Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 405 406 407 408 409 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11523   2015. 12. 10. csütörtök 14:25
X Törölt felhasználó (890770)
Ezt teljesen igaz smile Akivel nem szeretnék csókolózni azzal valószínűleg mást sem.
#11522   2015. 12. 10. csütörtök 13:19
X Törölt felhasználó (465100)
Semmi indulat! smile

Értsd már meg nem a Te elgondolásoddal van bárkinek is problémája. Nyilván úgy éli az életét mindenki, ahogy akarja!
A kérdés a csók kitüntetett szerepére vonatkozik, ahogy azt az első vonatkozó hozzászólás fölvetette, amire Te ráerősítettél. Magyarázatot vártam volna, mire ez a kitüntetett szerep. A kérdések megválaszolatlanok. Talán mert nincsenek is válaszok? Mert ez a csók téma egy kifordított logika szüleménye? Egy olyan logikáé, amivel a prostituáltak próbálják óvni a lelküket, sikertelenül? Mert mi magyarázná, hogy a csók fontosabb, mint egy szeretkezés? :(

Érzelem nélküli szex....

Nyilván csak saját tapasztalatból tudok kiindulni, de az én élmény anyagom alapján kijelentem, hogy soha semilyen körülmények között sem lettem volna képes semmire egy olyan emberrel, akivel legalább az alapvető szimpátia nem volt meg. Tehát akár swingerezés közben is, akivel szexeltem, akár barátok is lehettünk volna, mert a vonzalom megvolt. Akivel nincs ott nincs szex... nyes
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 12. 10. csütörtök 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2015. 12. 10. csütörtök 12:27
Az álláspontom - ami, mint ki is emeltem, az én álláspontom - erről úgy érzem kifejtettem.
A fórum nem a csókról és nem az én érzelmi- és gondolatvilágomról szól.
Ahogy az is rád tartozik hogy kivel csókolóztál és kivel dugtál! smile

No...világbéke!
#11521   2015. 12. 10. csütörtök 12:27
ravenna ravenna VIP Admin
Az álláspontom - ami, mint ki is emeltem, az én álláspontom - erről úgy érzem kifejtettem.
A fórum nem a csókról és nem az én érzelmi- és gondolatvilágomról szól.
Ahogy az is rád tartozik hogy kivel csókolóztál és kivel dugtál! smile

No...világbéke!
#11520   2015. 12. 10. csütörtök 12:14
Értem amit a csókról írsz. De szerinted ez nem vonatkozik a szex más formáira?

Tehát a csók (smár) kivált hormon választ, de a szeretkezés (baszás) nem?
Ezt nem értem! Jó lenne, ha megmagyaráznád!

Semmi bajom a kurvákkal, csak azt gondolom, hogy ez a "tiltott csók" dolog a kurva romantikából jön, ahogy az be is bizonyosodott. smile

Egyébként én azzal csókolózom, akivel kedvem van, de akivel nincs kedvem csókolózni, még kevesebb kedvem van dugni. smile
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 12. 10. csütörtök 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2015. 12. 10. csütörtök 11:49
Nem hinném hogy félreértem a dolgokat. Inkább ragaszkodsz valamihez, ahogy én is.

