Biztos lesz.... foleg ha valaki visszafejti a kodolt szoveget
(Ez egy válasz picipuni üzenetére (2018. 12. 12. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)

biztosan lesz jelentkezö, igen izgi a hölgyetek
(Ez egy válasz 55-53par üzenetére (2018. 12. 12. szerda 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 12. szerda 06:37

Nalunk a parom szerzibe a belem valot ! ö azt szereti ha nagy vastag fasszal dugjak szetta pinam .nameg joll tele toltik utanna o kinyal imadja .jelemkezoket varunk vastag bo spermas fiukat!!
.....és kötelező tele tölteni a punciat
Én évek óta keresek párokat cuckold ,creampie szexre, de sajnos akadnak olyan párok is akik kamuból vagy inkább csak a férfi partner érdeklődik mit,hogyan csinálnék a partnerével.
Kecskeméten és környékén partnereket keresek
Nalunk a parom szerzibe a belem valot ! ö azt szereti ha nagy vastag fasszal dugjak szetta pinam .nameg joll tele toltik utanna o kinyal imadja .jelemkezoket varunk vastag bo spermas fiukat!!
A nejed puncijat nem nyalni tudnam hanem habzsolni annyira szep
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 11. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 11. kedd 08:27

Törölt felhasználó (3959702)

Nálunk is én kerestem a nejemnek,de nem tiltakozott csak először nem értette mi bajom....várunk vastagabb farokkal pasikat nem feltétel,de ha erősebb vagy jobb
Valóban csodálatoans szép és izgi a nejed puncija, igazi varázskehely lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 11. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk is én kerestem a nejemnek,de nem tiltakozott csak először nem értette mi bajom....várunk vastagabb farokkal pasikat nem feltétel,de ha erősebb vagy jobb
Gyönyörű a párod puncija

irigyellek, az enyém elzárkózott előle, csak sex közben izgatta a téma
De ha izgatja, mi tart vissza?
(Ez egy válasz Falkner üzenetére (2018. 12. 11. kedd 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 11. kedd 07:03

De ha izgatja, mi tart vissza?

Imádom ezt a témát ,bár még csak a barátnőm, de mar nyáron beszélgettünk,felhoztam a 3as
Nagyon izgatná,ha másodmagammal partiba vágnánk,lassú víz partot most
Tirol
Tirol
Imádom ezt a témát ,bár még csak a barátnőm, de mar nyáron beszélgettünk,felhoztam a 3as
Tirol
Tirol
Megkérdezhetem, hogy hány gangbangben volt részetek és akkor hány fővel? Mióta csináljátok többesben és hány pasival volt azóta a feleséged?
(Ez egy válasz Free Love üzenetére (2018. 12. 01. szombat 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 01. szombat 15:36

Nálunk én keresek rendszeresen pasikat a nejemnek akár cuckoldra vagy hármasra, akár gangbangre. Bár elég sokan jelentkeznek, sajnos csak kevés mer eljönni és megbaszni a feleségem, pedig nincsenek nagy elvárásaink. Nálunk 6-7év aktív hármasozás után jött a gangbang iránti vágy, és ma már az a célunk hogy minél többen megkúrják. Kurvának hívom, és Ő is szereti ha ribanckodhat. Felkínálja magát és baszhatják, szopathatják, a pinájába élvezhetnek, autóban, szabadban, hotelban-motelban. Szeretünk így élni, nyitottak vagyunk, nincsenek tabuk, és Én is élvezem hogy a feleségem ilyen faszimádó kurva lett. Szóval csak egy kitöltött adatlap, legalább egy kép, és telefonszám ami kell, mert nem levelezni szeretnénk. Ja, és el kell merni jönni, és megdugni a nejem.
Már nagyon rég volt ilyen,nehéz összehozni
Nálunk én keresek rendszeresen pasikat a nejemnek akár cuckoldra vagy hármasra, akár gangbangre. Bár elég sokan jelentkeznek, sajnos csak kevés mer eljönni és megbaszni a feleségem, pedig nincsenek nagy elvárásaink. Nálunk 6-7év aktív hármasozás után jött a gangbang iránti vágy, és ma már az a célunk hogy minél többen megkúrják. Kurvának hívom, és Ő is szereti ha ribanckodhat. Felkínálja magát és baszhatják, szopathatják, a pinájába élvezhetnek, autóban, szabadban, hotelban-motelban. Szeretünk így élni, nyitottak vagyunk, nincsenek tabuk, és Én is élvezem hogy a feleségem ilyen faszimádó kurva lett. Szóval csak egy kitöltött adatlap, legalább egy kép, és telefonszám ami kell, mert nem levelezni szeretnénk. Ja, és el kell merni jönni, és megdugni a nejem.
Én szívesen találkoznék veletek.
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2018. 11. 25. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze volt.... Csak nagyon ritka összehozni...
(Ez egy válasz Geri71 üzenetére (2018. 11. 25. vasárnap 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért volt már benne részetek?
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2018. 11. 25. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok en mernek
Pedig nem mernek találkozni a pasik.
(Ez egy válasz Geri71 üzenetére (2018. 11. 25. vasárnap 01:29), amit ide kattintva olvashatsz)