Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 189 190 191 192 193 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#15843   2019. 07. 29. hétfő 20:15
X Törölt felhasználó (4131192)
érthető a problémád! és mert ez most még nagyon delikát volna - hiszen ez lenne az első alkalom - legelébb tegyél ki friss képet kikaposnak készülő asszonykádról, és indíts el egy licitet....ki tudja, még az is lehet, hogy sok zseton jönne be - ha bejönne smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4138952)
2019. 07. 29. hétfő 13:21
Sziasztok. Mi jelenleg ott tartunk, hogy mindkettőnket izgat a téma és szeretnénk is kipróbálni, párosunk hölgy tagja egyértelműen kijelentette, hogy Ő bizony erős vágyat érez más férfi szerszáma iránt (igaz sok időbe telt hogy eljussunk a témában erre a szintre). Nem csodálkozok rajta, hiszen eddig nem volt más férfival. Az én kérésem csak annyi volt hogy az első alkalommal ne legyek jelen, hanem képek vagy video formajában láthassam őt ahogy más kényezteti. Tudom jön a kérdés h miért nem akarok ott lenni, azért mert így számomra izgalmasabb és a feleségemnek is tetszik ez az ötlet. A kiválasztásban viszont elakadtunk, mivel a feleségem fél egy ismeretlen vàlasztottó, mivel kirábban már más néven próbáltunk itt partnert keresni, de ez a fajta keresés nem tetszett a feleségemnek. Viszont van egy ismerősünk, egyben kollégám is, akivel a kedvesem simán eltöltene pár kellemes órát. A "baj" hogy az ismerősnek van párja és nem tudjuk miként reagálna ha felvetnénk neki azt hogy a kedvesem simán "megadná" magát neki. Volt már valaki hasonló helyzetben, ha igen mit tanácsoltok? Kérdezzünk rá, vagy párom kezdeményezzen kacérkodjon vele?
#15842   2019. 07. 29. hétfő 20:05
somkesz somkesz
Én azt hiszem a hármasban, a férj hátrányba kerül és a következmények kiszámíthatatlanok. Csak a négyes az elfogadható alternatíva.
Aki pedig nem tudja a saját feleségét is bevonni, az ne vágyjon harmadiknak sem.
És miért van az a gyanúm, hogy a barátod te vagy, a felesége meg a feleséged?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3441502)
2019. 07. 28. vasárnap 11:35
Sziasztok! Lenne egy érdekes storym, amihez szívesen venném az értelmes és nem kioktató hozzászólásokat.
És úgy gondolom itt a helye ebbe a témában.
Van egy nagyon jó barátom, akik már jó ideje együtt élnek, házasok, gyerekek stb. Azt kell tudni róluk, hogy hasonlóan, mint mi és itt sok mindenki más nyitott emberek és izgatja őket a többes gondolata. De tapasztaltuk nincs még a témában. Egyik este otthon italoztak, szexeltek, kikapcsolódtak kettesben. És szóba került sok minden, átbeszéltek sok mindent. Teljesen nyitott kapcsolatot nem akarnak. Viszont a barátom engedné, hogy a párja, ha van valaki aki megbízható és normális, az illetővel kellemes időt töltsön, alakalom adtán esetleg olykor hármasban. És hát kiderült lenne olyan valaki. Egy régi ismerős, egy igazán jó képű pasi. Akihez csak ismeretségi viszony fűzi őket. És abban maradtak, ha úgy alakul legyen. De pasinak ezt nem merik mondani, nem merik megkeresni, hogy hé szia nem jönnél át... stb stb.
Na meg aztán a tipikus eset másnap már másképp vélekedett a barátom felesége. Áh nem meg milyen már az.
Erre pár napra a pasi ráírt a hölgyre, aki facebook-on megosztott egy 24 órás tartalmat. Normális kedves stílusban megjegyezte milyen csinos még mindig két gyerek után is. Ennyi.
