Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 324 325 326 327 328 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13143   2017. 06. 05. hétfő 19:35
ktina ktina
Ez páros játék.Egyedül egy kapcsolatban nincsen értelme.
Ha valamelyik fél nem érdeklődik iránta ,akkor marad síma "hétköznapi " kapcsolat .
Nálunk szerencsére ez már megoldott smile ,amiben a harmadik félnek is nagy szerepe van.

Üdv! Ktina
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1069852)
2017. 06. 05. hétfő 19:19
Hm,ez igazán érdekes... no de mi van akkor ,ha csak az egyik fél ilyen beállítottságú?
#13142   2017. 06. 05. hétfő 19:19
X Törölt felhasználó (1069852)
Hm,ez igazán érdekes... no de mi van akkor ,ha csak az egyik fél ilyen beállítottságú?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2017. 06. 05. hétfő 18:39
Kis segítség:"Mi a kandaulizmus és ki a kandaulista ? A kandaulizmus egyfajta sexuális hajlam (a rosszakaróknak perverzitás). Nevét egy századunk előtti királyról kapta, (Kandaul). A fenmaradt mondák szerint nagyon szép felesége volt. Szeretett dicsekedni feleségével, s az udvarnál mutogatta őt meztelenül. <görög mitológia> A kandaulista tehát az, kinek tetszik, vagy szexuálisan izgalomba jön, ha feleségét mutogathatja más férfinak meztelenül, vagy akár nézheti ahogy szerelmeskedik más férfival. Összegyülnek benne az exhibicionális, fetis-, mazoh-, de még a szadisztikus hajlamok is. Az egyszerüség kedvéért formálisan fogom használni a feleség jelzőt, (mivel én is nős vagyok), ezzel ellentétben lehet bárki – szerető vagy csak élettárs, de fontos hogy az „ENYÉM” legyen.

A kandaulizmus nem kerüli el a nőket sem, kiket szintén izgalombahoz a látványa, akár a gondolata annak, ahogy nézi társát szeretkezni más nővel. Legalább is kicsit megközelíti minden nő, vagy fiatal lány, akiknek jó érzés ha párjukat – akár fürdőruhában a strandon – nézegetik más nők. „De jó pasim van.” De ez a hajlam természetéből adódva közelebb áll a férfihoz, akik az erotikában (már csak a felépítésük miatt is) többet hagyatkoznak a vizuális látványra. A kandaulistának, aki teljes tudatában van hajlamának, kell hogy elégséges önbizalma legyen, s muszáj hogy bízzon társában, s támasza legyen. A kandaulistát nem gyötri a gondolat, hogy esetleg annak a másik férfinak nagyobb pénisze van, vagy hogy a feleségének jobban fog tetszeni a másikkal. A kandaulista nagyon biztos saját magában, s kapcsolatában, mely közte s a felesége között van. Mivel ha nem zárja magába csendben, s titkosan e hajlamot, akkor a kandaulizmusnak a társas életben elengedhetetlen a teljes és – kétoldalú- bizalom. A kandaulizmus természetesen nem egy hétköznapi felfogás, s a párkapcsolatban meg kell hogy feleljen mind a két félnek. Ha megnézzük a többi „ hajlamokat”, akkor a kandaulizmus rejt magában egy kicsit az exchibicionalizmusból, de a psichikai sadizmust, s a mazohizmust is megtalálnánk benne. Kimondhatjuk, hogy rejtve ott van egy átvitt exchibicionizmus – mikor a férfi észreveszi , hogy már az ő teste után nincs érdeklődés, elkezdi mutogatni saját feleségét. Mazochizmus? – Mi más az, mikor öröme van benne, ha más nézegeti feleségét, hozzáér, vagy még talán szerelmeskedik is vele? És ön még ezt nézni is akarja. Megjegyzés a szadizmusra, mi egy kicsit nevetséges – de a saját feleségünket valamire kényszerítjük, valami „m”. Igen, valami „m” mivel lehet hogy ő ott élvez el a szemünk láttára más férfival. De ez már egy újjabb fejezetet érdemelne. A hülyén tudatlanoknak hozzátenném, hogy a kandaulista természetesen nem azt jelenti,hogy csak is csak néznék, ahogy a feleségeik mással szerelmeskednek s az egyszerü sex már nem is érdekli őket. Ellenkezőleg. A dolog főleg csak valami féle kapcsolat felélénkítő, mondhatjuk, hogy cseresznye a tortán." (folixil)
#13141   2017. 06. 05. hétfő 19:08
anál01 anál01
Szivesen kényesztetném valaki feleségét. Minden megoldas ok lenne.
#13140   2017. 06. 05. hétfő 18:39
X Törölt felhasználó (1568852)
Kis segítség:"Mi a kandaulizmus és ki a kandaulista ? A kandaulizmus egyfajta sexuális hajlam (a rosszakaróknak perverzitás). Nevét egy századunk előtti királyról kapta, (Kandaul). A fenmaradt mondák szerint nagyon szép felesége volt. Szeretett dicsekedni feleségével, s az udvarnál mutogatta őt meztelenül. <görög mitológia> A kandaulista tehát az, kinek tetszik, vagy szexuálisan izgalomba jön, ha feleségét mutogathatja más férfinak meztelenül, vagy akár nézheti ahogy szerelmeskedik más férfival. Összegyülnek benne az exhibicionális, fetis-, mazoh-, de még a szadisztikus hajlamok is. Az egyszerüség kedvéért formálisan fogom használni a feleség jelzőt, (mivel én is nős vagyok), ezzel ellentétben lehet bárki – szerető vagy csak élettárs, de fontos hogy az „ENYÉM” legyen.