A feltevés pedig nem hiszem hogy idevág a topik témájához, de ha már ennyire rágjuk ezt a dolgot... Engedd már meg hogy ki az akivel csókolózni akarok, vágyom és ki az akivel nem.
A csók mögött rengeteg érzelmi dolog van sok-sok embernél. Nem csak a nőknél. A csók közben amúgy is rengeteg biológiai változás is végbe megy a testben, ahogy a szex közben is. Nagyon sok ember csók közben a szemét is becsukja, hogy még inkább átadja magát az érzésnek amit átél, amit átad a másik félnek. Szóval részemről nem mindegy hogy az akivel csukott szemmel még inkább átadom magam valami különlegesnek, az kicsoda. Válogatunk, mint emberek.
De kössük be a szemed, kedves Vulvofil! Lehet nem fogod sokáig észrevenni hogy egy fiatal 20 éves lánnyal csókolózol, vagy egy 40-essel. Persze a tapasztalat mindkét részről kell. Persze ha pasival smárolnál észrevennéd hogy borostás, tehát ez kiesik, de ha a szemed továbbra is be van kötve, nem jössz rá, hogy férfi vagy nő kapta be az épp ágaskodó farkad. Tudom a példa most extrém és provokatív, de ugye kell a partner felé figyelem, kontakt és vágy. Nos, nekem a csók ilyen. És biztos vagyok benne hogy még sok nőnek hozzám hasonlóan.
A csók attól kitüntetett hogy nem csak a vágy vezérli, hanem az érzelem. Ha már emberré váltunk, az a lehetőségünk is meg van hogy a szex örömszerzés legyen, ne csak fajfenntartás. Bár tény, az állatvilágban is akadnak emlősök akik élvezetből is szexelnek, úgy érzem hogyha már vannak olyan párok, férfiak és nők aki mernek úgy nyitni, hogy ezt a fajta élményt ne csak kettesben de többesben vagy épp "idegennel" is élvezzék: tudjuk elfogadni a saját szabályaikat.
Engem egy cseppet se zavar ha X párja Y a neki tetsző Z-vel elsőre vagy századikra kezd smárolni, csókolózni. Ez az ő dolguk. De fogadjátok már el, hogy mindenkinél mindenben más az értékrend. Amúgy az elgondolkodtat hogy annyira kiemeltétek hogy csini nővel simán csókolóznátok de kurvával nem... Az a világ nem jött el, és nem is fog, amikor bárkiről tudod hogy nem árulja-e épp valahol a testét. Mi van akkor ha beleszaladtok egy olyan lányba, aki ha épp nem nálatok örömködik, unalmas hétköznapjain, vagy havonta, félévente "dubajozik" ....hm?
#11519   2015. 12. 10. csütörtök 11:49
Nem hinném hogy félreértem a dolgokat. Inkább ragaszkodsz valamihez, ahogy én is.

A feltevés pedig nem hiszem hogy idevág a topik témájához, de ha már ennyire rágjuk ezt a dolgot... Engedd már meg hogy ki az akivel csókolózni akarok, vágyom és ki az akivel nem.
A csók mögött rengeteg érzelmi dolog van sok-sok embernél. Nem csak a nőknél. A csók közben amúgy is rengeteg biológiai változás is végbe megy a testben, ahogy a szex közben is. Nagyon sok ember csók közben a szemét is becsukja, hogy még inkább átadja magát az érzésnek amit átél, amit átad a másik félnek. Szóval részemről nem mindegy hogy az akivel csukott szemmel még inkább átadom magam valami különlegesnek, az kicsoda. Válogatunk, mint emberek.
De kössük be a szemed, kedves Vulvofil! Lehet nem fogod sokáig észrevenni hogy egy fiatal 20 éves lánnyal csókolózol, vagy egy 40-essel. Persze a tapasztalat mindkét részről kell. Persze ha pasival smárolnál észrevennéd hogy borostás, tehát ez kiesik, de ha a szemed továbbra is be van kötve, nem jössz rá, hogy férfi vagy nő kapta be az épp ágaskodó farkad. Tudom a példa most extrém és provokatív, de ugye kell a partner felé figyelem, kontakt és vágy. Nos, nekem a csók ilyen. És biztos vagyok benne hogy még sok nőnek hozzám hasonlóan.
A csók attól kitüntetett hogy nem csak a vágy vezérli, hanem az érzelem. Ha már emberré váltunk, az a lehetőségünk is meg van hogy a szex örömszerzés legyen, ne csak fajfenntartás. Bár tény, az állatvilágban is akadnak emlősök akik élvezetből is szexelnek, úgy érzem hogyha már vannak olyan párok, férfiak és nők aki mernek úgy nyitni, hogy ezt a fajta élményt ne csak kettesben de többesben vagy épp "idegennel" is élvezzék: tudjuk elfogadni a saját szabályaikat.
Engem egy cseppet se zavar ha X párja Y a neki tetsző Z-vel elsőre vagy századikra kezd smárolni, csókolózni. Ez az ő dolguk. De fogadjátok már el, hogy mindenkinél mindenben más az értékrend. Amúgy az elgondolkodtat hogy annyira kiemeltétek hogy csini nővel simán csókolóznátok de kurvával nem... Az a világ nem jött el, és nem is fog, amikor bárkiről tudod hogy nem árulja-e épp valahol a testét. Mi van akkor ha beleszaladtok egy olyan lányba, aki ha épp nem nálatok örömködik, unalmas hétköznapjain, vagy havonta, félévente "dubajozik" ....hm?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 10. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)
2015. 12. 10. csütörtök 11:34
Kedves Ravenna!

