Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 285 286 287 288 289 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13923   2018. 01. 03. szerda 22:06
Caracas79 Caracas79
Egyszer lehet botlani,hiszen emberek vagyunk,és hát ugye "Humane errore est"!
Azonban ha lenne második "hiba",akkor már a bizalom finoman szólva is meggyengül,és......ez már a jövő zenéje.
Jól teszed,ha csupán egyetlen alkalommal adtad rá áldásod!Én magam is nyitott gondolkodású vagyok ami a szexualitást illeti de soha nem rombolnám szét két ember alkotta közösséget a saját vágyaim miatt azzal,hogy felrúgom a szabályokat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 01. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2018. 01. 01. hétfő 19:54
minimum közölni kellene a férjjel,akinek azért közvetlenül

De hát nem kellett közölni, tudtam, beleegyeztem, egyszer.
#13922   2018. 01. 01. hétfő 19:54
X Törölt felhasználó (104575)
minimum közölni kellene a férjjel,akinek azért közvetlenül

De hát nem kellett közölni, tudtam, beleegyeztem, egyszer.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 01. 01. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 01. hétfő 16:52
Mint félig-meddig kívülállónak engedtessék meg,hogy megosszam veletek azt az észrevételemet,hogy ha az asszonyka és a házibarát szeretne úgy szexelni egymással,hogy csupán filmfelvétel készül amit a férj későbbiekben megnézhet,mert munka vagy bármilyen más okból kifolyólag nem lehet ott(függetlenül attól,hogy ki volt az ötletgazda),akkor azt azért minimum közölni kellene a férjjel,akinek azért közvetlenül a feleség és a házibarát átvitt módon plusz szexuális gyönyörben részesülhet.Ez azért morális minimum!!
#13921   2018. 01. 01. hétfő 19:52
Belefért, hiszen előtte vagy 4 szer volt nálunk a srác.
Ezért nem kérdés a megbocsájthatóság.
Félreértés lehet itt ! Mert leginkább én mondtam, ha már nem leszek ott, azért lehet nélkülem is buli.
Első, egyszeri alkalom volt.
Két hét múlva megint jött a barátunk. Szinte minden ugyanúgy történt, mint az első alkalmakkor, mikor ott voltam, meg mint amikor nem voltam csak videó volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 01. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2018. 01. 01. hétfő 16:02
Erről írtam legutóbb , ezt neked, nektek kell eldöntenetek szerintem. Ha nektek még ez belefér semmi gond. Ha nem, akkor jön,a következő lépés, megbocsájtható e vagy nem? Szereted e annyira, hogy ezt megbocsájtod, még ha esetleg hűtlenségnek tartod is. Ha megbocsájtasz, nem lesz belőle rendszer, Megbízol benne ezután? Mind, mind olyan kérdés amit szerintem mindenki csak akkor tud megfelelni, ha belekerült ebbe a helyzetbe.
Mi nem is szeretnénk ilyenbe kerülni, a párom ha én kérném sem menne külön utakon,(ezt mondja és bízok benne)!
#13920   2018. 01. 01. hétfő 17:02
X Törölt felhasználó (1233812)
Szia! Naná , hogy érdekel ! Képek készültek?
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2018. 01. 01. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 01. hétfő 14:28
4en dugtuk meg a Páromat tegnap...sajnos az első srác csak tárat üríteni érkezett.Megjött este 7re,fél 8kor már itt sem volt.kb 5perc alatt elélvezett.a másik 2 sráccal reggel 4ig dugtuk a Páromat...ez most nem finomkodós szex volt,hanem szanaszét b@sztuk...ennyire még sosem volt megdugva.majdnem elájult.Részletek érdekelnek Titeket?
#13919   2018. 01. 01. hétfő 16:52
Caracas79 Caracas79
Mint félig-meddig kívülállónak engedtessék meg,hogy megosszam veletek azt az észrevételemet,hogy ha az asszonyka és a házibarát szeretne úgy szexelni egymással,hogy csupán filmfelvétel készül amit a férj későbbiekben megnézhet,mert munka vagy bármilyen más okból kifolyólag nem lehet ott(függetlenül attól,hogy ki volt az ötletgazda),akkor azt azért minimum közölni kellene a férjjel,akinek azért közvetlenül a feleség és a házibarát átvitt módon plusz szexuális gyönyörben részesülhet.Ez azért morális minimum!!
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2018. 01. 01. hétfő 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 01. hétfő 07:57
Sziasztok! Bár én is ott szeretek lenni az eseményeknél, amit alezredes úr elkövetett, kinevezném vezérezredesnek! Hogy nem baszta el másik két ember örömét, szerintem a feleség megosztás legmagasabb foka! Ha részletesen elmondanak mindent,sőt felvétel is készül róla ,hogy lenne megcsalás?! A pálcatörőkről meg annyit,hogy ez nem az a szint hogy kivégzek mindenkit ,mert félrekúrt az asszony (esetünkben ne erről vaan szó!).Szexben,és szeszben gazdag B.Ú.É.K. mindenkinek lookaround vigyor2
#13918   2018. 01. 01. hétfő 16:02
X Törölt felhasználó (1568852)
Erről írtam legutóbb , ezt neked, nektek kell eldöntenetek szerintem. Ha nektek még ez belefér semmi gond. Ha nem, akkor jön,a következő lépés, megbocsájtható e vagy nem? Szereted e annyira, hogy ezt megbocsájtod, még ha esetleg hűtlenségnek tartod is. Ha megbocsájtasz, nem lesz belőle rendszer, Megbízol benne ezután? Mind, mind olyan kérdés amit szerintem mindenki csak akkor tud megfelelni, ha belekerült ebbe a helyzetbe.
Mi nem is szeretnénk ilyenbe kerülni, a párom ha én kérném sem menne külön utakon,(ezt mondja és bízok benne)!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 31. vasárnap 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 31. vasárnap 12:11
Szerintem a barátnőm egy hűséges típus, még akkor is, ha megtörténtek azok a dolgok, amikről van itt egy két kép, pár perc videó.
A kérdés az, hogy amikor az az egyszeri alkalom megtörtént, mikor nem voltam ott, arra mit mondjunk, hűséges volt ?
Tudtam róla, de nem tudtam ott lenni, lefújni nem akartam, már csak a srác miatt sem.
Attól mert volt az az alkalom, hűségesnek tekinthető ?
#13917   2018. 01. 01. hétfő 14:28
fazonkirály fazonkirály
4en dugtuk meg a Páromat tegnap...sajnos az első srác csak tárat üríteni érkezett.Megjött este 7re,fél 8kor már itt sem volt.kb 5perc alatt elélvezett.a másik 2 sráccal reggel 4ig dugtuk a Páromat...ez most nem finomkodós szex volt,hanem szanaszét b@sztuk...ennyire még sosem volt megdugva.majdnem elájult.Részletek érdekelnek Titeket?
#13916   2018. 01. 01. hétfő 13:51
puncimokus70 puncimokus70
Igen! És nehéz összehozni hogy mindenkinek jó legyen idöben is,nekünk néhány napja sikerült, elötte fél éve,de izgatja a fantáziám ez a fölállás nélkülem worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 01. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 01. hétfő 10:48
Csak jönne átutaláson a vezérezredesi fizetés, (nyugdíj) is, ha már kineveztél !!
De komolyra fordítva a szót, természetesen inkább lettem volna jelen, mint nem, de ha már így alakult ??
Miután előtte vagy négyszer volt nálunk ez a srác, olyan nagy féltékenységi okom sem lehetett.
Meg megmondom őszintén, egy kicsit kíváncsi is voltam, hogy mit hoznak össze nélkülem. Merthogy ígéretett tettek, legfőképp a srác, hogy mindent videóz, hogy visszanézhessem majd.

