Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 341 342 343 344 345 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6841   2011. 06. 30. csütörtök 13:46
X Törölt felhasználó (86984)
Engem izgatna, a páromat is izgatná, csak nem meri bevállalni, mondván, ha ismerős, akkor elmondhatja, a swingerbe belefuthatunk ismerősbe. Hiába mondom neki, hogy ő is azért megy oda, amiért mi, nem tudom rászedni a tettlegességre, pedig elméletben nagyon élvezi.
#6842   2011. 06. 30. csütörtök 13:53
X Törölt felhasználó (794836)
Beszéld rá egy kirándulásra akár ide Pestre, akár az ország másik végébe, és keressetek onnan valakit, hátha...
Onnan csak nem futtok bele ismerősbe wink
Vagy egy olyan barátot kell keríteni, akinek a diszkréciójára számíthattok maximálisan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 30. csütörtök 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86984)
2011. 06. 30. csütörtök 13:46
Engem izgatna, a páromat is izgatná, csak nem meri bevállalni, mondván, ha ismerős, akkor elmondhatja, a swingerbe belefuthatunk ismerősbe. Hiába mondom neki, hogy ő is azért megy oda, amiért mi, nem tudom rászedni a tettlegességre, pedig elméletben nagyon élvezi.
#6843   2011. 06. 30. csütörtök 15:14
X Törölt felhasználó (33028) VIP
majdnem teljesen ezek a kérdések merültek fel nekem is.
de mellesleg még az is eszembe jutott, h szted akkor aki kívánná, de a párja nem megy bele, az titokban megteszi????
tehát fordítva is igaz?
és egyébként kérdezem én (akinek volt is része benne és most van is párom, aki nem akarja), h miért is következik a többes szexből a titokban mással?
gondolkodom, de nem jövök rá....
mellesleg azt is hozzátenném, h ha jó a szex, akkor miért csinálnám titokban mással? márpedig, ha én azt élvezem, h többen dugnak, a férjem azt élvezi, h ő és más is megdug, akkor....
és ez a 9-es.... most komolyan az érdekel, h 9 pali dugja? a te párodnak te voltál az első?
és miért is minősít a 9??? akkor te azt gondolod, h mindenki életében csak 1 férfival/nővel dugjon?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2011. 06. 30. csütörtök 05:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 30. csütörtök 05:16
Itt szerintem azt kellene eldönteni, hogy téged mi zavart? Élvezik ha megdugják a hölgyet, vagy a darabszám? Vagy ahogyan a barátod elmesélte? Vagy a feleséget ismerve volt ilyen hatással rád? Ha nem 9 lett volna hanem egy segítettél volna boldoggá tenni a feleségét?
#6844   2011. 06. 30. csütörtök 15:28
X Törölt felhasználó (165067)
Én veled értek 1et.
#6845   2011. 06. 30. csütörtök 16:21
Enlil36 Enlil36
Félreértés történt,talán túlságosan kiemeltem a"darabszámot".-Tegyük félre-Ami pedig az ismeretséget illeti,természetesen ismerem az említett hölgyet,hiszen ahogy már mondtam egy régi barátom párja-
Megpróbálom konkrétan elmondani mi zavar valójában az ilyen esetekben.Tehát,tegyük fel a barátomat valóban izgatja,ha látja ahogy az asszonykáját tömik-Rendben elfogadom(de nem értem rolleyes )mi ebben annyira jó.Hagyjuk.Vegyük a nő esetét,ő is élvezi nyilván ez egyértelmű,mármint a dugást-Mégis hogyan képes a párja előtt dugatni magát?Bizonyára megbeszélik előtte,de akkor is?Azért ehhez kell némi beállítottság,minek is lehetne ezt nevezni?Szeximádó nő?Legyen szeximádó nő-Egy ilyen szeximádó nő esetében van arra valamilyen biztosíték,hogy titokban nem csinálja?Szerintem nincs.Mert hiába jó neki az adott szituációban,mivel imádja a szexet finoman fogalmazva,ha van rá alkalom szexelni fog legalábbis szerintem.Amennyiben így van,akkor minek a kapcsolat?Milyen kapcsolat ez?Rendben,tegyük fel van 1 ún.házibarát aki rendszeresen látogatja"őket"-Ez gruppen,ha jól tudom?!De itt 9 különböző férfiról beszélünk,így sem számít a mennyiség confused
Szerintem árulkodik valamiről,de tényleg nem szeretnék előítéletes lenni.