A kandaulizmus nem kerüli el a nőket sem, kiket szintén izgalombahoz a látványa, akár a gondolata annak, ahogy nézi társát szeretkezni más nővel. Legalább is kicsit megközelíti minden nő, vagy fiatal lány, akiknek jó érzés ha párjukat – akár fürdőruhában a strandon – nézegetik más nők. „De jó pasim van.” De ez a hajlam természetéből adódva közelebb áll a férfihoz, akik az erotikában (már csak a felépítésük miatt is) többet hagyatkoznak a vizuális látványra. A kandaulistának, aki teljes tudatában van hajlamának, kell hogy elégséges önbizalma legyen, s muszáj hogy bízzon társában, s támasza legyen. A kandaulistát nem gyötri a gondolat, hogy esetleg annak a másik férfinak nagyobb pénisze van, vagy hogy a feleségének jobban fog tetszeni a másikkal. A kandaulista nagyon biztos saját magában, s kapcsolatában, mely közte s a felesége között van. Mivel ha nem zárja magába csendben, s titkosan e hajlamot, akkor a kandaulizmusnak a társas életben elengedhetetlen a teljes és – kétoldalú- bizalom. A kandaulizmus természetesen nem egy hétköznapi felfogás, s a párkapcsolatban meg kell hogy feleljen mind a két félnek. Ha megnézzük a többi „ hajlamokat”, akkor a kandaulizmus rejt magában egy kicsit az exchibicionalizmusból, de a psichikai sadizmust, s a mazohizmust is megtalálnánk benne. Kimondhatjuk, hogy rejtve ott van egy átvitt exchibicionizmus – mikor a férfi észreveszi , hogy már az ő teste után nincs érdeklődés, elkezdi mutogatni saját feleségét. Mazochizmus? – Mi más az, mikor öröme van benne, ha más nézegeti feleségét, hozzáér, vagy még talán szerelmeskedik is vele? És ön még ezt nézni is akarja. Megjegyzés a szadizmusra, mi egy kicsit nevetséges – de a saját feleségünket valamire kényszerítjük, valami „m”. Igen, valami „m” mivel lehet hogy ő ott élvez el a szemünk láttára más férfival. De ez már egy újjabb fejezetet érdemelne. A hülyén tudatlanoknak hozzátenném, hogy a kandaulista természetesen nem azt jelenti,hogy csak is csak néznék, ahogy a feleségeik mással szerelmeskednek s az egyszerü sex már nem is érdekli őket. Ellenkezőleg. A dolog főleg csak valami féle kapcsolat felélénkítő, mondhatjuk, hogy cseresznye a tortán." (folixil)
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2017. 06. 05. hétfő 18:15
Sajnálattal közlöm sosem fogod. El tudod nyomni magadban, egy időre, de bizonyos időközönként elő fog jönni és egyre erősebb lesz. Leginkább akkor kerül majd előtérbe amikor minden rendben lesz körülötted az életedben, nem lesznek kihívások, problémák. Én 10-15 évig tudtam elnyomni ezt magamban, mire el mertem mondani a páromnak, mert féltem hogy elveszíthetem e miatt. Szerencsére nem így lett, szeret és tolerálja a vágyamat, együtt kezdtünk el a megvalósításán gondolkodni. A tudat hogy esély van rá, hogy néha még össze is jön talán, már megnyugtat. Szóval vannak vágyak amiket nem lehet kitörölni.
Olvass utána mi a Kandaulizmus remélem jól írtam le.
#13139   2017. 06. 05. hétfő 18:15
Sajnálattal közlöm sosem fogod. El tudod nyomni magadban, egy időre, de bizonyos időközönként elő fog jönni és egyre erősebb lesz. Leginkább akkor kerül majd előtérbe amikor minden rendben lesz körülötted az életedben, nem lesznek kihívások, problémák. Én 10-15 évig tudtam elnyomni ezt magamban, mire el mertem mondani a páromnak, mert féltem hogy elveszíthetem e miatt. Szerencsére nem így lett, szeret és tolerálja a vágyamat, együtt kezdtünk el a megvalósításán gondolkodni. A tudat hogy esély van rá, hogy néha még össze is jön talán, már megnyugtat. Szóval vannak vágyak amiket nem lehet kitörölni.
Olvass utána mi a Kandaulizmus remélem jól írtam le.
(Ez egy válasz fiatalsráác üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 10:42
Kedves sokat megélt fórumlakók!

