rád is rád férne? egy kis tanuló idő?
légyszíves fogd vissza magad ez az ő véleménye. atol még, hogy ez a véleménye nem iskolás. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 10. szerda 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 10. szerda 23:49
légyszíves fogd vissza magad ez az ő véleménye. atol még, hogy ez a véleménye nem iskolás. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 10. szerda 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)

Inkább a leckéddel foglalkozz!

egem is nagyon izgatna
(ok, rendben van, de léci írd meg, hogy mi izgatna és hogyan, kivel, ill. kikkel? stb.
a 4011-es hsz-det moderálnom kellett, mert önreklám linknek semmi keresni valója itt, még akkor sem, ha az a gg mufftártól való, ha akarnak majd a neved alapján megkeresnek az érdeklődők! :tom)
(ok, rendben van, de léci írd meg, hogy mi izgatna és hogyan, kivel, ill. kikkel? stb.
a 4011-es hsz-det moderálnom kellett, mert önreklám linknek semmi keresni valója itt, még akkor sem, ha az a gg mufftártól való, ha akarnak majd a neved alapján megkeresnek az érdeklődők! :tom)
...
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 11. csütörtök 07:41

rád is rád férne? egy kis tanuló idő?
légyszíves fogd vissza magad ez az ő véleménye. atol még, hogy ez a véleménye nem iskolás.
légyszíves fogd vissza magad ez az ő véleménye. atol még, hogy ez a véleménye nem iskolás.
(- kimoderálva a linked!
- nem önreklámozzuk magunkat a fórumban, főleg nem egy ilyen topicban!
- inkább írd le a vágyaidat, álmaidat, fantáziádat, esetleg a veled megtörtént szexuális történeteidet a témának megfelelően! :tom)
- nem önreklámozzuk magunkat a fórumban, főleg nem egy ilyen topicban!
- inkább írd le a vágyaidat, álmaidat, fantáziádat, esetleg a veled megtörtént szexuális történeteidet a témának megfelelően! :tom)
Az üzenőben nem derül ki, hogy egy levél
elolvasott-e, ezért tájékoztatlak, hogy írtam
nektek levelet.
elolvasott-e, ezért tájékoztatlak, hogy írtam
nektek levelet.
szia !
Ez a te saját véleményed,TISZTELETBEN is tartom!
De szerinted ez a jobb,vagy az hogyha a másik háta mögött stikában teszed meg? Mi még sose csináltunk ilyen dolgot de benne lennénk mindketten! Arra a kérdésedre hogy szereti-e a feleségét? A válaszom: annyira szeretem a nejem hogy 15éve vagyok szerelmes belé !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 10. szerda 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 10. szerda 16:04
Ez a te saját véleményed,TISZTELETBEN is tartom!
De szerinted ez a jobb,vagy az hogyha a másik háta mögött stikában teszed meg? Mi még sose csináltunk ilyen dolgot de benne lennénk mindketten! Arra a kérdésedre hogy szereti-e a feleségét? A válaszom: annyira szeretem a nejem hogy 15éve vagyok szerelmes belé !

Törölt felhasználó (297000)

sziasztok.szerintem az nem szereti vagy beteg aki élvezi vagy el tudja viselni hogy más dugja a feleségét. én igy gondolom.
Hello, persze,hogy normális, lehet,hogy zavarban volt,de az is lehet, hogy csak csukott szemmel volt neki a legjobb. Engem például zavart, mikor csk nézni akart a férjem minket. Nem tudom miért, de mindig odahúztam őt is. 34-39par lány voltam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 10. szerda 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 10. szerda 23:47

Figyu! Az én párom direkt nem nyitotta ki a szemét amikor akció volt mert szégyellte amit művel a szemem előtt. Szerinted ez egy normális viselkedés tőle? Mondjuk utána meg nyugtattam, hogy nekem nagyon tetszett. Akkor meg nyugodott. Mondtam neki, hogy legközelebb azért nyissa ki a szemét mert úgy azért érdekesebb lenne nekem is, ha közben bele nézne a szemembe mert a szemekből sok mindent ki lehet olvasni. A szem a lélek tükre, tartja a mondás.
Akkor jó! Mondjuk, ha csak ketten szeretkezünk akkor is csukva van a szeme. De itt ő mondta utána, hogy direkt nem nyitotta ki mert szégyellte magát. Azért én is megkaptam a leb...t, hogy nem voltam ott néha amikor fényképeztem és egyszer amikor elmentem tusolni. Majd a következőnél (amit már alig várunk) talán oldottabb lesz! Ha lesz....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 12. péntek 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 00:20

