Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 164 165 166 167 168 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#16343   2019. 12. 29. vasárnap 16:40
X Törölt felhasználó (3893782)
Engem izgatna,de nem tudom hogy hozzam össze?
#16342   2019. 12. 29. vasárnap 16:11
X Törölt felhasználó (1292612)
eljen köszönöm! worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4035462)
2019. 12. 29. vasárnap 16:08
Ohhhh szegénykém!
Ki tud ennyire gerinctelen állat lenni?
:-(((
kalapról ...ennyire érzéketlen ember...szegény exfeleség, sokat szenvedhetett mellette...
az hogy valaki nem azt írja, hogy munkanélküli, vagy 8 általános (4első, 4 második), még nem kell piszkálni.
egy felsővezetőnek igenis van IQ-ja, EQ-ja...
ettől tud "csak" masszírozni és nem remeg egy dugásért mindenáron, pedig ugye meztelenül feküdt előtte 30-40 percen át a mostani "hölgy" is

Az hogy a fórumozók mennyi %-a tartja kamusnak, mennyi olvassa örömmel, nincs információm. Egy tény, ritka korrekt pasi a GG-n. Engem a stílusával vett le a lábamról, a távolság miatt csak 1,5-2 havonta látogat meg vagy megyek hozzá, de első alkalomtól a nyolcadikig mindig ugyanazt a színvonalat, azt a kedvességet, azt az odafigyelést kaptam tőle. Neki mindegy, hogy házas vagyok, vagy singlee, rossz kedvvel, vagy vidáman érkezem... 5 perc alatt felvidít, ellazít és tény...áll a farka a masszázs alatt, de mindig végigcsinálja (munkaszerűen) nyes DD
Köszi, hogy vagy nekem, és mindazoknak, akik nem kalaposak... smile

Ui:minden rossz csak megerősít. Fel a fejjel, ne bosszankodj a tegnapi eseten...
#16341   2019. 12. 29. vasárnap 16:08
X Törölt felhasználó (4035462)
Ohhhh szegénykém!
Ki tud ennyire gerinctelen állat lenni?
:-(((
kalapról ...ennyire érzéketlen ember...szegény exfeleség, sokat szenvedhetett mellette...
az hogy valaki nem azt írja, hogy munkanélküli, vagy 8 általános (4első, 4 második), még nem kell piszkálni.
egy felsővezetőnek igenis van IQ-ja, EQ-ja...
ettől tud "csak" masszírozni és nem remeg egy dugásért mindenáron, pedig ugye meztelenül feküdt előtte 30-40 percen át a mostani "hölgy" is

Az hogy a fórumozók mennyi %-a tartja kamusnak, mennyi olvassa örömmel, nincs információm. Egy tény, ritka korrekt pasi a GG-n. Engem a stílusával vett le a lábamról, a távolság miatt csak 1,5-2 havonta látogat meg vagy megyek hozzá, de első alkalomtól a nyolcadikig mindig ugyanazt a színvonalat, azt a kedvességet, azt az odafigyelést kaptam tőle. Neki mindegy, hogy házas vagyok, vagy singlee, rossz kedvvel, vagy vidáman érkezem... 5 perc alatt felvidít, ellazít és tény...áll a farka a masszázs alatt, de mindig végigcsinálja (munkaszerűen) nyes DD
Köszi, hogy vagy nekem, és mindazoknak, akik nem kalaposak... smile

