. Kàr feleslegesen belekötni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 08. szombat 11:20

Az illető kérdése a konkrétan a beleélvezésről szólt.
Ezek szerint azt hiszi, hogy a fertőzés csak azzal terjed, a többi tevékenységgel nem. (Tényleg csak én tudok szöveget értelmezni?)

Az illető kérdése a konkrétan a beleélvezésről szólt.
Ezek szerint azt hiszi, hogy a fertőzés csak azzal terjed, a többi tevékenységgel nem. (Tényleg csak én tudok szöveget értelmezni?)
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2020. 08. 08. szombat 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem csak. De azzal is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 08. szombat 09:33

...mondjuk mert a fertőzések nem csak az ejakulátummal terjednek...?
...mondjuk mert a fertőzések nem csak az ejakulátummal terjednek...?
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2020. 08. 08. szombat 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindegy is a következőben részt szeretnénk venni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 18:49
Törölt felhasználó (4264102)

ha nem tiltottál volna le itt Gg-n Ti is részese lehettetek volna ennek a partynak
írni akartam, de le vagyok tiltva, szívesen láttunk volna benneteket, lehettünk volna 14-en 12 helyett
de következő bulira sem tudunk hívni így, pedig lesz ismétlés.
Találni pasit vagy párt?
VALÓ igaz, nehéz...Nálunk is nagy volt a rotáció, sőt aznapi 5 lemondás is...
35 év alatti, csupasz testű pasi NEM volt.
35 év alatti szőrös testű és 40+os csupasz csiga viszont igen
írni akartam, de le vagyok tiltva, szívesen láttunk volna benneteket, lehettünk volna 14-en 12 helyett
Találni pasit vagy párt?
Miért is kellene utánnaolvasnia?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 11:58

Szerintem olvass utána, mi módon terjednek a nemibetegségek...
Nem tiltottalak, mivel a kapcsolatnál pont ugyanott van a tiltom az elfogadás alatt is, telefonról könnyű volt mellényúlni.
Viszont onnantól kezdve már nem tudtunk írni sajnos.
Mi a megoldás erre ? Fel lehet valahogy oldani a tiltást? Egyébként senkit nem szoktunk letiltani. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 18:49
Viszont onnantól kezdve már nem tudtunk írni sajnos.
Mi a megoldás erre ? Fel lehet valahogy oldani a tiltást? Egyébként senkit nem szoktunk letiltani. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)

ha nem tiltottál volna le itt Gg-n Ti is részese lehettetek volna ennek a partynak
Találni pasit vagy párt?
Találni pasit vagy párt?
Tudom miről beszélsz. Tényleg nincs jobb érzés ennél. Nálunk a randi előtt én választom ki a bugyit is. Mikor hazaér megölel megcsókol már a száján érzem a fasz ízét, aztán leveszi a bugyit ami tiszta spermás lenyalatja velem utána jöhet a punci hmm.. végül mikor beleteszem főleg ha egy méretes szerszám dugta közben meséli a dolgokat leírhatatlan.
(Ez egy válasz Házibarátokkal üzenetére (2020. 08. 07. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 09:28

Meg kell mondjam, kevés ennél jobb érzés van! Amikor tudod, hogy hol van a nejed, éppen mit tesz, és alig várod haza, hogy első kézből halld a beszámolót, miközben buján öleled, ujjazod, és érzed benne az idegen spermát. Hát ki lehet ezt bírni anélkül, hogy ne állna az ember farka? Ilyenkor iszom a szavait, százszor elmondatok vele minden apró részletet. és közben már dugom őt, érezve benne más anyagát, ami külön inspiráló.
Találni pasit vagy párt?
35 év alatti szőrös testű és 40+os csupasz csiga viszont igen (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 17:34
Találni pasit vagy párt?
35 év alatti szőrös testű és 40+os csupasz csiga viszont igen (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4358382)

