Tehát őt izgatja ha dugják a feleségét .

Nekem a pasimat izgatja ha más pasival kefélek
nincs ebben semmi rossz
szereti nézni ahogy pld egy másik pasi fasza jár ki be a puncimban

Engem izgatna de sajnos nem akar mással.
Én is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 30. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 30. szombat 13:14
Törölt felhasználó (4345362)

Szívesen beszélgetnék erről, cserélnék véleményt ebben a témában.
Én is szívesen beszélgetek, szeretem ezt a témát.
(Ez egy válasz Keressetek35 üzenetére (2020. 06. 14. vasárnap 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 14. vasárnap 08:47

Szívesen beszélgetek-levelezek férjekkel erről a témáról.
Ha szeretnétek megbaszatni - keféltetni a feleséget vagy barátnőt írjatok nyugodtan.Kezdő vagyok de fantáziám van.
Ötletek,tervek hogyan kéne stb, ..!
Diszkréció adott mivel kapcsolatban élek
Ha szeretnétek megbaszatni - keféltetni a feleséget vagy barátnőt írjatok nyugodtan.Kezdő vagyok de fantáziám van.

Nagyon régen a feleségem ráindult egyik haveromra/munkatársamra... Megbeszéltük, összejött, jó volt. Aztán becsajozott és felhozta az új barátnőjét bemutatni. Én azt hittem azért hozta, hogy négyesezzünk, rávetettem magam a csajra amikor kettesben maradtunk. Amikor visszajött a haverom és a nejem ők is beszálltak...
Mit mondjak? Fergeteges négyes volt, aztán, amikor a párom kidölt, akkor hármasban folytattuk.
Másnap reggel kiderült, hogy a haverom annyira frissen jött össze a csajjal, hogy még egymással sem feküdtek le. Nekem volt meg először a barátnője
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 30. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 30. hétfő 14:55
Mit mondjak? Fergeteges négyes volt, aztán, amikor a párom kidölt, akkor hármasban folytattuk.

Másnap reggel kiderült, hogy a haverom annyira frissen jött össze a csajjal, hogy még egymással sem feküdtek le. Nekem volt meg először a barátnője

Törölt felhasználó (4298102)

Sziasztok!
Tanácsokat szeretnék kérni olyanoktól, akik már bevették a haverjukat harmadiknak a párjuk kényeztetéséhez. A későbbiekben ez nem ment a barátság rovására? Tud egy ilyen kapcsolat sokáig fennmaradni? Régóta izgat a dolog, hogy más is megdugja a feleségem. Majd egy évnyi beszélgetés után most bólintott rá a kedvesem. Mivel idegenről hallani sem akart, csak egy megbízható ismerősről, így aztán sorba véve a legjobb haverom került ki győztesnek. Kissé tartok tőle, ha azonnal nem is, de később a barátság rovására mehet. Mi a véleményetek, tapasztalatotok? Előre is köszi.
Tanácsokat szeretnék kérni olyanoktól, akik már bevették a haverjukat harmadiknak a párjuk kényeztetéséhez. A későbbiekben ez nem ment a barátság rovására? Tud egy ilyen kapcsolat sokáig fennmaradni? Régóta izgat a dolog, hogy más is megdugja a feleségem. Majd egy évnyi beszélgetés után most bólintott rá a kedvesem. Mivel idegenről hallani sem akart, csak egy megbízható ismerősről, így aztán sorba véve a legjobb haverom került ki győztesnek. Kissé tartok tőle, ha azonnal nem is, de később a barátság rovására mehet. Mi a véleményetek, tapasztalatotok? Előre is köszi.
Covid para miatt nem volt műsoron nálunk mostanában ez a történet. Ha minden igaz jövő hétvégén lesz egy alkalom. Nagyon várok már egy kis izgalomba, mert belelaposodtunk a hétköznapokba és a stresszbe.
A feleségem ma este egyedül akart felmenni a szeretőjéhez, akit régen nem látott. Rábeszéltem egy hármas szexre én is megyek
Már ezer éve nem csináltuk.
Mindjárt elkezd készülődni, próbálgatni a fehérneműket.
Egyszer kellene egy filmet csinálnom róla a készülődéstől az elélvezésig mindenről.