A tanácsotokat és a véleményeteket szeretném kikérni. A húszas évei elején járó fiatalember vagyok, és a témába vágó problémával küzdök. Igen tudom, nem kéne feltétlen problémaként gondoljak a dologra. Sajnos beteges módon izgat, az ha a párom mással lenne, akár látnám, akár nem látnám, amiben Ő egyébként benne is lenne. Viszont úgy gondolom, hogy ezt hosszú távon nagyon megbánnám és nagyon nagyot csalódnék főleg magamban. Szeretnék valahogy megszabadulni ettől a vágytól, hogy ez izgat, nem tudom van e erre mód, lehetőség, valaki átélt már hasonlót. Mielőtt jönnétek azzal, hogy éljem meg a vágyaim, hozzátenném hogy már voltunk hármasban, tetszett is jó is volt, de ezek a gondolatok csak egyre tovább haladnak, már nem elégszem meg a hármas gondolatával, azt szeretném ha megcsalna stb... . Leakarnám valahogy ezt egy életre zárni magamban, habár jelenleg nem tudom elképzelni, hogy ez lehetséges lenne.

Az értelmes segítőkész hozzászólásokat előre is köszönöm !
#13138   2017. 06. 05. hétfő 13:15
X Törölt felhasználó (104575)
Nem részletezted, milyen hármasban voltatok ? Plusz egy lány ? Vagy plusz egy fiú ? Nagyon nem mindegy.
(Ez egy válasz fiatalsráác üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)

A tanácsotokat és a véleményeteket szeretném kikérni. A húszas évei elején járó fiatalember vagyok, és a témába vágó problémával küzdök. Igen tudom, nem kéne feltétlen problémaként gondoljak a dologra. Sajnos beteges módon izgat, az ha a párom mással lenne, akár látnám, akár nem látnám, amiben Ő egyébként benne is lenne. Viszont úgy gondolom, hogy ezt hosszú távon nagyon megbánnám és nagyon nagyot csalódnék főleg magamban. Szeretnék valahogy megszabadulni ettől a vágytól, hogy ez izgat, nem tudom van e erre mód, lehetőség, valaki átélt már hasonlót. Mielőtt jönnétek azzal, hogy éljem meg a vágyaim, hozzátenném hogy már voltunk hármasban, tetszett is jó is volt, de ezek a gondolatok csak egyre tovább haladnak, már nem elégszem meg a hármas gondolatával, azt szeretném ha megcsalna stb... . Leakarnám valahogy ezt egy életre zárni magamban, habár jelenleg nem tudom elképzelni, hogy ez lehetséges lenne.