Bocsi, ezzel kellett volna kezdenem : Bodog Új Évet Mindenkinek !
#13915   2018. 01. 01. hétfő 11:30
fazonkirály fazonkirály
Azt hiszem összejött a szilveszter
#13914   2018. 01. 01. hétfő 10:48
Csak jönne átutaláson a vezérezredesi fizetés, (nyugdíj) is, ha már kineveztél !!
De komolyra fordítva a szót, természetesen inkább lettem volna jelen, mint nem, de ha már így alakult ??
Miután előtte vagy négyszer volt nálunk ez a srác, olyan nagy féltékenységi okom sem lehetett.
Meg megmondom őszintén, egy kicsit kíváncsi is voltam, hogy mit hoznak össze nélkülem. Merthogy ígéretett tettek, legfőképp a srác, hogy mindent videóz, hogy visszanézhessem majd.

Bocsi, ezzel kellett volna kezdenem : Bodog Új Évet Mindenkinek !
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2018. 01. 01. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 01. hétfő 07:59
Sziasztok! Bár én is ott szeretek lenni az eseményeknél, amit alezredes úr elkövetett, kinevezném vezérezredesnek! Hogy nem baszta el másik két ember örömét, szerintem a feleség megosztás legmagasabb foka! Ha részletesen elmondanak mindent,sőt felvétel is készül róla ,hogy lenne megcsalás?! A pálcatörőkről meg annyit,hogy ez nem az a szint hogy kivégzek mindenkit ,mert félrekúrt az asszony (esetünkben ne erről vaan szó!).Szexben,és szeszben gazdag B.Ú.É.K. mindenkinek lookaround vigyor2
#13913   2018. 01. 01. hétfő 07:59
#13912   2018. 01. 01. hétfő 07:58
#13911   2018. 01. 01. hétfő 07:57
#13910   2017. 12. 31. vasárnap 21:28
Miért lennék marha ? Ez előtt a srác négyszer volt nálunk, ez után meg még kétszer.
Ez nekem ártott ? Nem tudtam feldolgozni ? De hiszenutána még kétszer volt, a "szokásos" felállásban ? !

