Na , hál isten jobban vagy. Már féltem, hogy agyvérzést kapsz. Adnék neked egy tanácsot. Próbáld túltenni Magad azon a traumán, hogy szerelmed Boszika Téged elhajtott, a gyűlölt Látogatónak meg képsorozatot küldött ( 2011. augusztus 16 "A Látogató(i)m kérésére..." ) Van ez így. De próbálkozz máshol. Tele van a fórum gyönyörű laza csajokkal.( cicvarek 39, Lillus, Lewi 1 ) Kicsit talán a stílusodon faraghatnál, de ha Látogató és barátai nem hajtanak Rájuk van esélyed.Kérd meg Őket, hagyjanak érvényesülni.. Szerintem a gyógyulásodért megteszik.
Latogatoim? Valoszinuleg O is tudta - mintahogy irta is - hogy tobben vagy.
Szep almokat.
Spongebob (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 15. szombat 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 15. szombat 23:27
Szep almokat.
Spongebob (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 15. szombat 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (820392)

Na , hál isten jobban vagy. Már féltem, hogy agyvérzést kapsz. Adnék neked egy tanácsot. Próbáld túltenni Magad azon a traumán, hogy szerelmed Boszika Téged elhajtott, a gyűlölt Látogatónak meg képsorozatot küldött ( 2011. augusztus 16 "A Látogató(i)m kérésére..." ) Van ez így. De próbálkozz máshol. Tele van a fórum gyönyörű laza csajokkal.( cicvarek 39, Lillus, Lewi 1 ) Kicsit talán a stílusodon faraghatnál, de ha Látogató és barátai nem hajtanak Rájuk van esélyed.Kérd meg Őket, hagyjanak érvényesülni.. Szerintem a gyógyulásodért megteszik.
Mondok Neked egy szépet. A többes szám azért volt, hogy Te is benne érezhesd Magad. És mindenki más is. Érted már? Most már így jobb, ugye? És felejtsd el ezt a nickmániád. Most is mire volt jó, hogy előhoztad. Vedd már észre. Csak veszíthetsz. De bevallom. Én nem gondolom komolyan, hogy Te más nicken is írsz, hiszen ezzel az egyel is nehezen boldogulsz. Csak akarom , érezd. Vádaskodni pont olyan könnyű., mint amilyen felesleges.
(Ez egy válasz Spongebob üzenetére (2011. 10. 15. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 15. szombat 23:39

Latogatoim? Valoszinuleg O is tudta - mintahogy irta is - hogy tobben vagy.
Szep almokat.
Spongebob
Szep almokat.
Spongebob
hu de kemény harc van itt.csak aki ide jön nem biztos, hogy ezért jön ide hanem a címben foglaltak miatt.próbáljátok nyugodtan megbeszélni a dolgokat. a harg nem jó tanácsadó. sziasztok.
Ui.:egyébként engem izgat....
Ui.:egyébként engem izgat....
Szerintem itt egy teljesen felesleges, farokméregető-verseny folyik. A többség biztos nem erre kíváncsi.
első próbálkozáskor fiút vontunk be a játékba.így akarta a párom.nem mondta miért,de sejtem.nem élvezte,piszkosnak érezte magát az első két alkalom után és nem élvezte..pihentettük a dolgot amikor elő rukkolt a 4-es felállása l.szimpatikus párral találkoztunk,jó barátság lett belőle.élveztük mind a 4-en,jó nagyokat basztunk,csak az élvezet a lényeg.jó látni ahogy kever a párom a másik farkán és érezni hogy néz ahogy baszom a haver párját.a mostani párommal is megvolt az első alkalom.folytatásról még nem eset szó,de élvezte elmondása szerint.a feleséged is élvezi?csak kérdés,nem akarok kötözködni.jók a felvételeid ,gratula.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 08. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 08. csütörtök 16:05
Törölt felhasználó (818678)

engem izgat ha elöttem dugják a feleségem és szerencsére elég sokszor volt benne részem.
Mindenkinek javaslom, hogy a fórumhoz méltatlan vagy szándékosan provokatív beírásokat hagyja figyelmen kívül és ne reagáljon rá, amíg ki nem moderálja őket valamelyik moderátor.
Igazatok van. Elnézést a fórumozóktól! Elragadtattam magam, de nehéz elviselni a monitor mögé bújó okoskodókat , akiket csak az különböztet meg a dackorszakukat élő ovisoktól, hogy ismerik a betűket és a névtelenség adta biztonságból tudnak mocskolódni.
Még egyszer elnézést!
Még egyszer elnézést!
Lassan elfogynak itt az emberek...
Adminok alszanak?
Miért nem lehet "rákényszeríteni" a fórumozókat, hogy a témának megfelelő hozzászólásokat "erőltessenek"...igaz most mi is offolunk, de bocsi....
Adminok alszanak?

