Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 398 399 400 401 402 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11663   2016. 01. 03. vasárnap 23:38
Nyúlmedve Nyúlmedve
Az írások valóságtartalma egy dolog, de igazándiból lényegtelen… eljen

Ilyen-olyan felmérések szerint a nők közel harmadának sohasem volt orgazmusa. Ezek fele élvezi ugyan a szexet, de nem képes elélvezni. A nők hatoda, tehát százból 16-17 nő abszolút semmiféle módon nem képes élvezni a szexet. :( Ez borzasztó!
Azok már a szerencsés nők, akik már nem csak élvezni képesek a szexet, de elélvezni is. Ezek többsége szerintem megismerte a saját testét annyira, hogy akár még egy ügyetlenebb partner mellett is képesek elélvezni, főleg ha vannak annyira vagányok illetve céltudatosak, hogy megmondják, mit s hogyan vágynak el a partnerüktől. Egy ügyes partner meg csodákra lehet képes náluk, és ha megvan a szerencsés adottságok szorzata, már új dimenziókba kerül a szex… mert
Mert … aztán vannak azok a nők, akik igazán szerencsések, akik könnyedén képesek ráhangolódni a szexre, akik nem válnak érzékennyé vagy csiklandóssá és akár többször is képesek elélvezni. Úgy tapasztaltam, hogy az orgazmusokat nem lehet a végtelenségig újrázni, azért mert a több orgazmusra képes nők többsége is elfárad/érzékennyé válik pár gyönyörhullám után. Valamint van, hogy akár egy tucatnyi is jöhet, ez a ritkaság, s van, hogy egy is pont elég. A megszokott mennyiségi meg valahol ezek közt található.

Azt a kijelentést is meg merem kockáztatni, hogy az összeszokott, egymást szerető párok esetében, akik kiismerték a másikat mert már sok-sok éve gyűrögetik a lepedőt közösen, azoknál harmonikusabbak, gyönyörtelibbek az együttlétek.
Amúgy szerintem a szexet, az orgazmust tanulni kell, a saját testét meg kell ismernie mindenkinek. Aztán ha már van partner, akkor a másik testét is meg kell „tanulni”, ki kell ismerni.
S ha létrejön a többes, akkor a férj és a feleség közösen képesek úgy irányítgatni, segíteni a harmadikat, hogy Ő is képes lesz még több gyönyör nyújtására, aminek a nő lesz a nyertese akkor is ha képes több orgazmusra, s akkor is ha nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 02. szombat 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 01. 02. szombat 14:53
Nem kételkedni akarok az írásodban, de számomra nagyon furcsa, hogy amíg a nők többsége nehezen, vagy egyáltalán nem él át orgazmust, akár egész élete alatt, addig az ide "nőként" történeteket megíró nők, csupán pár óra (vagy akár percek) alatt akár 10 orgazmusra és képesek.

Azt elhiszem, hogy minden férfi azt szeretné, hogy ilyen párja legyen. Talán pont ezért olyan mindig, mintha az ilyen történeteket férfiak írnák.

Azt is elhiszem, hogy az itt lévő zsebzsötemek egy része pont ilyen történetekre kíváncsi.

Nem kételkedem, és nem azért írom ezt, mert velem még nem történt ilyen, de pár női partenerimből kiindulva 2-3 orgazmus után (VALÓS! orgazmus) konkrétan nem bírtak felállni, nem hogy bármit is csinálni tovább. Nem vagyok nő, nem tudom kinél milyen a női orgazmus, tudom, hogy pár percen belül újra el lehet juttatni egy nőt. A kérdés, hogy utána mennyire kívánja már valóban? Jelenlegi páromnak 1 orgazmus orál által is bőven elég, hogy több percig pihenjen. Azt sem tartom kizártnak, hogy a pillanat heve okozhat érdekes dolgokat.