Kicsit félreérted a dolgokat. Szerintem senki nem akarja előírni hogyan viselkedj, mit tegyél, mit ne tegyél egy adott szexuálisan telített helyzetben.

A fölvetés az volt, hogy milyen dolog már csókolózni, adott helyzetben. Tehát az ítélet a másik oldalról jött. A kérdés az, mitől kitüntetett a csók. smile
#11518   2015. 12. 10. csütörtök 11:34
Kedves Ravenna!

Kicsit félreérted a dolgokat. Szerintem senki nem akarja előírni hogyan viselkedj, mit tegyél, mit ne tegyél egy adott szexuálisan telített helyzetben.

A fölvetés az volt, hogy milyen dolog már csókolózni, adott helyzetben. Tehát az ítélet a másik oldalról jött. A kérdés az, mitől kitüntetett a csók. smile
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 12. 10. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2015. 12. 10. csütörtök 09:12
Ha egy férfiakról szóló topikban nőként valaki véleményt formál, esélyes rá, hogy nem igazán fogják a jelen lévő urak azt érteni, amire egy nő gondol.

Ha Nektek férfiaknak a csók csak akkor nem megy, ha kurvával vagytok, vagy kurvával lennétek, akkor ez megtisztelő azokra nézve akik nőként itt véleményt formáltak. Így rám is. Ráadásul a helyzetben ott a paradox is, mert akad itt a topikban olyan akivel találkoztam swingerklubban, voltunk együtt és nem hiányzott neki a csók!
Az hogy kivel és miért csókolózom, vagy épp más nő vagy másik férfi kit csókol meg és kit nem azt dönthessék már el ők. Nem kéne pálcát törni a másik felett, mert ez számára nem megy, nem kívánt dolog. Mellékesen pedig épp erre a beszélgetésre egy másik fórumban valaki azt írta, hogy az aki bárkivel tud csókolózni, annak valahol az is mindegy, hogy néz ki a másik fél, hiszen csukott szemmel smárol. Érdekes érv!
De téma off.

És az is jó lenne ha visszatérnénk a fórumszál címéhez! smile
#11517   2015. 12. 10. csütörtök 09:37
X Törölt felhasználó (104575)
Tegyük fel, összejövök egy kis aranyos, huszonéves, 50 kilós, csini fizetős leánykával. Bejön a csajszi, mert jól néz ki, (hiszen azért megyek hozzá) nem egy 80 kilós 50 éves leharcolthoz.
Hetedszerre vagyok nála, nyilván szerelemről szó nincs, de például ha neki belefér, miért ne csőrözhetnék vele, rövidebb, hosszabb ideig ?
Azért mert másfél órája épp valakit cumizott ?
De akkor ezzel az erővel a páromat se nyelvezhetem meg vasárnap reggel, mert szombat este 23 óra 35 perckor épp egy idegen farkat szopizott ?!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 12. 10. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
Ha egy férfiakról szóló topikban nőként valaki véleményt formál, esélyes rá, hogy nem igazán fogják a jelen lévő urak azt érteni, amire egy nő gondol.

Ha Nektek férfiaknak a csók csak akkor nem megy, ha kurvával vagytok, vagy kurvával lennétek, akkor ez megtisztelő azokra nézve akik nőként itt véleményt formáltak. Így rám is. Ráadásul a helyzetben ott a paradox is, mert akad itt a topikban olyan akivel találkoztam swingerklubban, voltunk együtt és nem hiányzott neki a csók!
Az hogy kivel és miért csókolózom, vagy épp más nő vagy másik férfi kit csókol meg és kit nem azt dönthessék már el ők. Nem kéne pálcát törni a másik felett, mert ez számára nem megy, nem kívánt dolog. Mellékesen pedig épp erre a beszélgetésre egy másik fórumban valaki azt írta, hogy az aki bárkivel tud csókolózni, annak valahol az is mindegy, hogy néz ki a másik fél, hiszen csukott szemmel smárol. Érdekes érv!
De téma off.

#11516   2015. 12. 10. csütörtök 09:26
Szó nincs arról, hogy azt erőltetném, hogy nyugodtan csókolózzon a hölgy a harmadik féllel, ha már minden bizonnyal úgyis kefélni fognak, hamár úgyis a hölgy szájában ficánkol, rövidebb hosszabb ideig a harmadik fél farka.
Én csak azt mondom, szerintem belefér, nem baj, ha ilyen történik.
Ha meg már, (mint írtam) nem először van itt a harmadik, és jó pár mindenem túl vagyunk, vannak, akkor meg főleg.
ravenna VIP Admin

De téma off.

