Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 438 439 440 441 442 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10875   2015. 06. 13. szombat 05:32
GICCA78 GICCA78 VIP
Igenis Létezik!
De nem tud írni nektek ,bárménnyire szeretné!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 24. vasárnap 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1041852)
2015. 05. 24. vasárnap 07:03
Kedves ravenna,
Nem erről van szó, nem érzelmeket kerestünk, keresünk. Csupán arról van szó hogy egy baráti kapcsolat alakuljon ki előtte, ami elengedhetetlen egy házibaráthoz, ez így mindhárom félnek izgalmasabb , és mennyivel jobb egy olyan házibarát, vagy pár akivel egyébként már jól megérti magát az ember, akár sex nélkül is jól elszórakoznak, és ha eljutunk a sexig az nem csak egy lélektelen 3 perces ismerkedés, és 5 mondat után történik. Szerintünk ennek semmi értelme, nem ad semmi plusz, utána kb 5 perc alatt elfelejti az ember az egészet (tapasztalat) és azt gondoljuk ha megvan egy pár között a kellő bizalom, és szeretet, és tudják hogy ez miről szól nem lehet gond, ha mégis akkor szerintem intelligens pár maximum nem találkozik többet a szóban forgó úrral, itt szó nincs külön hétvégéről stb, hiszen ez nem erről szól. Ha mégis jönne a taxi, hát mindenben van veszély ugye? A repülő is lezuhan néha, de ettől még mindenki felszáll rá nemde? Ha az ettől való félelem bénít meg akkor igen, felesleges ilyesmibe belekezdeni, ha meg a férj féltékeny típus/ a nő hamar szerelembe eső, akkor az a bizonyos üríteni vágyó de sűrűn hálálkodó , virágot adó is problémát okozhat... Carpe Diem nyes Az élet útjai kifürkészhetetlenek...
#10874   2015. 06. 12. péntek 23:08
X Törölt felhasználó (879570)
Úgy látom, nem fog javulni a fórum nívója nyes
De nem baj, először a pusztulásnak kell eljönni ahhoz, hogy újraépülhessen valami új, ami talán jobb.
Addig, amíg itt pofatépés van, én csendben lelépek. Már rég nem keresek senkit, csak bele-beleolvasok a topikokba és megállapítom, hogy napról-napra szánalmasabb ami itt megy.
#10873   2015. 06. 12. péntek 11:32
greatom greatom
No igen... aztán körbepanaszkodja a fórumokat, hogy nem volt csak kétfajta sör és egy fajta whisky és korán elfogyott a töltött karaj.... Nem kell bemutatni ezt a szegmenst se wink
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 06. 11. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2015. 06. 11. csütörtök 18:47
...és ameddig mindenki azon vitatkozik hogy ki hol randizzon, ki mit fizessen addig azok akik nem beszélgetni akarnak erről, hanem átélni ... Nos, hát ők elmennek swingerklubba és élvezik a lehetőséget!
#10872   2015. 06. 11. csütörtök 19:01
frangis frangis
Azt sem tudják mi is az˘;
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 06. 11. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2015. 06. 11. csütörtök 18:47
...és ameddig mindenki azon vitatkozik hogy ki hol randizzon, ki mit fizessen addig azok akik nem beszélgetni akarnak erről, hanem átélni ... Nos, hát ők elmennek swingerklubba és élvezik a lehetőséget!
#10871   2015. 06. 11. csütörtök 19:00
frangis frangis
Megosztják a kikosarazottak,lüzerek,a nejem tsz-ét
#10870   2015. 06. 11. csütörtök 18:55
frangis frangis
Az ilyenek,a családi bográcsot sem rakják fel,mig nincs meg a rávaló
#10869   2015. 06. 11. csütörtök 18:53
frangis frangis
Nem oly nehét.bizonyos kor után,főleg nem,1 hang+súly+váratlanul rákérdesz valamire. ennyi.....
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2015. 06. 10. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 10. szerda 20:36
Sziasztok ti nektek hogy sikerült elkerülni ezeket s hogyan tudtok jól ismerkedni segítenétek adnátok tanácsot ?
#10868   2015. 06. 11. csütörtök 18:47
ravenna ravenna VIP Admin
#10867   2015. 06. 11. csütörtök 17:12
parbaniek parbaniek VIP
Basszátok +!! TI már nem is az" izgat ha megdugják a feleségemt"!!! HANEM bazd+ fizes ennyit,én + ennyit !
MI VAN???
Topickot tévesztetettek! DE nagyon!
Ez nem az üzleti negyed! smile smile
Személyes vélemény ! Ha egy ilyen randi alkalmával,előtte ezt lekel tárgyalni,tisztázni !!! Akkor annak a talinak semmi értelmE!!
Bár !Ha két "debil pár " talizik akkor igenis bassztasssátok egymást anyagilag is de rendesen! smile smile smile smile
#10866   2015. 06. 10. szerda 20:36
1sexmániás 1sexmániás
Sziasztok ti nektek hogy sikerült elkerülni ezeket s hogyan tudtok jól ismerkedni segítenétek adnátok tanácsot ?
(Ez egy válasz frangis üzenetére (2015. 06. 10. szerda 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 10. szerda 17:03
Nem olvastam végig a hozzászólásokat,mindenesetr a kcsinyes,orráig látó embert nem tartjuk mi sem nagy becsben.Aki ezt egy kereskedéshez hasonlítja,valószínűleg sikeres üzletember lehet. Önzetlen szexpartner gyanánt,viszont kevésbbé, Szerencsére idáig ki sikerűlt szűrni a sóhertónikat.
#10865   2015. 06. 10. szerda 17:03
frangis frangis
Nem olvastam végig a hozzászólásokat,mindenesetr a kcsinyes,orráig látó embert nem tartjuk mi sem nagy becsben.Aki ezt egy kereskedéshez hasonlítja,valószínűleg sikeres üzletember lehet. Önzetlen szexpartner gyanánt,viszont kevésbbé, Szerencsére idáig ki sikerűlt szűrni a sóhertónikat.
#10864   2015. 06. 10. szerda 16:52
greatom greatom
Én éppenhogy a költségmegosztásról beszéltem, ki-ki alapon. Tudom, ez (egyéb, nem a fórum keretein belül tárgyalandó okok miatt) manapság idehaza kardinális kérdés. A garasoskodás, meg nehogymá' ne egyem-igyam le a swklub belépőjét, há' nehogymá' ! Meg a másik: Most én hívtalak telón, de legközelebb majd te csörögj rám! A többesezés egyenrangú partnerek közt az ami. Nem kell lekenyerezni a másikat, nem kell kettős könyvelést vezetve elszámolni : Én hoztam az asszonyt, volt két szopás (egy végig, torokra), te hoztál öt szalámis-sajtos szendvicset meg négy doboz Sopronit... az annyi mint....akkor te hívjá' mán nekem taxit! Senki nem tesz szívességet (normális esetben) a másiknak. Mindenki bedobja azt, amivel a teremtő megáldotta és kiveszi a többes különleges élményét, a különleges lehetőségeket. win-win
#10863   2015. 06. 10. szerda 16:37
X Törölt felhasználó (1041852)
Miért is??? Miért keresnénk azon ha valaki kifizeti a szobát? Lehet nem gondoltad át ezt a hozzászólást? Hű várj értem már , ha nincs pénze a párnak hotelre, nyaralásra az a pár óra amit kifizet a harmadik, vagy éjszaka végülis a párnak egy ajándék nem ? Legalább csak egy kicsit érezhetik úgy hogy nyaralnak nem? Te vagy a király!
Szóval apró: Keresünk valakit aki megdugja a párom, cserébe egy szobát kérünk egy éjszakára, "szobaprosti" jeligére nyes
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 06. 10. szerda 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 10. szerda 08:42
Aha... azért fordítsd már meg az egészet: Szeretjük, ha anyut kalákában dugjuk, de az se kutya, ha ez hoz is a konyhára?!
Ez így mennyivel hangzik jobban? A költségmegosztás miért is nem pálya? Senki ne fizessen senkinek, mert úgy fura stichje van az egésznek...
#10862   2015. 06. 10. szerda 15:48
greatom greatom
Erre persze mondhatja a harmadik, hogy miért is fizessek mondjuk egy tízezrest egy pár órára bármilyen szobáért, ha azért a tizesért akár egy órára meglátogat, vagy meglátogatok egy fizetős kiscsajt. A vége, a dugás ugyanaz.