Most én leszek biztos az utálat tárgya, de nekem fura. Főleg amikor valaki a történet szinesítésére használja, és mondjuk az egy férfi. (Ezt most ne vedd magadra, ha nem vagy érintett.)
#11662   2016. 01. 03. vasárnap 13:28
nyitopar nyitopar
Többen is megírtátok, hogy miután megtörtént az, hogy más férfi is kapott lehetőséget arra, hogy párotokhoz férfiként közelítsen, a páros férfi tagja, a kettesben eltöltött szex közben iszonyatosan be volt gerjedve, és hatalmas szexet nyújtott a hölgyének smile

Saját tapasztalataim alapján, elmondhatom, hogy ez nálam sem szokott másképp lenni.

Ennek okai a kémiával magyarázhatóak, hiszen ilyenkor olyan érzések szabadulnak fel a férfiakban, mint a "dominancia" visszaállítása, a "tulajdon" jogos birtokba vétele.....

Ezt magamon csak akkor tapasztaltam, amikor mi voltunk a fogadó felek, és a Hölgy, akit éppen más pasi élveztetett előttem, érzelmileg is sokat jelentett nekem. Ha a hármas érzelem mentes volt, ez az ösztön nem indult be utána nálam.

Sokan felteszik a kérdést, hogyha szeretjük a párunkat, akkor hogyan vagyunk képesek más pasit is beengedni az örömök völgyébe?

Nem tudom megmagyarázni, de az biztos, hogy olyan érzés kavalkádot hoz a felszínre, ami amúgy nem megélhető.....

Látni öt így, engedni és vele együtt élvezni a benne rejlő szenvedélyeket, miközben tudjuk, hogy Ö mégis a miénk, és ezek az alkalmak csak "grátisz" az önzetlenség alkalmi oltárán.

Nem való ez mindenkinek, még azok közül sem akik itt vannak ezen a fórumon, és álló fütyivel borzonganak a gondolattól, hogy az Ö kedvesüket pedig nem.........

Én magam is találkoztam a baráti társaságunkban olyan hölggyel, aki elpanaszolta, hogy párjának megemlítette, hogy egy vibrátorral színesíthetnék a szexuális életüket. A pasi vérig sértődött, hetekig tartott megvigasztalni smile

Lássuk be, vannak olyan férfiak, akik betegesen tartanak attól, hogy a párjuknak bárhogy is, de jobb legyen mint vele. Betegesen félnek tőle, hogy a hölgyeknek kiderül, hogy azt nem csak úgy, és nem csak annyiszor lehet élvezni, mint amit Ö maga nyújtani tud.....Rettegnek tőle, hogy kiderül nem Ők az istenek, és nem az Övék a legnagyobb, legkeményebb.....

Sajnálom ezeket a Nőket, és szánom azokat a pasikat, akiknek a kedvese kénytelen titokban begyűjteni azokat az élményeket amit normál esetben otthon, mindenki örömére is megkaphatott volna.....
#11661   2016. 01. 03. vasárnap 12:47
nyitopar nyitopar
Az első szervezett hármasunk még az ÖKM-n keresztül lett leszervezve az akkori párommal. Kb 1 évet kérette magát, aztán amikor megtaláltuk a számára is szimpatikus partnert, hamar kijött belőle a szenvedély smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 03. vasárnap 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (970042)
2016. 01. 03. vasárnap 11:57
És ez működött is,mert kellett venni hozzá bátorságot a fotók előhívására,és elmenni a postára -mielött kézzel megírtad a levelet,és vártad izgatottan nyítottad ki a postaládát,p.fiokot.Ma fel sem kell állni a gép elől,jó v sem, A válaszra-ez is az. Könnyen játszanak kihasználják,játéknak veszik................................stb....
#11660   2016. 01. 03. vasárnap 11:57
X Törölt felhasználó (970042)
És ez működött is,mert kellett venni hozzá bátorságot a fotók előhívására,és elmenni a postára -mielött kézzel megírtad a levelet,és vártad izgatottan nyítottad ki a postaládát,p.fiokot.Ma fel sem kell állni a gép elől,jó v sem, A válaszra-ez is az. Könnyen játszanak kihasználják,játéknak veszik................................stb....
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2016. 01. 02. szombat 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 02. szombat 16:22
Nyilván nem egyszerű, de ha nem működne, ez a fórum sem létezne....