Nos a barátom nagy dilemmában van, hogyan tovább. Én azt mondtam neki, ha biztosak a dologban megvan minden, ami ehhez kell, bizalom, őszinteség, tisztelet akkor hajrá. Ha tényleg stabil a kapcsolatuk és erre vágynak mind ketten, nem lehet hiba. Hogy hogy vonják be a srácot és egyáltalán benne lenne e azt nem tudom.
Én ismerve őket és a srácról halott dolgokat szerintem igen, simán benne lenne.
Nos a helyzet nem egyszerű náluk két gyermek és munka mellett, de ami még érdekesebb, hogy a barátom felesége azt mondta, ha ő ebbe belemegy (mert neki ez csak jó lehet) az szerinte kicsit gáz. Olyan mintha nem szeretné, hogy kb leszarja, mert ezt megengedi neki. Hogy akár nélküle is szexelne a sráccal. Szerintem ez egyáltalán nem így van. Mondtam a barátomnak pont hogy szereted és megbízol benne, ha ebbe belemész. Ezt mond el neki is, de azt mondja szó volt minden ilyenről is. Tehát szerintem a felesége akarja, de fél mi lesz utána. Együtt hármasban négyesben nincs akadály, de így ebben a formában vannak aggályok. Nos, rossz tanácsot sem akarok neki(k) adni, azért fordultam most ide, hozzátok. Én úgy látom van valami, bármi ami miatt a hölgy kicsit óckodik ettől, de mégis akarja...
#15841   2019. 07. 29. hétfő 18:32
Nyúlmedve Nyúlmedve
Az a helyzet, szerintem legalábbis, hogy a nős pasik jobban bejönnek sok nőnek, illetve jóval biztonságosabb is velük kezdeni, mint egy szólóval. Amikor mi keresgélünk, akkor lehetőleg nős férfiakat... Az, hogy Ő hogyan kommunikálja le a felesége felé, az Ő dolga. De sokaknál ez nem jelent gondot.
Tényleg sok szempontból jobb lehet egy ismerős, de ehhez nagyon jól kell ismerni Őt, hogy ne rúgjon kapufát az ember. Hiszen egészen más az, ha a feleség titokban meghódíttatik és félrelép, és más az, ha a félrelépéseket a férje is engedi, sőt még inkább más az, ha a személes jelenlétével támogatja ebben, sőt, tevékeny részese is a légyottnak. Én el sem tudnám képzelni azt, hogy ne legyek jelen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4138952)
2019. 07. 29. hétfő 13:21
Sziasztok. Mi jelenleg ott tartunk, hogy mindkettőnket izgat a téma és szeretnénk is kipróbálni, párosunk hölgy tagja egyértelműen kijelentette, hogy Ő bizony erős vágyat érez más férfi szerszáma iránt (igaz sok időbe telt hogy eljussunk a témában erre a szintre). Nem csodálkozok rajta, hiszen eddig nem volt más férfival. Az én kérésem csak annyi volt hogy az első alkalommal ne legyek jelen, hanem képek vagy video formajában láthassam őt ahogy más kényezteti. Tudom jön a kérdés h miért nem akarok ott lenni, azért mert így számomra izgalmasabb és a feleségemnek is tetszik ez az ötlet. A kiválasztásban viszont elakadtunk, mivel a feleségem fél egy ismeretlen vàlasztottó, mivel kirábban már más néven próbáltunk itt partnert keresni, de ez a fajta keresés nem tetszett a feleségemnek. Viszont van egy ismerősünk, egyben kollégám is, akivel a kedvesem simán eltöltene pár kellemes órát. A "baj" hogy az ismerősnek van párja és nem tudjuk miként reagálna ha felvetnénk neki azt hogy a kedvesem simán "megadná" magát neki. Volt már valaki hasonló helyzetben, ha igen mit tanácsoltok? Kérdezzünk rá, vagy párom kezdeményezzen kacérkodjon vele?
#15840   2019. 07. 29. hétfő 13:21
X Törölt felhasználó (4138952)
#15839   2019. 07. 29. hétfő 10:48
X Törölt felhasználó (4118422)
Mennyi igazsagot leirtal!
