Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 395 396 397 398 399 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7921   2012. 07. 10. kedd 12:39
X Törölt felhasználó (849001)
Igen ezt én is így gondoltam, nemsoká nekiülünk és végignézzük mindet smile
(Ez egy válasz pipn8ez üzenetére (2012. 07. 10. kedd 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 10. kedd 12:27
Szia!

A arancs fejlécben kiválasztod a "Társkereső" menüpontot, ott bal oldalt rámész a "Profilom" menüpontra és ott a bemutatkozó szövegnél átírod, hogy:
"Köszi, de egyelőre nem keresünk senkit!"

ui.: szerintem annyit azért elküldhetnétek, hogy "kis türelmet, nemsokára válaszolunk", aki meg élből kuka azoknak meg, hogy "bocs, nem"! Azért 35 levél nem a világ vége smile
#7922   2012. 07. 10. kedd 14:06
X Törölt felhasználó (819867)
Egyet értek Don Alvarez69-el,sőt... vigyor
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 07. 09. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 09. hétfő 16:27
Nincs semmilyen ékszerem....akkor ez mit jelent? smile
#7923   2012. 07. 10. kedd 14:31
X Törölt felhasználó (852102)
Ritkán szólok hozzá (párosunk fiú tagja vagyok) ...de egy nőnek tényleg mindig van ékszere...egy biztos...amelyik szebben tud csillogni, mint bármelyik nemes, nemtelen fém, gyémánt, stb....
A csábító NŐ pillantásánál nincs szebb dolog...
#7924   2012. 07. 10. kedd 15:11
X Törölt felhasználó (833573)
max 2 NŐ csábító pillantása ?!! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 10. kedd 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (852102)
2012. 07. 10. kedd 14:31
Ritkán szólok hozzá (párosunk fiú tagja vagyok) ...de egy nőnek tényleg mindig van ékszere...egy biztos...amelyik szebben tud csillogni, mint bármelyik nemes, nemtelen fém, gyémánt, stb....
#7925   2012. 07. 10. kedd 16:21
Nyúlmedve Nyúlmedve
Nem szebb, de vele egyenértékű… a kielégült nő „dorombolós” pillantása.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 10. kedd 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (852102)
2012. 07. 10. kedd 14:31
#7926   2012. 07. 10. kedd 17:46
X Törölt felhasználó (851901)
Izgatottan várom a folytatást... Jó sztorinak igérkezik... eljen wow1
(Ez egy válasz pupava üzenetére (2012. 07. 09. hétfő 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 09. hétfő 16:19
Szép napot Mindenkinek! Pár nap kihagyás után megint lett egy kis idöm, folytatom történetünket, ha nincs ellene kifogásotok smile
Megérkeztünk tehát a kávézóba, percre pontosan megjöttek ök, is bemutatkozás, leültünk beszélgetni. Az rögtön nyilvánvaló volt, bár tudtuk a levélböl, hogy jóval idösebbek a kitüzött kornál, 63 illetve 65 évesek voltak, amolyan szimpi öregurak, egyikük normál alkatú és ösz, másikuk testesebb, pocakos, kopasz és szakállas. Ami rögtön az elején nyilvánvaló volt, hogy nagyon intelligens, müvelt emberekkel van dolgunk, mindketten diplomás mérnökök voltak. Szemmel láthatóan nagyon megtetszett nekik a párom, amit nem is csodáltam, hiszen feltünöen csinos, kicsit talán kihivó is volt akkor, mentek is a bókok ezerrel és majd felfalták a tekintetükkel smile
Belemélyedtünk a beszélgetésbe, megtudtuk, hogy egyikük özvegy, másikuk pedig elvált, és jó ideje nem voltak növel. Abszolút korrektek voltak, elmondtak mindent öszintén, és hogy nagyon örülnének, ha ez igy összejönne, és az eltérések ellenére mindketten kényeztethetnék páromat.
Egy kellemes órát töltöttünk a beszélgetéssel, annyiban maradtunk, hogy megbeszéljük a dolgot, és pár nap múlva jelentkezünk. Láttam párom vivódását, hiszen nem kimondottan erre vágyott, de azért izgatta is a gondolat, hogy két idös pasi, ráadásul hosszú ideje nö nélkül. Megbeszéltük, hogy átgondolja, és pár nap múlva elmondja hogy döntött, én abszolút nem akartam öt befolyásolni a döntésben, igy tehát izgatottan vártam...
#7927   2012. 07. 10. kedd 23:30
X Törölt felhasználó (464)
Elég lehangoló, hogy néhány embernek nem sikerül megértenie egy rövidebb poszt lényegét sem, másoknak meg szemmel láthatólag sz istennek sem sikerül a témához hozzászólnia. A bokalánc természetesen egy alap jelzés, amitől nem válik a nő szabad prédává. Éppen hogy bátorítás, hogy akkor is odajöhetsz hozzánk, ha én is ott vagyok mellette. Nemhogy nem haragszom, ha felszeded és megdugod, de még végig is nézném, sőt, esetleg be is szállnék.
