Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 247 248 249 250 251 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14652   2018. 08. 14. kedd 21:21
X Törölt felhasználó (3901512)
Szia,kösz a bíztatást! Holnap folytatom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 14. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (393003)
2018. 08. 14. kedd 21:05
Jöhet a folytatás! A szánalmas szexuális életü Kazinczy dijasokkal ne foglalkozz! buck a
#14651   2018. 08. 14. kedd 21:16
X Törölt felhasználó (3906502)
Felpróbálnám én is más feleségét a férj előtt! Jelentkezők?
#14650   2018. 08. 14. kedd 21:05
X Törölt felhasználó (393003)
Jöhet a folytatás! A szánalmas szexuális életü Kazinczy dijasokkal ne foglalkozz! buck a
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 14. kedd 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)
2018. 08. 14. kedd 16:14
Ne szívd már a vérem! Bunkofonról írok. Nincs türelmem mindent kijavítani!
#14649   2018. 08. 14. kedd 16:14
Ne szívd már a vérem! Bunkofonról írok. Nincs türelmem mindent kijavítani!
#14648   2018. 08. 14. kedd 15:05
X Törölt felhasználó (912190)
Most Adri vagy Andi.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 14. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 14. kedd 14:30
Benyitottam a fürdőbe,ahol velem szemben Gyuri átszellem7lt arccsl verte a farkàt.- Te meg mit csinálsz?- kérdeztem nevetve.- Nem látod,a faszom verem! Nekem nincs feleségem,akit kedvemre kefélhetek!-mondta még mindíg a fütyküsét babrálva. -Na figyelj,Gyuri! Nekem viszont vsn egy feleségem,akit ma megdughatsz,ha akarsz!- szóltam hozzá komolyan.- Mi van,kit dughatok én meg?-értetelenkedett.-Az Andit,te lüke! Idefigyelj,Andi még sosem volt mással rajtam kívül ,azonkívül engem nem áldott meg a sors akkora cerkával,mint téged! Most nagyon rád van izgulva,úgyhogy igyekezz megtörölközni,és gyere! Ezzel visszamentem Andihoz,aki kérdő tekintettel nézett rám. - Mindjárt jön!- mondtam,mire elpirult. Alíg mondtam ki,Gyuri már jött is be,egy derekára tekert törülközővel.- Ez komoly,Adri? - kérdezte a nejemtől.- Mit mondott neked a dràga férjem?- kérdezte Andi.- Azt,hogy még nem voltàl más pasival és velem szeretnéd kipróbálni!- És,nem is örülsz neki,vagy nem tetszem neked?- kérdezte a nejem Gyuritól. Gyuri erre lerántotta magáról a türcsit,láthatóvá téve keményen àlló vaskos péniszét. - Nos,Andi,szerinted tetszel nekem?- vigyorgott a nejemre.Andi lerúgta magáról a takarót és széttárt lábakkal hívta a barátom.- Na gyere,kártyabajnok! Itt a nyereményed!!
#14647   2018. 08. 14. kedd 14:30
Benyitottam a fürdőbe,ahol velem szemben Gyuri átszellem7lt arccsl verte a farkàt.- Te meg mit csinálsz?- kérdeztem nevetve.- Nem látod,a faszom verem! Nekem nincs feleségem,akit kedvemre kefélhetek!-mondta még mindíg a fütyküsét babrálva. -Na figyelj,Gyuri! Nekem viszont vsn egy feleségem,akit ma megdughatsz,ha akarsz!- szóltam hozzá komolyan.- Mi van,kit dughatok én meg?-értetelenkedett.-Az Andit,te lüke! Idefigyelj,Andi még sosem volt mással rajtam kívül ,azonkívül engem nem áldott meg a sors akkora cerkával,mint téged! Most nagyon rád van izgulva,úgyhogy igyekezz megtörölközni,és gyere! Ezzel visszamentem Andihoz,aki kérdő tekintettel nézett rám. - Mindjárt jön!- mondtam,mire elpirult. Alíg mondtam ki,Gyuri már jött is be,egy derekára tekert törülközővel.- Ez komoly,Adri? - kérdezte a nejemtől.- Mit mondott neked a dràga férjem?- kérdezte Andi.- Azt,hogy még nem voltàl más pasival és velem szeretnéd kipróbálni!- És,nem is örülsz neki,vagy nem tetszem neked?- kérdezte a nejem Gyuritól. Gyuri erre lerántotta magáról a türcsit,láthatóvá téve keményen àlló vaskos péniszét. - Nos,Andi,szerinted tetszel nekem?- vigyorgott a nejemre.Andi lerúgta magáról a takarót és széttárt lábakkal hívta a barátom.- Na gyere,kártyabajnok! Itt a nyereményed!!
