Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 154 155 156 157 158 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#16543   2020. 02. 05. szerda 14:05
mgakaland mgakaland
Természetesen egy cukrászdában találkoztunk az illetővel.
Gondoltam megirom a tapasztalatunkat azon pároknak, akik itt próbálnak beszállót találni, mert ezekről a veszélyekről, patkányokról, igérgető töketlen beszállni akaró kamusokról nem szokás szót ejteni, mert mindenki csak jót akar. Mi két és fél éve fizetett "profival" ismerkedtünk meg a hármasozással, ami miatt itt az oldalon kaptunk is eleget, hogy minek ilyen fizetettet választani, mikor itt vannak a csődörök ezen az oldalon. Na ezennel bejelentem, hogy sokkal egyszerűbb egy fizetett férfinak (aki miután ebből él igényesen néz ki, kellően diszkrétek, tudják a helyüket a hármasban) kicsengetni egy összeget, és jól szórakozni, mint ennyi szar alakkal (tisztelet annak az egy-két kivételnek akivel sikerült találkoznunk) levelezni, szervezni, könyörögni arcképes fotóért, találkozni, a feleségemet kitenni ilyen patkányok támadásainak, miközben még nekünk kell megtiszteltetésnek venni, hogy hajlandóak megdugni a feleségemet. Szóval úgy tűnik, mi ebből a mókuskerékből kiszállunk, további jó keresgélést, most egy kicsit pihentetjük hármas igényünket, amit persze mindannyian tudunk, végleg feladni nem lehet, mert akit egyszer a mozdony füstje... de valószínűleg visszatérünk a fizetett profihoz (és ezt javaslom más pároknak is).Bocs, hogy hosszú voltam, de ha csak egy párt is megmentünk az ilyen patkányoktól, akkor megérte begépelni. Sziasztok
#16542   2020. 02. 05. szerda 13:58
mgakaland mgakaland
Na mi túl vagyunk egy újabb ismerkedési körön, gondoltunk keresünk új partnert párosukhoz az oldalon. Ez annyiból állt, hogy a napi tucatnyi megkeresésből néhányra válaszoltam, akik az adatlapjuk, előéletük (bejegyzéseik) alapján arra érdemesnek látszottak. Képek alapján, amit sikerült kiimádkoznunk, pedig ők jelentkeztek, 4 személy volt olyan, akire azt gondoltuk, egy kávézást megérne. Ebből az egyiknél mikor konkretizáltuk volna a találkozót, ráadásul vidéken volt, utazni kellett volna, kaptunk egy üzenetet, hogy megbukott a felesége előtt a sztorival, igy most nem aktuális (hihető volt, nem tartom kamusnak) a másodikkal, aki szerint sok a kamus az oldalon, és a párok mennyire kib@sznak szegény beszálló férfiakkal, megbeszéltünk egy kávézást egyik hétköznap estére, miután edzésről eljön, amit másfél órával a tali előtt lemondott, hogy közbe jött egy munka, majd egy héttel későbbre egyeztettünk egy újabb találkozót, nagyjából a múlt szombatra az időpontot is belőttük és a helyet is, de miután egész héten nem jelentkezett mi el sem indultunk, de úgy tűnik nem zavarta ez meg, mert azóta sem jelentkezett hogy nem voltunk ott és kamusok lennénk. Volt egy korábbi visszatérőnk, akinek fel sem tűnt a nagy keresgélésben, hogy egyszer már megköszöntük, de most belementünk, hogy adunk neki egy kv esélyt, feltéve ha kicsit tudunk előtte valamilyen lehetőségen, mondjuk viber, közösen beszélgetni egy kicsit. Na akkora volt a lendülete, és annyira szeretett volna bekerülni harmadiknak, hogy mikor kértük hogy viberezzünk néhány szót közösen, ahol a nejem is be tud szállni, elmúlt az ember. A negyedik volt a legérdekesebb. Egy igazi patkány. Vele voltak közös viberezések, külföldön volt, meg kellett várni mig hazaér, hogy tudjunk találkozni egy kávéra, amit persze szeretett volna rögtön nála tartani, de kivártuk. A köztes napokat közös viberezéssel múlattuk, az elején lefektettük a szabályt, hogy kommunikáció csak a közös csatornán, se más viber, se telefonálgatások nincsenek a hátam mögött. Egyszer engedélyt kért, hogy beszélhessen a nejemmel telefonon, és érdekes módon utána csökkent a közös chat intenzitása. De a vasárnapi kávét végül fixáltuk, ahova el is mentünk, találkoztunk, de olyan fura volt az egész. Természetesen hétfő estére kiderült, hogy ismét a nagy átbaszás része vagyok, hiszen az egy telefon után újabbak következtek, meg lett azért viber is külön, szó mi szó, szombat este, tehát egy nappal a találkozónk előtt ott tartottak, hogy az asszonyává akarja tenni a feleségemet, és mekkora szerelemben van, és tulajdonképpen én csak biodíszlet voltam a hármas találkozón, mert ők már (és igen, ehhez a feleségem is kellett mielőtt elkezdtek kárörvendően beirogatni) más dimenzióban járnak, bár még nem is találkoztak. Megint az van, hogy a beszálló nem szexkalandot keres, hanem konkrétan igy akarnak nőkhöz közelebb kerülni, mert máshogy képtelenek, és igazándiból csak szét akarnak baszni kapcsolatokat.
