Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 197 198 199 200 201 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#15692   2019. 06. 16. vasárnap 06:27
X Törölt felhasználó (4138002)
Ne haragudj de ez kicsit sem életszagú... spermás szájjal és puncival? Hát ez hogy sikerült ? Ketten dugták? És nem használt gumit sem?
(Ez egy válasz VEREBETELE üzenetére (2019. 06. 12. szerda 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 12. szerda 23:11
Hidd el , nem az. Az én feleségem is csinált ilyet. Tényleg kúrvás ruhában ment el a koncertre, és persze én is ott voltam. Kárpátián. A srác végül elvitte. Mondtam a páromnak, hogy ne számítson nagy dugásra. Lehet,hogy csak üríteni fog a srác. Amit a drágám tudomásul is vett. A lényeg, hogy megdugjon- mondta. Vissza jött a kis drágám spermás szájjal, jól tele rakott spermás puncival széles vigyorral. Azt mondta, hogy nem volt olyan rossz a srác. Útközben én is kényeztettem a kis kúrvámat. Imádom, ha ribanckodik. Amit ö is nagyon jól tud. Imádom. Tehát engedd el, aztán....
#15691   2019. 06. 16. vasárnap 06:18
X Törölt felhasználó (1347142)
Sziasztok! üdvözlünk benneteket a csapatban wave
(Ez egy válasz Katkala üzenetére (2019. 06. 16. vasárnap 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 16. vasárnap 06:11
Sziasztok!
Nem szoktam hozzá szólni a dolgokhoz. Meglepő milyen szájhős fèrfiak vannak itt, ráadásul akik több nick nèvvel is. Irogatásra van bátorságuk a gèp előtt, de mikor egy találkozóra kell menni rögtön nem elèrhetőek. Akivel esetleg eljutottam a hármasig is, aztán csak îrogat ès kettesben akarja folytatni. A bátrabja bevállal egy hármast aztán záporoz az üzeneteivel csak hogy kettesben lehessen. Milyen fèrfi ez??? Ő mit szólna hozzá ha valaki ezt tennè a felesègèvel???!! SZÁNALMAS!! Megfigyeltem, ráadásul azok posztolnak itt akiknek mèg az adatlapjuk is kitöltetlen, nem hogy valamilyen fotójuk lenne. Arról nem is beszèlve a budiba letolt gatyás igènytelen fotókról.
Ezek a fèrfiak szolják meg a többi embereket!
#15690   2019. 06. 16. vasárnap 06:11
Katkala Katkala
Sziasztok!
Nem szoktam hozzá szólni a dolgokhoz. Meglepő milyen szájhős fèrfiak vannak itt, ráadásul akik több nick nèvvel is. Irogatásra van bátorságuk a gèp előtt, de mikor egy találkozóra kell menni rögtön nem elèrhetőek. Akivel esetleg eljutottam a hármasig is, aztán csak îrogat ès kettesben akarja folytatni. A bátrabja bevállal egy hármast aztán záporoz az üzeneteivel csak hogy kettesben lehessen. Milyen fèrfi ez??? Ő mit szólna hozzá ha valaki ezt tennè a felesègèvel???!! SZÁNALMAS!! Megfigyeltem, ráadásul azok posztolnak itt akiknek mèg az adatlapjuk is kitöltetlen, nem hogy valamilyen fotójuk lenne. Arról nem is beszèlve a budiba letolt gatyás igènytelen fotókról.
Ezek a fèrfiak szolják meg a többi embereket!
#15689   2019. 06. 15. szombat 22:25
X Törölt felhasználó (1777462)
Azt nem csodálom. Ez a legalja...
#15688   2019. 06. 15. szombat 16:18
X Törölt felhasználó (1777462)
Én, mi ezt nem értem, értjük. A hármasban hogy lesz érzelmes szex? Hogy tud egy, a mi játékunkhoz "kelléknek" bevont pasi érzelmi kötődést kialakítani? Ez nálunk teljesen kizárt. Ez csak szex. Ha valaki kettesben akarns bármit, az lapát. Továbbá hiába lenne a világ legjobb palija, érzelmet tuti nem váltana ki páromból. De fordítva is el tudom mondani. Ha csajjal voltunk hármasban, vagy többesben, soha, még csak eshetőségkrnt sem merült fel bennem, hogy ne csak szexként gondoljak a plusz nőre. A hármas a mi kettősünket erősíti csak meg.
