Igen, láttam én is!
(Ez egy válasz Hotties üzenetére (2020. 02. 21. péntek 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 21. péntek 18:43

Arról ne is beszéljünk, hogy ezena nicken is az ő képeik vannak, de itt már más a pasi..https://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/4292822
Van olyan akinek van kedve dumcsizni, cser~lni ezekről a hölgyekről!? Írj priviben skype-ot és dcsizhatunk!
Arról ne is beszéljünk, hogy ezena nicken is az ő képeik vannak, de itt már más a pasi..https://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/4292822
(Ez egy válasz Supernem üzenetére (2020. 02. 20. csütörtök 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 20. csütörtök 16:10

Nem rosszból de a társkeresőben teljesen más a koruk... a lány 21, itt meg 10 éve együtt vannak
Vannak még sztorik, de azok is hasonlóak voltak!
(Ez egy válasz 102Rudy üzenetére (2020. 02. 21. péntek 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 21. péntek 11:05

Köszönöm szépen, hogy leírtad! Nagyon izgató lehetett, gratulálok Nektek!
Üdv!
Üdv!
Mi is.
(Ez egy válasz Izgatópáros üzenetére (2018. 10. 12. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon izgató lehetett! Köszönjük szépen, hogy leírtad!
További sok sikert kívánunk nektek! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 18. kedd 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 18. kedd 12:37
További sok sikert kívánunk nektek! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 18. kedd 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)

Nekem egyszer egy hármas randi alkalmával sikerült kifogást találnom, hogy elugorjak otthonról. (Bejelentkeztem gumicserére az 500 m-re lévő gumishoz.) Sikerült csendben visszalopznom a házba és nagyon érdekes volt meglesni őket.
Majd szétrobbant a gatyám olyan erekcióm lett, amikor a félig kinyitott ablakon keresztül csak azt láttam, hogy egymást átölelve csókolóznak, aztán amikor meláttam, hogy a párom bal könyöke lassú ütemre hátra és előre lendül... akkor már tudtam, hogy "kézbe vette a dolgokat",.... de konkrétan még semmit sem láttam.
Na majd máskor folytatom.
Majd szétrobbant a gatyám olyan erekcióm lett, amikor a félig kinyitott ablakon keresztül csak azt láttam, hogy egymást átölelve csókolóznak, aztán amikor meláttam, hogy a párom bal könyöke lassú ütemre hátra és előre lendül... akkor már tudtam, hogy "kézbe vette a dolgokat",.... de konkrétan még semmit sem láttam.
Nagyon izgató lehetett! Köszönjük szépen, hogy leírtad!
További sok sikert kívánunk Nektek! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 18. kedd 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
További sok sikert kívánunk Nektek! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 18. kedd 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem egyszer egy hármas randi alkalmával sikerült kifogást találnom, hogy elugorjak otthonról. (Bejelentkeztem gumicserére az 500 m-re lévő gumishoz.) Sikerült csendben visszalopznom a házba és nagyon érdekes volt meglesni őket.
Köszönöm szépen, hogy leírtad! Nagyon izgató lehetett, gratulálok Nektek!
Üdv! (Ez egy válasz par84 üzenetére (2020. 02. 19. szerda 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 19. szerda 18:55
Üdv! (Ez egy válasz par84 üzenetére (2020. 02. 19. szerda 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Hasonló már nálunk is volt!
Barátom meglátogatott minket. Kint cigiztek, mondom addig főzök kávét+üdítőt viszek ki nekik.
Amire mentem ki, feleségem cickói már elő voltak... csókoloztak, közben ujjazta a puncikáját. Nejem meg verte a farkát.
Egyből felált a farkam, és csatlakoztam.
Irtózatosan izgató volt.