#13137   2017. 06. 05. hétfő 12:59
cbrrr cbrrr
Szerintem ez egy elso osztalyu megfogalmazas. Minden szavaval egytetertek!
#13136   2017. 06. 05. hétfő 11:57
X Törölt felhasználó (69371)
Szerintem már rég meg is csalt. És ezt most tök komolyan írom. Szóval a vágyad teljesült, lehet olyan jól, hogy nem is tudsz róla. alien2

#13135   2017. 06. 05. hétfő 10:42
fiatalsráác fiatalsráác

#13134   2017. 06. 04. vasárnap 16:28
Sajnálhatod. De az is kérdéses ám, hogy nem mindenki alkalmas erre a beszállok egy párhoz projektre. Gondolok itt arra, hogy egy csajt, feleséget, mégiscsak "egyszerűbb" úgy megdugni, hogy nincs ott, nem nézi, nem száll be a férjemuram.Pár alkalom azért nem jött létre nálunk sem, mert a pl masszőr azt mondta, őt zavarná ha más valaki is jelen lenne, meg a szokásos, "először" kettesben lenne a fiatalember a barátnőmmel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 04. vasárnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1978812)
2017. 06. 04. vasárnap 16:23
Sziasztok az én életemből sajnos kimaradt az ilyesmi ! Egy szimpatikus párhoz szívesen csatlakoznék rendszeresen .
#13133   2017. 06. 04. vasárnap 16:23
X Törölt felhasználó (1978812)
Sziasztok az én életemből sajnos kimaradt az ilyesmi ! Egy szimpatikus párhoz szívesen csatlakoznék rendszeresen .
#13132   2017. 06. 04. vasárnap 16:08
Ezzel persze nem azt akartam mondani, hogy a többi sráccal bármi probléma lett volna, akár szimpátia, akár más téren.
Érdekesség, hogy volt köztük olyan, aki már volt párszor nálunk. Na nem mintha siettettem volna a dolgot, de még másfél óra múlva is mindenki úgy volt, mint az elején. Mikor kimentem innivalóért, mondtam is, aztán mire visszajövök, ez ne így legyen ám !
Persze nem történt semmi.
#13131   2017. 06. 04. vasárnap 15:14
X Törölt felhasználó (1241192)
Nekünk is pont ilyen a barátunk. Miníg tudunk miröl beszélgetni. Engem is tiszteletben tart és a kedvesemmel is tisztelettudó. worship Nem csak akkor beszélünk ha jön hozzánk hanem időnként küld a kedvesemnek egy üzenetet hogy pl:hiányoztok vagy csak annyit hogy imádlak, vagy pár kedves szót ha épp eszébe jutottunk. Nem csak egy egyszerü szexpartner hanem tényleg több annál. Van ezen az oldalon olyan akivel még előttünk volt kapcsolata és eddig mindenki jó véleménnyel volt róla.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 03. szombat 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2017. 06. 03. szombat 17:47
Nekunk az úgynevezett "5-ik' barátunk volt valami hasonló típus, amiről szerintem Te írsz.
Ha megbeszéltük, pontosan jött, pedig vagy 80 km ert kocsikázott.
Velem is kimondottan jól kijött, mondhatni jó haverok lettünk, pedig összesen 6 szor nálunk.
Sosem úgy jöt, hogy na jó, megkürom a nődet oszt itt se vagyok.
A párommal is úgy bánt, mintha az ő barátnője lett volna arra az egy, másfél órára.
#13130   2017. 06. 03. szombat 23:17
Caracas79 Caracas79
Szervusz!Úgy látszik,hogy az úriembert klónozni kell,és mindenki megtalálja a kéjsóvár számítását! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 03. szombat 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2017. 06. 03. szombat 17:47
Nekunk az úgynevezett "5-ik' barátunk volt valami hasonló típus, amiről szerintem Te írsz.
Velem is kimondottan jól kijött, mondhatni jó haverok lettünk, pedig összesen 6 szor nálunk.
A párommal is úgy bánt, mintha az ő barátnője lett volna arra az egy, másfél órára.
#13129   2017. 06. 03. szombat 23:17
Caracas79 Caracas79
Sziasztok!Üdítő örömhírt is olvasni!Kívánom,hogy minél tovább élvezzétek egymás kéjes társaságát!!
(Ez egy válasz titkos117 üzenetére (2017. 06. 03. szombat 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 03. szombat 16:30
Írtunk korábban is a fórumba, de inkább regisztráltunk új néven - anonimitásunk miatt.