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2019. 06. 15. szombat 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 15. szombat 15:51
Nem mondom, hogy örülök neki, de jó olvasni soraidat, hogy nem csak nálunk rezdült meg a léc. Nálunk is volt olyan, amikor a párom egy érzelgős szextől megszédült, sőt a legutóbbinál egy még csak jelölt egyén, mielőtt bármibe belekezdtünk volna a hátam mögött csábítgatta kettesre a nejemet, mindent megtett patkány módon, hogy a jó játéknak induló dolog családi tragédia legyen. Sajnos itt a gg-n talált férfiak korrektségével igen nagy gondok vannak ha hármasozásról van szó. Rohadtul nem értik a lényeget, mert vagy érzelgőznek, vagy kisajátítanak, de a középutat nem találják. Mi most visszább is vettünk a keresési tempóból, mert fél év alatt lehetetlen volt megoldani a helyzetet normálisan. Mi korábban fizetett masszőrsráccal kezdtük, itteni párok tanácsára vágtunk bele a keresésbe, de a "profival" a legtisztább, nincs kavarás, képezés, másik kijátszása, van szolgáltatás és kész.
#15687   2019. 06. 15. szombat 15:51
mgakaland mgakaland
Nem mondom, hogy örülök neki, de jó olvasni soraidat, hogy nem csak nálunk rezdült meg a léc. Nálunk is volt olyan, amikor a párom egy érzelgős szextől megszédült, sőt a legutóbbinál egy még csak jelölt egyén, mielőtt bármibe belekezdtünk volna a hátam mögött csábítgatta kettesre a nejemet, mindent megtett patkány módon, hogy a jó játéknak induló dolog családi tragédia legyen. Sajnos itt a gg-n talált férfiak korrektségével igen nagy gondok vannak ha hármasozásról van szó. Rohadtul nem értik a lényeget, mert vagy érzelgőznek, vagy kisajátítanak, de a középutat nem találják. Mi most visszább is vettünk a keresési tempóból, mert fél év alatt lehetetlen volt megoldani a helyzetet normálisan. Mi korábban fizetett masszőrsráccal kezdtük, itteni párok tanácsára vágtunk bele a keresésbe, de a "profival" a legtisztább, nincs kavarás, képezés, másik kijátszása, van szolgáltatás és kész.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 15. szombat 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4036482)
2019. 06. 15. szombat 06:30
Saját tapasztalat.
Olvastam itt sokmindent. Felkellnőni a dologhoz stb... .Kb. 10 éve elkezdett izgatni a dolog engem is ,hogy vonjunk be meg pasit a parom örömére. 3 évig próbáltam rávenni a párom a dologra. Már mikor feladtam egyszer egy buliban iszogattunk, és valahogy megtörtént. Akkor a fellegekben jártam úgyéreztem.Utánna nem volt megállás. Mindent kipróbáltunk,annyira megtetszett neki.7 pasi es ő .Gondolhatjátok.Megbeszéltük csak szexről szól,stb.. .Igen ám de egy alkalommal elcsavarta a fejét az egyik srác.Mert hát most már tudom ezzel is számolni kell a nőknél.Nos én is túl magabiztos voltam.Gondoltam a mi házassagunk mindennél erősebb.Ugyan együtt vagyunk,de nyitot lett a hazasagunk. Ami eleinte jo volt. De mostmár régota azt érzem ,hogy jobb volt mikor hajdanán ez nem így volt.
Szóval ferfi tarsaim! Ne erőltessétek ha a párotok nemszeretné.Higyjétek el cssk első par alkalom olyan izgató. De mikor az egyuttlét alkamával azt is látod,hogy van ott azert erzelem is. Az nem tul jo vegignézni.Tudom minden megbeszélés kérdése. Higyjétek el ez pont egy olyan dolog amit egy nő nem képes betartani.A nőket az érzelmek irányitják.A miénk is álomházassag volt úgy szerettük egymást. De mindenkinél van jobb. És a hölgyek ha olyan helyzetbe kerülnek,élnek is vele.Mert nem is tudnak mást tenni ott és akkor.Szóval rengeteg veszéllyel jár ez az egész. Probaljátok ki ha szeretnétek. De az en peldam legyen elgondolkodtató. Mert ha tulsagosan is megtetszik a holgynek ez a fajta egyuttlét,utánna így is elkel fogadni. Hat nem egyszerű igy élni.
#15686   2019. 06. 15. szombat 10:16
X Törölt felhasználó (4036482)
Ó te .... jókislány!
Ne oktatgass engem.Ha jót vagy okosabbat nem tudsz mondani,inkább semmit ne mondj.Olvasva tobb hozzászolásod,azthiszem nagyon magas az a ló amin ülsz. Csak gondolom azt már nem tudod ,hogy minnél magasabban ülsz annál nagyobbat esel.De tudod! Ki mint vet ,úgy arat majd jókislány.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 15. szombat 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4067862)
2019. 06. 15. szombat 10:01
Hmm.... Míert bánt már téged a nyitott házasságod? Hisz ha jól értem vállaltad,mint azt is hogy mással is akarod a párod látni.Szerintem mikor erre az útra tértél es térítetedd a párod is ,akkor kellet volna gondolkodnod.Most már fogadd el a helyzetet,hogy a párod punikájat mas is néha néha használja.