Akinek a két élmény összemérhető, az tényleg fizessen egy kurvának, mindenki jobban jár. Bááár....Nem nagyon ismerem a tarifákat, de 10k Ft-ba olyan fúdenagy mutatvány nem hiszem, hogy beférne... Sőt, ha ketten kibérelnek egy kurvát és az benne van egy DP-s csapatásban, akkor sem lesz ugyanaz, még ha történetesen Sarka Kata is az illető hölgyemény. Ez az élmény szerintem pénzre nehezen váltható, pénzben nem kifejezhető. Bár lehet, hogy ezen véleményemmel kisebbségbe szorulok.
#10861   2015. 06. 10. szerda 14:28
X Törölt felhasználó (104575)
Ezen napestig el lehet vitatkozni, ki mennyit és hogy fizessen. A tévé hasonlat nem jó, mert ha elromlott a tévéd, nagyon akarsz újat venni.
De nem biztos ugyanennyire nagyon akarnád, hogy a párod más faszival hetyegjen.
Erre persze mondhatja a harmadik, hogy miért is fizessek mondjuk egy tízezrest egy pár órára bármilyen szobáért, ha azért a tizesért akár egy órára meglátogat, vagy meglátogatok egy fizetős kiscsajt. A vége, a dugás ugyanaz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 10. szerda 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2015. 06. 10. szerda 09:43
És Te ebből következtetsz valamire? Nekem azt tanácsolták oda töltsek fel képet és akkor megváltozik a kép, ami korábbi feltöltésből maradvány, pedig törölve lett. A kép nem változott meg, viszont lett ilyen szar társkeresős adatlap, amit én nem akartam és meg sem tudom szüntetni.

