Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 387 388 389 390 391 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11890   2016. 03. 29. kedd 18:32
X Törölt felhasználó (1132332)
Sokszor kamu a történet, mint maga a "szerző" is.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2016. 03. 29. kedd 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 29. kedd 17:57
Felőlem abban hiszel ami csak jól esik, úgy hagyod magad hülyeségekkel etetni, ahogy akarod. Ám viszonzásul hagyd meg nekem a jogot, hogy én meg ne tátsam el a szám minden kis álmodozó nagyotmondó szamárságait olvasva.
Elolvastad amit írt a 'kolléga'? Megosztják a lányukat. Te ezt komolyan elhiszed? Fel is áll rá a cerka?
#11889   2016. 03. 29. kedd 17:57
greatom greatom
Felőlem abban hiszel ami csak jól esik, úgy hagyod magad hülyeségekkel etetni, ahogy akarod. Ám viszonzásul hagyd meg nekem a jogot, hogy én meg ne tátsam el a szám minden kis álmodozó nagyotmondó szamárságait olvasva.
Elolvastad amit írt a 'kolléga'? Megosztják a lányukat. Te ezt komolyan elhiszed? Fel is áll rá a cerka?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 29. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1224482)
2016. 03. 29. kedd 17:06
Olyan jó,hogy mindig vannak olyan full okos emberkék akik csak abból állnak ki,hogy mindenkit kritizálnak és osztják az észt. Persze ezt több topikban is megteszik.
#11888   2016. 03. 29. kedd 17:06
X Törölt felhasználó (1224482)
Olyan jó,hogy mindig vannak olyan full okos emberkék akik csak abból állnak ki,hogy mindenkit kritizálnak és osztják az észt. Persze ezt több topikban is megteszik.
#11887   2016. 03. 29. kedd 07:06
X Törölt felhasználó (820159)
Én sem jövök rá a megoldásra. A párom mindig kibújik a válasz alól. Mindig az a vége hogy neki csak én kellek, nem akar mással, egyébként is ez nem is jó pasi... stb. Ugyanakkor ha mondjuk simogatom a csiklóját és elkezdek róla beszélni, hogy milyen jó lenne látni hogy közben valaki dugja a punciját és hogy én közbe ugyanígy simogatnám ha akarná, de ha nem akkor csak nézném, abban a pillanatban elélvez! Miskolcon vagyunk, itt tényleg nem túl jó pasik jelentkeztek de hát én kimondottan nem vagyok jó pasi. 120 kg pocakos... van ötlete valakinek? Lehet párral könnyebb lenne?
#11886   2016. 03. 29. kedd 06:46
greatom greatom
Elég nagy divat kinn hogy másokkal osztja meg a férfi a feleségét, barátnöjét, néha még a lányát is.

Persze.... sőt.... még az anyját is. Na, de mindegy... ugyis jön Wolf Gabi és kér, hogy mesélj. Néha ez a topik olyan fordulatokat vesz, hogy a Game of Thrones vagy a Lord of the Rings forgatókönyv irói csak pislognának.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 26. szombat 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1320412)
2016. 03. 26. szombat 06:45
Engem is régóta foglalkoztatott ez a téma. Mivel sokat vagyok külföldön, föleg Németországban, láttam és hallottam is egysmást. Elég nagy divat kinn hogy másokkal osztja meg a férfi a feleségét, barátnöjét, néha még a lányát is.
Felvetettem a feleségemnek már néhányszor, de eléggé elzárkózott töle. Azt mondta Öt nem izgatná más férfival lenni, tökéletesen kielégitem én is a vágyait.
Aztán, nagynehezen de összejött a dolog, söt...jóval extrémebbre sikerült mint arról álmodtam volna.
#11885   2016. 03. 29. kedd 00:13
Nyúlmedve Nyúlmedve
Nagyon valószínű, hogy szándékosan dobja magasra a labdákat. Várja, hogy lecsapd. A nők többsége szereti azt, ha a férje dönt. Ha nem tetszene neki az, hogy többes legyen, aktívan tiltakozni fog ellene. De ha benne van, ha szeretné, akkor érdemes bevonni Őt a harmadik keresgélésébe. Még akár az is megeshet, hogy már jelöltje is van.
Arra is van esély, hogy csak a szexet dobja fel egy kis fantáziálgatással, de akkor úgyis elutasító lesz, mikor felszáll a rózsaszín köd.
(Ez egy válasz andras2100 üzenetére (2016. 03. 25. péntek 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 25. péntek 14:43
nem merem meglepni, mert félek nem biztos, hogy jól csattanna a dolog. ő tudja, hogy kivel lenne benne, ki jönne be neki. főleg, hogy külföldön élünk, így keresni kell partnert, akire neki kellene rábólintania véleményem szerint.
mindannak ellenére, hogy szereti a kikötözés szexet is, és egyszer azt mondta, hogy ha kikötözöm, azt csinálok vele amit akarok. sőt kérdeztem szex-klub (vagy swingerklub) látogatásról is, és abban is benne lenne, bár elsősorban arra utalt, hogy nem zavarná, ha mások látnák...
#11884   2016. 03. 27. vasárnap 12:59
X Törölt felhasználó (1037792)
Sziasztok!

