Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 145 146 147 148 149 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#16723   2020. 02. 22. szombat 07:57
Supernem Supernem
Igen, láttam én is!
(Ez egy válasz Hotties üzenetére (2020. 02. 21. péntek 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 21. péntek 18:43
Arról ne is beszéljünk, hogy ezena nicken is az ő képeik vannak, de itt már más a pasi..https://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/4292822
#16722   2020. 02. 21. péntek 19:51
X Törölt felhasználó (3067882)
Van olyan akinek van kedve dumcsizni, cser~lni ezekről a hölgyekről!? Írj priviben skype-ot és dcsizhatunk!
#16721   2020. 02. 21. péntek 18:43
Hotties Hotties
Arról ne is beszéljünk, hogy ezena nicken is az ő képeik vannak, de itt már más a pasi..https://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/4292822
(Ez egy válasz Supernem üzenetére (2020. 02. 20. csütörtök 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 20. csütörtök 16:10
Nem rosszból de a társkeresőben teljesen más a koruk... a lány 21, itt meg 10 éve együtt vannak
#16720   2020. 02. 21. péntek 18:28
par84 par84
Vannak még sztorik, de azok is hasonlóak voltak! smile
(Ez egy válasz 102Rudy üzenetére (2020. 02. 21. péntek 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 21. péntek 11:05
Köszönöm szépen, hogy leírtad! Nagyon izgató lehetett, gratulálok Nektek!
Üdv!
#16719   2020. 02. 21. péntek 13:24
masszőz masszőz
#16718   2020. 02. 21. péntek 11:19
102Rudy 102Rudy
Nagyon izgató lehetett! Köszönjük szépen, hogy leírtad!
További sok sikert kívánunk nektek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 18. kedd 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2020. 02. 18. kedd 12:37
Nekem egyszer egy hármas randi alkalmával sikerült kifogást találnom, hogy elugorjak otthonról. (Bejelentkeztem gumicserére az 500 m-re lévő gumishoz.) Sikerült csendben visszalopznom a házba és nagyon érdekes volt meglesni őket.

Majd szétrobbant a gatyám olyan erekcióm lett, amikor a félig kinyitott ablakon keresztül csak azt láttam, hogy egymást átölelve csókolóznak, aztán amikor meláttam, hogy a párom bal könyöke lassú ütemre hátra és előre lendül... akkor már tudtam, hogy "kézbe vette a dolgokat",.... de konkrétan még semmit sem láttam.

Na majd máskor folytatom.
#16717   2020. 02. 21. péntek 11:17
102Rudy 102Rudy
Nagyon izgató lehetett! Köszönjük szépen, hogy leírtad!
További sok sikert kívánunk Nektek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 18. kedd 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem egyszer egy hármas randi alkalmával sikerült kifogást találnom, hogy elugorjak otthonról. (Bejelentkeztem gumicserére az 500 m-re lévő gumishoz.) Sikerült csendben visszalopznom a házba és nagyon érdekes volt meglesni őket.

Majd szétrobbant a gatyám olyan erekcióm lett, amikor a félig kinyitott ablakon keresztül csak azt láttam, hogy egymást átölelve csókolóznak, aztán amikor meláttam, hogy a párom bal könyöke lassú ütemre hátra és előre lendül... akkor már tudtam, hogy "kézbe vette a dolgokat",.... de konkrétan még semmit sem láttam.