#7928   2012. 07. 10. kedd 23:50
Zsoltkó Zsoltkó
Én ezt helyeslem és támogatom. Mennyivel egyszerűbb lenne ismerkedni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 10. kedd 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (464)
2012. 07. 10. kedd 23:30
Elég lehangoló, hogy néhány embernek nem sikerül megértenie egy rövidebb poszt lényegét sem, másoknak meg szemmel láthatólag sz istennek sem sikerül a témához hozzászólnia. A bokalánc természetesen egy alap jelzés, amitől nem válik a nő szabad prédává. Éppen hogy bátorítás, hogy akkor is odajöhetsz hozzánk, ha én is ott vagyok mellette. Nemhogy nem haragszom, ha felszeded és megdugod, de még végig is nézném, sőt, esetleg be is szállnék.
#7929   2012. 07. 11. szerda 06:32
Bear Bear VIP
Jó a történet, remélem hamarosan lesz időd folytatni. smile
(Ez egy válasz pupava üzenetére (2012. 07. 09. hétfő 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 09. hétfő 16:19
Szép napot Mindenkinek! Pár nap kihagyás után megint lett egy kis idöm, folytatom történetünket, ha nincs ellene kifogásotok smile
Megérkeztünk tehát a kávézóba, percre pontosan megjöttek ök, is bemutatkozás, leültünk beszélgetni. Az rögtön nyilvánvaló volt, bár tudtuk a levélböl, hogy jóval idösebbek a kitüzött kornál, 63 illetve 65 évesek voltak, amolyan szimpi öregurak, egyikük normál alkatú és ösz, másikuk testesebb, pocakos, kopasz és szakállas. Ami rögtön az elején nyilvánvaló volt, hogy nagyon intelligens, müvelt emberekkel van dolgunk, mindketten diplomás mérnökök voltak. Szemmel láthatóan nagyon megtetszett nekik a párom, amit nem is csodáltam, hiszen feltünöen csinos, kicsit talán kihivó is volt akkor, mentek is a bókok ezerrel és majd felfalták a tekintetükkel smile
Belemélyedtünk a beszélgetésbe, megtudtuk, hogy egyikük özvegy, másikuk pedig elvált, és jó ideje nem voltak növel. Abszolút korrektek voltak, elmondtak mindent öszintén, és hogy nagyon örülnének, ha ez igy összejönne, és az eltérések ellenére mindketten kényeztethetnék páromat.
Egy kellemes órát töltöttünk a beszélgetéssel, annyiban maradtunk, hogy megbeszéljük a dolgot, és pár nap múlva jelentkezünk. Láttam párom vivódását, hiszen nem kimondottan erre vágyott, de azért izgatta is a gondolat, hogy két idös pasi, ráadásul hosszú ideje nö nélkül. Megbeszéltük, hogy átgondolja, és pár nap múlva elmondja hogy döntött, én abszolút nem akartam öt befolyásolni a döntésben, igy tehát izgatottan vártam...
#7930   2012. 07. 11. szerda 15:39
gumimaci16 gumimaci16 VIP
Belépsz a társkeresőbe ; "személyes adatok"alján vedd ki a pipát a "társkereső szabályzatát elfogadom"-nál ;nyomjad meg a mentést és innentől inaktív vagy nem látszik a társkeresőd, de még sem törölted teljesen.
Aztán ha élesíteni akarod wink , tedd vissza a pipát és mentsél smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 10. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849001)
2012. 07. 10. kedd 12:00
Sziasztok a múltkor írtam hogy megszületett az elhatározás a hármassal kapcs, és hát csináltam egy Társkerső "hirdetést" amire kaptunk kb. 35levelet, még végigolvasni is sok nemhogy választani smile ha valaki itt olvassa aki írt nekünk, nem bunkóságból nem válaszolunk csak nem győzzük a leveleket.
Amin meglepődtem, hogy azt hittem majd egyszerű lesz szelektálni mert sok lesz a nem megfelelő, és ehhez képest meg nagy részének a levele annyira szimpatikus hogy valami más módon kell kiválasztani a megfelelőt, valószínű először a távolság alapján próbálkozunk, de a végszót úgy is a párom mondja ki, én csak felderítem a terepet, választani neki kell, elvégre őt fogják kényeztetni smile
off, hogy tudom a társkereső hirdetésem inaktiválni?