Szerencsések vagytok.. mi is Debrecenben keresgélünk de egyet sem találunk aki eljön, nemhogy 9-et....
Szerencsések vagytok.. mi is Debrecenben keresgélünk de egyet sem találunk aki eljön, nemhogy 9-et....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 17:04

"csúnya" lett volna, ha ott vagyunk 3 szuper jó csaj és a pasik egymással foglalkoznak, nem velünk
amugy mind a 9 hím full hetero volt.
Igen, bírtuk
a buli végén segítettem takarítani...41 óvszer fogyott...az pasinként több mint 4-es átlag
hmmm, még 1 hét elteltével is nagyon jó visszagondolni a bulira...
aki ott volt, mindenki pozitívan emlegeti...
Igen, bírtuk
a buli végén segítettem takarítani...41 óvszer fogyott...az pasinként több mint 4-es átlag

aki ott volt, mindenki pozitívan emlegeti...
"csúnya" lett volna, ha ott vagyunk 3 szuper jó csaj és a pasik egymással foglalkoznak, nem velünk
Igen, bírtuk
aki ott volt, mindenki pozitívan emlegeti... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 04. kedd 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 04. kedd 17:31
Igen, bírtuk

aki ott volt, mindenki pozitívan emlegeti... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 04. kedd 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4383712)

Jó kis buli lehetett. Akkor volt lőszer utánpótlás. 3xoros tulero ellenére álltak a sarat a lányok? Vagy a srácok egymást is rendeztek?
Szerintem olvass utána, mi módon terjednek a nemibetegségek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 10:34
Törölt felhasználó (925470)

Akik hagyják, hogy egy idegen beleélvezzen a feleségükbe, nem félnek a fertőzéstől?
Akik hagyják, hogy egy idegen beleélvezzen a feleségükbe, nem félnek a fertőzéstől?
Bonyolult. Nem tudom mennyit képzelek a dolgokba és mi a valóság. Nekem úgy tűnik h bizonyos szintig nyitott, de nem igazán beszél róla. Szóval nehéz ugy
(Ez egy válasz Házibarátokkal üzenetére (2020. 08. 07. péntek 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
És nincs benne egy picike bi hajlam se?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 29. szerda 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 29. szerda 18:10
Törölt felhasználó (4383712)

Megnézném, ahogy az asszonyt az egyik barátnője egy felcsatolható dildóval lerendezi....
Meg kell mondjam, kevés ennél jobb érzés van! Amikor tudod, hogy hol van a nejed, éppen mit tesz, és alig várod haza, hogy első kézből halld a beszámolót, miközben buján öleled, ujjazod, és érzed benne az idegen spermát. Hát ki lehet ezt bírni anélkül, hogy ne állna az ember farka? Ilyenkor iszom a szavait, százszor elmondatok vele minden apró részletet. és közben már dugom őt, érezve benne más anyagát, ami külön inspiráló.
Jó kis buli lehetett. Akkor volt lőszer utánpótlás. 3xoros tulero ellenére álltak a sarat a lányok? Vagy a srácok egymást is rendeztek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 04. kedd 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 04. kedd 17:15

Mult pénteken 3 nő, 9 igazi, belevaló húsvér kandúr a picinyke Debrecenben igencsak jól éreztük egymást
Csak őszinteség és bevállalósság szükséges.
Ok, volt sok lemorzsolódó, neten szájkaratéző pár és pasi, de aki ott volt, mindenki csúcs szuperül emlékszik vissza rá...
Sajnos sokan csak álmodoznak pasikról...de megélni még olyannal se merik a vágyaikat, aki megbízható és tuti jó...
Csak őszinteség és bevállalósság szükséges.
Ok, volt sok lemorzsolódó, neten szájkaratéző pár és pasi, de aki ott volt, mindenki csúcs szuperül emlékszik vissza rá...
Sajnos sokan csak álmodoznak pasikról...de megélni még olyannal se merik a vágyaikat, aki megbízható és tuti jó...