Én ilyenbe nem mennék bele, mert ha kalandozás, az csak közösen...
Viszont azon nem gondolkodtál el, hogy pl mobilon végig kövesd az éjszaka eseményeit? (Ez egy válasz krucsi üzenetére (2019. 12. 11. szerda 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 11. szerda 06:41
Viszont azon nem gondolkodtál el, hogy pl mobilon végig kövesd az éjszaka eseményeit? (Ez egy válasz krucsi üzenetére (2019. 12. 11. szerda 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Számomra az volt a legizgatóbb, legizgalmasabb, mikor a párom egy egész éjszakát töltött a srácnál.
Ismerős. Nálunk/nálam is különlegesen izgalmas élmény volt az első alkalom, mikor a távollétemben találkozott párom és a barátunk.
(Ez egy válasz krucsi üzenetére (2019. 12. 11. szerda 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Számomra az volt a legizgatóbb, legizgalmasabb, mikor a párom egy egész éjszakát töltött a srácnál.
Feltehetnetek....
(Ez egy válasz krucsi üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Videó nem készült de azért pár fotóval kedveskedett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 12. csütörtök 10:19
Törölt felhasználó (4164962)

Kar hogy nem vették fel! Belevaló csajszi!
Kar hogy nem vették fel! Belevaló csajszi!
(Ez egy válasz krucsi üzenetére (2019. 12. 11. szerda 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem sokat aludtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 11. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 11. szerda 09:44
Törölt felhasználó (4164962)

Az durva lehet... Egész éjszaka fantazialsz hogy mi lehet...
Az durva lehet... Egész éjszaka fantazialsz hogy mi lehet...
(Ez egy válasz krucsi üzenetére (2019. 12. 11. szerda 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekünk is volt ilyen, már amikor fotót mutattunk! Valamint amikor kamerán megnéztük egymást. Igaz a fiatalember nagyon ritkán ér rá, mint ahogyan mi is. Így a személyes találka még várat magára. Biztosan van rengeteg olyan pár, aki megvezeti a pasikat. Ez oda-vissza játszik, nem attól függ pár, vagy pasi a hírdető. Ha valaki nem komoly kereső akkor azzal nincs mit csinálni, általánosítani pedig nem érdemes!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 12:29
Törölt felhasználó (3989732)

A mi barátunk, amikor belépett az első alkalommal a megbeszélt találkahely ajtaján, és észrevett minket, közölte, hogy "végre egy nem kamus pár!". Azt mondja, a párok nagy része eltűnik az első randi előtt...
Sziasztok írtam privátot.
(Ez egy válasz Free Love üzenetére (2019. 11. 29. péntek 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 29. péntek 11:51

Gangbang a kedvenc fétisünk. Imádom nézni mikor egyszerre többen szopatják-dugják a feleségemet. Számunkra ez jelenti a legnagyobb kielégülést. Természetesen mellette azért marad a hagyományos hármas és cuckold játékok is.
Sziasztok én feleségemnek tetszik egy fiú és amikor izgatom nagyon be nedvesedik ha beszélek neki róla hogy dugnának és hamar el is megy voltunk már hármasban de azokkal nem szeretne dugni ez a srác be jönne néki
Több sikerrel jártunk mi is ismerősökkel, barátokkal...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)

A mi barátunk, amikor belépett az első alkalommal a megbeszélt találkahely ajtaján, és észrevett minket, közölte, hogy "végre egy nem kamus pár!". Azt mondja, a párok nagy része eltűnik az első randi előtt...
Nem tűntünk el soha...rengeteg képkéregetős és faszkiverős pasi volt...

Nekünk sok ismerősünk tudja, hogy sokszor csináljuk hármasban. Sőt van két barátom akik rendszeresen dugják a feleségemet. De szinte az összes barátom látta már meztelenül és látta videón ahogy szopja a répát. Vannak ismeretlen partnereink is, őket egy társkeresőn szoktuk keresni. Szeretem megosztani másokkal. Jó látni ahogy más használja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 02:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 02:32
Törölt felhasználó (4228412)

évekig párként szerepeltünk ezen az oldalon és igen, kerestünk pasit, pasikat...mivel engem is izgatott a látványa, hogy dugják és szopatják előttem a páromat idegen pasik, de hozzáteszem, hogy a legtöbb pasival nem erről az oldalról sikerült együtt lenni...itt a legtöbb kamus...az utolsó pillanatig ígérget, de mégsem ér oda, amikor vártok rá...tisztelet a kivételnek...
évekig párként szerepeltünk ezen az oldalon és igen, kerestünk pasit, pasikat...mivel engem is izgatott a látványa, hogy dugják és szopatják előttem a páromat idegen pasik, de hozzáteszem, hogy a legtöbb pasival nem erről az oldalról sikerült együtt lenni...itt a legtöbb kamus...az utolsó pillanatig ígérget, de mégsem ér oda, amikor vártok rá...tisztelet a kivételnek...
szia.egy ilyenbe én is benne lennék.
(Ez egy válasz Free Love üzenetére (2019. 10. 27. vasárnap 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 27. vasárnap 17:31

Nálunk hármasozásnál megy ez a játék. Legutóbb a partnerünk dugta, majd csöcsörészte-ujjazta, nyalta a nejemet. Közben én bekaptam az egyébként vastag faszát. Éreztem hogy újra nagyon megkeményedet, de aztán egyszercsak elkezdet a számba spriccelni. Mind lenyeltem neki, és tisztára nyaltam a makkját. Közben a feleségem hangosan elélvezet a nyalásától. Utána még egyszer meg akarta kúrni az asszonyt, de elélvezni már nem tudott, így én hátulról még jól megbasztam, és telelőttem. Mind a hárman nagyot élveztünk. Párcseréket, gangbangeket is csinálunk, de szerintünk először legjobban egy biszex pasival jártok. Meló, időhiány, egyébb dolgok mellet gyorsabban megy a szervezés. Ez persze a párcserére, és a gangbangre is igaz.
index fórum HUSZ
(Ez egy válasz sunset glow üzenetére (2019. 11. 30. szombat 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 30. szombat 13:24

Szeretnék erről a témáról olvasni. Tudnátok irodalmat/blogot/fórumot ajánlani?
Ami biztosan nem érdekel az az álmodozó emberek kitalált történetei, és a hogyan vegyem rá a párom kérdéskör.
Hol folyik még a neten csevegés ebben a témakörben?
Ami biztosan nem érdekel az az álmodozó emberek kitalált történetei, és a hogyan vegyem rá a párom kérdéskör.
Hol folyik még a neten csevegés ebben a témakörben?
Én is szeretem látni ahogy megdugják a feleségem....most azt szeretném hogy legalább ketten dugják
Valaki nem csábítaná el a feleségemet?Mielőtt jelentkezel,olvasd el az adatlapunkat..