#16541   2020. 02. 05. szerda 12:16
Nínós40 Nínós40
Sziasztok! Én benne lennék!
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2020. 02. 05. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 11:52
Mi félünk attól, hogy ki jön, az ember nem lehet elég óvatos. Zuglóban szoktunk lakást bérelni, itt is lakunk, kb 6 perc autóval és van egy kellemes étterem mellette az ismerkedésre. Ha bejön a pasi felvisszük, ha nem akkor haza megyünk.
#16540   2020. 02. 05. szerda 11:52
TheThreesome TheThreesome
Mi félünk attól, hogy ki jön, az ember nem lehet elég óvatos. Zuglóban szoktunk lakást bérelni, itt is lakunk, kb 6 perc autóval és van egy kellemes étterem mellette az ismerkedésre. Ha bejön a pasi felvisszük, ha nem akkor haza megyünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4233932)
2020. 02. 02. vasárnap 15:42
Igaz! Mi is erre gondoltunk! smile
#16539   2020. 02. 05. szerda 08:15
X Törölt felhasználó (3989732)
Egyszer még a múlt évezredben egy haver megkért, hogy állítsak neki össze szép, lassú, romantikus szintipop számokból egy kazettát, mert meg fogja dugni a barátnőjét, és az a kazetta kell közben szóljon. (A csaj fanatikus Depeche Mode/Bonanza Banzai-fan volt, a srác nem, így ő nem tudott volna ilyen kazit összerakni.) Összeválogattam egy csomó szép, lassú szintipop balladát, a közepére meg rávettem meglepinek a GM49 "Elektormos gyalogos" c. alkotását. (A GM49 Galla Miklós zenekara volt.). Volt siker, bár az utólagos elmesélés szerint kicsit lefagyott a szex amikor beütött a track.) nyes DD
#16538   2020. 02. 04. kedd 22:20
vukk101 vukk101
Tuti beröhögök ezen a következő anyòslàtogatàsnàl, ha megjelenik valamelyik a tvben. Csak jusson eszembe, a törtènet èpp melyik fàzisànàl vagyunk a zene alapjàn...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4070622)
2020. 02. 04. kedd 21:06
Jó, lehet Dollyroll is. Vagy várjál, igazad lehet legyen Bunyós Pityu esetleg korai Korda. Na?
#16537   2020. 02. 04. kedd 21:12
X Törölt felhasználó (4236812)
Te buligyilkos teeee :P
Észben tartom, hogy melyik lemezem ne vigyem magammal haaaaa.... wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2020. 02. 04. kedd 21:05
vagy de.... :P
#16536   2020. 02. 04. kedd 21:06
X Törölt felhasználó (4070622)
Jó, lehet Dollyroll is. Vagy várjál, igazad lehet legyen Bunyós Pityu esetleg korai Korda. Na?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 04. kedd 17:58
Zambo J es Flipper Ocsi mint jo erzekkel osszevalogatott zene? Na ne bazz... beka3
#16535   2020. 02. 04. kedd 21:06
Semmi sem lehetetlen. Azt próbáltam csak körülírni, hogy a fizetős megoldás sem ciki már manapság. Persze biztosan van aki máshogy gondolja smile Mindenesetre sok sikert, és még több kellemes élményt Nektek smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 04. kedd 20:48
Mondjuk mi fiut és lányt is egyaránt a nő örömére szereznénk. Fiút is hivatásosnak gondoltuk bi hajlammal, hogy ne féljen kinyalni az asszonyt míg benne vagyok, de úgy gondoltuk azt hátha találunk itt is ingyen.. később de hátha
#16534   2020. 02. 04. kedd 21:05
X Törölt felhasználó (3715492)
vagy de.... :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4236812)
2020. 02. 04. kedd 18:26
Azért Flipper Öcsi nem volt olyan gáz. Vagy de? Neeeem nyes
#16533   2020. 02. 04. kedd 20:48
X Törölt felhasználó (4233932)
Mondjuk mi fiut és lányt is egyaránt a nő örömére szereznénk. Fiút is hivatásosnak gondoltuk bi hajlammal, hogy ne féljen kinyalni az asszonyt míg benne vagyok, de úgy gondoltuk azt hátha találunk itt is ingyen.. később de hátha
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4236812)
2020. 02. 04. kedd 18:25
Szerintem semmi baj nincs vele. Anno én is hivatásost kerestem magunknak. Mire egy ilyen oldalon ( vagy bármelyiken ) kiudvarolsz magatoknak egy nőt a bugyijából többnyire kiderül, hogy pasi nyes Vagy csak nővel szexelne. Vagy választ a háromszáz másik párból mégis. Nekem nem volt türelmem ehhez már. Így vettem egyet, illetve a szolgáltatásait, és kész smile De ez már másik téma nyes
#16532   2020. 02. 04. kedd 18:26
Azért Flipper Öcsi nem volt olyan gáz. Vagy de? Neeeem nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 04. kedd 17:58
Zambo J es Flipper Ocsi mint jo erzekkel osszevalogatott zene? Na ne bazz... beka3
#16531   2020. 02. 04. kedd 18:25
Szerintem semmi baj nincs vele. Anno én is hivatásost kerestem magunknak. Mire egy ilyen oldalon ( vagy bármelyiken ) kiudvarolsz magatoknak egy nőt a bugyijából többnyire kiderül, hogy pasi nyes Vagy csak nővel szexelne. Vagy választ a háromszáz másik párból mégis. Nekem nem volt türelmem ehhez már. Így vettem egyet, illetve a szolgáltatásait, és kész smile De ez már másik téma nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 04. kedd 17:47
Mephisto mi elsősorban fiatalabb korunkbeli tagot keresnénk! És ha a szóló hivatásos lenne? Ezt a témát mindenki kerüli, de nem tudok rájönni miért. Miért lenne ez akkora baj mondjuk? Valaki? nyes
#16530   2020. 02. 04. kedd 18:15
anál01 anál01
Én szívesen dugnám a feleségét a férje előtt de szívesen lennék házibarát is hosszú távon.