Ui:minden rossz csak megerősít. Fel a fejjel, ne bosszankodj a tegnapi eseten...
#16340   2019. 12. 29. vasárnap 15:55
X Törölt felhasználó (4207482)
Tömény rosszindulat...... ON
Tényleg teljesen felesleges. Az olvasók kb. fele totál kamusnak tartja a srácot, a másik fele meg szívesen olvassa a sztorikat. De apritani itt nincs értelme.
#16339   2019. 12. 29. vasárnap 14:59
X Törölt felhasználó (3715492)
Ha valami bajod van vele nem tenned meg, hogy privatban vagy szemelyesen intezed el? Egyikotoket sem ismerlek, egyikotoket sem vedem. De amit muvelsz az teljesen ertelmetlen es onmagadon kivul senki sem kivancsi ra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4248542)
2019. 12. 29. vasárnap 12:14
bazdmeg! sehol egy törölközőbe csavart, pippantos feleség? ...és tényleg, van a földön olyan nő, akinek nem jössz be!?....nem tudom mennyi a károd (tudod, a viccbeli kisebbséginek 33 centi erre a válasza, de kérdezi is, hogy, hogy jön ez ide smile ) a lényeg az, hogy neked, mint "felsővezetőnek", ennyi belefér, bele kell férjen, nem igaz? ha nem, akkor szívesen indítok gyűjtést neked, te ász! smile
#16338   2019. 12. 29. vasárnap 12:14
X Törölt felhasználó (4248542)
bazdmeg! sehol egy törölközőbe csavart, pippantos feleség? ...és tényleg, van a földön olyan nő, akinek nem jössz be!?....nem tudom mennyi a károd (tudod, a viccbeli kisebbséginek 33 centi erre a válasza, de kérdezi is, hogy, hogy jön ez ide smile ) a lényeg az, hogy neked, mint "felsővezetőnek", ennyi belefér, bele kell férjen, nem igaz? ha nem, akkor szívesen indítok gyűjtést neked, te ász! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2019. 12. 29. vasárnap 11:33
Sziasztok

Mint megszokhattátok Tőlem, Én csak pozitív dolgokat szoktam kiírni fórumra.
Ezennel nem így teszek!
Tegnap este 22:30-ra eljött Hozzám egy pár.
Innen GG-ről ismerkedtünk, volt kedük az estét velem töteni.
Megérkeztek, forralt boroztunk picit, majd elkezdtem masszírozni a Hölgyet
mivel már megérkezéskor tisztáztuk, hogy a Hölgy részéről nincs meg a szimpátia, így 30-40 percnyi masszázs után felöltöztek és elmentek.
Eddig semmi gond.
Viszont magukkal vitték az iPademet és 2200 Ft-nyi aprópénzt... GUSZTUSTALAN
Természetesen azóta már törölték magukat az oldalról...
Gondolom a masszázs alatt tehette el a pasitag (az én figyelmetlenségem) tanulópénz...
Okulásképp írtam le az esetet! :-(
#16337   2019. 12. 29. vasárnap 11:37
1sexmániás 1sexmániás
Hello
Nagyon kell vigyázni vannak akiknek semmi sem szent
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 29. vasárnap 11:33
Sziasztok

Ezennel nem így teszek!
mivel már megérkezéskor tisztáztuk, hogy a Hölgy részéről nincs meg a szimpátia, így 30-40 percnyi masszázs után felöltöztek és elmentek.
Eddig semmi gond.
Gondolom a masszázs alatt tehette el a pasitag (az én figyelmetlenségem) tanulópénz...
#16336   2019. 12. 29. vasárnap 11:33
Sziasztok