#11515   2015. 12. 10. csütörtök 09:21
Elvtárs ?????? 2015 ben ??? Úr, kérem szépen úr !!!
Giccsfilm vagy nem, nekem onnan maradt meg.
A megtörtént dolgok nem hatottak a lelkemre különösebben, negatívan meg legfőképp nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 10. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 10. csütörtök 08:46
Szia alezredes1 elvtárs a puncik és a puncisok szeretetében és tiszteletében! smile

Azt sejtettem, hogy ez a "tiltott csók" dolog a kurvák világából jön, no de hogy egyenesen a XX. század egyik legokádékabb giccsfilmjéből? Köszönöm Neked az infót! nyes

Amúgy látom a téma kezd teljesen ésszerű keretek közé terelődni.

Fölvetődött bennem egy olyan gondolat, amit többször forgattam már magamban, de valahogy nem fogalmaztam meg, csomó olyan ember-emberpár van, akik rászánják maguk egyfajta szexuális nyitásra testileg, de lelkileg nem szánják rá magukat. Sőt azzal áltatják maguk, hogy egy többesezés, vagy swingerezés majd egyáltalán nem hat a lelkükre. Ezt csók témát is egy kicsit e körbe vágónak érzem. Azaz ha nem csókolózom, majd jól kívül tudok maradni. smile
Vicces!
De a legnagyobb baj az, hogy pont így lehet a leginkább sérülni. Mert ha valaki testileg-lelkileg fölkészült, elhatározott mi történhet? Ha valami negatív történik megbeszéljük, földolgozzuk, de ha magunknak se valljuk be, ha nem merünk szembenézni vele, akkor bizony belülről rombol.

Azzal meg ne áltassa magát senki, hogy a szex bármilyen formája nem fog hatni, a lelkére, a személyiségére. Csak az nem mindegy, hogy egy élmény éri, amiből tanul, vagy egy trauma, amiben sérül.
#11514   2015. 12. 10. csütörtök 09:12

De téma off.

#11513   2015. 12. 10. csütörtök 08:46
Szia alezredes1 elvtárs a puncik és a puncisok szeretetében és tiszteletében! smile

Azt sejtettem, hogy ez a "tiltott csók" dolog a kurvák világából jön, no de hogy egyenesen a XX. század egyik legokádékabb giccsfilmjéből? Köszönöm Neked az infót! nyes

Amúgy látom a téma kezd teljesen ésszerű keretek közé terelődni.

Fölvetődött bennem egy olyan gondolat, amit többször forgattam már magamban, de valahogy nem fogalmaztam meg, csomó olyan ember-emberpár van, akik rászánják maguk egyfajta szexuális nyitásra testileg, de lelkileg nem szánják rá magukat. Sőt azzal áltatják maguk, hogy egy többesezés, vagy swingerezés majd egyáltalán nem hat a lelkükre. Ezt csók témát is egy kicsit e körbe vágónak érzem. Azaz ha nem csókolózom, majd jól kívül tudok maradni. smile
Vicces!
De a legnagyobb baj az, hogy pont így lehet a leginkább sérülni. Mert ha valaki testileg-lelkileg fölkészült, elhatározott mi történhet? Ha valami negatív történik megbeszéljük, földolgozzuk, de ha magunknak se valljuk be, ha nem merünk szembenézni vele, akkor bizony belülről rombol.

Azzal meg ne áltassa magát senki, hogy a szex bármilyen formája nem fog hatni, a lelkére, a személyiségére. Csak az nem mindegy, hogy egy élmény éri, amiből tanul, vagy egy trauma, amiben sérül.
#11512   2015. 12. 09. szerda 21:07
No, úgy látom, ma sok mindenkivel egyetértek, köztük ezzel a véleménnyel is !!! Persze, egy fizetős leányzónál más a csók esetleges megléte, de ez a topik nem ribikről szól ha jól tudom.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 12. 09. szerda 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 09. szerda 21:01
Csatlakozom Alezredes véleményéhez.
Szerintem is hozzátartozik a csók a szexhez. Köszönéskor tényleg elég a puszi, miért is lenne rögtön az ismerkedés elején romantikus csók? A hangulatot el kell érni, a csókot ki kell érdemelni. A csók kvázi ugyanúgy az előjáték része, mint a felfedező simogatások, tapogatózások, a lassú vetkőztetés, a fokozatos felpörgés.
Miféle álszent dolog lenne az, hogy a nyalás és szopás oké, de a csók nem?
Szerintem inkább a szájba élvezés az, ami a választóvonal. No, azt azért akárkinek azért mégsem! Mint ahogyan óvszer nélkül sem hagynánk senkit becsusszanni a gyönyörök csodás kertjébe.