#14646   2018. 08. 14. kedd 14:11
X Törölt felhasználó (3899552)
még soha nem volt részem ebben, de manapság egyre jobban vágyom erre!
#14645   2018. 08. 13. hétfő 20:20
Kicsit visszanéztem a hozzászólásaidat. A legkisebb lecseszést kaptam,kihúzhatom magam!
#14644   2018. 08. 13. hétfő 20:15
Szia! Ebben teljesen igazad van,igyekszem jobban figyelni! De nem ez a lényeg,ugye? Így is annyiszor üt mást a teló!
(Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2018. 08. 13. hétfő 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 13. hétfő 19:38
Sosem fogynak el a felkiáltójeleid? Pedig már annyit elhasználtál belőlük.
#14643   2018. 08. 13. hétfő 19:38
csak együtt csak együtt
Sosem fogynak el a felkiáltójeleid? Pedig már annyit elhasználtál belőlük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 13. hétfő 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 13. hétfő 18:59
Felkaptam a nejem,a hálószobába vittem és az ágyra dobtam! Lábai közé térdeltem és nekiálltam volna kinyalni a punciját,de ö rámszólt!- Most ez nem kell,gyere,dugjàl meg! Nem kellett kétszer mondania! A combjai közé feküdtem és felfűztem a punciját a farkamra! Kezdetét vette egy örült kefélés! Csókolóztunk,a melleit szoptam,a fenekét markolva dugtam és dugtam! Andi hol a fenekem markolta,hol a hátam karmolta össze! - És egyszer csak kibökte!- Le akarom szopni,miközben kefélsz! Olyan volt a szitu,hogy vettem a lapot.- Aha,mert dugni nem akarsz vele,mi?- kérdeztem.- De igen,élvezni akarom a nagy farkát! Akkor téged szoplak le,mit szólsz hozzá?- lihegte totál felizgulva.- Mit akarsz,behívjam? - kérdeztem.- Hívd be!- felelte kissé szégyenlősen,de izgatottan. Kiszálltam a puncijából,hogy Gyuriért menjek a fürdőszobába.
#14642   2018. 08. 13. hétfő 19:19
X Törölt felhasználó (3258552)
Remek, folytasd tovább. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 13. hétfő 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 13. hétfő 18:59
Felkaptam a nejem,a hálószobába vittem és az ágyra dobtam! Lábai közé térdeltem és nekiálltam volna kinyalni a punciját,de ö rámszólt!- Most ez nem kell,gyere,dugjàl meg! Nem kellett kétszer mondania! A combjai közé feküdtem és felfűztem a punciját a farkamra! Kezdetét vette egy örült kefélés! Csókolóztunk,a melleit szoptam,a fenekét markolva dugtam és dugtam! Andi hol a fenekem markolta,hol a hátam karmolta össze! - És egyszer csak kibökte!- Le akarom szopni,miközben kefélsz! Olyan volt a szitu,hogy vettem a lapot.- Aha,mert dugni nem akarsz vele,mi?- kérdeztem.- De igen,élvezni akarom a nagy farkát! Akkor téged szoplak le,mit szólsz hozzá?- lihegte totál felizgulva.- Mit akarsz,behívjam? - kérdeztem.- Hívd be!- felelte kissé szégyenlősen,de izgatottan. Kiszálltam a puncijából,hogy Gyuriért menjek a fürdőszobába.
#14641   2018. 08. 13. hétfő 18:59
#14640   2018. 08. 13. hétfő 17:46
Caracas79 Caracas79
Szia!

Erről szó sincs!Egyszerűen csupán arra céloztam,hogy mindhármótoknak élvezetes volt a konszenzusos feleségmegdugás és azt az megelőző előjáték! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 12. vasárnap 21:32
Csak nem az a baj,hogy nem én kényszerítettem??
#14639   2018. 08. 12. vasárnap 21:32
Csak nem az a baj,hogy nem én kényszerítettem??