Barátom meglátogatott minket. Kint cigiztek, mondom addig főzök kávét+üdítőt viszek ki nekik.
Amire mentem ki, feleségem cickói már elő voltak... csókoloztak, közben ujjazta a puncikáját. Nejem meg verte a farkát.
Irtózatosan izgató volt.
Szerintem alapvetően két féle nő van. Mind kettőt izgatja, fantáziál róla, hogy egyszerre kettő, vagy több pasival kefél. Csak az egyik max a párjával fojtatott szexelés, esetleg maszturbálás közben gondolom rá, jobb esetben beszél róla, a másik típus meg be is teljesíti a vágyait
én is sejtem, hogy nem valósak, mivel nem írtak vissza
amugy amire célzol, elírás lehet
a lány 31 nem 21 csak 10 évvel elírhatta... (Ez egy válasz Supernem üzenetére (2020. 02. 20. csütörtök 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 20. csütörtök 16:12
amugy amire célzol, elírás lehet
a lány 31 nem 21 csak 10 évvel elírhatta... (Ez egy válasz Supernem üzenetére (2020. 02. 20. csütörtök 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)

“Párom 30 éves, én a 20as éveim elején...” aztán lejjebb 21 éves nő, 32 éves férfi
“Párom 30 éves, én a 20as éveim elején...” aztán lejjebb 21 éves nő, 32 éves férfi
(Ez egy válasz Supernem üzenetére (2020. 02. 20. csütörtök 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 20. csütörtök 16:10

Nem rosszból de a társkeresőben teljesen más a koruk... a lány 21, itt meg 10 éve együtt vannak
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 20. csütörtök 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 20. csütörtök 15:38
Törölt felhasználó (1292612)

a fórum férfitagja írt nektek privit.
a fórum férfitagja írt nektek privit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 17. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 17. hétfő 10:06
Törölt felhasználó (4268742)

Sziasztok.
Fiatal házasok vagyunk, igaz 10 éve együtt összesen. Én 31 éves, férjem 34. Mostanában egyre gyakrabban fantáziál arról hogy bevegyünk egy másik pasit harmadiknak. Eleinte nagyon zavart a gondolat hogy miért akar osztozni rajtam de azóta egyre jobban izgat ez a fantázia. Addig jutottunk eddig hogy egy idegen pasit felszedtem és felvittem a lakásunkra ahol orállal kényeztettük egymást, a férjem pedig végignézte. Szeretnénk szintet lépni de tudom készen állok-e rá. A férjem azt kérdezte hogy mit szólnék ha egyszer ha már lesz egy bejáratott házibarát akkor engedném-e mindkettőjüknek gumi nélkül. Szóval rendesen feladta a leckét
Érdekelne a fórum hölgy tagjainak tapasztalata a témában, de férfiaké is ha járatosak vagy érintettek ebben :P
Fiatal házasok vagyunk, igaz 10 éve együtt összesen. Én 31 éves, férjem 34. Mostanában egyre gyakrabban fantáziál arról hogy bevegyünk egy másik pasit harmadiknak. Eleinte nagyon zavart a gondolat hogy miért akar osztozni rajtam de azóta egyre jobban izgat ez a fantázia. Addig jutottunk eddig hogy egy idegen pasit felszedtem és felvittem a lakásunkra ahol orállal kényeztettük egymást, a férjem pedig végignézte. Szeretnénk szintet lépni de tudom készen állok-e rá. A férjem azt kérdezte hogy mit szólnék ha egyszer ha már lesz egy bejáratott házibarát akkor engedném-e mindkettőjüknek gumi nélkül. Szóval rendesen feladta a leckét