Én nem járok fizetős nőkhöz, méltóságon alulinak tartom az ilyesmit, de azt viszont természetesnek tartom, hogy egy fizetős nőt nem csókolgat az ember. Azért ne vegyünk már egy kalap alá egy házasságban élő nőt, egy többesre vágyó pár izgalmas nőtagját egy kurvával! Ég és föld van a kettő között! A kurva pénzért teszi szét a lábát bárkinek, aki fizet érte, míg egy feleség az izgalomért, a gyönyörért engedi magához közel a „harmadikat”. A harmadikat, akit többnyire komoly szelektálás után választanak ki, tartanak arra érdemesnek, hogy olyan nő ágyékának, testének s lelkének legyen gyönyörforrása, akit nem kaphat ám meg akárki fia...
#11511   2015. 12. 09. szerda 21:01
Nyúlmedve Nyúlmedve
Csatlakozom Alezredes véleményéhez.
Szerintem is hozzátartozik a csók a szexhez. Köszönéskor tényleg elég a puszi, miért is lenne rögtön az ismerkedés elején romantikus csók? A hangulatot el kell érni, a csókot ki kell érdemelni. A csók kvázi ugyanúgy az előjáték része, mint a felfedező simogatások, tapogatózások, a lassú vetkőztetés, a fokozatos felpörgés.
Miféle álszent dolog lenne az, hogy a nyalás és szopás oké, de a csók nem?
Szerintem inkább a szájba élvezés az, ami a választóvonal. No, azt azért akárkinek azért mégsem! Mint ahogyan óvszer nélkül sem hagynánk senkit becsusszanni a gyönyörök csodás kertjébe.