Mindjárt elkezd készülődni, próbálgatni a fehérneműket.

Szeretnék jelentkezni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 31. vasárnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 31. vasárnap 12:16
Törölt felhasználó (1375112)

Sziasztok! Ez a téma engem is izgat. Megnézném a kedvesem mikor a karjaimba van és egy másik pasi kényezteti kielégíti a finom kis nuniját! Beszélünk róla szex közben de utána ez már tabu téma.Ki hogyan vette rá a párját?Esetleg Veszprémbe valaki aki elcsábítaná a drágámat?!
Dumcsi a csajunkról? Skipe? Valaki? Ha izgat a téma keress privin!
Hasonlóra dolgokra már gondoltam én is.
(Ez egy válasz Pár párt szabolcsba üzenetére (2020. 06. 08. hétfő 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 08. hétfő 06:46

Igen én is csak fantáziálok én is kíváncsi lennék hogy valaki el tudná e csábítani a nejem és jól meg kefélné!
Igen én is csak fantáziálok én is kíváncsi lennék hogy valaki el tudná e csábítani a nejem és jól meg kefélné!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 07. vasárnap 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 07. vasárnap 23:18
Törölt felhasználó (823196)

Én is csak fantáziálok róla, hogy valaki kikezd a feleségemmel és meg is dugná. Kiváncsi lennék, hogy férre lépne e valakivel. Nagyon felizgatna havalaki megdugná a kis feleségemet. A feleségem egy kicsit prüd de ha rànyomulna egy jóképű jódumás srác kiváncsilenék, hogy elent tudna e álni .
Érdekelnének az ötleteid!
(Ez egy válasz Keressetek35 üzenetére (2020. 06. 07. vasárnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 07. vasárnap 12:14

Ha szeretnétek megbaszatni - keféltetni a feleséget vagy barátnőt írjatok nyugodtan.Kezdő vagyok de fantáziám van .
Ha szeretnétek megbaszatni - keféltetni a feleséget vagy barátnőt írjatok nyugodtan.Kezdő vagyok de fantáziám van .

Én is csak fantáziálok róla, hogy valaki kikezd a feleségemmel és meg is dugná. Kiváncsi lennék, hogy férre lépne e valakivel. Nagyon felizgatna havalaki megdugná a kis feleségemet. A feleségem egy kicsit prüd de ha rànyomulna egy jóképű jódumás srác kiváncsilenék, hogy elent tudna e álni .
Érdekes megállapítás
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 07. vasárnap 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 07. vasárnap 15:07
Törölt felhasználó (3067882)

Mit szeretne a párunk? Folyamatos meghódítást! Míg te a hármast szervezed ő azt szeretné, hogy valaki végre jól megkefélje egy új fsszal! Beszélgettek az egmás előtti szexről, de legszívesebben televernéd a száját egy jó csajnak egy ilyen szituban! Milyen egyszerű ez!
Mit szeretne a párunk? Folyamatos meghódítást! Míg te a hármast szervezed ő azt szeretné, hogy valaki végre jól megkefélje egy új fsszal! Beszélgettek az egmás előtti szexről, de legszívesebben televernéd a száját egy jó csajnak egy ilyen szituban! Milyen egyszerű ez!
Ha szeretnétek megbaszatni - keféltetni a feleséget vagy barátnőt írjatok nyugodtan.Kezdő vagyok de fantáziám van
Ötletek,tervek hogyan kéne stb, ..
Ha szeretnétek megbaszatni - keféltetni a feleséget vagy barátnőt írjatok nyugodtan.Kezdő vagyok de fantáziám van

Ötletek,tervek hogyan kéne stb, ..

Engem személy szerint,nagyon izgat a dolog!már számtalanszor beszéltünk róla a párommal.őt is izgatja csak nem merünk lépni valamiért!