#16716   2020. 02. 21. péntek 11:05
102Rudy 102Rudy
Köszönöm szépen, hogy leírtad! Nagyon izgató lehetett, gratulálok Nektek!
Üdv!
(Ez egy válasz par84 üzenetére (2020. 02. 19. szerda 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 19. szerda 18:55
Hasonló már nálunk is volt! smile
Barátom meglátogatott minket. Kint cigiztek, mondom addig főzök kávét+üdítőt viszek ki nekik.
Amire mentem ki, feleségem cickói már elő voltak... csókoloztak, közben ujjazta a puncikáját. Nejem meg verte a farkát.
Egyből felált a farkam, és csatlakoztam.
Irtózatosan izgató volt.
#16715   2020. 02. 20. csütörtök 22:19
Triboro Triboro
Szerintem alapvetően két féle nő van. Mind kettőt izgatja, fantáziál róla, hogy egyszerre kettő, vagy több pasival kefél. Csak az egyik max a párjával fojtatott szexelés, esetleg maszturbálás közben gondolom rá, jobb esetben beszél róla, a másik típus meg be is teljesíti a vágyait
#16714   2020. 02. 20. csütörtök 16:38
X Törölt felhasználó (1292612)
én is sejtem, hogy nem valósak, mivel nem írtak vissza
amugy amire célzol, elírás lehet
a lány 31 nem 21 csak 10 évvel elírhatta...
(Ez egy válasz Supernem üzenetére (2020. 02. 20. csütörtök 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 20. csütörtök 16:12
“Párom 30 éves, én a 20as éveim elején...” aztán lejjebb 21 éves nő, 32 éves férfi
#16713   2020. 02. 20. csütörtök 16:12
Supernem Supernem
“Párom 30 éves, én a 20as éveim elején...” aztán lejjebb 21 éves nő, 32 éves férfi
(Ez egy válasz Supernem üzenetére (2020. 02. 20. csütörtök 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 20. csütörtök 16:10
Nem rosszból de a társkeresőben teljesen más a koruk... a lány 21, itt meg 10 éve együtt vannak
#16712   2020. 02. 20. csütörtök 16:10
Supernem Supernem
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 20. csütörtök 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2020. 02. 20. csütörtök 15:38
a fórum férfitagja írt nektek privit.
#16711   2020. 02. 20. csütörtök 15:38
X Törölt felhasználó (1292612)
a fórum férfitagja írt nektek privit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 17. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4268742)
2020. 02. 17. hétfő 10:06
Sziasztok.
Fiatal házasok vagyunk, igaz 10 éve együtt összesen. Én 31 éves, férjem 34. Mostanában egyre gyakrabban fantáziál arról hogy bevegyünk egy másik pasit harmadiknak. Eleinte nagyon zavart a gondolat hogy miért akar osztozni rajtam de azóta egyre jobban izgat ez a fantázia. Addig jutottunk eddig hogy egy idegen pasit felszedtem és felvittem a lakásunkra ahol orállal kényeztettük egymást, a férjem pedig végignézte. Szeretnénk szintet lépni de tudom készen állok-e rá. A férjem azt kérdezte hogy mit szólnék ha egyszer ha már lesz egy bejáratott házibarát akkor engedném-e mindkettőjüknek gumi nélkül. Szóval rendesen feladta a leckét smile
Érdekelne a fórum hölgy tagjainak tapasztalata a témában, de férfiaké is ha járatosak vagy érintettek ebben :P
#16710   2020. 02. 19. szerda 21:48
X Törölt felhasználó (4201722)
Az én sztorim az exemhez kötődik. Már elváltunk de még egy háztartásban éltünk amikor megismerkedett egy sráccal. Mindig nyitottak voltunk,és nem voltunk szégyenlősek egymás előtt a válás után sem. Eljött a nagy nap és készülődött az esti találkozóra ami filmnézés volt a srác lakásán. Évek óta ez volt az első randevúja, látszott rajta,hogy nagyon izgul, készülődik. Kérdeztem tőle, hogy mire számít, lesz szex? Azt felelte, hogy nem zárja ki, sőt nagyon reméli. Ezzel az egy mondatával teljesen felspanolt. Észrevette rajtam, hogy igazából izgat ez a helyzet, és hogy még tegyen rá egy lapáttal megkért, hogy segítsek neki kiválasztani a fehérneműit. Több bugyipróbát követően egy igazán szexi szettnél maradtunk. Ő folytatta a készülődést én pedig megbabonázva bámultam magam elé. Éreztem, hogy ez egy olyan kaland lesz ahová még sosem tévedtem. Ő elindult. én pedig jeges féltékenységgel a gyomromban, de olyan izgalommal vártam, hogy szerintem a vérnyomásmérő kiakadt volna. Nagyon későn ért haza. Látta, hogy ébren vagyok bejött a szobámba és én megéreztem rajta az idegen férfi illatát. Majdnem eldurrantam annyira izgatott voltam. Kérdeztem, hogy elmeséli-e, hogy jó volt-e? Nagyon sóhajtott és éreztem rajta, hogy őszintén mondja,hogy fenomenális. Ekkor megint a féltékenység érzése erősödött fel bennem, de gondoltam mit veszíthetek, rákérdezek a részletekre, maximum nem válaszol. Kicsit vonakodva mintha szégyellené elmesélte az estét. Filmet néztek, iszogattak, majd hirtelen a srác a kanapén az ölébe rántotta, vadul csókolózni kezdtek, a pasi lehúzta a felsőjét, a melltartóját majd a melleit csókolta vadul. Az exem kigombolta a srác nadrágját és a farkát kezdte verni úgy az ölében ülve. Gyorsan megszabadultak a ruháktól, és ott a kanapén beleült a farkába. Azt mondta a srácnak pont akkora méretű volt a farka, hogy vadul meglovagolhatta és a srác ott helyben élvezésig dugta. Ahogyan ezt mesélte nekem úgy begerjedtem, hogy menten rávetettem volna magam az exemre. De észrevettem, hogy ő is beindult a történettől és megpróbáltam közeledni hozzá. Éreztem rajta a szex szagát ami annyira begerjesztett, hogy egyszerűen széttéptem volna. Gyorsan letéptük egymásról a ruhát és én csókoltam mindenhol. Mikor nyalás közben arra gondoltam, hogy az imént még egy idegen farok volt benne, majdnem elélveztem. Nem tartott sokáig az előjáték, de azt követően egy akkorát dugtunk mint még soha. Teljes felszabadultsággal, olyan szenvedéllyel amit még szerintem egyikünk sem élt át. Mindenféle pózt végigcsináltunk és tudtam, hogy ez most csak a szexről szól. Hagyta, hogy úgy dugjam ahogy jólesik és ez őt is teljesen kikészítette, valamint mindkettőnket annyira felszabadított, hogy az az este volt életem legnagyobb szexélménye, pedig azzal szeretkeztem akivel az elmúlt tíz évben. Később még egyszer megismétlődött ugyanez, akkor is nagyon jó volt, de akkor már nem volt meg az a gyomorszorító izgalom. Nekem ez volt a témában a szexuális élményem. Remélem sikerült átadnom az érzést
#16709   2020. 02. 19. szerda 20:17
X Törölt felhasználó (3803452)
majdnem ugyan ezt sikerult meglepnem...
En tankolni mentem anno a teli tankos kocsival odavissza max 700m.t
smile