#16529   2020. 02. 04. kedd 17:58
X Törölt felhasználó (3715492)
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4070622)
2020. 02. 04. kedd 16:41
A helyszín érdekes, de sokan elhanyagolják az egyik legfontosabb hangulat teremtő kelléket a zenét. Az ismerkedés alatt valami könnyű komoly mondjuk Vivaldi vagy Csajkovszkij. A hancúr részre inkább keményebbet mondjuk Wagner ütősebb válogatását, de ez helyettesíthető kortárs Rammsteinnel. Levezető részben egy könnyed Zámbó J., vagy Flipper Öcsi. Nagyon fontos a jó érzékkel össze válogatott zenei aláfestés.
#16528   2020. 02. 04. kedd 17:47
Mephisto mi elsősorban fiatalabb korunkbeli tagot keresnénk! És ha a szóló hivatásos lenne? Ezt a témát mindenki kerüli, de nem tudok rájönni miért. Miért lenne ez akkora baj mondjuk? Valaki? nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 04. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879243)
2020. 02. 04. kedd 16:25
Lány szolóban nem lesz... Szerintem nem gáz a saját lakás, a cél, hogy hölgytagotoknak minél kevesebb energiát kelljen elpazarolni, amit az ismeretlen helyre szánna... A lényeg, hogy gördülékeny legy az oldódása és legyen kimaximalizálva az esemény, hogy meg is ismétlődjön... ajánlom magam wave
#16527   2020. 02. 04. kedd 16:41
X Törölt felhasználó (4070622)
A helyszín érdekes, de sokan elhanyagolják az egyik legfontosabb hangulat teremtő kelléket a zenét. Az ismerkedés alatt valami könnyű komoly mondjuk Vivaldi vagy Csajkovszkij. A hancúr részre inkább keményebbet mondjuk Wagner ütősebb válogatását, de ez helyettesíthető kortárs Rammsteinnel. Levezető részben egy könnyed Zámbó J., vagy Flipper Öcsi. Nagyon fontos a jó érzékkel össze válogatott zenei aláfestés.
#16526   2020. 02. 04. kedd 16:25
X Törölt felhasználó (879243)
Lány szolóban nem lesz... Szerintem nem gáz a saját lakás, a cél, hogy hölgytagotoknak minél kevesebb energiát kelljen elpazarolni, amit az ismeretlen helyre szánna... A lényeg, hogy gördülékeny legy az oldódása és legyen kimaximalizálva az esemény, hogy meg is ismétlődjön... ajánlom magam wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 03:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 02. vasárnap 03:41
Sziasztok mi egy fiatal szerető gyermekes párként (21-24) keresnénk harmadikat, még "szűz"-ként. Férfit és lányt is egyaránt.. megvan az elképzelésünk a dologról! Nyilván nem jó akárki! nyes Tudtok tippet adni, hogy hol lehetne keresni az új játszótársat? smile Illetve, akinek volt már benne része attól kérdeznék: Saját lakásra felvinni baromság vagy simán lehet? Nem szeretnénk olyan partnert választani aki ránk szállna a későbbiekben, de történhetnek hibák. Köszönöm nyes
#16525   2020. 02. 04. kedd 14:45
X Törölt felhasználó (4207482)
Meglehetősen az elején vagy még ennek a történetnek. Először talán ki kellene puhatolni, hogy ő egyáltalán szeretné-e? Mert, ha egyértelműen elutasítja, akkor már végeztél is...…
Szex közben érdemes felhozni a témát, de óvatosan. Aztán, ha több infóval rendelkezel, lehet tovább gondolkodni.
Sok sikert!
#16524   2020. 02. 02. vasárnap 15:42
Igaz! Mi is erre gondoltunk! smile
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 02. vasárnap 13:33
Semmiképpen se vigyétek haza, lakást lehet bérelni 10ezertől.

... 154 155 156 157 158 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!