Társadalmi elvárások? Ha egy pár keres, akkor főleg ők akarnak valamit (már ha valóban párról van szó, és a hölgy is tud a dologról). Ha ők akarnak valamit, akkor nekik kell anyagilag jobban megterhelni magukat. Miért? Ha elmész egy műszaki üzletbe, hogy TV-t akarsz, akkor nem az eladó fizet neked és adja oda a TV-t. Ha ők pénzt várnak el teljes egészében, akkor az prostitúció. Ami engem nem érdekel, nem élek ilyennel. Nyilván aki jelentkezik egy pár hirdetésére ő is akar valamit. Tehát kölcsönös. Így a felmerülő költségeknek is egyformának kellene lennie. Ez lenne az etikett, vagy mi fene. Így lenne normális. Az más kérdés, hogy adott esetben melyik fél mennyit vállal magára. De az erősködő párok, akiknek neked kell helyet biztosítani, több mint gyanús, főleg a mai világban, én nem engedném be magamhoz őket az biztos. Ezért kell egy semleges hely. Aki nem fogadja el a közös megosztást, elosztást, azok nem akarják igazán, vagy teljesen más a cél, mint a közös örömszerzés.
#10860   2015. 06. 10. szerda 10:17
X Törölt felhasználó (69371)
Láthatod, törölte is magát. Jól megmondta, aztán törölte magát. Jellemző. alien vigyor1
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 06. 10. szerda 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 10. szerda 10:03
smile Nyugodj le, attól majd megnyugszol!

Ha a szexuális aktus kimondva, vagy kimondatlanul bármi természetbeni vagy pénzbeli ellentételezést von maga után, az a nő számára megalázó. Szerintem.
Az, meg hogy honnan, minek a széléről, meg milyen tapasztalat birtokában írok, az indifferens, ebben a kérdésben mindenképp.

Szoktak egyébként nők is fizetni szexért, nem is annyira ritka már az ilyesmi. (Most én kérdezzem meg? Hol élsz te? Szatyorban?)
Mit mondjak... mindkét szitu elég szánalmas, elszomorító. Szerintem nagyon libidóromboló, ha tudod, a csaj öröme nem annak szól, hogy szénné kúrtad és leolvadt az agya, hanem mert tudja, hogy így egy lépéssel közelebb került a rég áhított Manolo Blahnik topánkához. Ha csak sejtés szintjén megjelenik ennek lehetősége, akkor már megette a fene az egészet. A faszomért szexeljen velem, ne egy tál lencséért.
#10859   2015. 06. 10. szerda 10:03
greatom greatom
smile Nyugodj le, attól majd megnyugszol!