A felvetéssel kapcsolatban csak annyit, hogy a hármas szex már a 90-es években is megszervezhető volt. Igaz, akkor még csak újságok szakosodtak rá, GG és hasonlók akkor még nem voltak. Mi az akkori párommal az ÖKM-t olvasgattuk, és ott találtuk az első hármas élményünkhöz meg a partnerünket. Lassabb volt az ismerkedés, hiszen abban a formában még levél váltás volt a lehetséges kapcsolatok kialakítása. Kamus, nem válaszoló már akkor is volt, van és lesz is, de az internet megkönnyítette, felgyorsította a lehetőségeket.

Sőt, tovább megyek, már 20 évesen spontán is csöppentem bele hármas történetbe. Tehát a felvetésed, hogy nem kivitelezhető, messzemenően nem állja meg a helyét! mi magunk amikor keresgéltünk itt, kb 80 levelet kaptunk, ezt szűkítettük kb 10 olyan partnerre akik értelmes levelet írtak, korban, fizikálisan és a távolság szempontjából szóba jöhettek. Néhány levél váltás után, akiről az derült ki, hogy az elképzelések hasonlóak, megtörtént a találkozás. A végső döntést kedvesem hozta meg, és jól választott. A második találkozáskor megtörtént az együttlét is! Ez 15 éve nehezebben, lassabban volt megszervezhető, de már akkor is megvoltak az erre nyitni vágyó párok, partnerek!
#11659   2016. 01. 03. vasárnap 11:51
X Törölt felhasználó (970042)
Így igaz,Ha rendelkezik némi alappal-élménnyel-vággyal,lehet csiszolni,ha 30-40 éves koráig nem volt benne semmiben még otthon kettesben is csak na jólvan már.....
(Ez egy válasz ktina üzenetére (2016. 01. 02. szombat 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 02. szombat 15:24
Szia !
Teljesen igazad van.
Én a pár férji tagja vagyok.
A hármas szex tényleg csak azoknak a hölgyeknek való, akik rendelkeznek olyan képességekkel ,ami ehhez elengedhetetlen.
Az a hölgy aki évek alatt kifejleszti ezt a képességét az megteheti ezt a játékot.
Aki erre alkalmatlan azt hiába is csümüszkölné 2 férfi, csak fájna neki és unná.
Egy ilyenhez tényleg sok intelligencia kell mindhárom ember részéről.
Ez egy hármas játék ,tehát ha a nő nem élvezné az egész értelmét veszítené.
Amúgy barátunk aki 40 éves a szex végén megjegyezte nekem négyszemközt ,hogy ez mennyire jó hogy nejem így tudja élvezni .
Az orgazmuskézség agyban dől el ,de vibrátorral is fejleszthető smile Mi a vibrátor be sem vetettük az már dúrva lett volna attól bezsong a párom smile

Minden jót eme hideg napon!
#11658   2016. 01. 03. vasárnap 11:49
X Törölt felhasználó (879570)
Azért vidám lehet így a házimunka... nyes
Hányszor álltál meg eddig közben?
(Ez egy válasz Valamint üzenetére (2016. 01. 03. vasárnap 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 03. vasárnap 11:11
Haha!Én is házimunka közben próbálom olvasni az oldalt
#11657   2016. 01. 03. vasárnap 11:32
X Törölt felhasználó (938808)
A ferjed nem nagyon öreg hozzad?? 2015 eves nemsemmi! wow3
(Ez egy válasz Valamint üzenetére (2016. 01. 03. vasárnap 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 03. vasárnap 11:11
#11656   2016. 01. 03. vasárnap 11:11
Valamint Valamint
(Ez egy válasz ktina üzenetére (2016. 01. 02. szombat 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 02. szombat 18:14
Ilyen hosszúúúúúúúúú szövegbe esik néha hiba ,de közben mosogatok meg megy vasaló nem tudok mindent egyszerre.De magyarból azért 4-re érettségiztem.
Amúgy a neten már nem dívik a helyesírás 100% -Auchan smile