Mert egy házibarát vagy 9 különböző azért az nem ugyanaz,itt a különbözőn van a hangsúly nem a darabon-
Az biztos,a barátom részéről van bizalom rendesen........rendben van,a párja imádja a szexet-De ennyire buck
Mondjuk tényleg az ő dolguk és semmi közöm hozzá.Én viszont nem tudok így elképzelni egy kapcsolatot,de ugye nem vagyunk egyformák.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2011. 06. 30. csütörtök 05:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 30. csütörtök 05:16
Itt szerintem azt kellene eldönteni, hogy téged mi zavart? Élvezik ha megdugják a hölgyet, vagy a darabszám? Vagy ahogyan a barátod elmesélte? Vagy a feleséget ismerve volt ilyen hatással rád? Ha nem 9 lett volna hanem egy segítettél volna boldoggá tenni a feleségét?
#6846   2011. 06. 30. csütörtök 16:56
christiano christiano
Mi a francért dugna titokban?Szeretik egymást,bíznak egymásban.Aki a párjával-párja előtt dug még egy pasival az nincs rászorulva a bújkálásra meg a titokban dugásra.A kétszinű álszent alakoskodó emberek dugnak sunyiba akik elutasítják az ilyen dolgot,mert hát na!Csak!
Jobb ha a feleséged körmére nézel,mert ha nem elötted dugják akkor valószínű a hátad mögött!! nyes
(Ez egy válasz Enlil36 üzenetére (2011. 06. 30. csütörtök 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 30. csütörtök 16:21
Félreértés történt,talán túlságosan kiemeltem a"darabszámot".-Tegyük félre-Ami pedig az ismeretséget illeti,természetesen ismerem az említett hölgyet,hiszen ahogy már mondtam egy régi barátom párja-
Megpróbálom konkrétan elmondani mi zavar valójában az ilyen esetekben.Tehát,tegyük fel a barátomat valóban izgatja,ha látja ahogy az asszonykáját tömik-Rendben elfogadom(de nem értem rolleyes )mi ebben annyira jó.Hagyjuk.Vegyük a nő esetét,ő is élvezi nyilván ez egyértelmű,mármint a dugást-Mégis hogyan képes a párja előtt dugatni magát?Bizonyára megbeszélik előtte,de akkor is?Azért ehhez kell némi beállítottság,minek is lehetne ezt nevezni?Szeximádó nő?Legyen szeximádó nő-Egy ilyen szeximádó nő esetében van arra valamilyen biztosíték,hogy titokban nem csinálja?Szerintem nincs.Mert hiába jó neki az adott szituációban,mivel imádja a szexet finoman fogalmazva,ha van rá alkalom szexelni fog legalábbis szerintem.Amennyiben így van,akkor minek a kapcsolat?Milyen kapcsolat ez?Rendben,tegyük fel van 1 ún.házibarát aki rendszeresen látogatja"őket"-Ez gruppen,ha jól tudom?!De itt 9 különböző férfiról beszélünk,így sem számít a mennyiség confused
Mert egy házibarát vagy 9 különböző azért az nem ugyanaz,itt a különbözőn van a hangsúly nem a darabon-
Az biztos,a barátom részéről van bizalom rendesen........rendben van,a párja imádja a szexet-De ennyire buck
Mondjuk tényleg az ő dolguk és semmi közöm hozzá.Én viszont nem tudok így elképzelni egy kapcsolatot,de ugye nem vagyunk egyformák.
#6847   2011. 06. 30. csütörtök 17:27
ravenna ravenna
... miért baj az ha egy nőnek volt akkora mákja, hogy 9 , - vagy több vagy kevesebb - férfivel szexelt? És mi van azzal a pasival aki több nővel létesített kapcsolatot? Mi van ha swingerklubba járnak és épp a "varietas delectat" foglalkoztatja őket?. Vagy ha épp házibarátot tartanak, de semmi ilyen nem tart öröké, és volt csere is.

Nem hiszem hogy el kéne ítélni azt a nőt, mert egymással megbeszéltek mindent, és tudják mi merre mennyi és eszerint élik az életüket? Sokkal egyenesebb dolog ez, mint "napközbeni szabadidőre" partnert keresni, vagy vidéki és külföldi utakra járni és ott kalózkodni.

Egyébként annak az embernek kell "biztosíték", aki nem bízik meg a párjában sem, mert ő maga is sáros... Ez a privát véleményem, kérném ne vegye senki személyeskedésnek.