#16708   2020. 02. 19. szerda 19:16
SzofiBobi SzofiBobi
Tegnap este hosszú idő óta először ismét sikerült összehozni egy hármast. Ismét nagy élmény volt. Nem is csoda, hogy már hiányzott! buck
#16707   2020. 02. 19. szerda 19:04
par84 par84
Mondjuk nálunk ez már megszokott dolog lett! Ha jön, akkor mindig van valami! smile Csak ritkán jön.... :(
De volt, hogy egy közös baráttal jött. Az volt az első 3pasi+csaj felálás! Had ne mondjam, hogy majdnem a gatyómba élveztem, amikor láttam hogy simizik... circling
(Ez egy válasz par84 üzenetére (2020. 02. 19. szerda 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 19. szerda 18:55
Barátom meglátogatott minket. Kint cigiztek, mondom addig főzök kávét+üdítőt viszek ki nekik.
Amire mentem ki, feleségem cickói már elő voltak... csókoloztak, közben ujjazta a puncikáját. Nejem meg verte a farkát.
Irtózatosan izgató volt.
#16706   2020. 02. 19. szerda 18:55
par84 par84
Irtózatosan izgató volt.
(Ez egy válasz 102Rudy üzenetére (2020. 02. 19. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 19. szerda 09:54
Mi már "sokszor" voltunk hármasban Pasival, és egyre jobban sikerültek a "bulik"! Az a látvány, hogy a Drágám más Férfival szeretkezik, mindig nagyon felizgatott! Egyszer megbeszéltem a Sráccal, hogy kezdjék el egymást izgatni, amíg és a mosdóban vagyok! Sikerült is Nekik, mire visszaértem, már a szépségem szájában volt a farok!!! Mondanom sem kell, hogy milyen szuper élményben volt részem! azóta egyre jobban izgat, hogy kettesben legyenek egy kicsit!! További szép napot mindenkinek!
#16705   2020. 02. 19. szerda 15:10
xivan69 xivan69
Részben igazad van.
De a 2x és a 4x között kisebb a különbség mint a 4x 6x között.
De valahol azt gondolom 10-15 év ami mindkét irányba belefér pl nálunk, de ez egyén függő, van aki 30 évesen is gáz van aki 45 évesen is vonzó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 07. péntek 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4233932)
2020. 02. 07. péntek 16:03
A domain neved kívűl és azt, hogy elég segítőkésznek tűnsz még mindig nem tudok semmi mást rólad nyes így ezt se értem, hogy lehetne magadra venni, mikor nem neked szól nyes De nézzük így. Párom 21. Engem kár nézni nem velem fog dugni az illető nyes Párom 21.. ha mondjuk 42 évessel dugna az a duplája smile Ti, hogy viszonyulnátok egy 84 éves hölgyhöz, de akár 63-hoz is ha csak az életkor különbséget, nem pedig a dupláját smile Ha szexpartnert keresnétek, akkor gondolom olyat aki a korosztályotokhoz, generációtokhoz a legközelebb áll. .Kimagyarázni nem fogom, mert kárnak tartom. Aki ezt meg magára veszi magára vessen nyes
#16704   2020. 02. 19. szerda 10:08
102Rudy 102Rudy
Nagyon "vagányok" vagytok!! Csak így tovább!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 19. szerda 04:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 19. szerda 04:15
A félig nyitott ablak és félig elhúzott függöny az én ötletem volt, mielőtt kimentem a szobából. Aztán az előszobából is beláttam a félig nyitva "felejtett" ajtón. Addigra már leültek egy fotelba, ami sajnos háttal volt az ajtónak. A párom félig az ölében ült félig a karfán és előrehajolt, hogy elérje a srác száját.

Vadul smároltak, mint két tinédzser és... ez volt amitől, majdnem elélveztem... a feleségemen már nem volt blúz, és a meztelen válla és karja látszott, ahogy most már gyors ütemben fel-alá járt a srác farkán. (Amit persze nem láttam, de így még izgibb volt.)

... 145 146 147 148 149 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!