De szerintem a történet a lényeg ...vagy nem?
#11655   2016. 01. 03. vasárnap 09:41
X Törölt felhasználó (974612)
isteni worship
(Ez egy válasz ktina üzenetére (2016. 01. 02. szombat 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 02. szombat 13:52
Folytatom ..
Tehát ittunk pezsgőt nem túl sokat ...még a háló előtt ,koccintás stb.
De mivel már ismertük egymást megegyeztünk ,hogy levetkőzünk és befekszünk az ágyba mindhárman meztelenül .
Én középen a pasik melettem.Fúrcsa volt mivel nem voltam még ilyen helyzetben .Férjem elkezdett símogatni és vele együtt partnerünk is.Férjem megcsókolt Z, símogatott.De ,akkor már mindketten szorosan mellettem.
Z .egyik kezével elkezdte símogatni a hüvely körül amitől teljesen benedvesedtem.Férjem mondta ,hogy smárolj egy kicsit Z.vel.Hát mi úgy egymásnak estünk mint két tini csókolóztunk mint az őrültek közben az újjait benyomva szépen orgazmusig vitt.Iszonyú nagyot élveztem.Közben férjem felé fordultam és vele is olyan smárolást nyomtam le mint még soha.De mindeközben azért beszélgettünk nem némán csináltuk .Férjem mondta Z-nek ,hogy ha úgy gondolja Próbálja meg velem a behatolást .Kicsit nehezen merevedett neki lehet a helyzettől ,de egy kis símogatás után tettrekészen misszionárius pózban behatolt és elkezdett dugni ,azonnal elélveztem és szinte folyamatos orgazmusaim voltak.Ekkor ő még nem élvezett el.Cseréltek és párom is behatolt veli addíg csókolóztam simogatott megint orgazmusok .És megint Z jött betette és elkezdett dugni már mozogtunk istenesen csattogtak a testrészek férjem csókolt Z. alám nyúlva kiemelt és belém élvezett ,persze én is olyat élveztem hogy csak na.Ezután párom jött behatolt a teli hüvelybe álló farokkal és párat mozdult majd bennhagyva fínoman elélveztetett--nagyon jó volt.Ő még nem élvezett el.Kihúzta mert nagyon sikamlós voltam az izgalomtól és Z .spermájától.Érezni lehett e friss ondó illatát amit Z . belém engedett .Férjem most a lábaim között kezével csinálta Z. smárolt velem és újjazott.2 perc múlva párom is elélvezett a keze által ,de akkorát hogy a lábam közül ahol tárdelta az arcomig lövelt egy iszonyú adagot még Z . arca is kapott csak nevettünk egyet.de nagyon jó volt.
Több pózt nem próbáltunk most felöltöztünk még kicsit iszogattunk ,ez nekünk így is nagy élmény volt.Z nem aludt nálunk hajnal 2 körül elment.Kettesben maradtunk párommal és mentünk lefeküdni ,de én még annyira felvoltam izgulva hogy ráültem a farkára és vagy 3-4 iszonyú orgazmus kihajtottam magamból-Meg is jegyeztem a férjemnek ,hogy ez még kellett smile
Reméljük legközelebb a 3- as más örömeit is bővíthetjük orális , hátulról behatolás stb.de ne legyünk telhetetlenek. smile

Ktina
#11654   2016. 01. 03. vasárnap 09:26
ktina ktina
Köszönjük, amit írtál.
Igen jó egy ilyen élmény ,de rengeteget tettünk és dolgoztunk érte ,nekünk "sajnos", csak így jött össze .
Van akinek egyszerűbb gyorsabb.
De folytatni fogjuk ,mert jó hatással van mind a feleségre és a férjre és barátunkra is.