#6848   2011. 06. 30. csütörtök 18:13
X Törölt felhasználó (7453)
Ezt én is így gondolom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 30. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028) VIP
2011. 06. 30. csütörtök 15:14
majdnem teljesen ezek a kérdések merültek fel nekem is.
de mellesleg még az is eszembe jutott, h szted akkor aki kívánná, de a párja nem megy bele, az titokban megteszi????
tehát fordítva is igaz?
és egyébként kérdezem én (akinek volt is része benne és most van is párom, aki nem akarja), h miért is következik a többes szexből a titokban mással?
gondolkodom, de nem jövök rá....
mellesleg azt is hozzátenném, h ha jó a szex, akkor miért csinálnám titokban mással? márpedig, ha én azt élvezem, h többen dugnak, a férjem azt élvezi, h ő és más is megdug, akkor....
és ez a 9-es.... most komolyan az érdekel, h 9 pali dugja? a te párodnak te voltál az első?
és miért is minősít a 9??? akkor te azt gondolod, h mindenki életében csak 1 férfival/nővel dugjon?
#6849   2011. 06. 30. csütörtök 18:14
X Törölt felhasználó (7453)
mf1
(Ez egy válasz sztracsatella üzenetére (2011. 06. 30. csütörtök 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 30. csütörtök 00:14
Sziasztok.
Ma talán közelebb kerültünk a 3-ashoz.A párom végre kibökte -miért is nem lehet szó nálunk a 3-asról.Évekig győzködtem, hogy próbáljuk ki.De ő mereven elzárkozott a gondolatától is.Persze ha szex közben szóba hoztam a témát érezhetően jobban élvezte a szexet.De amikor ezt tudtára hoztam már vigyázott, hogy ne látszódjék rajta.Sőt azzal fenyegetőzőtt,hogy öltözzünk fel,mert már így kedve sincs dugni.
De egy pár hónapja már, ha szóba kerül (,mert én azért,ha nem is naponta, de azért rendszeresen ütöm a vasat) nem is annyira visszautasító.Gyakorlatilag beszélgetünk a dologról.Aztán a végén persze mindig elbizonytalanít.
Ha megkérdeztem mi az oka, hogy nem jöhet létre a 3-as? A válasz: Csak!!, Mert nem és kész!! és hasonlóak.
De ma végre kaptam egy értelmes választ heureka : mert, hogy fogok én utána rá nézni? Hogy ő hagyta, hogy más is megdugja?
Hölgyeim és uraim- hát pont ez benne a lényeg: lássam, ahogy meg dugják. Lássam, ahogy élvezi (,mert az a legfontosabb, hogy élvezze). Lássam a szemében azt a különös tűzet- ami 3-as közben remélem mégjobban izzik majd-, amit leginkább akkor látatok amikor előttem önkielégít (ha dugom nem biztos, hogy látom is).
Szóval szerintem nincs reménytelen eset.
Bocsi, hogy ide írtam, de nem tudom kinek elmondani
#6850   2011. 06. 30. csütörtök 18:48
csak egy mondatodat emelnék ki:
"Egy ilyen szeximádó nő esetében van arra valamilyen biztosíték,hogy titokban nem csinálja?"

és visszakérdeznék:
egy (általad) kevésbé szeximádó férfi esetében van arra biztosíték, h titokban nem csinálja? eplus2
(Ez egy válasz Enlil36 üzenetére (2011. 06. 30. csütörtök 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
#6851   2011. 06. 30. csütörtök 19:16
X Törölt felhasználó (778206)
Bocsi,hogy bele szólok smile Nincs biztosíték,hogy titokban nem csinálja de mi értelme lenne titkolódzni mikor "hivatalosan" is csinálhatja a párja tudtával sőt előtte.Így nincs értelme titkolódzni nem? wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 30. csütörtök 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 30. csütörtök 18:48
csak egy mondatodat emelnék ki:
"Egy ilyen szeximádó nő esetében van arra valamilyen biztosíték,hogy titokban nem csinálja?"

és visszakérdeznék:
egy (általad) kevésbé szeximádó férfi esetében van arra biztosíték, h titokban nem csinálja? eplus2
#6852   2011. 06. 30. csütörtök 19:23
az a baj, h félreértesz
nem én vagyok a többes ellen!!!!!!!!
olvasd el újra és végig, h mire írtam ezt
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 30. csütörtök 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (778206)
2011. 06. 30. csütörtök 19:16
Bocsi,hogy bele szólok smile Nincs biztosíték,hogy titokban nem csinálja de mi értelme lenne titkolódzni mikor "hivatalosan" is csinálhatja a párja tudtával sőt előtte.Így nincs értelme titkolódzni nem? wave
#6853   2011. 06. 30. csütörtök 19:33
X Törölt felhasználó (794836)
Igaz, igaz...
