Volt már anyunak ma masszőr te fatökű? Kiverted rá?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 08. hétfő 14:56
Törölt felhasználó (104575)

Mindegy, jön majd egy 2 napos regisztrációval ugyanazzal a szóhasználattal és stílussal, hasonlóan kötekedő kioktató módon.
De lagalább annyi esze lett volna ennek a demon2 nek, hogy nő regisztráció alatt ne akarjon már nőt dugni !!!
De lagalább annyi esze lett volna ennek a demon2 nek, hogy nő regisztráció alatt ne akarjon már nőt dugni !!!
MEGVAN!!! GERATOM VOLT AZ A KOCSOG. Szerintem ugyanazzal van dolgunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 08. hétfő 22:15
Törölt felhasználó (1306432)

biztosítekot. Valószínű hogy pinát csak akkor lát ha mamát fel rúgja a tehén. A jó méret utalhat arra is hogy egy elhízott majom aki az életben érvényesülni képtelen és abban eli ki magát ha mások szórakozasát szét tudja trollkodni! Szerintem ha válasz nélkül marad előbb utóbb el tűnik. Majd jön más néven. Nem is olyan rég volt egy másik ilyen barom aki mindenhová belevauvau. Vissza is néztem törölt felhasználó. Valószinűleg ugyanaz tért vissza.a stílus mindenesetre ugyanaz.
Az eleje le maradt. Vannak emberek akkik abban elik ki perverz hajlamukat ha másoknál ki b@szák a biztosítekot.
biztosítekot. Valószínű hogy pinát csak akkor lát ha mamát fel rúgja a tehén. A jó méret utalhat arra is hogy egy elhízott majom aki az életben érvényesülni képtelen és abban eli ki magát ha mások szórakozasát szét tudja trollkodni! Szerintem ha válasz nélkül marad előbb utóbb el tűnik. Majd jön más néven. Nem is olyan rég volt egy másik ilyen barom aki mindenhová belevauvau. Vissza is néztem törölt felhasználó. Valószinűleg ugyanaz tért vissza.a stílus mindenesetre ugyanaz.
Te ostoba nagy képű majom
, ilyen idiótát miért nem dobnak ki folyamatosan személyeskedsz trolkodsz Miért nem az a felhasználó neved "jóméretű kevés eszű+
ja azért van felül üreség nem jut el a vér .
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 08. hétfő 10:26

Törölt felhasználó (2863932)

Bocsi hogy bele szólok! Minden pasi potya puncit keres itt! De lehet hogy meg is hálálná! Talán.
Neked elgurult a gyógyszered?
Az adatlapunk ki van töltve rendesen.
Jaaa, hogy neked nem elégséges? Hát azt nagy ívben letojom
Vannak fent képeink, de azt pont az ilyen aberráltak miatt védettre tettük. Szóval, majd mi eldöntjük, hogy kinek, mit és hogyan.
Pás. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 08. hétfő 15:18
Az adatlapunk ki van töltve rendesen.
Jaaa, hogy neked nem elégséges? Hát azt nagy ívben letojom

Vannak fent képeink, de azt pont az ilyen aberráltak miatt védettre tettük. Szóval, majd mi eldöntjük, hogy kinek, mit és hogyan.
Pás. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Töltsd ki az adatlapodat rendesen,és fotóval,nem arcossal vállald magadat te...
Ez jó duma volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 08. hétfő 16:30

Mással dugatod az asszonyt,ne cirkuszolj!Mikor nem vagy otthon velem dug,telefonfonját nem ártana átnèzni mielőtt más portáján sefersz!Rèszletes számla az asszony telrfonszámlájáráról nem ártana

Filmben láttam már ilyet.
Az ürge saját magával beszélgetett.
Egy elmegyógyintézetben.
Elmebeteg volt. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 08. hétfő 16:45
Az ürge saját magával beszélgetett.
Egy elmegyógyintézetben.
Elmebeteg volt. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Imádom a fèltèkeny pasikat,remekül nyomják
))De ne aggódj,hètvègèn csak a tied!