Sok olyan hozzászólást olvastam, amiben arról írtok, hogy párotok tesz rá utalást, hogy két fiúval is kipróbálná. Ad jeleket, de amikor finoman puhatolódzol kétértelmű választ kapsz vagy elutasítót. Bekapja az ujjad és hevesen szopja miközben te dolgozod.

Erről egy kapcsolatom jut eszembe, ahol ugyanez volt a helyzet. Engem izgatott volna őt mással látni. Párszor beszélgettünk róla, szopta az ujjam mintha valaki mást cumizna, gruppen-es filmeken szinte azonnal élvezett. Biztosra vettem, hogy kipróbálná a hármast két fiúval, de mikor finoman céloztam rá, finom kétértelmű mismás választ kaptam. Például ilyeneket: "Ha sokat innék, akkor lehet, hogy..." , "Kár, hogy nincs két farkad..." és hasonlók.

Ugye, ismerős a sztori? smile Utólag visszagondolva, a kulcs abban volt, hogy sosem voltam elég határozott. Ha azt mondom: "Szívem, szeretném ha kipróbálnánk a hármast, mert baromira izgatna mással látni és biztos vagyok benne te is élveznéd", akkor történt volna valami. Ha más nem is, de egy érdeklődési és keresési folyamat biztosan. Szerintem ebben a kérdésben a nők legtöbbje határozatlan. Nehéz, de a férfinek kell határozottnak lenni, ha a jelek egyértelműek. Párokkal, akikkel eddig beszélgettem, mindig a férfi tette meg a fő lépést. Maximum kapsz egy egyértelmű elutasító választ, rosszabb nem történhet.
#11883   2016. 03. 27. vasárnap 01:08
kandurmarci kandurmarci
Ne titkolózz, mesélj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 26. szombat 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem is régóta foglalkoztatott ez a téma. Mivel sokat vagyok külföldön, föleg Németországban, láttam és hallottam is egysmást. Elég nagy divat kinn hogy másokkal osztja meg a férfi a feleségét, barátnöjét, néha még a lányát is.
Felvetettem a feleségemnek már néhányszor, de eléggé elzárkózott töle. Azt mondta Öt nem izgatná más férfival lenni, tökéletesen kielégitem én is a vágyait.
Aztán, nagynehezen de összejött a dolog, söt...jóval extrémebbre sikerült mint arról álmodtam volna.
#11882   2016. 03. 26. szombat 11:08
X Törölt felhasználó (901479)
Szerintem mindenki arra vár, hogy elmeséld, hogysmint volt! smile
#11881   2016. 03. 26. szombat 06:45
X Törölt felhasználó (1320412)
#11880   2016. 03. 25. péntek 14:43
andras2100 andras2100
nem merem meglepni, mert félek nem biztos, hogy jól csattanna a dolog. ő tudja, hogy kivel lenne benne, ki jönne be neki. főleg, hogy külföldön élünk, így keresni kell partnert, akire neki kellene rábólintania véleményem szerint.
mindannak ellenére, hogy szereti a kikötözés szexet is, és egyszer azt mondta, hogy ha kikötözöm, azt csinálok vele amit akarok. sőt kérdeztem szex-klub (vagy swingerklub) látogatásról is, és abban is benne lenne, bár elsősorban arra utalt, hogy nem zavarná, ha mások látnák...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 25. péntek 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1224482)
2016. 03. 25. péntek 14:33
Tuti sikered lenne. Ne kérdezd annyiszor,lepd meg vele! Össze fog jönni.
#11879   2016. 03. 25. péntek 14:33
X Törölt felhasználó (1224482)
Tuti sikered lenne. Ne kérdezd annyiszor,lepd meg vele! Össze fog jönni.
(Ez egy válasz andras2100 üzenetére (2016. 03. 25. péntek 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 25. péntek 10:21
sziasztok.
engem is nagyon izgatna a téma. úgy értem, ha többesben kényeztetnénk páromat. 29F-21L pár vagyunk. Elméletileg már volt része hármasban 2 fiúval. Én nagyon szeretném látni őt egy ilyen helyzetben. Vajon van rá esélyem?
Már többször felhoztam a témát neki. Először mikor megkérdeztem szex közben mit szólna ha többen kényeztetnénk őt, csak annyit mondott, hogy ez nem biztos hogy belefér egy kapcsolatba. Mire én azt kérdeztem, hogy és mi van hogy ha én azt mondom hogy belefér? erre nem igazán válaszolt.
Legközelebb mikor 69-ben voltunk, egyszer a kezem után nyúlt és magába igazította, majd több ujjamat kérte magába. Megkérdeztem, hogy mit szólna ha nem az ujjaim lennének benne. Megkérdezte, hogy hát akkor mi? Egy másik farok... Visszakérdezett, hogy én mit gondolok? én azt mondtam, hogy szerintem élveznéd... Ő erre csak hevesebben szopott és hümmögött.