Mintha csak magam mondtam volna...
Hogy idézzek klasszikusoktól.

Ha egy pasi csinálja, az rendben van, ha nő, akkor az utolsó ribanc?
Ugyan már...
Miért ne járhatna a nőknek ugyanúgy a gyönyör?
Ráadásul ha szabad, akkor nincs értelme titokban félremennie.
Ha ezzel még örömet is okoznak egymásnak, akkor meg mi lenne benne rossz?
#6854   2011. 06. 30. csütörtök 19:33
sztracsatella sztracsatella
Köszönöm a hozzászólásodat.De lehet, hogy nem eléggé figyelmesen olvastál. Nem napi szinten zaklattam a páromat, bár nem is hagyom kihülni a dolgot. Azt viszont nem írtam, de nem csak szex közben beszélünk róla (van, hogy vacsora, vagy bevásárlás, stb. közben). Inni meg csak ritkán és kevest szoktunk. wave
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 06. 30. csütörtök 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 30. csütörtök 07:21
..és ha nem napi szinten erőltetnéd a dolgokat, hanem egyszerűen figyelmesen, türelmesen megteremtenéd rá a helyzetet hogy megbeszéljétek a dolgot? Elhiszed nekem hogy úgy hogy valami "kell", ahhoz senkinek sincs kedve? Másrészt meg ezeket a dolgokat nem akkor kell megbeszélni amikor épp szex közben vagytok, mert abban a stádiumban ő is, te is másképp éltek meg szavakat, tetteket. Ahogy piásan se szabad belevágni egy ilyenbe. Elötte, és alatta is tiszta fej kell, hogy azért amit tesztek mindketten tisztán, és odafigyelve egymásra éljétek át.
#6855   2011. 06. 30. csütörtök 19:41
Persze tudom én,hogy téged támadnak csak béna vagyok és neked címeztem mert a Te hozzászólásodat olvastam.De a lényeg ugyan az amit mondani akartam nincs értelme titkolódznni nna .És még egyszer bocsi a bénaságomért smile wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 30. csütörtök 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 30. csütörtök 19:23
az a baj, h félreértesz
nem én vagyok a többes ellen!!!!!!!!
olvasd el újra és végig, h mire írtam ezt
#6856   2011. 06. 30. csütörtök 19:47
ezzel egyetértünk, nincs értelme.
minek, ha legális?!
az önmagában képzavar lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 30. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (778206)
2011. 06. 30. csütörtök 19:41
Persze tudom én,hogy téged támadnak csak béna vagyok és neked címeztem mert a Te hozzászólásodat olvastam.De a lényeg ugyan az amit mondani akartam nincs értelme titkolódznni nna .És még egyszer bocsi a bénaságomért smile wave
#6857   2011. 06. 30. csütörtök 20:13
Jól beszélsz smile ))
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 30. csütörtök 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 30. csütörtök 19:47
ezzel egyetértünk, nincs értelme.
minek, ha legális?!
az önmagában képzavar lenne.
#6858   2011. 06. 30. csütörtök 23:54
X Törölt felhasználó (104575)
Szép jó estét. Látom, sokan megakadtak a lentebb említett 9-es számon. Most ez sok, vagy kevés ? Kilenc különböző pasi, de mind csak egyszer, az nem mindegy hogy három pasi, háromszor ? Nálunk mások a számok, úgy mint pasi, és úgy is mint melyik hány alkalom. Kilenc pasi egy nyáron, az mondjuk például tényleg nem kevés, de több évre elosztva, és ha a faszik bejöttek a párnak akkor miért is ne ? Arról nem beszélve, hogyha már két pasi megdugta, akkor már könnyebben jön a harmadik, stb, nem ? Ezzel nem azt mondom, hogy boldog-boldogtalannal dugassuk meg a párunkat, de a épp a darabszámokon kiakadni, szerintem furcsa.
#6859   2011. 07. 01. péntek 05:33
christiano christiano
Kíváncsivá tettél és megkérdezném hogy a te párodat hány férfi dugta már meg?
#6860   2011. 07. 01. péntek 09:34
zorn zorn
Jajj már megint itt vagy okoskodni nem saját magáról irt hanem a barátnőjéről te idétlen !
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 07. 01. péntek 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 01. péntek 05:33
Kíváncsivá tettél és megkérdezném hogy a te párodat hány férfi dugta már meg?

... 341 342 343 344 345 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!