üdv!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 03. vasárnap 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1198432)
2016. 01. 03. vasárnap 09:12
dako84!
Mindenki más, ha az én sztorimat olvasod akkor abban sem az van, hogy mennyi hihetetlen orgazmusom volt. De a párommal van hogy folyamatos orgazmusom van míg kényeztet és percekig én sem bírok megmozdulni és lábra állni.
Ktina-t irigylem, és gratula az élményhez, jó lenne valami hasonló szuper dologban részt venni smile
nyitopárral tökéletesen egyetértek a Nőket illetően. smile
#11653   2016. 01. 03. vasárnap 09:12
X Törölt felhasználó (1198432)
dako84!
Mindenki más, ha az én sztorimat olvasod akkor abban sem az van, hogy mennyi hihetetlen orgazmusom volt. De a párommal van hogy folyamatos orgazmusom van míg kényeztet és percekig én sem bírok megmozdulni és lábra állni.
Ktina-t irigylem, és gratula az élményhez, jó lenne valami hasonló szuper dologban részt venni smile
nyitopárral tökéletesen egyetértek a Nőket illetően. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 02. szombat 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem kételkedni akarok az írásodban, de számomra nagyon furcsa, hogy amíg a nők többsége nehezen, vagy egyáltalán nem él át orgazmust, akár egész élete alatt, addig az ide "nőként" történeteket megíró nők, csupán pár óra (vagy akár percek) alatt akár 10 orgazmusra és képesek.

Azt elhiszem, hogy minden férfi azt szeretné, hogy ilyen párja legyen. Talán pont ezért olyan mindig, mintha az ilyen történeteket férfiak írnák.

Azt is elhiszem, hogy az itt lévő zsebzsötemek egy része pont ilyen történetekre kíváncsi.

Nem kételkedem, és nem azért írom ezt, mert velem még nem történt ilyen, de pár női partenerimből kiindulva 2-3 orgazmus után (VALÓS! orgazmus) konkrétan nem bírtak felállni, nem hogy bármit is csinálni tovább. Nem vagyok nő, nem tudom kinél milyen a női orgazmus, tudom, hogy pár percen belül újra el lehet juttatni egy nőt. A kérdés, hogy utána mennyire kívánja már valóban? Jelenlegi páromnak 1 orgazmus orál által is bőven elég, hogy több percig pihenjen. Azt sem tartom kizártnak, hogy a pillanat heve okozhat érdekes dolgokat.

Most én leszek biztos az utálat tárgya, de nekem fura. Főleg amikor valaki a történet szinesítésére használja, és mondjuk az egy férfi. (Ezt most ne vedd magadra, ha nem vagy érintett.)
#11652   2016. 01. 03. vasárnap 08:57
X Törölt felhasználó (1245682)
Kedves párt ,hölgyet kényeztetnék,szenvedélyes szexre,masszázsra .Szeretem más puncit dugni,nagyon jó.
Leveleket privátban,szeretnél többet megtudni kérdez!
#11651   2016. 01. 02. szombat 18:41
zboy2 zboy2
A történet tetszett, szuper este lehetett smile

Mindig van 1-2 személy akinek nincsen jobb dolga, mint a helyesírási hibák keresése...
(Ez egy válasz ktina üzenetére (2016. 01. 02. szombat 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 02. szombat 18:14
Ilyen hosszúúúúúúúúú szövegbe esik néha hiba ,de közben mosogatok meg megy vasaló nem tudok mindent egyszerre.De magyarból azért 4-re érettségiztem.

#11650   2016. 01. 02. szombat 18:23
ktina ktina
Ez a helyes megélni a vágyainkat nem csak álmodozni.
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2016. 01. 02. szombat 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 02. szombat 10:09
Tulajdonképpen, nem is az a lényeg, hogy ki választja ki a harmadikat. Ennél lényegesebb, ha meg van a vágy, a bizalom és önzetlenség egy párosban, akkor merjék megélni a vágyaikat.

