Ezt már a feleségemen kéne számonkérned.A sátoros sztorit,mint emlékszel,Ő mesélte nekem.de szerintem annyira hülye Sanyi sem lehetett,hogy úgy dugja, hogy ki essen a sátorból
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 16. csütörtök 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 16. csütörtök 13:26
Törölt felhasználó (4164962)

Sátras szitunal is hihetetlen, hogy nem veszik észre rajta. Elég jó pokerarc kell hozzá, ráadásul elég óvatosan kell dugni hátulról, hogy ne mozogjon kint a feje. Amúgy valóban izgalmas lenne, csak hihetetlen...
Ha nem ismered a körülményeket,ne itélkezz. A pince a régi házunk alatt van úgy kb.2oo méterre a mi házunktól,(szüleim volt háza)Elmenni odáig,és leszivni a demizsonbol 2 liter bort egy colás müanyag palackba,egy elég szük átmérüjü slaggal, hát kb.2o perc.Ehhez hozzá számitva,hogy biztosak lehettek benne,hogy még egy pohar bort is iszok közben egy cigivel ez már közelit a félorához.Azt sem mondtam,hogy orgiáztak,valószinü,hogz akkor kezdték.lHa kitaláltam volna a történetet azt is mondhattam volna,hogy a közeli (kb 2km)non stop benzinkúthoz mentem borért.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 16. csütörtök 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 16. csütörtök 11:32
Törölt felhasználó (3989732)

Ja, teljesen életszerű, apa leugrik a pincébe egy üveg borért (még ha nehezen megy, akkor is csak pár perc), gyere dugj meg, mire visszajön, végzünk, nem vesz észre semmit.
Ehhez nem csak "attraktiv"-nak kell lenni, de kifejezettek okosnak is...
DD
Mese habbal.

Mese habbal.
Nekem is ez ugrott be elsore. Ennek ellenere szivesen olvastam. Olyan jol van leirva, hogy akar meg igaz is lehetne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 16. csütörtök 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Ja, teljesen életszerű, apa leugrik a pincébe egy üveg borért (még ha nehezen megy, akkor is csak pár perc), gyere dugj meg, mire visszajön, végzünk, nem vesz észre semmit.
DD
Mese habbal.

Mese habbal.
Sátras szitunal is hihetetlen, hogy nem veszik észre rajta. Elég jó pokerarc kell hozzá, ráadásul elég óvatosan kell dugni hátulról, hogy ne mozogjon kint a feje. Amúgy valóban izgalmas lenne, csak hihetetlen...

DD
Mese habbal.

Mese habbal.
Sziasztok! En egy elozo kapcsolatomban mar voltam az akkori parommal tobb pasis felallasban. Eloszor tartottam tole hogy nem fog tetszeni a latvany, ahogy a baratnom a szemem lattara idegen faszokra huzva fog elvezni. Viszont hala az egnek az elsobalkalomnal kiderult, hogy nagyon is bejon a dolog. Konkretan minden addiginal jobban felizgatott amikor azt lattam hogy a parom ottvelvez elottem mas meretes farkan. A mostani parommal egy ev utan vegre szinten sikerult eljutni addig, hogy felhozzam a temat es obigent mondott ra. Fantasztikus es nagyon boldogga tett ezzel. Mar alig varom h9gy talaljunk minel hamarabb egy megfelelo partnert akivel megtortenhet az elso kozos tobbes elmenyunk.
DD
Mese habbal. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 16. csütörtök 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 16. csütörtök 10:34

Mese habbal. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 16. csütörtök 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Meséld el a többit is. Kicsit hihetetlen, hogy van ilyen, de izgalmas.
Meséld el a többit is. Kicsit hihetetlen, hogy van ilyen, de izgalmas.
(Ez egy válasz sandra12 üzenetére (2020. 01. 16. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 16. csütörtök 10:17