Érdekelne a fórum hölgy tagjainak tapasztalata a témában, de férfiaké is ha járatosak vagy érintettek ebben :P
Az én sztorim az exemhez kötődik. Már elváltunk de még egy háztartásban éltünk amikor megismerkedett egy sráccal. Mindig nyitottak voltunk,és nem voltunk szégyenlősek egymás előtt a válás után sem. Eljött a nagy nap és készülődött az esti találkozóra ami filmnézés volt a srác lakásán. Évek óta ez volt az első randevúja, látszott rajta,hogy nagyon izgul, készülődik. Kérdeztem tőle, hogy mire számít, lesz szex? Azt felelte, hogy nem zárja ki, sőt nagyon reméli. Ezzel az egy mondatával teljesen felspanolt. Észrevette rajtam, hogy igazából izgat ez a helyzet, és hogy még tegyen rá egy lapáttal megkért, hogy segítsek neki kiválasztani a fehérneműit. Több bugyipróbát követően egy igazán szexi szettnél maradtunk. Ő folytatta a készülődést én pedig megbabonázva bámultam magam elé. Éreztem, hogy ez egy olyan kaland lesz ahová még sosem tévedtem. Ő elindult. én pedig jeges féltékenységgel a gyomromban, de olyan izgalommal vártam, hogy szerintem a vérnyomásmérő kiakadt volna. Nagyon későn ért haza. Látta, hogy ébren vagyok bejött a szobámba és én megéreztem rajta az idegen férfi illatát. Majdnem eldurrantam annyira izgatott voltam. Kérdeztem, hogy elmeséli-e, hogy jó volt-e? Nagyon sóhajtott és éreztem rajta, hogy őszintén mondja,hogy fenomenális. Ekkor megint a féltékenység érzése erősödött fel bennem, de gondoltam mit veszíthetek, rákérdezek a részletekre, maximum nem válaszol. Kicsit vonakodva mintha szégyellené elmesélte az estét. Filmet néztek, iszogattak, majd hirtelen a srác a kanapén az ölébe rántotta, vadul csókolózni kezdtek, a pasi lehúzta a felsőjét, a melltartóját majd a melleit csókolta vadul. Az exem kigombolta a srác nadrágját és a farkát kezdte verni úgy az ölében ülve. Gyorsan megszabadultak a ruháktól, és ott a kanapén beleült a farkába. Azt mondta a srácnak pont akkora méretű volt a farka, hogy vadul meglovagolhatta és a srác ott helyben élvezésig dugta. Ahogyan ezt mesélte nekem úgy begerjedtem, hogy menten rávetettem volna magam az exemre. De észrevettem, hogy ő is beindult a történettől és megpróbáltam közeledni hozzá. Éreztem rajta a szex szagát ami annyira begerjesztett, hogy egyszerűen széttéptem volna. Gyorsan letéptük egymásról a ruhát és én csókoltam mindenhol. Mikor nyalás közben arra gondoltam, hogy az imént még egy idegen farok volt benne, majdnem elélveztem. Nem tartott sokáig az előjáték, de azt követően egy akkorát dugtunk mint még soha. Teljes felszabadultsággal, olyan szenvedéllyel amit még szerintem egyikünk sem élt át. Mindenféle pózt végigcsináltunk és tudtam, hogy ez most csak a szexről szól. Hagyta, hogy úgy dugjam ahogy jólesik és ez őt is teljesen kikészítette, valamint mindkettőnket annyira felszabadított, hogy az az este volt életem legnagyobb szexélménye, pedig azzal szeretkeztem akivel az elmúlt tíz évben. Később még egyszer megismétlődött ugyanez, akkor is nagyon jó volt, de akkor már nem volt meg az a gyomorszorító izgalom. Nekem ez volt a témában a szexuális élményem. Remélem sikerült átadnom az érzést
majdnem ugyan ezt sikerult meglepnem...
En tankolni mentem anno a teli tankos kocsival odavissza max 700m.t
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 18. kedd 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
En tankolni mentem anno a teli tankos kocsival odavissza max 700m.t

Tegnap este hosszú idő óta először ismét sikerült összehozni egy hármast. Ismét nagy élmény volt. Nem is csoda, hogy már hiányzott!