Imádom a fèltèkeny pasikat,remekül nyomják
))De ne aggódj,hètvègèn csak a tied!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 08. hétfő 16:30

Mással dugatod az asszonyt,ne cirkuszolj!Mikor nem vagy otthon velem dug,telefonfonját nem ártana átnèzni mielőtt más portáján sefersz!Rèszletes számla az asszony telrfonszámlájáráról nem ártana

(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 08. hétfő 14:56

Mindegy, jön majd egy 2 napos regisztrációval ugyanazzal a szóhasználattal és stílussal, hasonlóan kötekedő kioktató módon.
Köszi. De egyenlőre nem gondolkozom ilyesmiben . Csak nézelődöm,kommentelek. Egyes elmebetegek meg leszedik rólam a keresztvizet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 08. hétfő 11:07
Törölt felhasználó (3055042)

Egyeltalán nem baj!Bár azt hittük, járni akartál velünk,vagy más párral.
Kár,hogy messze vagy,elmehettünk volna egy közös vacsira,vagy moziba...hármasban.Vagy jönne a baratunk is...mozi,séta négyesben...hmmm

Kár,hogy messze vagy,elmehettünk volna egy közös vacsira,vagy moziba...hármasban.Vagy jönne a baratunk is...mozi,séta négyesben...hmmm
Ha más feleségét engedi dugni az lehet neki is jó asszonynak is jó meg a harmadik félnek is jó. Nem tudom milyen lehet de azt sem tudom melyik lennék a 3 ból. De talán ha mindent megbeszélnek . Lehet jo is. Én lehet kiprobálnám de mint vendég.
Töltsd ki az adatlapodat rendesen,és fotóval,nem arcossal vállald magadat te...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 08. hétfő 14:52
Törölt felhasználó (1574052)

Igen, látom...Kihúztad a méregfogát
Jó volna megtisztítanátok az egész oldalt az ilyenektől, de tudom ez lehetetlen

De lagalább annyi esze lett volna ennek a demon2 nek, hogy nő regisztráció alatt ne akarjon már nőt dugni !!! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 08. hétfő 14:52
De lagalább annyi esze lett volna ennek a demon2 nek, hogy nő regisztráció alatt ne akarjon már nőt dugni !!! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 08. hétfő 14:43

Na, nem sokáig bírta a dabasi pár nicknév.
Na, nem sokáig bírta a dabasi pár nicknév.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 08. hétfő 14:40

1 Nyugodj meg, ha ideges vagy, szedjél kavicsot.
2 Majd én, mi eldöntjük, ki mikor mit csinál, mert ugye nem képzeled, hogy tanácsot kérünk tőled ?
3 Jóméretű / demon2 ugyanazok vagytok ? Figyelj már oda, mikor milyen néven írsz, és mikor dühöngsz, mert a szófordulataok, (fatökű, töketlen) ugyanazok, és ez gáz.
2 Majd én, mi eldöntjük, ki mikor mit csinál, mert ugye nem képzeled, hogy tanácsot kérünk tőled ?
3 Jóméretű / demon2 ugyanazok vagytok ? Figyelj már oda, mikor milyen néven írsz, és mikor dühöngsz, mert a szófordulataok, (fatökű, töketlen) ugyanazok, és ez gáz.
Akkor ha jól értem, Te egy beteg faszival vagy együtt ??? Dehogy ajánlom fel, egy általad is betegnek nevezett faszinak !
De már nem nagyon tudom nálatok ki kicsoda, ki a beteg, ki az nő létére dugná a páromat, meg úgy egyáltalán. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 08. hétfő 14:05
De már nem nagyon tudom nálatok ki kicsoda, ki a beteg, ki az nő létére dugná a páromat, meg úgy egyáltalán. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3264012)

Ajánld fel neki a saját felesèged,ès nzd meg mit ír!Èn használom a szmájlikat,Ő nem!De mindketten betegek vagytok!
Ajánld fel neki a saját felesèged,ès nzd meg mit ír!Èn használom a szmájlikat,Ő nem!De mindketten betegek vagytok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 08. hétfő 13:59
Törölt felhasználó (3264012)

Szèp napot neked is
Együtt vagyunk,egyenlőre, de nem ugyan azok
))Èn a nőnemű vagyok,ès felőlem azt csináltok amit akartok,ha az eltűri akivel együtt èltek!

Szèp napot neked is
Együtt vagyunk,egyenlőre, de nem ugyan azok
))Èn a nőnemű vagyok,ès felőlem azt csináltok amit akartok,ha az eltűri akivel együtt èltek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 08. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 08. hétfő 12:26

1 Nyugodj meg, ha ideges vagy, szedjél kavicsot.