Tetszik.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 29. hétfő 10:40
Mivel az egyenlet rendkívül sok ismeretlen elemet s tényezőt tartalmaz, ezért még azok sem tudhatnak tanácsot adni nekik, akik jól ismerik őket (pl Ti), teljesen ismeretlenként bármiféle tanács vaktában lövöldözés lenne.
inkább csak gondolkodjunk együtt...
Lehet, legalábbis a statisztikákat ismerve, hogy a feleség párszor már félrekacsintgatott, s nem csupán a férje kényeztetése okozott néki gyengéd pillanatokat, nyögéseket és örömsikolyokat... Hiszen a nők is emberből vannak, nem monogámiára vannak teremtve, szeretik az újat, a változatosságot.
Valószínűleg a feleség az alkohol gátlásoldó hatásának hála még lazábbá vált, és olyan vágyait is kimondta a párja előtt, amit józanul nem mert volna kimondani. Ráadásul férjének ez tetszik, így annak engedélyével olyan dolgokat tehetne meg, amit sok nő csak suttyomban, titokban tehet meg, szexelhetne idegen férfiakkal!
Viszont attól is tart, hogy esetleg a férje hirtelen véleményt vált, és akkor ő lesz a "ribanc"... De sok nő azt is gondolja egy ilyen lehetőség felmerülésekor, hogy a férje esetleg azért veti fel a témát, mert már nem szereti őt, és ezért hagyná azt, hogy idegenek megdughassák, illetve a férj így akarja kieszközölni annak a lehetőségét, hogy Ő is idegen nőkkel szexelhessen.
Néha túlkombinálják a helyzetet a nők.De nem véletlen ez...
#15838   2019. 07. 29. hétfő 10:40
Nyúlmedve Nyúlmedve
Mivel az egyenlet rendkívül sok ismeretlen elemet s tényezőt tartalmaz, ezért még azok sem tudhatnak tanácsot adni nekik, akik jól ismerik őket (pl Ti), teljesen ismeretlenként bármiféle tanács vaktában lövöldözés lenne.
inkább csak gondolkodjunk együtt...
Lehet, legalábbis a statisztikákat ismerve, hogy a feleség párszor már félrekacsintgatott, s nem csupán a férje kényeztetése okozott néki gyengéd pillanatokat, nyögéseket és örömsikolyokat... Hiszen a nők is emberből vannak, nem monogámiára vannak teremtve, szeretik az újat, a változatosságot.
Valószínűleg a feleség az alkohol gátlásoldó hatásának hála még lazábbá vált, és olyan vágyait is kimondta a párja előtt, amit józanul nem mert volna kimondani. Ráadásul férjének ez tetszik, így annak engedélyével olyan dolgokat tehetne meg, amit sok nő csak suttyomban, titokban tehet meg, szexelhetne idegen férfiakkal!
Viszont attól is tart, hogy esetleg a férje hirtelen véleményt vált, és akkor ő lesz a "ribanc"... De sok nő azt is gondolja egy ilyen lehetőség felmerülésekor, hogy a férje esetleg azért veti fel a témát, mert már nem szereti őt, és ezért hagyná azt, hogy idegenek megdughassák, illetve a férj így akarja kieszközölni annak a lehetőségét, hogy Ő is idegen nőkkel szexelhessen.
Néha túlkombinálják a helyzetet a nők.De nem véletlen ez...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Lenne egy érdekes storym, amihez szívesen venném az értelmes és nem kioktató hozzászólásokat.