Az ideális férfi álma egy Nő, akinek odaadhatja a világot smile
#11649   2016. 01. 02. szombat 18:14
ktina ktina

(Ez egy válasz zenitó üzenetére (2016. 01. 02. szombat 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 02. szombat 16:07
Ha már ennyire sok intelligenciád van akkor miért írod az ujjazást hosszú ú-val kétszer is?
#11648   2016. 01. 02. szombat 16:36
maarimar maarimar
eljen worship
(Ez egy válasz ktina üzenetére (2016. 01. 02. szombat 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia !
Teljesen igazad van.
A hármas szex tényleg csak azoknak a hölgyeknek való, akik rendelkeznek olyan képességekkel ,ami ehhez elengedhetetlen.
Az a hölgy aki évek alatt kifejleszti ezt a képességét az megteheti ezt a játékot.
Aki erre alkalmatlan azt hiába is csümüszkölné 2 férfi, csak fájna neki és unná.
Amúgy barátunk aki 40 éves a szex végén megjegyezte nekem négyszemközt ,hogy ez mennyire jó hogy nejem így tudja élvezni .
Az orgazmuskézség agyban dől el ,de vibrátorral is fejleszthető smile Mi a vibrátor be sem vetettük az már dúrva lett volna attól bezsong a párom smile

#11647   2016. 01. 02. szombat 16:32
nyitopar nyitopar
Mint mi pasik, a Nők sem egyformák. Tovább megyek, egy Nő sem ugyan az a Nő különböző férfiak mellett.

Az én kedvesemnek is simán meg tud lenni akár 5-6 orgazmus is, míg elmondása szerint a volt férjével néha-néha jó volt, ha egy sikerült. Ez több dologtól is függ szerintem, de legfőképpen a kémiától! Aztán a pasitól, annak technikájától, türelmétől! Ha a Nő ráhangolt, és egyben van minden, szinte minden Nőből fantasztikus dolgok hozhatóak ki smile

#11646   2016. 01. 02. szombat 16:22
nyitopar nyitopar
Nyilván nem egyszerű, de ha nem működne, ez a fórum sem létezne....

A felvetéssel kapcsolatban csak annyit, hogy a hármas szex már a 90-es években is megszervezhető volt. Igaz, akkor még csak újságok szakosodtak rá, GG és hasonlók akkor még nem voltak. Mi az akkori párommal az ÖKM-t olvasgattuk, és ott találtuk az első hármas élményünkhöz meg a partnerünket. Lassabb volt az ismerkedés, hiszen abban a formában még levél váltás volt a lehetséges kapcsolatok kialakítása. Kamus, nem válaszoló már akkor is volt, van és lesz is, de az internet megkönnyítette, felgyorsította a lehetőségeket.

Sőt, tovább megyek, már 20 évesen spontán is csöppentem bele hármas történetbe. Tehát a felvetésed, hogy nem kivitelezhető, messzemenően nem állja meg a helyét! mi magunk amikor keresgéltünk itt, kb 80 levelet kaptunk, ezt szűkítettük kb 10 olyan partnerre akik értelmes levelet írtak, korban, fizikálisan és a távolság szempontjából szóba jöhettek. Néhány levél váltás után, akiről az derült ki, hogy az elképzelések hasonlóak, megtörtént a találkozás. A végső döntést kedvesem hozta meg, és jól választott. A második találkozáskor megtörtént az együttlét is! Ez 15 éve nehezebben, lassabban volt megszervezhető, de már akkor is megvoltak az erre nyitni vágyó párok, partnerek!
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2016. 01. 02. szombat 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 02. szombat 10:09
Tulajdonképpen, nem is az a lényeg, hogy ki választja ki a harmadikat. Ennél lényegesebb, ha meg van a vágy, a bizalom és önzetlenség egy párosban, akkor merjék megélni a vágyaikat.

Az ideális férfi álma egy Nő, akinek odaadhatja a világot smile
#11645   2016. 01. 02. szombat 16:07
zenitó zenitó VIP
Ha már ennyire sok intelligenciád van akkor miért írod az ujjazást hosszú ú-val kétszer is?
Szia !
Teljesen igazad van.

#11644   2016. 01. 02. szombat 15:24
ktina ktina
Szia !
Teljesen igazad van.

... 398 399 400 401 402 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!