Folytatás........Szerencsére (?)Sanyi elég hamar elment,de éreztem,hogy most már ma reggel a második adag geci szép lassan kezd lecsorogni a combom belső felén. El nem tudtam képzelni,hogy fogok igy a sátorból kimenni,amikor mentő ötletem támadt és a kérdésedre,hogy miért állok négykézláb a sátor ajtóban,azt válaszoltam,hogy,ha nem tetszik neked, hogy csak itt állok négykézláb,akkor gyere és nyald ki a seggemet.Egy másodperc múlva éreztem,hogy Sanyi forró nyelvével elkezdi lenyalni a geciteket,először a combomról,majd szép lassan elérte a pinámat,körbenyalta,aztán jó mélyen belenyalva a pinámba tisztára nyalta.Igy már kimászhattam a sátorból,és megkérdztem Jutkától,hogy hol van az én kávém?Hát,ha hiszed,ha nem a fényképészen kivül csak ez az egy eset volt és ebben sem voltam hibás.
Nem hittem,de annyira élveztem a történetet,és annyira begerjedtem tőle,hogy egymásnak estünk, és egy jót keféltünk. Késöbb még rájöttem néhány esetre,de azt esetleg egy másik alkalommal mesélem el.
Nem hittem,de annyira élveztem a történetet,és annyira begerjedtem tőle,hogy egymásnak estünk, és egy jót keféltünk. Késöbb még rájöttem néhány esetre,de azt esetleg egy másik alkalommal mesélem el.
Folytatás........Szerencsére (?)Sanyi elég hamar elment,de éreztem,hogy most már ma reggel a második adag geci szép lassan kezd lecsorogni a combom belső felén. El nem tudtam képzelni,hogy fogok igy a sátorból kimenni,amikor mentő ötletem támadt és a kérdésedre,hogy miért állok négykézláb a sátor ajtóban,azt válaszoltam,hogy,ha nem tetszik neked, hogy csak itt állok négykézláb,akkor gyere és nyald ki a seggemet.Egy másodperc múlva éreztem,hogy Sanyi forró nyelvével elkezdi lenyalni a geciteket,először a combomról,majd szép lassan elérte a pinámat,körbenyalta,aztán jó mélyen belenyalva a pinámba tisztára nyalta.Igy már kimászhattam a sátorból,és megkérdztem Jutkától,hogy hol van az én kávém?Hát,ha hiszed,ha nem a fényképészen kivül csak ez az egy eset volt és ebben sem voltam hibás.
Nem hittem,de annyira élveztem a történetet,és annyira begerjedtem tőle,hogy egymásnak estünk, és egy jót keféltünk. Késöbb még rájöttem néhány esetre,de azt esetleg egy másik alkalommal mesélem el. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 16. csütörtök 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 16. csütörtök 08:10
Nem hittem,de annyira élveztem a történetet,és annyira begerjedtem tőle,hogy egymásnak estünk, és egy jót keféltünk. Késöbb még rájöttem néhány esetre,de azt esetleg egy másik alkalommal mesélem el. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 16. csütörtök 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1339692)

Én i így vagyok ezzel , ha krumplis tésztát szeretnék enni és nincs a kedvenc éttermemben akkor keresek valahol, de nem dobom a kedvenc helyet.
Egy későbbi balhénál viszont nagyon jól jött ez a videó.
Egy későbbi balhénál viszont nagyon jól jött ez a videó.
Gyerekek, tök jó ilyet olvasni... De akkor írjon rám olyan, aki tényleg megdugatná a párját velem...
Nézzétek meg a videóimat.