Van egy nagyon jó barátom, akik már jó ideje együtt élnek, házasok, gyerekek stb. Azt kell tudni róluk, hogy hasonlóan, mint mi és itt sok mindenki más nyitott emberek és izgatja őket a többes gondolata. De tapasztaltuk nincs még a témában. Egyik este otthon italoztak, szexeltek, kikapcsolódtak kettesben. És szóba került sok minden, átbeszéltek sok mindent. Teljesen nyitott kapcsolatot nem akarnak. Viszont a barátom engedné, hogy a párja, ha van valaki aki megbízható és normális, az illetővel kellemes időt töltsön, alakalom adtán esetleg olykor hármasban. És hát kiderült lenne olyan valaki. Egy régi ismerős, egy igazán jó képű pasi. Akihez csak ismeretségi viszony fűzi őket. És abban maradtak, ha úgy alakul legyen. De pasinak ezt nem merik mondani, nem merik megkeresni, hogy hé szia nem jönnél át... stb stb.
Na meg aztán a tipikus eset másnap már másképp vélekedett a barátom felesége. Áh nem meg milyen már az.
Erre pár napra a pasi ráírt a hölgyre, aki facebook-on megosztott egy 24 órás tartalmat. Normális kedves stílusban megjegyezte milyen csinos még mindig két gyerek után is. Ennyi.
Nos a barátom nagy dilemmában van, hogyan tovább. Én azt mondtam neki, ha biztosak a dologban megvan minden, ami ehhez kell, bizalom, őszinteség, tisztelet akkor hajrá. Ha tényleg stabil a kapcsolatuk és erre vágynak mind ketten, nem lehet hiba. Hogy hogy vonják be a srácot és egyáltalán benne lenne e azt nem tudom.
Nos a helyzet nem egyszerű náluk két gyermek és munka mellett, de ami még érdekesebb, hogy a barátom felesége azt mondta, ha ő ebbe belemegy (mert neki ez csak jó lehet) az szerinte kicsit gáz. Olyan mintha nem szeretné, hogy kb leszarja, mert ezt megengedi neki. Hogy akár nélküle is szexelne a sráccal. Szerintem ez egyáltalán nem így van. Mondtam a barátomnak pont hogy szereted és megbízol benne, ha ebbe belemész. Ezt mond el neki is, de azt mondja szó volt minden ilyenről is. Tehát szerintem a felesége akarja, de fél mi lesz utána. Együtt hármasban négyesben nincs akadály, de így ebben a formában vannak aggályok. Nos, rossz tanácsot sem akarok neki(k) adni, azért fordultam most ide, hozzátok. Én úgy látom van valami, bármi ami miatt a hölgy kicsit óckodik ettől, de mégis akarja...
#15837   2019. 07. 29. hétfő 00:01
biszexpasit biszexpasit
Szia. Bocs de nem egyszerűbb volna ha veletek csinálnák négyesben?
(Ez egy válasz Tomi 19 cm üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 28. vasárnap 19:31
Sziasztok.
Engem is nagyon izgatna ha látnám ahogy más dugja a feleségem de sajnos még nincs benne.
Nagyon izgat ha látom ahogy más pasi felizgul rá és élvez.
Csináltam róla pár képet titokba ha valakinek lenne kedve kiverni rá írjon privátba.
#15836   2019. 07. 28. vasárnap 19:55
X Törölt felhasználó (4070622)
Ez a dilemma időről időre felbukkan itt. Teljesen természetes hiszen a felajzott vágyakozás sokszor jó értelemben lévő csőlátással ajándékozza meg az embert és már csak az izgató cél lebeg a szem előtt. Amikor aztán a gyakorlati megvalósulás stádiumain lépkednek a felek akkor derül ki hogy édes, keserédes vagy keserű élményt sikerült okozni magadnak vagy párodnak. Bár időigényes, de érdemes visszaolvasni itt ezért. Sok mindent, talán mindent leírtak már itt korábban. Olyasmi ez mint ismeretlen vízen korcsolyázni. Elvileg tudsz és akarsz, de hogy milyen lesz a vége még nem tudhatod. Ha megteszed kiderül, de ha nem akkor pedig benned marad hogy milyen is lett volna.
#15835   2019. 07. 28. vasárnap 19:31
Tomi 19 cm Tomi 19 cm
Sziasztok.
Engem is nagyon izgatna ha látnám ahogy más dugja a feleségem de sajnos még nincs benne.
Nagyon izgat ha látom ahogy más pasi felizgul rá és élvez.