#15685   2019. 06. 15. szombat 10:01
X Törölt felhasználó (4067862)
Hmm.... Míert bánt már téged a nyitott házasságod? Hisz ha jól értem vállaltad,mint azt is hogy mással is akarod a párod látni.Szerintem mikor erre az útra tértél es térítetedd a párod is ,akkor kellet volna gondolkodnod.Most már fogadd el a helyzetet,hogy a párod punikájat mas is néha néha használja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 15. szombat 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4036482)
2019. 06. 15. szombat 06:30
Saját tapasztalat.
Olvastam itt sokmindent. Felkellnőni a dologhoz stb... .Kb. 10 éve elkezdett izgatni a dolog engem is ,hogy vonjunk be meg pasit a parom örömére. 3 évig próbáltam rávenni a párom a dologra. Már mikor feladtam egyszer egy buliban iszogattunk, és valahogy megtörtént. Akkor a fellegekben jártam úgyéreztem.Utánna nem volt megállás. Mindent kipróbáltunk,annyira megtetszett neki.7 pasi es ő .Gondolhatjátok.Megbeszéltük csak szexről szól,stb.. .Igen ám de egy alkalommal elcsavarta a fejét az egyik srác.Mert hát most már tudom ezzel is számolni kell a nőknél.Nos én is túl magabiztos voltam.Gondoltam a mi házassagunk mindennél erősebb.Ugyan együtt vagyunk,de nyitot lett a hazasagunk. Ami eleinte jo volt. De mostmár régota azt érzem ,hogy jobb volt mikor hajdanán ez nem így volt.
Szóval ferfi tarsaim! Ne erőltessétek ha a párotok nemszeretné.Higyjétek el cssk első par alkalom olyan izgató. De mikor az egyuttlét alkamával azt is látod,hogy van ott azert erzelem is. Az nem tul jo vegignézni.Tudom minden megbeszélés kérdése. Higyjétek el ez pont egy olyan dolog amit egy nő nem képes betartani.A nőket az érzelmek irányitják.A miénk is álomházassag volt úgy szerettük egymást. De mindenkinél van jobb. És a hölgyek ha olyan helyzetbe kerülnek,élnek is vele.Mert nem is tudnak mást tenni ott és akkor.Szóval rengeteg veszéllyel jár ez az egész. Probaljátok ki ha szeretnétek. De az en peldam legyen elgondolkodtató. Mert ha tulsagosan is megtetszik a holgynek ez a fajta egyuttlét,utánna így is elkel fogadni. Hat nem egyszerű igy élni.
#15684   2019. 06. 15. szombat 07:28
X Törölt felhasználó (3959702)
Sajnos nem sűrűn gyakoroljuk,de amikor elmegy az asszony és teli puncival érkezik hát én hetekig eltudok fantaziálni róla sex közben ......imádom
#15683   2019. 06. 15. szombat 06:30
X Törölt felhasználó (4036482)
Saját tapasztalat.
#15682   2019. 06. 13. csütörtök 07:46
MILF-shooter MILF-shooter
Ez mikor történt? Csak 1-2 éve, vagy jóval korábban?
(Ez egy válasz VEREBETELE üzenetére (2019. 06. 12. szerda 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 12. szerda 23:11
Hidd el , nem az. Az én feleségem is csinált ilyet. Tényleg kúrvás ruhában ment el a koncertre, és persze én is ott voltam. Kárpátián. A srác végül elvitte. Mondtam a páromnak, hogy ne számítson nagy dugásra. Lehet,hogy csak üríteni fog a srác. Amit a drágám tudomásul is vett. A lényeg, hogy megdugjon- mondta. Vissza jött a kis drágám spermás szájjal, jól tele rakott spermás puncival széles vigyorral. Azt mondta, hogy nem volt olyan rossz a srác. Útközben én is kényeztettem a kis kúrvámat. Imádom, ha ribanckodik. Amit ö is nagyon jól tud. Imádom. Tehát engedd el, aztán....
#15681   2019. 06. 12. szerda 23:11
VEREBETELE VEREBETELE
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 09. vasárnap 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (30995)
2019. 06. 09. vasárnap 17:56
Már felvetődött ez is csak azt mondta,hogy még szeretne máskor is koncertre menni,és ez így annyira mesterkélt
#15680   2019. 06. 11. kedd 20:26
szirticápa szirticápa
Ez most komoly?Ráadásul többen???Más sz ízlésfaktor de nagyot ne írjál.