Hasonlóan jártam én is,az én feleségem is rendkivüli féltékenységi jeleneteket rendezett,ha csak rá néztem egy lányra,de amint az késöbb kiderült,a nagy hüséget maga számára nem tekintette kötelezőnek.Történt egyszer,hogy egyik barátunk,aki különben hivatásos fényképész volt,eljött hozzánk fénykepezni a gyerekeket. A fényképezés után a gyerekeket lefektettük,mi pedig egy kis borozással folytattuk.Mikor a palack kiürült elindultam a pince felé egy ujabb után,de elfelejtettem magammal vinni a pince kulcsot,igy hamar visszatértem. A fényképész barátom ült a konyhaszéken a féltékeny kis feleségem pedig ,(háttal neki)félrehúzott bugyiban, felhúzott blúzzal,behunyt szemmel,kéjes mosollyal az arcán élvezettel ugrált le-fel a méretes dákóján,Óriási kemény mellei remegtek minden mozdulatra,rózsaszinű mellbimbói hegyesen meredeztek. Egy néhány pillanatig néztem őket és rájöttem,hogy jobban élvezem a dolgot,mint amennyire haragszom,ennek ellenére (nem túl kedvesen)rájuk szóltam,hogy haggyák abba,és megkértem a pasit,hogy menjen haza. Attól félvén,hogy felébrednek a gyerekek,a megbeszélés javát másnapra halasztottam.Meglepetésemre,egy csöppet sem mutatott megbánást,azt mondta, hogy az utóbbi időben elhanyagoltam,és úgy érezte,ez jár neki.Zárójelben megjegyzem,a feleségem rendkivül attraktiv nő volt,162cm magassag,1oo cm mellbőseg,6ocm derek,es 9o es csipő,mindenkinek a kedvence.Történetünk idején 38 eves volt.
Amikor néhányszor felvetettem neki egy hármas lehetőségét,rendkivül felháborodva utasitotta el a gondolatot...nem
vagyok én kurva...csak téged szeretlek..stb.Ekkor már kb.2o éve együtt voltunk(17 éve házasok )én voltam neki az első és ez alatt az idő alatt soha nem fordult meg a fejemben,hogy megcsalhat,de ez az eset elgondolkoztatott,és találtam is néhany gyanus esetet,igy azt találtam ki,hogy kivallatom.Válóperrel fenyegettem amennyiben nem vallja be előző félrelépéseit. Hosszas unszolás után elmondta a következő történetet: Biztos emlékszel arra amikor megvettük az új sátrat és kimentünk a közeli folyópartra Sanyival és a feleségével Jutkával és egy éjszakát a sátorban aludtunk,mi ketten Jutkával középen ti Sanyival pedig a két szélén.Reggel arra ébredtünk,hogy Jutka kint a sátor elött főzi a kávét,Sanyi pedig még javában alszik.Te akkor szép csendben meg dugtál,majd kimentél Jutka mellé kávézni.Én nagyon tele voltam a geciddel de nem volt mivel megtöröljem,igy felhúztam a rövid pizsama nadrágomat és négykézláb elkezdtem kimászni a sátorból,amikor éreztem,hogy valami forró és kemény becsúszik a gecidtől lucskos pinámba.Egy pillanatra megmerevedtem de akkor rájöttem,hogy Sanyi kefél hátulról.Hirtelen nem tudtam,hogy mit tegyek,a fejem kint a sátorból,a popsim bent a sátorban és a pinámban Sanyinak a dákója.Nem szóltam,mert nem akartam,hogy Jutka megtudja,tudod milyen féltékeny.Igy inkább elkezdtem úgy négykézláb veletek beszélgetni.Te meg is kérdezted-miért állsz ott négykézláb a sátor ajtóban?-én meg azt válaszoltam,hogy azért mert jól esik. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 15. szerda 06:28
Amikor néhányszor felvetettem neki egy hármas lehetőségét,rendkivül felháborodva utasitotta el a gondolatot...nem