Csináltam róla pár képet titokba ha valakinek lenne kedve kiverni rá írjon privátba.
#15834   2019. 07. 28. vasárnap 17:32
albes albes
Érdekes sztori de veszélyes penge !
#15833   2019. 07. 28. vasárnap 17:02
indi11 indi11
wave worship
(Ez egy válasz r1973 üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 28. vasárnap 11:05
SZeretjük ha hármasban vagyunk egy kellemes ffi partnerrel. Isteni amikor ketten vannak bennem és felegyenesedek. Na ez leirhatatlan ,úgy feszitenek alul hogy szinte elájulok a gyönyörtől. Nehéz jó partenrt találni de nem reménytelen. Találkoztunk innen már igazán jó szexpartnerrel.
#15832   2019. 07. 28. vasárnap 14:26
X Törölt felhasználó (427958)
Ugy gondoljuk hogy igy korekt !
#15831   2019. 07. 28. vasárnap 12:09
kukycool kukycool
Ha párt kukkolnék, vagy orálisan kielégíteni!
#15830   2019. 07. 28. vasárnap 11:35
X Törölt felhasználó (3441502)
#15829   2019. 07. 28. vasárnap 11:05
r1973 r1973
SZeretjük ha hármasban vagyunk egy kellemes ffi partnerrel. Isteni amikor ketten vannak bennem és felegyenesedek. Na ez leirhatatlan ,úgy feszitenek alul hogy szinte elájulok a gyönyörtől. Nehéz jó partenrt találni de nem reménytelen. Találkoztunk innen már igazán jó szexpartnerrel.
#15828   2019. 07. 28. vasárnap 08:16
X Törölt felhasználó (1036832)
Páros hölgy tagját szívesen kényeztetném. Jelentkezzetek üzenetben!
U.i.: igényes, ápolt párok előnyben. Én is szintén igényes és ápolt vagyok. smile
#15827   2019. 07. 28. vasárnap 07:12
X Törölt felhasználó (4052352)
Szereti. Hát a nemet másképp értelmezik mint kellene.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2019. 07. 27. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 27. szombat 23:00
Ha a pasi többest szereted akkor miért zavar a szóló pasi többlet a DL ben? Azt kell odaengedni aki tetszik . Van miből válogatni főleg pénteken nyes
#15826   2019. 07. 27. szombat 23:00
jirzi jirzi
Ha a pasi többest szereted akkor miért zavar a szóló pasi többlet a DL ben? Azt kell odaengedni aki tetszik . Van miből válogatni főleg pénteken nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 27. szombat 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052352)
2019. 07. 27. szombat 15:51
Sziasztok. Kérdésem volna. Melyik klubban lehetséges igazán kiélvezni a többes adta örömöket? A tt az túl lightos a dl ben meg levegőt se lehet kapni a szóló pasiktól annyian betódulnak a szobába. Ha nem mondtam volna szexy 40es milfről volna szó és nagyon szereti a pasi többest. Ötlet?
#15825   2019. 07. 27. szombat 15:51
X Törölt felhasználó (4052352)
Sziasztok. Kérdésem volna. Melyik klubban lehetséges igazán kiélvezni a többes adta örömöket? A tt az túl lightos a dl ben meg levegőt se lehet kapni a szóló pasiktól annyian betódulnak a szobába. Ha nem mondtam volna szexy 40es milfről volna szó és nagyon szereti a pasi többest. Ötlet?
#15824   2019. 07. 27. szombat 07:04
biszexpasit biszexpasit
Sajna ezzel én is így vagyok
Ha egy nőnek nincs fantáziája akkor semmire nem lehet rávenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 26. péntek 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1311932)
2019. 07. 26. péntek 23:02
Segít egy francokat. Sajna az én párom megmarad a fantázia szintjén :(
Ha én pasiként nem veszem elő a vibrit vagy a masszázsolajat vagy bármit ami a szexhez köthető, neki eszébe se jut

... 189 190 191 192 193 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!