Ha a szexuális aktus kimondva, vagy kimondatlanul bármi természetbeni vagy pénzbeli ellentételezést von maga után, az a nő számára megalázó. Szerintem.
Az, meg hogy honnan, minek a széléről, meg milyen tapasztalat birtokában írok, az indifferens, ebben a kérdésben mindenképp.

Szoktak egyébként nők is fizetni szexért, nem is annyira ritka már az ilyesmi. (Most én kérdezzem meg? Hol élsz te? Szatyorban?)
Mit mondjak... mindkét szitu elég szánalmas, elszomorító. Szerintem nagyon libidóromboló, ha tudod, a csaj öröme nem annak szól, hogy szénné kúrtad és leolvadt az agya, hanem mert tudja, hogy így egy lépéssel közelebb került a rég áhított Manolo Blahnik topánkához. Ha csak sejtés szintjén megjelenik ennek lehetősége, akkor már megette a fene az egészet. A faszomért szexeljen velem, ne egy tál lencséért.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 10. szerda 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (911322)
2015. 06. 10. szerda 09:28
Most nézem az adatlapodat, fénykép és bemutatkozás helyett csak alap adatok vannak és cyber szexet keresel...így már megértem, hogy fogalmad nincs, hogyan is zajlik a szex férfi és nő között, mik az elfogadott társadalmi elvárások, azért írogatsz be ilyeneket a pálya széléről. violent
#10858   2015. 06. 10. szerda 10:03
Keserű Méz Keserű Méz
Teljesen jogos hozzáállás.....szerintem ez az alap !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 10. szerda 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (923330)
2015. 06. 10. szerda 07:08
Ebben teljesen igazad van, mi is így gondoljuk, azonban sok pasi nem. Aztán csodálkoznak, hogy nem kellenek senkinek. Szeretjük ugyan, ha megdugják a feleségünket, de hogy még mi fizessünk érte...vicces mf1
#10857   2015. 06. 10. szerda 09:43
X Törölt felhasználó (69371)
És Te ebből következtetsz valamire? Nekem azt tanácsolták oda töltsek fel képet és akkor megváltozik a kép, ami korábbi feltöltésből maradvány, pedig törölve lett. A kép nem változott meg, viszont lett ilyen szar társkeresős adatlap, amit én nem akartam és meg sem tudom szüntetni.

Társadalmi elvárások? Ha egy pár keres, akkor főleg ők akarnak valamit (már ha valóban párról van szó, és a hölgy is tud a dologról). Ha ők akarnak valamit, akkor nekik kell anyagilag jobban megterhelni magukat. Miért? Ha elmész egy műszaki üzletbe, hogy TV-t akarsz, akkor nem az eladó fizet neked és adja oda a TV-t. Ha ők pénzt várnak el teljes egészében, akkor az prostitúció. Ami engem nem érdekel, nem élek ilyennel. Nyilván aki jelentkezik egy pár hirdetésére ő is akar valamit. Tehát kölcsönös. Így a felmerülő költségeknek is egyformának kellene lennie. Ez lenne az etikett, vagy mi fene. Így lenne normális. Az más kérdés, hogy adott esetben melyik fél mennyit vállal magára. De az erősködő párok, akiknek neked kell helyet biztosítani, több mint gyanús, főleg a mai világban, én nem engedném be magamhoz őket az biztos. Ezért kell egy semleges hely. Aki nem fogadja el a közös megosztást, elosztást, azok nem akarják igazán, vagy teljesen más a cél, mint a közös örömszerzés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 10. szerda 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (911322)
2015. 06. 10. szerda 09:28
Most nézem az adatlapodat, fénykép és bemutatkozás helyett csak alap adatok vannak és cyber szexet keresel...így már megértem, hogy fogalmad nincs, hogyan is zajlik a szex férfi és nő között, mik az elfogadott társadalmi elvárások, azért írogatsz be ilyeneket a pálya széléről. violent
#10856   2015. 06. 10. szerda 09:28
X Törölt felhasználó (911322)
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 06. 10. szerda 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 10. szerda 08:42
Aha... azért fordítsd már meg az egészet: Szeretjük, ha anyut kalákában dugjuk, de az se kutya, ha ez hoz is a konyhára?!
Ez így mennyivel hangzik jobban? A költségmegosztás miért is nem pálya? Senki ne fizessen senkinek, mert úgy fura stichje van az egésznek...

... 438 439 440 441 442 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19655db
Utolsó üzenet: tegnap 19:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!