Ezennel nem így teszek!
Eddig semmi gond.
#16335   2019. 12. 29. vasárnap 07:51
Duplán Duplán
Baszatod? Hogy kell baszatni az aszolyt? Baszik az szerintem nem kell baszatni! Hol lehet négert szerezni baszatáshoz? confused
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 28. szombat 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (260512)
2019. 12. 28. szombat 23:56
Az én feleségemet 2004óta rendszeresen baszatom amiota elmondta csalt a fönökünkel a nagy faszt imádja mostanában rákaptunk hogy egyedül átmegy fiuhoz baszni
#16334   2019. 12. 29. vasárnap 05:23
X Törölt felhasználó (4248542)
na, legalább most már nem a törölközős, pippantós mesét írod smile megnéztem, 434 hozzá(be)szólásod mellett, mikor van időt masszírozni? ...nehogy válaszolj! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 28. szombat 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 28. szombat 10:20
Kerdezted forumon, hogy éri el más titokban!?
Nálam volt már sokféle...
A pasi elhozta valentin napra a kedvesét, aki annyit tudott, masszázs
De volt hogy húsvéti locsolásra hívott el a pasi, ő közben elment otthonról és kerte, ketdjek ki a csajjal...
Majd ha sikerül, írjak neki smst, ő váratlan hazatoppan,és beszáll.
De legutóbb mikulás voltam...a csaj munkahelyére vittem mikulásajándékot, egy arany karkötőt a pasi ajándékát és így lett beavatva a holgy
TALÁLÉKONYSÁG a lényeg
Hisz minden nő titkon vágyik két vagy több pasira, izgalomra,csábításra
Arra, hogy x vagy tíz x házasság után is nő, aki el tudja csavarni más pasi fejét
CSAK KI KELL TUDNI hozni belőlük a rossz kislányt!!! smile ))
#16333   2019. 12. 28. szombat 23:58
X Törölt felhasználó (260512)
Mindig videoztam négerrel is volt
#16332   2019. 12. 28. szombat 23:56
X Törölt felhasználó (260512)
Az én feleségemet 2004óta rendszeresen baszatom amiota elmondta csalt a fönökünkel a nagy faszt imádja mostanában rákaptunk hogy egyedül átmegy fiuhoz baszni
#16331   2019. 12. 28. szombat 22:07
fétish fétish
Teljesen igazad van! Az enyem is egyszer előállt hogy jo lenne két bi pasival kipróbálni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 28. szombat 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
De volt hogy húsvéti locsolásra hívott el a pasi, ő közben elment otthonról és kerte, ketdjek ki a csajjal...
De legutóbb mikulás voltam...a csaj munkahelyére vittem mikulásajándékot, egy arany karkötőt a pasi ajándékát és így lett beavatva a holgy
TALÁLÉKONYSÁG a lényeg
Arra, hogy x vagy tíz x házasság után is nő, aki el tudja csavarni más pasi fejét
#16330   2019. 12. 28. szombat 19:58
Katkala Katkala
Kedves László!
A saját kedveseddel kellene ilyen TALÁLÈKONYSÁGOT GyAKOROLNI!
TALÁLÉKONYSÁG a lényeg
#16329   2019. 12. 28. szombat 17:45
peterpetikeeeee peterpetikeeeee
wave Sziasztok! Én a közelben vagyok, velem tehetne egy próbát! smile
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2019. 12. 28. szombat 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 28. szombat 11:49
Mit meg adnék azért hogy Zsu újra elcsavarja más pasi fejét
#16328   2019. 12. 28. szombat 12:28
nyíregyí pár nyíregyí pár VIP
Néger pasít mi is bevennénk ha tud valakí ajánlaní
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 27. péntek 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (260512)
2019. 12. 27. péntek 17:52
Az enyémet rendszeresen baszatom imádom négerrel is baszattam
#16327   2019. 12. 28. szombat 11:49
1sexmániás 1sexmániás
Mit meg adnék azért hogy Zsu újra elcsavarja más pasi fejét
TALÁLÉKONYSÁG a lényeg
#16326   2019. 12. 28. szombat 10:23
X Törölt felhasználó (3715492)
eljen
TALÁLÉKONYSÁG a lényeg
#16325   2019. 12. 28. szombat 10:20
TALÁLÉKONYSÁG a lényeg
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 28. szombat 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3893782)
2019. 12. 28. szombat 09:53
Ki,és hogyan érte ezt el titokban?hogy más megdugja,szopassa a nőjét?
#16324   2019. 12. 28. szombat 09:53
X Törölt felhasználó (3893782)
Ki,és hogyan érte ezt el titokban?hogy más megdugja,szopassa a nőjét?

... 164 165 166 167 168 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!