Következőleg amikor dugtam őt, közben az ujjamat a szájába raktam, amit szopni kezdett és megint előhoztam a témát, hogy vajon el tudna e bánni most az ujjam helyett egy másikkal... a válasz az volt, hogy van belőlem több is?
Ti mit gondoltok?
#11878   2016. 03. 25. péntek 14:13
kisjanko kisjanko
Na ezt én sem értem. Mielőtt összejöttem a feleségemmel, rendszeresen volt többesben. Néha beszélgetünk is róla, nem titok. Állítása szerint imádta. Néhányszor még szendvicsben is jól megpengették. Alkalom adtán én is felhozom a témát, de mindig leterel. Azt mondja, nem azért jött hozzám feleségül, hogy mindenki kurvája legyen... Ha titokban megdugnák azért nagyon haragudnék, de ha a partiban én is részt vennék azt szeretném. Felőlem akár öten is dughatnák,.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 25. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (901479)
2016. 03. 25. péntek 13:30
Ígéretes. Ha kerestek, engem érdekel! smile Azt nem értem, ha már volt 3-asban, akkor miért tiltakozik? De nyilván erőltetni nem szabad.
#11877   2016. 03. 25. péntek 13:30
X Törölt felhasználó (901479)
Ígéretes. Ha kerestek, engem érdekel! smile Azt nem értem, ha már volt 3-asban, akkor miért tiltakozik? De nyilván erőltetni nem szabad.
(Ez egy válasz andras2100 üzenetére (2016. 03. 25. péntek 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 25. péntek 10:21
sziasztok.
engem is nagyon izgatna a téma. úgy értem, ha többesben kényeztetnénk páromat. 29F-21L pár vagyunk. Elméletileg már volt része hármasban 2 fiúval. Én nagyon szeretném látni őt egy ilyen helyzetben. Vajon van rá esélyem?
Már többször felhoztam a témát neki. Először mikor megkérdeztem szex közben mit szólna ha többen kényeztetnénk őt, csak annyit mondott, hogy ez nem biztos hogy belefér egy kapcsolatba. Mire én azt kérdeztem, hogy és mi van hogy ha én azt mondom hogy belefér? erre nem igazán válaszolt.
Legközelebb mikor 69-ben voltunk, egyszer a kezem után nyúlt és magába igazította, majd több ujjamat kérte magába. Megkérdeztem, hogy mit szólna ha nem az ujjaim lennének benne. Megkérdezte, hogy hát akkor mi? Egy másik farok... Visszakérdezett, hogy én mit gondolok? én azt mondtam, hogy szerintem élveznéd... Ő erre csak hevesebben szopott és hümmögött.
Következőleg amikor dugtam őt, közben az ujjamat a szájába raktam, amit szopni kezdett és megint előhoztam a témát, hogy vajon el tudna e bánni most az ujjam helyett egy másikkal... a válasz az volt, hogy van belőlem több is?
Ti mit gondoltok?
#11876   2016. 03. 25. péntek 10:21
andras2100 andras2100
sziasztok.
Ti mit gondoltok?
#11875   2016. 03. 25. péntek 09:17
X Törölt felhasználó (879243)
igazad van... pláne, hogy te vagy maga a jóindulat... sőt Rólad nevezték el....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 24. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879243)
2016. 03. 24. csütörtök 08:59
én már legalább 6 éve olvastam a "mellesleg erotikus történetek" oldalán.... régi sztori...
#11874   2016. 03. 25. péntek 08:54
X Törölt felhasználó (104575)
Egyszer az egyik barátunk épp húsvétkor jött hozzánk. Pontosabban nem hétfőn, hanem előtte, vasárnap este. Annak rendje és módja szerint hozott magával parfümöt, mondott locsolkodó versikét, meglocsolta a páromat, mit mondjak, vicces volt.
#11873   2016. 03. 25. péntek 08:33
Glob112 Glob112
eljen wave eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 25. péntek 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (778755)
2016. 03. 25. péntek 07:17
Remélem a hétvégén alaposan megöntözik sok-sok erre vágyó ember feleségét, barátnőjét, élettársát! smile
#11872   2016. 03. 25. péntek 08:24
X Törölt felhasználó (104575)
Úgy gondolod ? Ha már meglocsoljáK a hölgyet egy kis parfümmel kívülről, akkor miért is ne jöhetne egy kis másfajta locsolkodás, azaz inkább spicc, vagy csepegtetés?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 25. péntek 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (778755)
2016. 03. 25. péntek 07:17
Remélem a hétvégén alaposan megöntözik sok-sok erre vágyó ember feleségét, barátnőjét, élettársát! smile
#11871   2016. 03. 25. péntek 07:17
X Törölt felhasználó (778755)

... 387 388 389 390 391 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19650db
Utolsó üzenet: tegnap 19:28

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!