#7931   2012. 07. 12. csütörtök 15:43
swing.parban swing.parban
Na gyerekek, mi is eljutottunk az első 4es felálláshoz. vigyor2
Azaz szombat du.-ra van megbeszélve a találka, már egy fél éve hogy megismertünk egy szimpi párt, azóta minden nap beszélünk mess-en és ha minden ok lesz akkor szombat este meg is fog történni az első. Nagy az izgalom, szorítsatok nekünk hogy jól teljen. Huhhhhh..... wave
#7932   2012. 07. 12. csütörtök 16:01
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP
Drukkolunk. Majd ha gondoljátok, jöhet egy élménybeszámoló is. smile
(Ez egy válasz swing.parban üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 12. csütörtök 15:43
Azaz szombat du.-ra van megbeszélve a találka, már egy fél éve hogy megismertünk egy szimpi párt, azóta minden nap beszélünk mess-en és ha minden ok lesz akkor szombat este meg is fog történni az első. Nagy az izgalom, szorítsatok nekünk hogy jól teljen. Huhhhhh..... wave
#7933   2012. 07. 13. péntek 12:34
Gyugyu62 Gyugyu62
Hajrá!
(Ez egy válasz swing.parban üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
#7934   2012. 07. 13. péntek 14:20
öszintén öszintén
Sziasztok
Van nekem egy csodás feleségem akivel 10 éve vagyunk együtt és szeretjük egymást.
kipróbáltuk a többest és nagyon jó volt,de ö megunta ,most én megbolondulok annyira szeretném hogy újra keféljük.
Hosszas viták után azt mondta hogy ,mindent megtesz értem és bárkivel lefekszik hogy én boldog legyek.
Kíváncsi lenék, hogy mit szóltok ehhez és hogy volt e már valaki így ?
#7935   2012. 07. 13. péntek 15:33
Gyugyu62 Gyugyu62
Nagyon érdekes helyzet.Igazi önzetlen ember a feleséged,büszke lehetesz rá! Szerencsés vagy!
#7936   2012. 07. 13. péntek 16:07
Johnny73 Johnny73
Ez valóban nagyon ritka, hogy valaki ilyen önzetlen legyen! Tiszta szívéből szeret téged. Én elhiszem hogy te nagyon szeretnéd, viszont egy javaslat. Én a helyedben nem erőltetném úgy a dolgot ezután. Lehet hogy egy kis idő után ő hozná fel újra a témát, hiszen aki kipróbálja a jót, nehezen tud lemondani róla! Szerintem várjál vele még egy kicsit, ő mondja ki a végső szót, hogy AKARNÁ! smile
(Ez egy válasz öszintén üzenetére (2012. 07. 13. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 13. péntek 14:20
Sziasztok
Van nekem egy csodás feleségem akivel 10 éve vagyunk együtt és szeretjük egymást.
kipróbáltuk a többest és nagyon jó volt,de ö megunta ,most én megbolondulok annyira szeretném hogy újra keféljük.
Hosszas viták után azt mondta hogy ,mindent megtesz értem és bárkivel lefekszik hogy én boldog legyek.
#7937   2012. 07. 13. péntek 16:11
nem1szer nem1szer
"őszintén" választ vársz erre?
Többen helyeselni fognak hogy csináljátok vagy épp micsoda önzetlen a párod. Én inkább azt mondom annyit mondogattad neki hogy inkább belemegy, csak hogy azt mondja magában hogy én megtettem amit a párom kért!
Viták után ment bele, nem úgy hogy jókedvűen, lazán, és nyugodtan megbeszéltétek....hanem annyit mondogattad neki hogy inkább beadta a derekát.
Én azt mondom hogy lesz még böjtje ennek a "kellből történő" dolognak. Akár ha megtörténik és nem úgy sül el ahogy a párodnak jó, ott helyben szemedre sütheti hogy csak miattad tette. És az rosz lesz az ott levő harmadiknak. Vagy később, épp olyankor amikor valami fáj neki, nem tetszik és azt mondja hogy csak azért tette mert annyira akartad ezt.
Én a helyedbe nem erőltettem volna ennyire. De ti azaz Te tudod, hogy ez neked miért ennyire fontos most. Nagyobb lett volna az élmény ha úgy valósul meg, hogy ő is akarja, annyira mint te!

jah..még egy apróság: ha azt mondta bárkivel lefekszik csak hogy bolgod legyél.... Szerintem Neked se mindegy, hogy bárkivel szexelne. Épp ez benne a lényeg, ha már szex mással is, az érdemelje meg őt!
(Ez egy válasz öszintén üzenetére (2012. 07. 13. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
#7938   2012. 07. 13. péntek 17:03
karpat57 karpat57
Öleld át, csókold meg és mondd neki, Szeretlek! De a többesről egy szót se! Nem éri meg. Fogadd el, hogy eltelt vele, most nem kívánja. Ha nagyon erőlteted, hiheti, hogy más nő kell neked! Én hagynám!
Sziasztok
#7939   2012. 07. 13. péntek 18:51
Sz-K-N78 Sz-K-N78
szerintem ha csak miattad teszi nem er az egesz semmit!en nem tudnam igy az biztos!(par ferfi tagja v.)üdv
(Ez egy válasz Gyugyu62 üzenetére (2012. 07. 13. péntek 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 13. péntek 12:34
Hajrá!
#7940   2012. 07. 14. szombat 13:36
X Törölt felhasználó (778755)
Hajrá!! wave
Baszámoló lesz?

... 395 396 397 398 399 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!