Egy örömhírt szeretnénk közölni, ne csak negatív bejegyzésekkel legyen tele a fórum. Nem volt könnyű de találtunk valakit akivel összejött minden. Kb talán 3-4 hónapja kezdtünk keresgélni. Találkoztunk több jelölttel is, de az akcióig nem jutottunk el eddig. De végre igen. Már nagyon vártuk, és úgy érezzük nagyon is jól sült el. Rövid beszélgetés - itt még szerintem kicsit zavarba volt mindenki, azután szexi fehérnemű elő, kis előjáték, vibrizés, franciázás, dugás ... mindenki élvezte.
A harmadik fél szimpatikus volt, jóképű, barátságos. Egyáltalán nem volt tolakodó, a feleség kedvére próbált járni mindig és addig nem is csinált semmit amit a hölgy azt nem mondta ok - hiába biztatta a férj. Reméljük lesz folytatás is.
Igaz hogy egy ilyen hármas kapcsolat csak a testiségről/szexről szól, de feltétlenül szükséges hozzá bizonyos fokú intelligencia mindenki részéről. Nem tudjuk hogy sokaknál érzelmi üresség e a jellemző vagy inkább az IQ hiánya.
Sokan jelentkeztek nálunk is, lehet hogy részben szerencsénk volt, hogy a sok jelentkező közül sikerült kiszűrni a megfelelő partnert.
#13128   2017. 06. 03. szombat 19:01
Sziasztok.
Ezek szerint akkor lassan aki türelmes megtalálja a keresett partnert. Az hogy mennyire lesz tartós már más helyzet.
Mindenesetre mi azért szeretünk itt olvasgatni mert reményteli tőle a keresgélés.
#13127   2017. 06. 03. szombat 17:47
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 06. 02. péntek 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 02. péntek 17:37
Sziasztok!Mint egykori,és remélhetőleg jövendőbeli feleségkényeztető úgy látom,hogy mint harmadik félnek kimondottan nagy a felelőssége van abban minden házibarátnak,hogy a pár mindkét tagja számára ne lelki traumát,megalázottságot okozó dolog legyen a feleségmegdugás,hanem éppen ellenkezőleg!Mindenki számára élete egyik legkiemelkedőbb,élvezetes élménye!Ezt az élményt fejlett érzelmi és szexuális szint által megadva nagyon nagy hálában lehet része a "bikának"!Kár,hogy sok agresszív,a férjet lenéző és nélkülözni akaró,vagy éppen idióta hülye gyerek miatt sok pár már nem mer válaszolni a jelentkező levélre!!
#13126   2017. 06. 03. szombat 16:41
X Törölt felhasználó (1594052)
de jó nektek smile beka2
(Ez egy válasz titkos117 üzenetére (2017. 06. 03. szombat 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 03. szombat 16:30
Írtunk korábban is a fórumba, de inkább regisztráltunk új néven - anonimitásunk miatt.
Egy örömhírt szeretnénk közölni, ne csak negatív bejegyzésekkel legyen tele a fórum. Nem volt könnyű de találtunk valakit akivel összejött minden. Kb talán 3-4 hónapja kezdtünk keresgélni. Találkoztunk több jelölttel is, de az akcióig nem jutottunk el eddig. De végre igen. Már nagyon vártuk, és úgy érezzük nagyon is jól sült el. Rövid beszélgetés - itt még szerintem kicsit zavarba volt mindenki, azután szexi fehérnemű elő, kis előjáték, vibrizés, franciázás, dugás ... mindenki élvezte.
A harmadik fél szimpatikus volt, jóképű, barátságos. Egyáltalán nem volt tolakodó, a feleség kedvére próbált járni mindig és addig nem is csinált semmit amit a hölgy azt nem mondta ok - hiába biztatta a férj. Reméljük lesz folytatás is.
Igaz hogy egy ilyen hármas kapcsolat csak a testiségről/szexről szól, de feltétlenül szükséges hozzá bizonyos fokú intelligencia mindenki részéről. Nem tudjuk hogy sokaknál érzelmi üresség e a jellemző vagy inkább az IQ hiánya.
Sokan jelentkeztek nálunk is, lehet hogy részben szerencsénk volt, hogy a sok jelentkező közül sikerült kiszűrni a megfelelő partnert.
#13125   2017. 06. 03. szombat 16:34
pasi-békés pasi-békés
Mi most készülünk átmenni a pár házzal arrébb lakó idősebb barátunkhoz.Nem voltunk már kora tavasz óta.Már szinte remegünk az izgalomtól,most végeztünk a punci borotválással. Erotikus órák várnak ránk.-))))
#13124   2017. 06. 03. szombat 16:30
titkos117 titkos117

... 324 325 326 327 328 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!