vagyok én kurva...csak téged szeretlek..stb.Ekkor már kb.2o éve együtt voltunk(17 éve házasok )én voltam neki az első és ez alatt az idő alatt soha nem fordult meg a fejemben,hogy megcsalhat,de ez az eset elgondolkoztatott,és találtam is néhany gyanus esetet,igy azt találtam ki,hogy kivallatom.Válóperrel fenyegettem amennyiben nem vallja be előző félrelépéseit. Hosszas unszolás után elmondta a következő történetet: Biztos emlékszel arra amikor megvettük az új sátrat és kimentünk a közeli folyópartra Sanyival és a feleségével Jutkával és egy éjszakát a sátorban aludtunk,mi ketten Jutkával középen ti Sanyival pedig a két szélén.Reggel arra ébredtünk,hogy Jutka kint a sátor elött főzi a kávét,Sanyi pedig még javában alszik.Te akkor szép csendben meg dugtál,majd kimentél Jutka mellé kávézni.Én nagyon tele voltam a geciddel de nem volt mivel megtöröljem,igy felhúztam a rövid pizsama nadrágomat és négykézláb elkezdtem kimászni a sátorból,amikor éreztem,hogy valami forró és kemény becsúszik a gecidtől lucskos pinámba.Egy pillanatra megmerevedtem de akkor rájöttem,hogy Sanyi kefél hátulról.Hirtelen nem tudtam,hogy mit tegyek,a fejem kint a sátorból,a popsim bent a sátorban és a pinámban Sanyinak a dákója.Nem szóltam,mert nem akartam,hogy Jutka megtudja,tudod milyen féltékeny.Igy inkább elkezdtem úgy négykézláb veletek beszélgetni.Te meg is kérdezted-miért állsz ott négykézláb a sátor ajtóban?-én meg azt válaszoltam,hogy azért mert jól esik. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Már jó pár éves történet. Még a válás előtt meglestem a volt feleségem és a főnökét, Környékünkön van egy elhagyatott erdészház ahova kirándulni, sütögetni jártunk néha. Egyszer jöttem hazafelé mikor megláttam feleségemék céges kocsiját bekanyarodni az erdészeti útra , semmi keresnivalója nem volt ott teljesen más volt a tevékenységük. Kíváncsiságból utána mentem. Az út csak az erdészházig vezet , néhány beálló van közben de a háznál vége van. Egyik beállóban félre álltam és gyalog indultam a ház felé.Ahogy közelebb értem láttam hogy a feleségem és a főnöke száll ki az autóból. Feleségem blúza már a hasáig ki volt gombolva. A kocsi melletti padon egymásnak estek. Már ez is eléggé meglepő volt, mert a feleségem Féltékenykedett és balhézott velem ha megnéztem egy jó nőt, esküdözött hogy neki még a fejében sem fordul meg hogy más pasival dugjon. Mikor le került róla a bugyi és fel ült az asztalra, el kezdtem filmezni a telefonnal . A szokásos dolgok szoknya a derekán , mellek kibuktatva a melltartóból. Kefétek rendesen. Ekkor jött a meglepetés, nem hallottam tisztán de mintha a feleségem azt mondta volna hogy dugjál seggbe. Ezt nekem soha nem engedte , csak néha az ujjamat dughattam be. Később a filmen láttam hogy jóval vékonyabb a pasi farka mint az enyém gondolom ezért engedte neki.Persze a farkam majd szét robbant közben. Mikor láttam hogy a seggébe tolja a pasi elélveztem úgy hogy nem nyúltam magamhoz. Meg vártam hogy végezzenek, Utána és is haza indultam. Két meglepetés egy nap, félre kúr a feleségem és seggbe is dugták. A felvétel később még jól jött nekem.
Én i így vagyok ezzel , ha krumplis tésztát szeretnék enni és nincs a kedvenc éttermemben akkor keresek valahol, de nem dobom a kedvenc helyet.
Egy későbbi balhénál viszont nagyon jól jött ez a videó. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 15. szerda 14:21
Egy későbbi balhénál viszont nagyon jól jött ez a videó. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)