Én nem járok fizetős nőkhöz, méltóságon alulinak tartom az ilyesmit, de azt viszont természetesnek tartom, hogy egy fizetős nőt nem csókolgat az ember. Azért ne vegyünk már egy kalap alá egy házasságban élő nőt, egy többesre vágyó pár izgalmas nőtagját egy kurvával! Ég és föld van a kettő között! A kurva pénzért teszi szét a lábát bárkinek, aki fizet érte, míg egy feleség az izgalomért, a gyönyörért engedi magához közel a „harmadikat”. A harmadikat, akit többnyire komoly szelektálás után választanak ki, tartanak arra érdemesnek, hogy olyan nő ágyékának, testének s lelkének legyen gyönyörforrása, akit nem kaphat ám meg akárki fia...
#11510   2015. 12. 09. szerda 20:54
No kérem szépen, ez a hozzászólás akár tőlem is lehetett volna, annyira egyet tudok érteni vele.
Maradjunk annyiban, és nem további vitát gerjesztve, a véleményem "röviden" :
Sosem bántam, ha bárkivel is elcsattant, egyszer, többször, sokáig, stb egy kis csók, smár, csőrözés, kinek hogy tetszik.
Magam röhögtem volna magamon, ha azt kérem a páromtól, te, figyu, ne smacizzatok már itt előttem, mert az olyan bizamas ! Dugni dughattok, az nem bizalmas. Eszembe sem jutott volna szólni, rászólni, négyszemközt, vagy bárhogy a harmadik félre, hogy ne dugd már a nyelvedet a párom szájába ! A farkadat később igen, a nyelvedet a puniba igen, de csőrözés, az ne legyen már, ha nem baj.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1191152)
2015. 12. 09. szerda 19:54
Ahogy a többiek mondják a csók érzelmi bizalmas intimebb dolog smile na igen. De nekem ez magas, hogy mivel bensőségesebb az hogy csókolóznak,vagy ha pl. a párom a szájába veszi az adott pasi farkát? Jaa szopni lehet csókolni nem vigyor5
Akkor nézzük a dolgot fordítva a többiek akik a "csók érzelmi "dolgot osztják, egy esetleges megcsalás után ahogy a párjuk bevallja: bocsi Lajosom de elkell mondjam valakit ma leszoptam.. jobban elszívlelnék minthogy bocsi de megcsókoltam? Normális ismerkedésnél is a csókkal kezdünk nem a dugással,majd ha megkedveltem megcsókolom? Nem. Ezért is írom a szexnél nincs érzelmesebb és bizalmasabb dolog véleményem szerint. Ha nyitottak vagyunk arra hogy bevonjunk valakit,a párunk (önfeledten) jól érezze magát és a partner is,hogy szexeljenek, a csók az alap dolog kellene legyen... Ha meg felvetné egy pár vagy valamelyik tagja hogy a csóktól fellángolhat valami akkor érzelmileg bizalmilag gyengék a nyitásra is. Ha meg a nő mondja hogy a csókot csak a férjnek tartogatja az is fura,mert a puncus lehet másé? Na nee. wave
#11509   2015. 12. 09. szerda 20:28
X Törölt felhasználó (1132332)
Mindenkinek lehet saját véleménye a csókolózásról. De a partnerét illik és elvárt tiszteletben tartani! Sokszor ilyenek miatt "bukik" el a találkozás. A "jelentkező" néha meg akarja győzni a "fogadót", miért nem jók azok a feltételek, amit vele szemben támasztanak. Biztos oka van annak, hogy milyen elvárások alapján keresnek partnert a hirdetők. Aki megfelel és elfogadja ezeket jöhet, aki nem és filozofálgat megy a levesbe. Okoskodni az iskolában kell.
#11508   2015. 12. 09. szerda 19:54
X Törölt felhasználó (1191152)
Ahogy a többiek mondják a csók érzelmi bizalmas intimebb dolog smile na igen. De nekem ez magas, hogy mivel bensőségesebb az hogy csókolóznak,vagy ha pl. a párom a szájába veszi az adott pasi farkát? Jaa szopni lehet csókolni nem vigyor5
Akkor nézzük a dolgot fordítva a többiek akik a "csók érzelmi "dolgot osztják, egy esetleges megcsalás után ahogy a párjuk bevallja: bocsi Lajosom de elkell mondjam valakit ma leszoptam.. jobban elszívlelnék minthogy bocsi de megcsókoltam? Normális ismerkedésnél is a csókkal kezdünk nem a dugással,majd ha megkedveltem megcsókolom? Nem. Ezért is írom a szexnél nincs érzelmesebb és bizalmasabb dolog véleményem szerint. Ha nyitottak vagyunk arra hogy bevonjunk valakit,a párunk (önfeledten) jól érezze magát és a partner is,hogy szexeljenek, a csók az alap dolog kellene legyen... Ha meg felvetné egy pár vagy valamelyik tagja hogy a csóktól fellángolhat valami akkor érzelmileg bizalmilag gyengék a nyitásra is. Ha meg a nő mondja hogy a csókot csak a férjnek tartogatja az is fura,mert a puncus lehet másé? Na nee. wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2015. 12. 09. szerda 17:59
Hogy hol a határ ? Az nézőpont kérdése, vagy inkább használjuk a sorrend szót.
Sorrend, igen, mert a dolog nem úgy kezdődik, hogy hopp, kefélnek egyet, ( a párom és a harmadik)
Hanem úgy, hogy érkezéskor, legyen mondjuk egy sima puszi, mégcsak nem is szájra szájra, hanem "sima".
Ez így azt hiszem rendben, nem de ?
Majd később, még felöltözve elindul egy simi, tapi, fenék cicifogdosás, egyebek. Sorrendben ekkor akár már éppen mehet, (vagy mégsem, mert bizalmas,) egy rövidebb, hosszabb csókolózás, csőrözés, nyelvcsere, ki hogy nevezi ?
Mondjam én nekik, hogy helló, ne csókolózzátk már, legyetek szívesek !? De most komolyan ?
Oké, megkérem őket, hogy ezt ne, mert ugye bizalmas. Kérdezné, de nem kérdezi a harmadik, hogy vazzeg, csókolózni nem lehet a barátnőddel, de kb fél óra múlva dugni meg megdughatom nyugodtan, mert az nem olyan bizalmas ?
Eltelt negyed óra, tételezzük fel, hogy a barátnőm félmeztelenül, bugyiban ül a barátunk ölében, szemből. Ez egyébként kedvenc "jelenetem".
A barátunk a melleit markolássza, nyalogatja a bimbókat, fogdossa a fenekét, ekkor csókolóznának egyet, én meg mondjam hogy ezt ne, de az előzőekkel nincs bajom, sőt, felspanol ? És akkor még csak az elején vagyunk a sztorinak, az estének.
Na, mi legyen, lehet, vagy nem lehet a csók ?
#11507   2015. 12. 09. szerda 19:27
X Törölt felhasználó (970042)
Eza tapasztalat ami-ahogy volt-van,nem azt írtam hogy a hévbe egy 1-2 másodperces nyelves nem történik soha de nem csókolóztam percegig-óráig mintha szerelmet találtam volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sorrend, igen, mert a dolog nem úgy kezdődik, hogy hopp, kefélnek egyet, ( a párom és a harmadik)
Hanem úgy, hogy érkezéskor, legyen mondjuk egy sima puszi, mégcsak nem is szájra szájra, hanem "sima".
Majd később, még felöltözve elindul egy simi, tapi, fenék cicifogdosás, egyebek. Sorrendben ekkor akár már éppen mehet, (vagy mégsem, mert bizalmas,) egy rövidebb, hosszabb csókolózás, csőrözés, nyelvcsere, ki hogy nevezi ?
Mondjam én nekik, hogy helló, ne csókolózzátk már, legyetek szívesek !? De most komolyan ?
Oké, megkérem őket, hogy ezt ne, mert ugye bizalmas. Kérdezné, de nem kérdezi a harmadik, hogy vazzeg, csókolózni nem lehet a barátnőddel, de kb fél óra múlva dugni meg megdughatom nyugodtan, mert az nem olyan bizalmas ?
Eltelt negyed óra, tételezzük fel, hogy a barátnőm félmeztelenül, bugyiban ül a barátunk ölében, szemből. Ez egyébként kedvenc "jelenetem".
A barátunk a melleit markolássza, nyalogatja a bimbókat, fogdossa a fenekét, ekkor csókolóznának egyet, én meg mondjam hogy ezt ne, de az előzőekkel nincs bajom, sőt, felspanol ? És akkor még csak az elején vagyunk a sztorinak, az estének.
#11506   2015. 12. 09. szerda 19:22
X Törölt felhasználó (970042)
A csókolózást ,ha párnál vagyok harmadik-vagy régebben nálunk is járt harmadik pasi-pár,arra írtam.Pénzes csajokkal sem szoktam,minek ?Arra van neki más.Ha valakit pl valahol összeszedtem az más,volt valami duma szimpátia,stb....
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 09. szerda 10:57
Egy csók mitől intimebb, mint egy szeretkezés, vagy ha tetszik mitől intimebb egy smár, mit egy baszás?