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 12. vasárnap 21:00
Hát..szóval..izé. smile Egy nyitott szellemiségű házaspár kellemes estéje a férj munkatársának társaságában. vigyor2
#14638   2018. 08. 12. vasárnap 21:00
Caracas79 Caracas79
Hát..szóval..izé. smile Egy nyitott szellemiségű házaspár kellemes estéje a férj munkatársának társaságában. vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 12. vasárnap 19:18
- Kis piszok vagy,ugye tudod? -koppintott Andi a barátom fejére.- Ne haragudj Andi,ezt nemhagyhattam ki!- felelte Gyuri. A következő partit elvesztettem,így le kellett vennem az alsómat,amit meg is tettem,nem szégyellve meredező cerkámat.- Nocsak Apa! Ennyire felizgatott amit az előbb láttál,vagy az,hogy itt ülók köztetek jóformàn meztelenül?-kérdezte Andi cinkosan mosolyogva.- Naná,hogy felizgulok,ha arra gondolok,mi lesz még itt!-feleltem.- Miért,mit szeretnél,drágám,mondjuk ezt?-kérdezte a nejem,miközben odahajolt hozzám és a szàjába csúsztatta a farkam! Nagyon finomsn szopott! Közben Gyurira néztem,akinek majd kiesett a szeme a látványtól
-Andi,ne csinàld már,mindjárt felrobban a farkam! Külónben is,nem az urad győzött,hanem én!-panaszkodott félig viccesen. Andi kicsúsztatta az ajkai közül a farkam és Gyuri frlé fordult.- Akkor ezek szerint neked is jár egy kis kényeztetés?-mosolygott Gyurira,majd a boxeralsó egyik szárán benyúlt,megfogta Gyuri fatkát és masszírozni kezdte.-Óóó,igen,csináld Andi,nagyon jó!-nyögött a barátom, de Andi már ki is húzta a kezét az alsójából.-Ennyi legyen elég,tünés fürdeni!- mondta. Gyuri bànatos arccal ment a fürdőszobába,mi ketten pedig a konyhába mentünk kàvét főzni. Míg Andi a kávéval vacakolt én mögéléptem,előrenyúlva megfogtam a melleit és a fülébe súgtam. Kívánlak! Gyere menjünk be a hálóba,meg akarlak dugni! Andi megfordult ,a szememve nézett és izgatott hangon azt mondta.- Csak te? Miért nem keféltek meg mindketten??
#14637   2018. 08. 12. vasárnap 19:18
- Kis piszok vagy,ugye tudod? -koppintott Andi a barátom fejére.- Ne haragudj Andi,ezt nemhagyhattam ki!- felelte Gyuri. A következő partit elvesztettem,így le kellett vennem az alsómat,amit meg is tettem,nem szégyellve meredező cerkámat.- Nocsak Apa! Ennyire felizgatott amit az előbb láttál,vagy az,hogy itt ülók köztetek jóformàn meztelenül?-kérdezte Andi cinkosan mosolyogva.- Naná,hogy felizgulok,ha arra gondolok,mi lesz még itt!-feleltem.- Miért,mit szeretnél,drágám,mondjuk ezt?-kérdezte a nejem,miközben odahajolt hozzám és a szàjába csúsztatta a farkam! Nagyon finomsn szopott! Közben Gyurira néztem,akinek majd kiesett a szeme a látványtól
-Andi,ne csinàld már,mindjárt felrobban a farkam! Külónben is,nem az urad győzött,hanem én!-panaszkodott félig viccesen. Andi kicsúsztatta az ajkai közül a farkam és Gyuri frlé fordult.- Akkor ezek szerint neked is jár egy kis kényeztetés?-mosolygott Gyurira,majd a boxeralsó egyik szárán benyúlt,megfogta Gyuri fatkát és masszírozni kezdte.-Óóó,igen,csináld Andi,nagyon jó!-nyögött a barátom, de Andi már ki is húzta a kezét az alsójából.-Ennyi legyen elég,tünés fürdeni!- mondta. Gyuri bànatos arccal ment a fürdőszobába,mi ketten pedig a konyhába mentünk kàvét főzni. Míg Andi a kávéval vacakolt én mögéléptem,előrenyúlva megfogtam a melleit és a fülébe súgtam. Kívánlak! Gyere menjünk be a hálóba,meg akarlak dugni! Andi megfordult ,a szememve nézett és izgatott hangon azt mondta.- Csak te? Miért nem keféltek meg mindketten??
#14636   2018. 08. 12. vasárnap 19:07
X Törölt felhasználó (3258552)
Szia, meséld el szép nyugodtan. Kíváncsi vagyok rá! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 12. vasárnap 17:23
Nekem kellett rábólintanom,hogy próbára teheti-e a nöi vonzerejét! Kivárjátok a történetet,vagy mondjam el a végét?
#14635   2018. 08. 12. vasárnap 17:46
Imola92 Imola92
Jöhet a folytatás, nem kell kapkodni és a végére ugrani.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 12. vasárnap 17:26
Női vonzerejét!!! Méghogy okostelefon!
#14634   2018. 08. 12. vasárnap 17:41
X Törölt felhasználó (393003)
Irjad, bátran! Engem érdekel crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 12. vasárnap 17:26
#14633   2018. 08. 12. vasárnap 17:26

... 247 248 249 250 251 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!