Valoszinuleg hasonloan reagaltam volna. Inkabb kivacsian mint duhosen. Ez a "megcsalas" dolog szerintem messze tulertekelt. Szeretem a marhaporkoltet de azert nem szeretnek eletem vegeig csak azt enni. Valahogy igy van ez a szexxel is.
Nem ertem a kerdest.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 15. szerda 17:38

De; de hogy jön ez most ide?

De; de hogy jön ez most ide?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 15. szerda 16:44

Ertem en, hogy gozgep de mi hajtja?
Ha olyan viszonyom lenne a parommal, hogy ugy erzi titkoloznia kell ellottem, akkor az az en kudarcom is nemde?
Ha olyan viszonyom lenne a parommal, hogy ugy erzi titkoloznia kell ellottem, akkor az az en kudarcom is nemde?
Ertem en, hogy gozgep de mi hajtja?
Ha olyan viszonyom lenne a parommal, hogy ugy erzi titkoloznia kell ellottem, akkor az az en kudarcom is nemde? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 15. szerda 15:08
Ha olyan viszonyom lenne a parommal, hogy ugy erzi titkoloznia kell ellottem, akkor az az en kudarcom is nemde? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)

A megcsalásnál nem az a lényeg, hogy másra vágysz, hanem az, amikor hazudsz emiatt a párodnak, ahelyett, hogy megbeszélnéd vele. A sumákolás benne a csúnya, nem maga a tény, hogy mással akarsz szexelni.
Egyetértünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 15. szerda 15:08

A megcsalásnál nem az a lényeg, hogy másra vágysz, hanem az, amikor hazudsz emiatt a párodnak, ahelyett, hogy megbeszélnéd vele. A sumákolás benne a csúnya, nem maga a tény, hogy mással akarsz szexelni.
Még ilyen igaz hozzászólást nem olvastam, mint ujdonsült irtak.ugy hogy hölgyek ne hazudjatok mondjátok meg őszintén hogy mi történt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 15. szerda 14:21

Valoszinuleg hasonloan reagaltam volna. Inkabb kivacsian mint duhosen. Ez a "megcsalas" dolog szerintem messze tulertekelt. Szeretem a marhaporkoltet de azert nem szeretnek eletem vegeig csak azt enni. Valahogy igy van ez a szexxel is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 15. szerda 06:28

Már jó pár éves történet. Még a válás előtt meglestem a volt feleségem és a főnökét, Környékünkön van egy elhagyatott erdészház ahova kirándulni, sütögetni jártunk néha. Egyszer jöttem hazafelé mikor megláttam feleségemék céges kocsiját bekanyarodni az erdészeti útra , semmi keresnivalója nem volt ott teljesen más volt a tevékenységük. Kíváncsiságból utána mentem. Az út csak az erdészházig vezet , néhány beálló van közben de a háznál vége van. Egyik beállóban félre álltam és gyalog indultam a ház felé.Ahogy közelebb értem láttam hogy a feleségem és a főnöke száll ki az autóból. Feleségem blúza már a hasáig ki volt gombolva. A kocsi melletti padon egymásnak estek. Már ez is eléggé meglepő volt, mert a feleségem Féltékenykedett és balhézott velem ha megnéztem egy jó nőt, esküdözött hogy neki még a fejében sem fordul meg hogy más pasival dugjon. Mikor le került róla a bugyi és fel ült az asztalra, el kezdtem filmezni a telefonnal . A szokásos dolgok szoknya a derekán , mellek kibuktatva a melltartóból. Kefétek rendesen. Ekkor jött a meglepetés, nem hallottam tisztán de mintha a feleségem azt mondta volna hogy dugjál seggbe. Ezt nekem soha nem engedte , csak néha az ujjamat dughattam be. Később a filmen láttam hogy jóval vékonyabb a pasi farka mint az enyém gondolom ezért engedte neki.Persze a farkam majd szét robbant közben. Mikor láttam hogy a seggébe tolja a pasi elélveztem úgy hogy nem nyúltam magamhoz. Meg vártam hogy végezzenek, Utána és is haza indultam. Két meglepetés egy nap, félre kúr a feleségem és seggbe is dugták. A felvétel később még jól jött nekem.
Mi is így kezdtük már jó régen. Már a házasságkötésünk elött beszéltem vele a témáról. Azóta már rengetegszer megdugták. Mond el a nejednek mire vágysz, hidd el gondolkodni kezd rajta. Első lépésnek ez tökéletesen megfelel, utána pedig beszélgessetek a dolgokról tabuk nélkül, hisz ez a jó kapcsolat alapja, és nem csak a szexre értem. Az út elején még dolgozni kell, de később ez természetes lesz számotokra, és egy új világ tárul majd elétek. Nem vagy beteg csak a vágyaidat akarod megélni, és ebbe vond be a feleségedet is. A közös bujálkodás, együtt átélt élmények még jobban összehoznak majd titeket. Vágyaid ne tartsd magadban, csak még jobban felerősödnek. Erre a legjobb orvos a párod! Úgy látom a legelső lépést már megtetted: saját magadban már tisztáztad a dolgokat.
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2020. 01. 13. hétfő 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Valóban megcsalás, na jó én sem vetem meg a pásztorórákat ezért nem húztam fel magam rajta. De nagyon izgató volt látni hogy mással kefél.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 15. szerda 06:41

Ez már így megcsalás, hogy a hátad mögött csinálta, ráadásul így még izgató sem lehet....