(Ez egy válasz Free Love üzenetére (2019. 06. 11. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 11. kedd 11:05
Egyetértek veled. Fel kell nőni a gondolkodásmódhoz. Én sem szabok meg neki semmit, azzal dug akivel szeretne. Nekem a legnagyobb öröm amikor igazi ribanc,és rendesen szétkúrják, természetesen egyszerre több pasi.
#15679   2019. 06. 11. kedd 11:07
X Törölt felhasználó (4121212)
Sziasztok!
2 srác megyünk most csütörtökön KRK szigetre hajózni. 1 nap, nudizás, napozás, hajózás és szex. Szívesen szexelünk más feleségével, szóval ha érdekel, írjatok ránk és beszéljük meg, gyertek velünk!
#15678   2019. 06. 11. kedd 11:05
Free Love Free Love
Egyetértek veled. Fel kell nőni a gondolkodásmódhoz. Én sem szabok meg neki semmit, azzal dug akivel szeretne. Nekem a legnagyobb öröm amikor igazi ribanc,és rendesen szétkúrják, természetesen egyszerre több pasi.
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 06. csütörtök 13:56
Ha a feleség ki akarja próbálni, úgyis kifogja. Maximum kimarad a férj belőle. Ha viszont szereti az ember a feleségét, és nem akarja elveszíteni, akkor jobban jár, ha megbarátkozik a gondolattal, hogy igenis a feleségének erre szüksége van, szeretné kipróbálni, vagy ha már kipróbálta, és élvezte is, akkor lehet hogy folytatni akarja ezen élvezeteket. Az hogy egy feleség kipróbálja, és még élvezi másnak a farkát is, az nem jelenti azt, hogy nem szereti a férjét. Igenis mind a két félnek fel kell nőni ehhez a gondolkodásmódhoz, élvezetekhez. Egyszerűen természetesnek kell venni, és felfogni, hogy az ember feleségének a puncijában és szájában másnak a farka is benne van, vagy lesz.
#15677   2019. 06. 09. vasárnap 19:23
X Törölt felhasználó (3715492)
Dontse el, hogy akar dugni vagy nem. Ha akar, akkor tegyen erte. Azt viszont szinte biztosra vehetitek, hogy csalodas lesz. Attol, hogy valaki hires meg nem feltetlenul lesz jo az agyban. Kulonosen ha olyan, hogy ilyen trukkel el lehet csabitani. Az olyanok altalaban himsovinisztak. Ha meg nem az, akkor valoszinuleg van maganelete es nem megy bele a jatekba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 09. vasárnap 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (30995)
2019. 06. 09. vasárnap 17:56
Már felvetődött ez is csak azt mondta,hogy még szeretne máskor is koncertre menni,és ez így annyira mesterkélt
#15676   2019. 06. 09. vasárnap 17:56
X Törölt felhasználó (30995)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 09. vasárnap 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (925470)
2019. 06. 09. vasárnap 17:23
Egyszerűen menjen el egy koncertre kurvás ruhában és keresse a szemkontaktus az első sorból.
Tudok ilyenről és működött, bár már nem most volt.
#15675   2019. 06. 09. vasárnap 17:23
X Törölt felhasználó (925470)
Egyszerűen menjen el egy koncertre kurvás ruhában és keresse a szemkontaktus az első sorból.
Tudok ilyenről és működött, bár már nem most volt.
#15674   2019. 06. 09. vasárnap 16:28
X Törölt felhasználó (30995)
Sziasztok!
A feleségemnek tetszik egy hazai rock együttes gitárosa. Már többször szóba került,hogy szívesen dugna vele,és nekem sincs ellen kifogásom.
A kérdés,hogy tudnám leszervezni neki szülinapi ajándékként?
Valakinek erre valami ötlet?
#15673   2019. 06. 09. vasárnap 10:48
55-53par 55-53par
Nagyon igazat adok irasodhoz .a hormonok dolgoznak es ki kell hasznalni .mert az ido mulik a hormonis csokken .aparommal mi is igy voltunk .demi tettunk rolla .volt hogy naponta tobbszor is meg dugatta magat.a csucs 1 nap 6 szor dugtak meg
(Ez egy válasz filip3636 üzenetére (2019. 06. 02. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 02. vasárnap 08:40
Akkor most élvezétek ki ezt a szexet ha már igényli a hölgy.
Keres neki fiukat.Mi lett a fiatal nagy farkuval.
Szerinem egyszere több fiú is tetszene neki.
Dolgoznak a hormonok. circling

... 197 198 199 200 201 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19652db
Utolsó üzenet: ma 15:44

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!