Nem is tudom honnan jön ez a mém, hogy a száj szájjal való érintkezése tabu, mikor mondjuk ugyan annak a szájnak egy fasszal való érintkezése meg nem. Most komolyan!
Az utcai kurva kultúrával foglalkozó irományokban láttam itt-ott föltűnni azt a gondolatot, hogy a csók tabu, az csak a szerelmemnek... smile Az egy kifordított világ kifordított gondolkodása arról, hogyan tudjanak emberek maradni szolgáltató kisiparosok, vagy alkalmazottak, egy lelkileg és testileg is "gyilkos" környezetben.
Hogyan emelhetjük ezt a szexuális közgondolkodás részévé?!
Néhány évvel ezelőttről van némi fölhalmozott élményanyagom, én a csókot soha nem éreztem tabunak, és a szexuálisan nyitott lányoknál sem tapasztaltam ezt.
#11505   2015. 12. 09. szerda 19:01
Úgy érzem hogy az összeszedett hozzászólásodban benne van a válasz mindenkinek!
Ez pedig az hogy Te magad tudod hogy neked/nektek miben hol a határ. És hogy te, én és mások nem vagyunk egyformák, nem egyformán gondolkozunk a dolgokról ebből is következik az hogy mindenki tudja ebben hogy számára hol az a határ, ameddig el lehet menni.
És ez ettől szép, hogy nem önző örömszerzés, hanem kölcsönös. Hiszen kapni is úgy jó, hogy az kölcsönös! smile
#11504   2015. 12. 09. szerda 17:59
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2015. 12. 09. szerda 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 09. szerda 17:24
eljen ez érdekes és elgondolkodtató kinek hol a határ

... 405 406 407 408 409 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!