Neked is BUÉK !
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 31. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3055042)
2017. 12. 31. vasárnap 21:24
Visszaolvasva, jó nagy marha vagy(már ne haragudj!), ha "már csak a srác miatt is" belementél olyan dologba, ami nektek árthat.Ő senki neked,és ti sem jelentetek neki semmit.Egy idegen miatt sérültél, sérült a kapcsolatotok.Ezért ne a srácot okold,ő a saját szempontjából jól járt el, csak ti ketten a pároddal hibáztatok.Sajnalom, hogy ezt kell mondanom,de hiba volt, amit nem nagyon tudsz feldolgozni.Viszont megtörtént, spongyát rá, ez a hajó már elment.Részemről itt lezárva, tovább nincs mit mondanom, Boldog Új Évet!
#13909   2017. 12. 31. vasárnap 21:24
X Törölt felhasználó (3055042)
Visszaolvasva, jó nagy marha vagy(már ne haragudj!), ha "már csak a srác miatt is" belementél olyan dologba, ami nektek árthat.Ő senki neked,és ti sem jelentetek neki semmit.Egy idegen miatt sérültél, sérült a kapcsolatotok.Ezért ne a srácot okold,ő a saját szempontjából jól járt el, csak ti ketten a pároddal hibáztatok.Sajnalom, hogy ezt kell mondanom,de hiba volt, amit nem nagyon tudsz feldolgozni.Viszont megtörtént, spongyát rá, ez a hajó már elment.Részemről itt lezárva, tovább nincs mit mondanom, Boldog Új Évet!
#13908   2017. 12. 31. vasárnap 21:21
Ha rágódtam volna, azt mondtam volna, hogy majd a jövő héten gyere, mikor ott vagyok.
Előtte vagy négyszer volt nálunk a srác, kb tudtam mi történhet.
Persze, szívesebben lettem volna jelen, mint utólag visszanézni, de ez már megtörtént., igaz jó pár éve.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 31. vasárnap 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 31. vasárnap 21:14
Hát,te tudod.Úgyis érzed, rendben lement-e a dolog.Most így,az utolsó reakciódat olvasva...lehet,hogy mégsem volt az olyan jó ötlet!Mintha rágódnál rajt.És így ez már annyira nem kerek, elvész a dolog varázsa.
#13907   2017. 12. 31. vasárnap 21:14
Hát,te tudod.Úgyis érzed, rendben lement-e a dolog.Most így,az utolsó reakciódat olvasva...lehet,hogy mégsem volt az olyan jó ötlet!Mintha rágódnál rajt.És így ez már annyira nem kerek, elvész a dolog varázsa.
#13906   2017. 12. 31. vasárnap 20:41
Nem, nem tökmindegy. Egyszer nem voltam ott.
Igaz utólag visszanézhettem, mert készítettek videót.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 31. vasárnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 31. vasárnap 20:37
Tehát tökmindegy,ott voltál-e,vagy sem.Az ottlét egy nagyon jó támpont a határok kijelöléséhez, de nincs kőbe vésve.Ha nektek úgy belefért,és nem okozott törést, akkor az akkor és úgy tökéletesen rendben is volt!
#13905   2017. 12. 31. vasárnap 20:37
Tehát tökmindegy,ott voltál-e,vagy sem.Az ottlét egy nagyon jó támpont a határok kijelöléséhez, de nincs kőbe vésve.Ha nektek úgy belefért,és nem okozott törést, akkor az akkor és úgy tökéletesen rendben is volt!
#13904   2017. 12. 31. vasárnap 20:36
Így szilveszter este, nem teljesen alkoholmentesen mit is válaszolhatnék ?
Nem lehettem féltékeny, ha aktívan benne voltam az ilyen estékben, a szervezésben.
Mert ha féltékeny lettem volna, akkor a keddi, szerdai telefonok, miszerint mi lenne ha meglátogatnálak titeket kérdésre, a harmadiknak a válasz, a nem érünk rá lett volna.
Ezzel szemben a "gyere" volt a válasz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 31. vasárnap 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 31. vasárnap 20:30
Na meg,ugye,mi a féltékenység?Párod csupán feltekenységed oka lehet, de nem tőle félted az örömöt.A harmadik, ő az, aki kapott valamit,ami téged illet elsősorban.Kérdés, oda adod jó szívvel, vagy sajnálod tőle?Ha nincs ellene benned semmi érzés, nem sajnálod tőle sem, azaz nem vagy féltékeny. Ha a harmadikkal szemben felmerül valami, akár egy tüske valamiért, már úgy érezheted, nem akarod neki adni,ami a tiéd, na ez a féltékenység.Ezt okozhatja az is, hogy a párod többet adna magából, mint amit te elégnek gondolsz.
A lényeg, ez a dolog csak úgy működik, ha a pár feltétel nélkül bízik egymásban, a harmadik pedig -akár a saját érdekeit is alárendelve - csak és kizárólag örömöt okoz mindkettőjüknek.És azt hiszem, ez a dolog csimborasszója.

... 285 286 287 288 289 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!