Sziasztok!
Engem is izgat a dolog és volt is benne részünk.
Csak ajánlani tudom a pároknak.
Most viszont olyan férfit keresek aki elcsábítja a feleségem és azt se bánnám ha csak kettesben lennének!
Min. 30 éves, de 36-nál nem öregebb, normális, értelmes és diszkrét férfi jelentkezését várnám!
Most viszont olyan férfit keresek aki elcsábítja a feleségem és azt se bánnám ha csak kettesben lennének!
Min. 30 éves, de 36-nál nem öregebb, normális, értelmes és diszkrét férfi jelentkezését várnám!
sziasztok.engem is izgat ha megdugják elöttem páromat

Sziasztok.én Laci 42 év bp szivesen lennék párral(a hölgy örömére)ha valakit érdekel az jelentkezzen.mail?magas197@freemail.hu vagy nsn:peticam33@hotmail.com
sziasztok. elköszönünk mindenkitől akiknek tetszett az általunk feltöltött tartalom.megkértük a szerkesztőséget töröljék a regisztrációnk. nem igazán ezt vártuk. sok sikert mindenkinek .remélem mihamarabb letörölnek minket sziasztok
Na, a legjobbak elmentek. Kár, nagyon sajnálom, s kár, hogy ez lett a vége.
én jó leszek megyek, keressetek
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 17. hétfő 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 17. hétfő 16:59
Törölt felhasználó (426707)

Hát őt én is nagyon szívesen lekezelném!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 17. hétfő 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 17. hétfő 16:59

benne lennénk
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 18. kedd 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 18. kedd 18:24
Törölt felhasználó (805846)

Hát őt én is nagyon szívesen lekezelném!!
Téged Drága én is szívesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 18. kedd 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 18. kedd 22:03

benne lennénk
Sziasztok !
Engem érdekel a dolog..
Üdv.: Zsolt
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 17. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 17. hétfő 15:10
Engem érdekel a dolog..

Törölt felhasználó (805846)

Sziasztok!
Mindenki arra vár, hogy mások elmondják mit éltek át, de saját gondolatot nem osztana meg senki? Férfiak, pasik, fiúk, nincs semmi a fejetekben a témáról?
Női oldalról nézve a dolgot, izgalmas tud lenni tényleg, de csak akkor ha a résztvevők - értem itt a párt, aki oda enged egy újabb szereplőt magukhoz - tudják, hogy mi is történik, mi is fog történni. Sok férfi addig nagyon bátor, amig egy másik úriember nem közeledik, nem érinti meg a szeretett párját, sokaknak ekkor szakad el a cérna, de van akinek utána, és a női felet hibáztatja hogy mibe ment bele. Jópár ismerös mesélte hogy a férfiember eddig a pontig volt nagyon vérmes, de amint megtörtént a dolog, úgy próbálták beállítani hogy a női fél akarta ezt igazán. Ezért mondtam, vagyis ezért gondolom hogy ez csak akkor öröm ha a felek tudják mi lesz, mi történik és együtt élik meg. Ehhez pedig, mint itt másik topikban is olvastam már, eléggé stabil lelkiállapot és kapcsolat kell.
És ebben az esetben öröm lehet ez akár otthon történik, akár egy bulis hétvégén, rászervezve, vagy pedig egy klubban.
Női oldalról nézve a dolgot, izgalmas tud lenni tényleg, de csak akkor ha a résztvevők - értem itt a párt, aki oda enged egy újabb szereplőt magukhoz - tudják, hogy mi is történik, mi is fog történni. Sok férfi addig nagyon bátor, amig egy másik úriember nem közeledik, nem érinti meg a szeretett párját, sokaknak ekkor szakad el a cérna, de van akinek utána, és a női felet hibáztatja hogy mibe ment bele. Jópár ismerös mesélte hogy a férfiember eddig a pontig volt nagyon vérmes, de amint megtörtént a dolog, úgy próbálták beállítani hogy a női fél akarta ezt igazán. Ezért mondtam, vagyis ezért gondolom hogy ez csak akkor öröm ha a felek tudják mi lesz, mi történik és együtt élik meg. Ehhez pedig, mint itt másik topikban is olvastam már, eléggé stabil lelkiállapot és kapcsolat kell.
És ebben az esetben öröm lehet ez akár otthon történik, akár egy bulis hétvégén, rászervezve, vagy pedig egy klubban.