Mondjuk nálunk ez már megszokott dolog lett! Ha jön, akkor mindig van valami!
Csak ritkán jön.... :(
De volt, hogy egy közös baráttal jött. Az volt az első 3pasi+csaj felálás! Had ne mondjam, hogy majdnem a gatyómba élveztem, amikor láttam hogy simizik...
(Ez egy válasz par84 üzenetére (2020. 02. 19. szerda 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 19. szerda 18:55

De volt, hogy egy közös baráttal jött. Az volt az első 3pasi+csaj felálás! Had ne mondjam, hogy majdnem a gatyómba élveztem, amikor láttam hogy simizik...

Irtózatosan izgató volt.

Irtózatosan izgató volt.
Irtózatosan izgató volt. (Ez egy válasz 102Rudy üzenetére (2020. 02. 19. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 19. szerda 09:54

Irtózatosan izgató volt. (Ez egy válasz 102Rudy üzenetére (2020. 02. 19. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi már "sokszor" voltunk hármasban Pasival, és egyre jobban sikerültek a "bulik"! Az a látvány, hogy a Drágám más Férfival szeretkezik, mindig nagyon felizgatott! Egyszer megbeszéltem a Sráccal, hogy kezdjék el egymást izgatni, amíg és a mosdóban vagyok! Sikerült is Nekik, mire visszaértem, már a szépségem szájában volt a farok!!! Mondanom sem kell, hogy milyen szuper élményben volt részem! azóta egyre jobban izgat, hogy kettesben legyenek egy kicsit!! További szép napot mindenkinek!
Részben igazad van.
De a 2x és a 4x között kisebb a különbség mint a 4x 6x között.
De valahol azt gondolom 10-15 év ami mindkét irányba belefér pl nálunk, de ez egyén függő, van aki 30 évesen is gáz van aki 45 évesen is vonzó. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 07. péntek 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 07. péntek 16:03
De a 2x és a 4x között kisebb a különbség mint a 4x 6x között.
De valahol azt gondolom 10-15 év ami mindkét irányba belefér pl nálunk, de ez egyén függő, van aki 30 évesen is gáz van aki 45 évesen is vonzó. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 07. péntek 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4233932)

A domain neved kívűl és azt, hogy elég segítőkésznek tűnsz még mindig nem tudok semmi mást rólad
így ezt se értem, hogy lehetne magadra venni, mikor nem neked szól
De nézzük így. Párom 21. Engem kár nézni nem velem fog dugni az illető
Párom 21.. ha mondjuk 42 évessel dugna az a duplája
Ti, hogy viszonyulnátok egy 84 éves hölgyhöz, de akár 63-hoz is ha csak az életkor különbséget, nem pedig a dupláját
Ha szexpartnert keresnétek, akkor gondolom olyat aki a korosztályotokhoz, generációtokhoz a legközelebb áll. .Kimagyarázni nem fogom, mert kárnak tartom. Aki ezt meg magára veszi magára vessen

Nagyon "vagányok" vagytok!! Csak így tovább!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 19. szerda 04:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 19. szerda 04:15

A félig nyitott ablak és félig elhúzott függöny az én ötletem volt, mielőtt kimentem a szobából. Aztán az előszobából is beláttam a félig nyitva "felejtett" ajtón. Addigra már leültek egy fotelba, ami sajnos háttal volt az ajtónak. A párom félig az ölében ült félig a karfán és előrehajolt, hogy elérje a srác száját.
Vadul smároltak, mint két tinédzser és... ez volt amitől, majdnem elélveztem... a feleségemen már nem volt blúz, és a meztelen válla és karja látszott, ahogy most már gyors ütemben fel-alá járt a srác farkán. (Amit persze nem láttam, de így még izgibb volt.)
Vadul smároltak, mint két tinédzser és... ez volt amitől, majdnem elélveztem... a feleségemen már nem volt blúz, és a meztelen válla és karja látszott, ahogy most már gyors ütemben fel-alá járt a srác farkán. (Amit persze nem láttam, de így még izgibb volt.)