Törölt felhasználó (231830)

Hello, persze,hogy normális, lehet,hogy zavarban volt,de az is lehet, hogy csak csukott szemmel volt neki a legjobb. Engem például zavart, mikor csk nézni akart a férjem minket. Nem tudom miért, de mindig odahúztam őt is. 34-39par lány voltam.
Savanya!
Megváltozott azóta valami közted, és feleséged között, hogy kipróbáltátok a 3-as szexet?
Sexre gondolok!
Nem sóvárog a 3.után stb.
Mi motivált, nem tudtál valamit megadni neki, vagy kiváncsivoltál a másik fél teljesítményére, vagy az asszonyodéra?
Nem félsz, hogy új utakra téved, és maszekolni kezd?
Szerintem erre könnyen rá lehet szokni, és akkor az sem megoldás, ha a 3-ik, x kilóméterre lakik tőletek!
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de enygem inkább a női beszálló izgatna ff-i létemre!
Várom válaszod!
Megváltozott azóta valami közted, és feleséged között, hogy kipróbáltátok a 3-as szexet?
Sexre gondolok!
Mi motivált, nem tudtál valamit megadni neki, vagy kiváncsivoltál a másik fél teljesítményére, vagy az asszonyodéra?
Szerintem erre könnyen rá lehet szokni, és akkor az sem megoldás, ha a 3-ik, x kilóméterre lakik tőletek!
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de enygem inkább a női beszálló izgatna ff-i létemre!
Várom válaszod!
Szia Szicso1! Nagyon jó kérdéseket tettél fel és nagyon szívesen válaszolok is rá, de most mennem kell mert dolgom van időm pedig kevés! Hamarosan válaszolni fogok neked minden kérdésedre ígérem! Üdv!

Engem a mai napig feizgat ha hármasban vagyunk! Három éve van házibarátunk, a kapcsolatunk a nejemmel csak erősődött amióta belevágtunk a többes sexbe!!
Tehát: első kérdésedre a válasz, igen erősödött méghozzá nem is akármekkorát! Mármint a viszonyunk! A sex eddig is jó volt és ugyanolyan jó most is, nincs benne változás. Viszont! Amióta megtörtént a hármas sex, elmondtam neki, hogy engem piszkosul felpörget, ha vissza gondolok rá milyen szép látvány volt amikor a barátunkkal sexelt. Azt mondta, hogy ennek nagyon örül, hogy engem ez ennyire be tud pörgetni. A motivációt már leírtam egyszer néhány hozzászólással előbb, ha jól emlékszem akkor vadász65-nek. A sexben mindent meg tudok adni a páromnak! Nincs hiányunk! A másik fél teljesítménye sem számít motivációnak. A páromnál sem a teljesítményre voltam kíváncsi, hanem arra, hogy el tudja-e engedni magát úgy mint amikor ketten szeretkezünk és mennyire fogja élvezni? Attól, hogy új utakra téved nem félek mert ismerem és tudom, hogy ő nem olyan. De, ha mégis megtörténne (amit erősen kétlek), hát arra azt mondom, hogy veszíteni tudni kell. Lehet, hogy rá lehet szokni erre is arra is, de nem minden nőt motivál csak a sex! A nők nem a puncijukban hordják az eszüket. Azt viszont furcsának vélem, hogy a távolságról írsz! Olvastad az eddigi hozzászólásaim, vagy.....? Egyébként nem a feleségem! Valamikor az is volt, de nem ő. Szóval ez a távolság emlegetés nekem kicsit furcsa!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 12. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 08:34

Törölt felhasználó (324094)

Savanya!
Sexre gondolok!
Várom válaszod!
Sexre gondolok!
Várom válaszod!
Szia Szicso1!
Gondoltam, ha érdekel a téma akkor nem fogod zokon venni, ha én is válaszolok a kérdéseidre.
Nálunk közvetlen a hármas előtt nagyon durva szexuális pörgés volt, amolyan "nem tudunk" kielégülni - állandó szexuális izgalomban voltunk. Közvetlen utána egy kicsi (természet által megkövetelt) szünet volt, amit feltudtunk használni az érzelmi feldolgozásra. Majd visszatértünk a normális kerékvágásba - a túl fűtött időszak előttire gondolok
Egyértelműen nem sóvárog a 3. után. azt mondta a párom, hogy még csak meg sem kívánta azóta - most más dolgok kezdték izgatni...
Motiváció: kíváncsiság és igen nem tudtam neki megadni valamit: nekem nincs két farkam
Komolyabban, ez volt a kívánsága a páromnak és EGYÜTT teljesítettük. Nem igazán érdekelt a másik ffi. teljesítménye, a páromról meg tudtam, hogy nagyevő
Ahogy Savanya barátom említette, veszíteni úriember módjára tudni kell. Ha új utakra téved, akkor előbb utóbb e kaland nélkül is megtette volna/megtenné.
A rászokástól lehet félni, de szerintem sem kell. A nők általában nem úgy működnek, hogy "szex" kapcsoló "be" állásba és mindent bele. Legalább is a páromnál biztos. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 12. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 08:34
Gondoltam, ha érdekel a téma akkor nem fogod zokon venni, ha én is válaszolok a kérdéseidre.
Nálunk közvetlen a hármas előtt nagyon durva szexuális pörgés volt, amolyan "nem tudunk" kielégülni - állandó szexuális izgalomban voltunk. Közvetlen utána egy kicsi (természet által megkövetelt) szünet volt, amit feltudtunk használni az érzelmi feldolgozásra. Majd visszatértünk a normális kerékvágásba - a túl fűtött időszak előttire gondolok

Egyértelműen nem sóvárog a 3. után. azt mondta a párom, hogy még csak meg sem kívánta azóta - most más dolgok kezdték izgatni...

Motiváció: kíváncsiság és igen nem tudtam neki megadni valamit: nekem nincs két farkam

Ahogy Savanya barátom említette, veszíteni úriember módjára tudni kell. Ha új utakra téved, akkor előbb utóbb e kaland nélkül is megtette volna/megtenné.
A rászokástól lehet félni, de szerintem sem kell. A nők általában nem úgy működnek, hogy "szex" kapcsoló "be" állásba és mindent bele. Legalább is a páromnál biztos. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 12. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Savanya!
Sexre gondolok!
Várom válaszod!
Sexre gondolok!
Várom válaszod!
Ha jól értelmezem amit visszaolvasok, Ti is külön tudjátok választani a párotok iránti szeretetet, tiszteletet, megbecsülést és a szexuális játszadozást...Mi is ilyenek vagyunk ezért bízom benne, hogy nem okoz törést a kapcsolatunkban...
Valóban, jól értelmezed
Ha gondolod írd be a nevem a keresőbe és a hozzászólásaim között megtalálod a történetünket.
Ha kíváncsi vagy a női oldalra is akkor írd be, hogy RonBaba a keresőbe, ő ugyanezt a történetet írja le, csak a saját szemszögéből.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk mind a ketten!Üdv.Ron (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 12. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 16:53

Ha gondolod írd be a nevem a keresőbe és a hozzászólásaim között megtalálod a történetünket.
Ha kíváncsi vagy a női oldalra is akkor írd be, hogy RonBaba a keresőbe, ő ugyanezt a történetet írja le, csak a saját szemszögéből.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk mind a ketten!Üdv.Ron (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 12. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)

Ha jól értelmezem amit visszaolvasok, Ti is külön tudjátok választani a párotok iránti szeretetet, tiszteletet, megbecsülést és a szexuális játszadozást...Mi is ilyenek vagyunk ezért bízom benne, hogy nem okoz törést a kapcsolatunkban...
Hát szerintem ez a dolog csak így működik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 12. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 16:53
Törölt felhasználó (60564)

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a választ!
Savanya: Én a harmadik fél távolságára gondoltam, mert azthiszem egyszer írtad, hogy messzebbről kerestek partnert!
Erre gondoltam!
Én Fejér Megyei vagyok!
Savanya: Én a harmadik fél távolságára gondoltam, mert azthiszem egyszer írtad, hogy messzebbről kerestek partnert!
Erre gondoltam!
Én Fejér Megyei vagyok!
Húúúúúúúúúú!
Nem jelentkezni akarok félre ne értsd, nem azért írtam!
Üdv. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 13. szombat 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 13. szombat 17:50
Üdv. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 13. szombat 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Erre gondoltam!
Én Fejér Megyei vagyok!
Erre gondoltam!
Én Fejér Megyei vagyok!
Nem arra gondoltam, hogy jelentkezni akarsz. Másra, de azt nem írom le. Igen egyszer írtam ilyent.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 13. szombat 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 13. szombat 18:42

Húúúúúúúúúú!
Üdv.
Üdv.
Kár, leírhattad volna!
Írd le prívátban.
Azért köszi! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 13. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 13. szombat 20:48
Írd le prívátban.
Azért köszi! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 13. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem arra gondoltam, hogy jelentkezni akarsz. Másra, de azt nem írom le. Igen egyszer írtam ilyent.